Wpisy 4 063 824 – 4 063 923
16 stycznia 2021 11:24 → 16 stycznia 2021 12:43, 100 wpisów
@4 063 832: Nocą się nie chodzi, a dla bezpieczeństwa uaktywnia się na ulubionych portalach .
@4 063 830: Widzę zbyt duża przerwę , czekałem na zmianę , ale pewnie sprząta miaszkanie po tygodniowym bajzlu ?
@4 063 844: nicolla i b. dobrze a zapewne chodzi Ci zwłaszcza o ten zakład nr 4 ?
Robal dokładnie nie wiem skąd pomysł miała na taki ciąg liczb
Mam nadzieję że 21 stycznia z okazji moich urodzin i dnia babci trafię 8/8 z plusem
Nicolla
- dzieci mają świeże podejście, spojrzenie, nie patrzą na zestawy, jak "dziadki leśne"
- dzieci mają świeże podejście, spojrzenie, nie patrzą na zestawy, jak "dziadki leśne"
Ciekawe, czemu profesor wielokrotnie przełożony tym razem nie pisze żeby nie wstawiać wskanów przed sztuczki socjotechniczki ?
@4 063 836: Chyba poszedl pod mostem posprzatac po calotygodniowej lubacji
@4 063 881: Ja też z pewnych względów nie zagram o 14:00.Wole spotkać 100 czarownic, niż jednego....Nawet na 21:50 nie zagram.
Niektórzy uwierzyli
Po cichu Ci powiem, ze była jeszcze ze strategią i Napoleonem...
Po cichu Ci powiem, ze była jeszcze ze strategią i Napoleonem...
Wn jakiś teścik??
Robaczku
Nie.
Robalku to ty
Ja już mogę świętować sklep zaliczyłem zaraz będzie skan wygranej zdrapki
To wtedy było kierowane do grających MM, teraz z takimi fotami poszli w stronę młodzieży
Noooo, nie wiem, ale pewnie czymś się kierują
Noooo, nie wiem, ale pewnie czymś się kierują
kto nie ma prognozy godzinowej to za predko odsnieza fury, ja mowie pass do 15
zdrapki sa dla dzieci
Gratulujemy wygranej w wysokości 14.00 zł w grze Keno! Szczęśliwe losowanie odbyło się 16.01.2021 12:18
Gratulujemy wygranej w wysokości 14.00 zł w grze Keno! Szczęśliwe losowanie odbyło się 16.01.2021 12:18
Zaq.
Jak poszło Tobie w EJ?
Jak poszło Tobie w EJ?
Idzie facet do jasnowidza, puka do drzwi : kto tam ?
Eeeee, to na co mi taki jasnowidz
W gierce STATKI padła przed chwilą wygrana 1 000 zł przy stawce 5 zł. Szczegóły
Jeszcze 2 zakłady, które dedykuję moim zwolennikom , w podzięce za miłe słowa, te napisane, i te których się spodziewam.Uwaga, pochwal nie znoszę. 

Z ww złożono 2 zakłady, które nie zostały wklejone, nie wiedzieć dlaczego.
ostatnia TS łaskawy dla graczy po wylosowaniu 1-11 dziesięciu liczb