Wpisy 4 063 724 – 4 063 823
16 stycznia 2021 10:47 → 16 stycznia 2021 11:23, 100 wpisów
500+ powinni w Konstytucję wpisać,księża też powinni dostawać przynajmniej raz w roku po 20 000 zł za nagonkę i ataki
@4 063 723: Nie doceniasz uroków wsi ? Popatrz jak wyglądają teraz wsie kolo Przytyka , Iłży i Skarżyska Kam.
Nareszcie posprzątałem chałupę teraz do sklepu i można świętować
jedno wielkie pytanie dlaczego policjanci jak i wojskowi po przeprocowaniu 15 lat odchodza na emeryture, a normalny pracownik musi pracować do 65 a niekiedy do 67 lat, , zeby mógł dostac ta emeryture, przecierz oni tam w policji praktycznie nic nierobia, a szczegołnie ci starsi ranga, , widac to gdy sa jakies zadymy powiedzmy na ulicy to policja niereaguje, tylko przejezdza obko jak by sie nic nie działo, a jak idzie powiedzmy gosc podpity z rowerem to go zaczepiaja i , wtedy sa odwarzni, bardziej, i pozniej taki kraweznik , idzie wczesniej na emeryturke, , i sie śmieje z tego co pracuje dłuzej, , takie cos w polsce p[owino byc zabronione wszyscy powini pracowac za godne pieniadze , i tyle samo, i w jednym czasie przechodzic na emerytury a nie inaczej i w dodatku jeszcze oprócz pensje jaki przywileje maja,
Hiszpania kościół chce by każda rodzina dawała co tydzień 10 20 euro w kopercie bo stracili na covidzie
@4 063 727: Popatrz jak wygląda teraz Jedlińsk, Lesiow, Żdżary , Stary Gózd , Kielbow, Stara Błotnica .
Forsami jesteś coś mi się przypomniało 15 01 2002 wyszedłem z MONU
@4 063 730: Nie znasz tej ustawy .Po 15 latach służby ma uprawnienia do 40% emerytury.Co to jest za kwota ?
skoro niesprawiedliwością jest, że ktoś dużo zarabia ... to jaką dopiero niesprawiedliwością jest, że ktoś nagle wygrywa główną wygraną w Mini Lotto... nie mówiąc o Lotto
@4 063 731: U nas powinien TS doliczać do każdego zakładu 0,90gr na kościół,z tego 60% powinno iść dla księża którzy pomagają ludziom np Rydzyk,ile on pomógł biednym młodym.
@4 063 736: Nawet życzliwość i dobrosąsiedztwo z dawnych lat zanikły .
Jak byłem mały mówiły mi stare babcie idź za księdza POWAGA
@4 063 735: To będzie sprawiedliwe bo ja gram i się mi poprostu należy
Dopisano losowanie nr 968 000 Keno
@4 063 741: pamiętam te teksty jak by to było wczoraj idź za księdza
Moj kuzyn ma 46 lat i jest wojskowym i 6 lat temu mogl isc na emeryture ale zostal dalej w wojsku i we wrzesnie dostal awans i ma pod pułkownika i mowi ze malo zaranie i co mu za to zrobic. A jego zona jest ksiegowa i malo im i malo i jeszcze warzywa sadza na handel
@4 063 737: Gościu wygrał 6 milionów , z czego milion dał na kosciol.Bardzo ładna parafia .
@4 063 749: nigdy bym nie dal na kosciul. Na chore dzieci bym dal ten milion
Triset prawdę piszesz, będzie jeszcze lepiej, tylko ludziom w głowach po przewracało od lepszego życia,po prostu lubią pracować za pół miski ryżu, nie wolno dopuścić do powrotu poprzedniej władzy bo inaczej Polska zniknie z mapy pozdrawiam wszystkich Polaków
Raz dałem na ofiarę na mszy 1 grosz POWAGA
Ide bo taki temat daliscie o ksiezach ze ide zagrac w ts i jak wygram to pomoge biednym ksiezulkom{
@4 063 759: Dzięki takim , którym się w głowach poprzewracało " mamy mądra władze .
moj jedyny problem w keno jest ze nie nadazam pieniedzy odbierac, ale to sie usprawni taki problem to nie problem
@4 063 767: co dajesz
w polsce wcale niema sprawiedliwosci, a ni wsród obywateli ani w prawie, jeskli chodzi o policje np, to najwiecej robia tam tylko kryminalni, i dochodzeniówka, przy tzw ,wykrywaniu przestepstw a nie tacy np, dzielnicowi, , ale niesteety , wszyscy sa zagarniani do 1 worka, i oni majac policyjne emerytury jeszcze dorabiaja w ochronie bo co to dlanich jest 3,700na reke, o sedziach juz niewspomne bo szkoda gadac, wogóle, tu by trzeba bylo zmienic prawo na na lepsze, za zabojstwo , kogo kokolwiek, taki delikwent nie powinien chodzic po tym świecie, , i tez powinien byc,unicestwiony, bez wzgledu na wiek, , i niepowinien byc chowanywsród normalnych ludzi tylko gdzies na uboczu, bo nie jest godny człowieczeństwa, wprowadzic surowe prawo i bedzie dobrze, i tak powinno byc w całym kraju a nie jakies resocjalizacje wprowadzaja przestepców, wypuszczaja na wolnosc , po 2 latach za dobre sprawowanie itd, to jest kpina z obywateli, i jeszcze taki delikwent dostaje ochrone zeby go ludzie niezlinczowali, to prawo karne ,i przepisy to jest jakis
poprostu kabaret, w polsce niema sprawiedliwosci, i nigdty niebedzie jesli nie bedzie sie przestrzegac prawa,
poprostu kabaret, w polsce niema sprawiedliwosci, i nigdty niebedzie jesli nie bedzie sie przestrzegac prawa,
A do roboty niech sie wzma pasorzyty a nie tylko im dac i dac ja nie daje i nie bede daeał
@4 063 771: Pewna pani Krystyna nie daje tylko Owsiakowi , a tak to daje wszystkim
mrowka faraona typował(a) za 4 zł w Szybkie 600 na losowanie nr 91329 i trafił(a) 252 zł
@4 063 777: Nie oglądam zbereznych fotek , bo jestem dobrze wychowany , a kto jest wyhodowany niech ogląda .
Pilnować tego 34 73
jak być księdzem to sławnym ... wtedy nawet drogie samochody Ci bezdomni oddadzą
@4 063 784: to każdy wie
@4 063 784: I pomyśleć, z jakiej rodziny taki wielki człowiek.Nawet papież Franciszek się nim interesuje .
1999 18 lat spowiadam się z pierwszego RAZY on mi mówi że mi ślubu nie da umarł rok temu w lutym
pracowałem kiedys z takim policjantami, wojskowymi na emeryturach, i nwiem onich bardzo duzo, niektorzy byli wporzadku niektuzi niestety nie chwalili sie co to nire onim i czego to oni juz niemaja, i ile kasty niezarabiaja, , i takixch agrencje ochrony przyjmuja bo oni dsa zbyt biedni zeby przezyc miesiac, wystarczyło by zobaczyc jakimi furami przyjezdzali do pracy, to juz zastanawiało , co taki gosc tu robił, oni poprostu blokuja miejsca pracy innym ludziom, a mlodzi przez to po skonczeniu szkól nie garna sie tutaj do pracy tylko masowo udaja sie zagranice w poszukiwaniu lepszego zycia, bo tu niedostana pracy za godnea pensje tylko, ochłapy i to co rzadzacym z nosa skapnie, i tyle w tym temacie jest,
@4 063 795: Nawet nad łóżkiem mam oprawiony w ramce pewien materiał z wspaniałej ' książki ' .
Jest tu ktoś na tyle inteligentny żeby podać pewniaczka do lotto
4 063 792. zbigniew g to teraz mozesz śmiało sie hajtać juz nic niestoji na przeszkodzie, lub wez ślub cywilny jest równowazny teraz z koscielnym, i po sprawie, jak masz kaplanowi dac na ofiare to lepiej daj dzieciom na cukierki lub owoce
@4 063 803: Gdybyś miał łeb na karku , nie pisalbys takich głupot.
@4 063 806: Jestem za dopłatą dla księży w związku z poniesionymi stratami.
Dzisiaj 7400 zakażeń kiedy zielone stefy Niedzielski
4 063 801. waldus do lotto pewniak to zawsze jest 49 dzisiaj tez moze sie pojsaawic
@4 063 817: jeszcze są żółte