Wpisy 4 061 345 – 4 061 444
13 stycznia 2021 17:39 → 13 stycznia 2021 20:10, 100 wpisów
Jeszcze raz piszę. wtyczka Automat do gry w Keno jest udostępniony w moim profilu na dole jest link do strony skąd można ją pobrać.
Tylko dla zainteresowanych - nie zachęcam nikogo.
Tylko dla zainteresowanych - nie zachęcam nikogo.
@4 061 352: Ales podobny do naszego innego portalowicza z rejonu Warszawy.
@4 061 338: u mnie przez chwilę działało zagrałem w gierki za 1 zł 3 razy i wpadło 5,2,1 zł ? ?
@4 061 352: Mam do Ciebie serdeczna prośbę .Czy możesz odnaleźć stary kupon multi multi ? Chodzi mi o te pierwsze kupony.Pierwszy rząd byl od 1 do 16, były 4 rzędy .
marek-m62 dodał(a) komentarz w temacie: Promocja na dodatkowy zakład Lotto - Talon o wartości 3 zł
czy ty człowieku popełniasz takie wpisy specjalnie ?
Pierwsze kupony, to trzy rzędy, dwa górne - po trzydzieści liczb, dolny dwadzieścia
potem były kupony kupony z rzędami szesnastoliczbowymi
...
porażka, ta cierpliwość Admina do znoszenia takich bredni, albo jakieś dopłaty !
dobranoc
Pierwsze kupony, to trzy rzędy, dwa górne - po trzydzieści liczb, dolny dwadzieścia
potem były kupony kupony z rzędami szesnastoliczbowymi
...
porażka, ta cierpliwość Admina do znoszenia takich bredni, albo jakieś dopłaty !
dobranoc
boję sie czytać niektórych wpisów a nóż głupota jest zaraźliwa
do potem
do potem
7 z 9, 5 z 9 o 14:00
@4 061 364: Boli, że Admin chirurgicznym cięciem wyciął wrzoda i nie może się rozprzestrzeniać, prawda? Podaj lepiej liczby, nawet niech będą trefne, ale w temacie stronki.
Na 21:50 tylko, i aż dwie EP z maszyny zagrane na Kaliskiej w Łodzi.
@4 061 370: o parę lat za póno - mój pewniak nie padł o 14 ;39
PÓŹNIEJ tylko 1 multik, i 1 mini.
Szybkie 600 od 18-"tej, miodzio
Może w piątek padnie główna w EJ w moim rejonie?
Znaleziono 13 letnie zwłoki Patrycji... Zamordował ją chłopak z którym była w ciazygdzie my żyjemy...
@4 061 381: Może nie pisz o takich rzeczach. To okrutne. Nie każdy chce takie coś czytać.

@4 061 380: Po 13-tu latach znaleźli zwloki?
Przed chwilą padło 1 x 2850,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Na mini tylko 1 zakład online 

@4 061 390: Masz drób w gospodarstwie?
@4 061 393: A Tedi?
@4 061 396: Nie masz władnej łąki?
4 061 402. Mulag Tedi jaki duży
ile on ma?
Terror jest z tedim poważnie pisze żadne jaja problem jest taki że jak otwieram drzwi lub coś z folia trzeszczy to wali w pręty
Myśli że sałata lub pietruszka lub koperek tak to jest zwierzę rządzi mną dobrze że psa nie mam
Gti... Dalej ciągnij profilbo inaczej z kobietami będę musial rywalizować
To duży ten twój Tedi a byłeś u weterynarza ...czemu on tak robi ? nie przestraszył się czegoś
aż 6 osób zatypowało wczoraj 9/10 ciekawe czy ktoś puścił w realu
Czemu tak robi bo jest inteligentny raz lub dwa dawałem mu pierwszy raz sałatę a była foli nie głupia wie czym to pachnie
aaa no takie buty z Tedim
Pasko dodał(a) komentarz w temacie: Czy wszystkie wygrane Multi Multi są gwarantowane?
Ta jest druga wcześniej była łacia zmarła jeszcze ją głaskałem a ona już umierała teraz jest tedi one tak długo nie żyją max 8 lat
No zatypowalem keno za 960 zł.. A co tamna bogato 16vlosowan stawka 10
GT jak tam 9...
4 061 427. tomi77 w realu czy tutaj na stronie multipasko co te keno??
Pasko dodał(a) komentarz w temacie: Promocja na dodatkowy zakład Lotto - Talon o wartości 3 zł
W gierce KRZYŻÓWKI padła przed chwilą wygrana 2 000 zł przy stawce 3 zł. Szczegóły
wbrew komunikatom tu podawanym na zielonej
nie można się jeszcze rejestrować ;;;;;;;
pod numerem
989 można dowiedzieć się, gdzie będzie można zaszczepić się,
można poznać lokal szczepienia najbliżej swojego miejsca zamieszkania
natomiast z czwartku na piątek 14/1.015
zostaje uruchomiona możliwość zarejestrowania się
w internecie
kto nie ma internetu, ma możliwość zarejestrowania bezpośrednio w najbliższych placówkach służby zdrowia, lub w tych placówkach dowiedzieć się o najbliższych punktach szczepień
nie można się jeszcze rejestrować ;;;;;;;
pod numerem
989 można dowiedzieć się, gdzie będzie można zaszczepić się,
można poznać lokal szczepienia najbliżej swojego miejsca zamieszkania
natomiast z czwartku na piątek 14/1.015
zostaje uruchomiona możliwość zarejestrowania się
w internecie
kto nie ma internetu, ma możliwość zarejestrowania bezpośrednio w najbliższych placówkach służby zdrowia, lub w tych placówkach dowiedzieć się o najbliższych punktach szczepień
Witajcie
Emeryt... Dla ciebie już mam pielęgniarkę do szczepień... Dr Pawłowicz
Ja się nie będę szczepic bo choruje na RZS biorę metypred to jest steryd I mam przeciwwskazania od reumatologa
Nie pcham się... Gram swoje i badam maszyny gdzie jakiekolwiek odpady wchodzą... Za kilka dni Dominowo... Do Środy wlkp nie chce mi się jezdzic
W gierce KRZYŻÓWKI padła przed chwilą wygrana 500 zł przy stawce 10 zł. Szczegóły