Wpisy 4 064 213 – 4 064 312
16 stycznia 2021 18:23 → 16 stycznia 2021 19:16, 100 wpisów
4 064 202. tomi77 ja w te przesłanki o dobrobycie z ust polityków to juz od 30 lat niewierze i dlatego niechodze na wybory, mam ich wszystkich gfłeboko w powarzaniu jak oni mnie , jaki by niebył rzad to jeszcze mi nigdy nic niedał ani nikomu z mojej rodziny, i niewieze ze cos sie zmieni dlamnie na lepsze jesli sam czegos niedokonam
Mam sztukegrudzień uja trafiłem... Od tej cholernej 4 lotto z listopada czar prysl
Lotto ma swoje imieniny czego tu życzyć Lotto rak myślę chyba Dużych Kumulacji na okrągło

Nie oskarżam ludzi którzy byli za PiS wydawało się że to dobra zmiana będzie to co platforma robiła to był szczyt nad szczytami ludzie chcieli zmiany najlepsze niestety PiS zdradził ludzi
Mulag weź tu pisz jak tam systemy w Mini na 12 skreślenia DOM nowy zbudować trzeba
4 064 210. Forsami tak umnie jest to samo, to zeby to trafic musiałbys 365 dni x 2 losowania dziennie, grac , przez cały rok tylko tymi liczbami, kiedys one wejda razem tylko pytanie kiedy i czy tego dozyjemy, no ja dałem wtedy ciała bo bo ciagneło mnie na te liczby od dłuzszego czasu wiedziałem ze wejda tylko niewiedziałem kiedy i poprostu tu zatypowałem juz kiedys je a teraz ich nieposłałem a trzeba było to wysłać ale niestety nieudało sie no widziałem ze ostatnio poleciałes na tych naszych 70 tkach i tez trafiles z plusem jeszcze no ja poleciałem bez plusa ale na tych koncowych 70 tkach i to był moj bład , bo trzeba bylo wysłac wszystkie jak TY to zrobiłes i za to
Nic się nie zmieni oni wszyscy są w korporacji ma być tak jak oni chcą
Mulag tu trzeba tak grać by wygrać prace robote kołhozy zostaw innym Jesteś stworzony do Lepszego bytu Jaszczurka mi powiedziała

jak wygram 10/10 w multika to wtedy zagram system mini na 12 liczb napewno, ale jak narazie to musze cos wygrac w multiku lub w mini co by miec na nastepna gre, narazie to tylko zwroty sa i gotówki coraz mniej
z losowania na losowanie
z losowania na losowanie
Putin dobrze to określił unie europejską że fajne sobie to zrobili
Mieszkać w Polsce ale Forsami nie być typowym zwykłym obywatel i będzie tu nam okey
dobra lece po wegiel do piwnicy bo w piecu sie juz wypalabede za jakas chwilke
Mini lotto:
1,2,3,4,5,6
7,8,9,10,11,12
14,15,16,18,19,20
21,22,23,24,25,26
27,29,30,31,33,34
35,36,38,39,40,41,42
9zakładów x9zł =81
1,2,3,4,5,6
7,8,9,10,11,12
14,15,16,18,19,20
21,22,23,24,25,26
27,29,30,31,33,34
35,36,38,39,40,41,42
9zakładów x9zł =81
Sto zeta trafić nie jest łatwo, to co tu mówić o "bańkach" ale, czy zarezerwowane, czy nie, to i tak najlepsze w tej ich reklamie jest - zestawianie grubej kasiory ze szczęściem
4 064 231. RT1 tak niewyjda próbowałem tak grac juz wiele razy to tylko w multiku działa w mini niestety nie
Forsami urywa mi się ta z ekstra pensji pasuje coś nowego na blankiety i zakłady masz na zbyciu
Dziś 16 czyli do dziś ważne jutro pasuje wydać. 45zl no chyba że dziś będzie jakiś zwrot
@4 064 189: Mówią , że Wałbrzych ma być przyłączono do Żoliborza. Czy to prawda?
Blankiety tam chowałem i zakłady ale się już rozdziera rok wytrzymało lub więcej
@4 064 224: Zrozumiałeś coś z tego tomiku? Jeśli nie, polecam chociaż ten tekst .Milego wieczoru, bogatych losowań. 

Mulag ja mam wszystko..miałem z 200 takich etui typu co na fotce żetony do drapania zdrapki breloczki...opaski odblaskowe na rękę..skrobaczke do szyby na zimę od samej Wiedźmy

Mulag bo się nie pytasz. Zawsze z nowym rokiem mają jakieś gadżety..a etui zawsze na codzień...
@4 064 253: Co powiesz na liczby widoczne na fotce? Zamierzam nimi zagrać , a są od kolegi z Niepolomic.

Aby kumulacja wynosiła 11 800 000 , polecam zagrać widocznymi, można dodać własne na system na 7.
Bator..a weź Wygraj. Niema systemów ani 100% gwarancji przed losowaniem wszystkie super po już nie
Byłem tam u wiedźmy ale to był grudzień może styczeń nic tam nie miała
W miejscowości Świnoujście padła wygrana 100 000 zł w grze Multi Multi Plus (8 z 9 x 10)
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Wrocław padła wygrana 319 608,90 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Gniezno padła wygrana 1 069 116,50 zł w grze Eurojackpot (5+0)
W miejscowości Bydgoszcz padła wygrana 600,00 zł x 52 tygodnie w grze Szybkie 600
Mulag chcesz to tiu..ok..niema problemu..ale jak jesteś w kolekturze powiedz Proszę etui na kupony bo tu u Pani Gra Mulag MILIONER jak że to nie godzi się by miał poszargane etui
@4 064 268: Rozumiem, też coś wiem.Jest ich więcej. Już niektóre od kilku tygodni nie pracują. Mogą sprzedawać pietruszkę.
Mulag nic jej nie pokazuj..krótki tekst..Etui..albo do BECZKI Może być Holandia na początek
@4 064 271: Pewnie jakiś Qbraczek bo tam mają siedzibę, a w Gnieźnie myślę, że trafił Polak , nie 0bcokrajowiec ?
Mulag już to miejsce jest tak znane mieszkańcom że nie potrzebuje reklamy albo ktoś myślał że tam są Miliony ukradł i spie....jak szalony
4 064 249. Forsami a skad TY masz tyle foirmowych ołówków umnie w kolekturze takich niemaja tylko jakies małe ogryzki, sa koloru białego z nadrukiem lotto
Widziałeś ile tam osób gra...Mulag..tak samo jak u jej matki pod Bożnicą przecież chyba się nie mylę najstarsza kolektura w mieście
Mulag noo aleś Pan mnie zdemaskował ja mam pięć worków na strychu a nie wiem co tam jest a g..no
Arczibalik ja mam takie rzeczy nowinki trochę mi już przeszło ale dawniej jak coś było to brałem bez oporu każdą ilość
A wy dalej szukacie pewniaków, toć to proste jak bzyk bzyk
K1 2pewole
K3 4pewole
K5 2pewole
K7 3pewole
K9 2pewole
Parki się rozdwajają a pojedyńcze się łączą wystarczy brudnopis i pisak
A potem tylko możemy na allegro sejfu szukać
Mulag to znaczy że Wiedźma ma prawdziwą moc i czaruje pieniądze na g..no mianuje ale wszystko się zgadza pójdziesz zagrać g...w portfelu zostaje..
Ja mam przy kluczach taki z gierką Lotto 

a z drugiej strony Liczby ...piony i skosy
Multijune nam i ja sam SOBIE robię losowania se sam ustawiam sam wygrywam

ale dziś ołówka nie dostałem w kolekturze
Fajne są te gadżety lotto ...naj,naj ,najlepszy czarny kot