Wpisy 4 063 677 – 4 063 776
16 stycznia 2021 10:23 → 16 stycznia 2021 11:06, 100 wpisów
@4 063 672: przesadziłam - jakieś 2,50 euro ale przy pracy 22/24 7 dni
Moje typy na 14ą:71,73,75,77,79
61,63,65,67,69
51,53,55,57,59
41,43,45,47,49
21,23,25,27,29
11,13,15,17,19
1,3,5,7,9
61,63,65,67,69
51,53,55,57,59
41,43,45,47,49
21,23,25,27,29
11,13,15,17,19
1,3,5,7,9
zielonomi: coś tu nie gra... nie ma już takich stawek obecnie. Minimalna nawet w Polsce to 18,30 na godzinę jak patrzę ... a to całe 4 euro.
@4 063 676: Zapewne to Twój dzień, ale trzeba się podzielić , i będziesz miał tylko 5 200 000 , minus podatek.
7 500 dostałem premii za tamten rok Brutto umowa o pracę
Przez cały rok
@4 063 678: RT1 czy faktycznie zmienili maszyny losujące ? Tak piszą.
Zbyszek brutto to tak jak węgiel brunatny weź pal tym szajsem to zobaczysz
@4 063 683: ogólnie to chciałem dogryźć zbigniewowi ... nie martw się ... nie ma aż takich dysproporcji . Ogólnie staram się, żeby rodzinie nie brakło do pierwszego
@4 063 681: Nie trzeba czekać do zimy nabalwany, w Polece są latem.
Forsami ja pracuje na umowę o pracę mam na stałe od 2007 roku a Ty pewnie zlecenie albo o dzieło
Szkop wygrał
Aha 25zl utopil
Forsami pamiętasz dziękujemy Polakom co wyjechali za granicę
@4 063 693: Znam ludzi, którzy mają po 4700 zł emerytury , pracuja w pewnych firmach , i jeszcze je okradają .
Zbyszek dzieło ja mam więcej lat pracy zawodowej na stałym etacie jak Ty lat życia małolacie
Chciałabym pracować w mojej Polsce za kasę, która pozwoliłaby na normalną egzystencję
nie zapowiada się chyba niestety że będzie lepiej... szczególnie trudno mają młodzi ... emigracja zarobkowa chyba będzie rosła ... chociaż ogólnie na świecie teraz to jest wszystko powywracane
Wulkan znam wielu policjantów i górników na emeryturze pracują dalej ochrona itp
Widać wszędzie luki w braku rąk do pracy..w firmach zatrudniają ludzi przez agencję pracy ludzie robią za czopke gruszek teraz nie trzeba mieć matury szkół byle człowiek był niczym statysta to nic że g..umie i drugie g..nie kumaty ale masa i kasa się liczy agencje zarabiają jeszcze na takich pracownikach
@4 063 705: Na całym świecie.Niech spokojnie odbędzie się zaprzysiężenie Bidena , odejdzie trochę rządzących świrów , może się poprawi .
@4 063 707: płacę im najnisze wynagrodzenie
Zbyszek dokładnie bez większych przywilejów 3 miechy kop w i następny do zmielenia
Trzeba wygrać w Lotto Miliony ustawić się do końca życia ile by tego życia nie zostało
@4 063 709: Gość z żoną otrzymuje miesiecznie 9 000 emerytury .Będąc na emeryturze pracował w zakładzie, z którego otrzymał emeryturę.Teraz pracuje w innym ,zarabia 3000 i do koperty 1000 , razem 13 000 , i jeszcze mu mało.
Wiecie że Lech Wałęsa jest bankrutem
@4 063 713: Wielu milionerów , a nawet miliarderów są bankrutami .Wałęsa rozdawał
@4 063 713: kiedy już osoba z PIS zostanie prezydentem Gdańska to będzie radość po Zakopane.
Pewnie że mało przecież jedna Pani Sędzia powiedziała w tv z dwa lata może być 3 wstecz że ona za 10.000 nie jest w stanie wyżyć na prowincji No pewnie jak się chce mieć 10 samochodów służących w domu itp itd to to jest mało
Tylko pan prezes postawi naród na nogi,Pan Morawiecki z naszym prezydentem ochronią rodaków,i nadal będzie żyło nam się bardzo dobrze
Mieliście już covida przyznawać się
4 063 706. zbigniew g tu strzeliles w sama 10 tke oni maja malo po 3700emerytury na dzieńdobry, i do tego jeszcze dorabiaja, a człowiek pracował gdzies za mnie jsze pieniadze i niemoze nigdzie dalej pracowac, oni zajmuja miejsca w takich ochronach bo im wciaz mało jest ja jakbym był takim pracodawcą to bym ich odrazu pozwalniał, , z takiej pracy, inni za mniejsze stawki pracuja i musza wyzyc a oni maja policyjne, wojskowe emerytury i qwciaz im mal ojest, znam takich wiele osób, itrepy wojskowe tez tak maja wogole cała mundurówka oprócz kolejarzy, i strazaków
Przed chwilą padło 1 x 2750,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Arczibalik znam ich około 10sieciu
@4 063 717: Takich nie żarzących zesłał Pan Bóg, o to się modliła Polska.Jeszcze żarliwą modlitwa prz gonimy coronaawirusa i inne zarazy . Pasożyty też , ale tylko dzięki naszej mądrości .
Wulkan ty to masz bardzo duzo znajlmych bogatych i wszystko wiesz . A to co ten gosciu robi ze zarabia 10 tysi dziennie ? Na tej studni i konewce co pokazales
500+ powinni w Konstytucję wpisać,księża też powinni dostawać przynajmniej raz w roku po 20 000 zł za nagonkę i ataki
@4 063 723: Nie doceniasz uroków wsi ? Popatrz jak wyglądają teraz wsie kolo Przytyka , Iłży i Skarżyska Kam.
Nareszcie posprzątałem chałupę teraz do sklepu i można świętować
jedno wielkie pytanie dlaczego policjanci jak i wojskowi po przeprocowaniu 15 lat odchodza na emeryture, a normalny pracownik musi pracować do 65 a niekiedy do 67 lat, , zeby mógł dostac ta emeryture, przecierz oni tam w policji praktycznie nic nierobia, a szczegołnie ci starsi ranga, , widac to gdy sa jakies zadymy powiedzmy na ulicy to policja niereaguje, tylko przejezdza obko jak by sie nic nie działo, a jak idzie powiedzmy gosc podpity z rowerem to go zaczepiaja i , wtedy sa odwarzni, bardziej, i pozniej taki kraweznik , idzie wczesniej na emeryturke, , i sie śmieje z tego co pracuje dłuzej, , takie cos w polsce p[owino byc zabronione wszyscy powini pracowac za godne pieniadze , i tyle samo, i w jednym czasie przechodzic na emerytury a nie inaczej i w dodatku jeszcze oprócz pensje jaki przywileje maja,
Hiszpania kościół chce by każda rodzina dawała co tydzień 10 20 euro w kopercie bo stracili na covidzie
@4 063 727: Popatrz jak wygląda teraz Jedlińsk, Lesiow, Żdżary , Stary Gózd , Kielbow, Stara Błotnica .
Forsami jesteś coś mi się przypomniało 15 01 2002 wyszedłem z MONU
@4 063 730: Nie znasz tej ustawy .Po 15 latach służby ma uprawnienia do 40% emerytury.Co to jest za kwota ?
skoro niesprawiedliwością jest, że ktoś dużo zarabia ... to jaką dopiero niesprawiedliwością jest, że ktoś nagle wygrywa główną wygraną w Mini Lotto... nie mówiąc o Lotto
@4 063 731: U nas powinien TS doliczać do każdego zakładu 0,90gr na kościół,z tego 60% powinno iść dla księża którzy pomagają ludziom np Rydzyk,ile on pomógł biednym młodym.
@4 063 736: Nawet życzliwość i dobrosąsiedztwo z dawnych lat zanikły .
Jak byłem mały mówiły mi stare babcie idź za księdza POWAGA
@4 063 735: To będzie sprawiedliwe bo ja gram i się mi poprostu należy
Dopisano losowanie nr 968 000 Keno
@4 063 741: pamiętam te teksty jak by to było wczoraj idź za księdza
Moj kuzyn ma 46 lat i jest wojskowym i 6 lat temu mogl isc na emeryture ale zostal dalej w wojsku i we wrzesnie dostal awans i ma pod pułkownika i mowi ze malo zaranie i co mu za to zrobic. A jego zona jest ksiegowa i malo im i malo i jeszcze warzywa sadza na handel
@4 063 737: Gościu wygrał 6 milionów , z czego milion dał na kosciol.Bardzo ładna parafia .
@4 063 749: nigdy bym nie dal na kosciul. Na chore dzieci bym dal ten milion
Triset prawdę piszesz, będzie jeszcze lepiej, tylko ludziom w głowach po przewracało od lepszego życia,po prostu lubią pracować za pół miski ryżu, nie wolno dopuścić do powrotu poprzedniej władzy bo inaczej Polska zniknie z mapy pozdrawiam wszystkich Polaków
Raz dałem na ofiarę na mszy 1 grosz POWAGA
Ide bo taki temat daliscie o ksiezach ze ide zagrac w ts i jak wygram to pomoge biednym ksiezulkom{
@4 063 759: Dzięki takim , którym się w głowach poprzewracało " mamy mądra władze .
moj jedyny problem w keno jest ze nie nadazam pieniedzy odbierac, ale to sie usprawni taki problem to nie problem
@4 063 767: co dajesz
w polsce wcale niema sprawiedliwosci, a ni wsród obywateli ani w prawie, jeskli chodzi o policje np, to najwiecej robia tam tylko kryminalni, i dochodzeniówka, przy tzw ,wykrywaniu przestepstw a nie tacy np, dzielnicowi, , ale niesteety , wszyscy sa zagarniani do 1 worka, i oni majac policyjne emerytury jeszcze dorabiaja w ochronie bo co to dlanich jest 3,700na reke, o sedziach juz niewspomne bo szkoda gadac, wogóle, tu by trzeba bylo zmienic prawo na na lepsze, za zabojstwo , kogo kokolwiek, taki delikwent nie powinien chodzic po tym świecie, , i tez powinien byc,unicestwiony, bez wzgledu na wiek, , i niepowinien byc chowanywsród normalnych ludzi tylko gdzies na uboczu, bo nie jest godny człowieczeństwa, wprowadzic surowe prawo i bedzie dobrze, i tak powinno byc w całym kraju a nie jakies resocjalizacje wprowadzaja przestepców, wypuszczaja na wolnosc , po 2 latach za dobre sprawowanie itd, to jest kpina z obywateli, i jeszcze taki delikwent dostaje ochrone zeby go ludzie niezlinczowali, to prawo karne ,i przepisy to jest jakis
poprostu kabaret, w polsce niema sprawiedliwosci, i nigdty niebedzie jesli nie bedzie sie przestrzegac prawa,
poprostu kabaret, w polsce niema sprawiedliwosci, i nigdty niebedzie jesli nie bedzie sie przestrzegac prawa,
jak zima to i bałwan musi być