Wpisy 4 061 245 – 4 061 344
13 stycznia 2021 15:45 → 13 stycznia 2021 17:38, 100 wpisów
@4 061 243: Rt1 ale niema satysfakcjii z takiej wygranej lepiej z trudnych liczb trafić
Muszę zagrać multi 5bliczb 3 losowania.. Z parkowej najwyżej polegne... Jak Kościuszko pod Racławicami
we wtorek 2 wez 4 jedyny numer ktory pominalem 3 i wiadomo jakie 9 bylo puscic wczoraj
bylo ze zawodnik ladujacy kule pociera o sweter, moze wczoraj dobrze natarl dyszke
Witajcie
Wczoraj ile Ts musiał wypłacić za Multi wieczorne ?
dzis szybkie wejscie keno, pozniej szybkie wyjscie po cin cin litrowy i siedzimy dalej
nie 3 ma 5 cin 8 cin 11 bez 14 cin 17 cin 20
niepotrzebne skreslic
niepotrzebne skreslic
specjalnie nosze czapke chociaz cieplo bo dziewczyny ciagle patrza mi w oczy szukaja mego wzroku i poprawiaja wlosy, co to znaczy wiadomo
no tak wczoraj padło 10 kul w przedziale 1 do 11, a dziś ani jedna
A dzisiaj :
3,13,14,21,24,33,38,40
43,46,47,52,56,59
62,64,66,69
71,72,74,75,77,7
3,13,14,21,24,33,38,40
43,46,47,52,56,59
62,64,66,69
71,72,74,75,77,7
4 061 258. Mulag witaj widze obiadem mniamnusny , smacznego
Strona gry.lotto nie działa. Prezes zwołał zebranie bo magnesy były nie w tych kulkach.

4 061 285. Wulkan tak anuluja tuz po wyplacie wygranych
4 061 286. wizard wszyscy puszcza którzy graja tylko powtórza przedzial 1-10 tylko ja puszcze inny przedział liczb
krasnalek typował(a) za 4 zł w Szybkie 600 na losowanie nr 90636 i trafił(a) 300 zł
@4 061 287: Miałem na uwadze nie gry w Wałbrzychu , a usunięcie struktur partii w Wałbrzychu.Po myśli Magdy .
W ww zestawach spodziewam się , że padnie z nich 12 liczb , a kto wie , może więcej ?
czyzby na wieczór przedział liczb 40
No, i może wreszcie padnie główna w Kaskadę, której przy urodzinach spodziewa się Mirek z Z., czego, by nie zaoeszyc nie będę życzył.Arczibalik73, z przewagą 70-tek, a może z plusem 80???
to jest tabela wygranych Multi Multi powyżej ... a tak może co niektórych zaskoczy, wygląda tabela wygranych Multi Multi Plus poniżej:

Wałbrzych historyczne obecnie piękne miasto. Obecnie prezydentem jest człowiek od serca ( kardiolog )
@4 061 297: Szczególne ukłony i szacunek dla kardiologów , i doktora Janusza Sz.
Uwaga.
Burza!!!.
Znad Niemiec z okolic Berlina do Polski zbliża się front atmosferyczny z piorunami.
Burza!!!.
Znad Niemiec z okolic Berlina do Polski zbliża się front atmosferyczny z piorunami.
@4 061 297: Wałbrzych i okolice nie są przyjazne dla sercowcow, to prawie ' dolina śmierci '.
4 061 301. Wędrowca netowy 2021-01-13 (17:06)
4 061 302. Wulkan to nie prawie jest dolina śmierci tylko to jest 100% dolina śmiewrci tak nazywaja te okolice lekarze niestety tez
4 061 302. Wulkan to nie prawie jest dolina śmierci tylko to jest 100% dolina śmiewrci tak nazywaja te okolice lekarze niestety tez
@4 061 301: Niech grzmi , tylko żeby ' W Józka p...nie strzelul'.Jest to na YT.
Tak to prawda była " dolina śmierci " 11 miasto w świecie pod względem zatrucia. Zmieniło się po zamknięciu kopalni i koksowni.
To nie jest żart.
Pioruny strzelają od Bremy po Berlin.
Pioruny strzelają od Bremy po Berlin.
@4 061 305: Kiedyś w Słupcu i Nowej Rudzie zabawiłem, a z Wałbrzycha miałem wspaniałego kolegę .
Pasko,
może warto napisać, że zmiana regulaminu MM, ograniczająca kwoty wygranych do pewnych sum miała miejsce dopiero po trafieniu 34x 10/10
wcześniej, zdaje się dość niefrasobliwie , zakładano, że wystarczy RP
może warto napisać, że zmiana regulaminu MM, ograniczająca kwoty wygranych do pewnych sum miała miejsce dopiero po trafieniu 34x 10/10
wcześniej, zdaje się dość niefrasobliwie , zakładano, że wystarczy RP
No lotto i multi 5 liczb maszyna 3 losowaniamiałem dać mini alewolałem zete dołożyć do multi
niemcy beda w oplakanym stanie niedługo, niemcy zamykaja granice, bedzie burza moze zmyje z nich tego coronairusa, niemcy sa juz mozna powiedziec sparalizowane, wszystko unich zamykaja jest zle a nawet bardzo zle gorze=j jak w polsce, wc\zoraj dzwonil mi z niemmiec kuzyn i opowiadał, ze wszystko zamykaja, kjest wiecej zarazonych obywateli w samym berlinie jak w całych niemczech, i ciocia angelina zoprocz godziny policyjnej wprowadza wieksze zaoboszczenia chca rez do konca stcznia lub lutego zaszczepic wszystkich niemców
Jestem zadowolony...
Muszę powalczyć o KaskeWalentynki tuż tuż... Jęki piękny wiersz wymyślę... By Jej aż stanęły wlosyna glowiei będzie po... Slowie
Muszę powalczyć o KaskeWalentynki tuż tuż... Jęki piękny wiersz wymyślę... By Jej aż stanęły wlosyna glowiei będzie po... Slowie
@4 061 314: Mam 2 zakłady MM z maszyny 9/9, a następne 10 też chybiki na zagraj ponownie , dzisiaj wpadł aż 4 x plus, a wczoraj słabo .
Wulkan ty to masz zdrowie i czas by na czacie cały dzień sie produkować i tworzyć coraz to nowe nicki
niewiem jak jest w innych landach w niemczech ale w berlinie jest gorzej niz zle, niemcy sie pomału zamykaja, tylko patrzec jak inne pastwa pozamykaja granice wjazdu do ich krajów w niemczech uderzyła 3 fala coronoirusa
dobra narazie wszystkim musze leciec po wegiek do piwnicy i trche drzewa narabac na rozpałke, potem rozpalic i do sklepu jeszcze skoczyc
@4 061 320: a ja się przyglądam. Prawda, choruje bardzo dużo niemców.
@4 061 318: Napisz to na e-maila pewnej osobie, z którą utrzymujesz kontakt , a ze mnie zejdź.
Dobra wiadomość dla tych co lubią bawić się w Keno
Udostępniłem wtyczkę dla chcących przetestować możliwości gry automatycznej.
W moim profilu na samym dole jest link do wtyczki Google Chrome skąd można ją pobrać.
Nikogo nie zachęcam nie moja sprawa, nie moja odpowiedzialność i ryzyko...
Udostępniłem wtyczkę dla chcących przetestować możliwości gry automatycznej.
W moim profilu na samym dole jest link do wtyczki Google Chrome skąd można ją pobrać.
Nikogo nie zachęcam nie moja sprawa, nie moja odpowiedzialność i ryzyko...
no bo wiesz, kazdy do tego podchodzi inaczej
po co mam tylko dla siebie skoro moga inni tez skorzystac
po co mam tylko dla siebie skoro moga inni tez skorzystac
@4 061 329: Ja mam pewne zasady, których staram się przestrzegać , a jeśli je złamie, co się mi zdarza, ponoszę karę .
nawet mozna ja testowac nie logujac sie na stronie gry.lotto.pl
@4 061 328: Pewnego , sobotniego poranka zagrałem w Keno na liczby z lotto na chybił trafił z miesiąca października, wpadło mi dosyć dużo kasy .
bo jak ktos wcisnie graj automatycznie zamiast demo to wysyla zaklady samemu
Natomiast w Szybkie 600 grywam liczbami z Mini na chybił trafił.
Wulkan ja ta wtyczka czesto trafialem 5/5, ale czasami byly dni ze slabiej szlo