Wpisy 4 063 777 – 4 063 876
16 stycznia 2021 11:06 → 16 stycznia 2021 11:56, 100 wpisów
@4 063 771: Pewna pani Krystyna nie daje tylko Owsiakowi , a tak to daje wszystkim
mrowka faraona typował(a) za 4 zł w Szybkie 600 na losowanie nr 91329 i trafił(a) 252 zł
@4 063 777: Nie oglądam zbereznych fotek , bo jestem dobrze wychowany , a kto jest wyhodowany niech ogląda .
Pilnować tego 34 73
jak być księdzem to sławnym ... wtedy nawet drogie samochody Ci bezdomni oddadzą
@4 063 784: to każdy wie
@4 063 784: I pomyśleć, z jakiej rodziny taki wielki człowiek.Nawet papież Franciszek się nim interesuje .
1999 18 lat spowiadam się z pierwszego RAZY on mi mówi że mi ślubu nie da umarł rok temu w lutym
pracowałem kiedys z takim policjantami, wojskowymi na emeryturach, i nwiem onich bardzo duzo, niektorzy byli wporzadku niektuzi niestety nie chwalili sie co to nire onim i czego to oni juz niemaja, i ile kasty niezarabiaja, , i takixch agrencje ochrony przyjmuja bo oni dsa zbyt biedni zeby przezyc miesiac, wystarczyło by zobaczyc jakimi furami przyjezdzali do pracy, to juz zastanawiało , co taki gosc tu robił, oni poprostu blokuja miejsca pracy innym ludziom, a mlodzi przez to po skonczeniu szkól nie garna sie tutaj do pracy tylko masowo udaja sie zagranice w poszukiwaniu lepszego zycia, bo tu niedostana pracy za godnea pensje tylko, ochłapy i to co rzadzacym z nosa skapnie, i tyle w tym temacie jest,
@4 063 795: Nawet nad łóżkiem mam oprawiony w ramce pewien materiał z wspaniałej ' książki ' .
Jest tu ktoś na tyle inteligentny żeby podać pewniaczka do lotto
4 063 792. zbigniew g to teraz mozesz śmiało sie hajtać juz nic niestoji na przeszkodzie, lub wez ślub cywilny jest równowazny teraz z koscielnym, i po sprawie, jak masz kaplanowi dac na ofiare to lepiej daj dzieciom na cukierki lub owoce
@4 063 803: Gdybyś miał łeb na karku , nie pisalbys takich głupot.
@4 063 806: Jestem za dopłatą dla księży w związku z poniesionymi stratami.
Dzisiaj 7400 zakażeń kiedy zielone stefy Niedzielski
4 063 801. waldus do lotto pewniak to zawsze jest 49 dzisiaj tez moze sie pojsaawic
@4 063 817: jeszcze są żółte
@4 063 832: Nocą się nie chodzi, a dla bezpieczeństwa uaktywnia się na ulubionych portalach .
@4 063 830: Widzę zbyt duża przerwę , czekałem na zmianę , ale pewnie sprząta miaszkanie po tygodniowym bajzlu ?
@4 063 844: nicolla i b. dobrze a zapewne chodzi Ci zwłaszcza o ten zakład nr 4 ?
Robal dokładnie nie wiem skąd pomysł miała na taki ciąg liczb
Mam nadzieję że 21 stycznia z okazji moich urodzin i dnia babci trafię 8/8 z plusem
Nicolla
- dzieci mają świeże podejście, spojrzenie, nie patrzą na zestawy, jak "dziadki leśne"
- dzieci mają świeże podejście, spojrzenie, nie patrzą na zestawy, jak "dziadki leśne"
Ciekawe, czemu profesor wielokrotnie przełożony tym razem nie pisze żeby nie wstawiać wskanów przed sztuczki socjotechniczki ?
@4 063 836: Chyba poszedl pod mostem posprzatac po calotygodniowej lubacji