Wpisy 4 059 110 – 4 059 209
11 stycznia 2021 16:58 → 11 stycznia 2021 20:40, 100 wpisów
Piąty produkt za złotówkę... W media coś tam
To 4 paluszki male
4 paluszki duze
1 bateria r9
1 bateria r 20
No i za złotówkę Samsung 4k 65 200 Hz... Poprosze
To 4 paluszki male
4 paluszki duze
1 bateria r9
1 bateria r 20
No i za złotówkę Samsung 4k 65 200 Hz... Poprosze
Gratulujemy wygranej w wysokości 14.00 zł w grze Keno! Szczęśliwe losowanie odbyło się 11.01.2021
nie ma bata
nie ma bata
nastala nowa era super bohatera, koniec z wydawaniem na multi , mini i biedronke
eldra typował(a) za 4 zł w Szybkie 600 na losowanie nr 90126 i trafił(a) 250 zł
Cześć ?

Zrobiłem zakupy dla taty, mamy i siebie. 

Tak jechałem z kilometr.
A tam moja mama.
@4 059 128: No patrz, NOWY a przeczytał wszystkie wpisy co kiedyś Krzysztof C napisał gdzie mieszka
to wcześniej ILE Miałeś nicków???
to wcześniej ILE Miałeś nicków???
nowa promocja Lotto już od czwartku.
Szczegóły: www.multipasko.pl/news-talon-dodatkowy-zaklad-lotto-210.html
Szczegóły: www.multipasko.pl/news-talon-dodatkowy-zaklad-lotto-210.html

Krotoszyn jest w woj. Wielkopolskim, to siedziba Firmy
a sklep: 13-330 Bielice , miedzy Grudziadzem a Ostródą
co za ........
4 059 128. eriqPrize 2021-01-11 (17:49)
Krotoszynki są dumne z takiego obywatela
4 059 137. eriqPrize 2021-01-11 (18:00)
makler błądzisz jak baranek w Zakopanym
Krotoszynki są dumne z takiego obywatela
4 059 137. eriqPrize 2021-01-11 (18:00)
makler błądzisz jak baranek w Zakopanym
@4 059 138: Pasko juz nie wiedza jak doic obywateli z kasy
juz sie wylewa , nie widzisz TEGO
juz to zauwazylem od samego poczatku
Zielony Teraz bedziesz .... popiołem
juz to zauwazylem od samego poczatku
Zielony Teraz bedziesz .... popiołem
3/5 z 8 a moglobyc pieknie 2 oboki...ale i tak ok jakis odpad...
Ale Krzysiek c jest ciężki
A do jedzenia coś kupił??? Chyba karme
multilotek dodał(a) komentarz w temacie: Promocja na dodatkowy zakład Lotto - Talon o wartości 3 zł
Ramjeeet Rawhav 96 lat jak został ojcem.. ale zginął tragiczniei to nie w lozku
Żarty na bok... Trzecie losowanie.. Znowu odpad... Ale nie wysłałem.. Bo tylko x 2
Pasko dodał(a) komentarz w temacie: Promocja na dodatkowy zakład Lotto - Talon o wartości 3 zł
makler dodał(a) komentarz w temacie: Promocja na dodatkowy zakład Lotto - Talon o wartości 3 zł
@4 059 147: Zapowiadają wybuchat?
damian1983 dodał(a) komentarz w temacie: Promocja na dodatkowy zakład Lotto - Talon o wartości 3 zł
zgrywus dodał(a) komentarz w temacie: Promocja na dodatkowy zakład Lotto - Talon o wartości 3 zł
Zgrywus masz racjeU nas zaklad za 3 zl a Niemcy 1 euro gdzie tam zarobki sa pare razy wyzsze niz u nas. Juz widze te tlumy ludzi ktorzy zapragna zagrac za 21 zl by dostac zaklad za 3 zl
makler dodał(a) komentarz w temacie: Promocja na dodatkowy zakład Lotto - Talon o wartości 3 zł
wystarczy zobaczyć na eurojacka jaka jest różnica w cenie między nami a zachodem
Pasko dodał(a) komentarz w temacie: Promocja na dodatkowy zakład Lotto - Talon o wartości 3 zł
czemu aż 21 zł
wcze$niej dało się zrobić promocje za minimum 6 zł
Oj ktoś chce naciągnąć na straty nas
wcze$niej dało się zrobić promocje za minimum 6 zł
Oj ktoś chce naciągnąć na straty nas
Ratuja lotto a wystarczylo by obnizyc cene zakladu. Zobaczcie ile w niemieckim lotto jest stopni wygranych i jakie kwoty sa za 5/6 a u nas takie grosze placa
@4 059 178: Niech 3 miliony graczy kupi produkty lotto tylko za 21 zł, a kupują za 50, 100 i więcej , proszę , jaki jest dochód .
Mnie nie ruszaja takie promocjeEwentualnie fajne sa te 100% w multasa gdzie mozna zagrac za wieksza kase
Pasko masz moze info kiedy bedzie znow 100% w multi?
Wulkan dodał(a) komentarz w temacie: Promocja na dodatkowy zakład Lotto - Talon o wartości 3 zł
@4 059 184: Damian, NIE MA
https://www.lotto.pl/regulaminy#regulaminy-regulamin-multi-multi
https://www.lotto.pl/regulaminy#regulaminy-regulamin-multi-multi
ok makler pewnie przytrzymaja do polowy lutego zanim dadza ta 100%
Wulkan dodał(a) komentarz w temacie: Promocja na dodatkowy zakład Lotto - Talon o wartości 3 zł
No ja zdecydowałem.. Czy polegnę czy trafię odpad... Tylko maszyna multi 5 liczb.. 2 albo 3 losowania... Czas obojętny buda parkowa
A co z grającymi li tylko online ? Oni nie otrzymają zakładu promocyjnego ?
@4 059 193: Nie otrzymajaT.S dba o nasze zdrowie by zrobic sobie spacer do kolektory
No to we wtorek kumulacja przekroczy 8 milionów zł, szóstki nie będzie, ale w lotto plus będzie szóstka lub dwie.
erynia dodał(a) komentarz w temacie: Promocja na dodatkowy zakład Lotto - Talon o wartości 3 zł
@4 059 194: szczególnie dla Damiana żeby schudł , i do Zgrywusa też, juz ma ten baniak taki wielki
erynia dodał(a) komentarz w temacie: Promocja na dodatkowy zakład Lotto - Talon o wartości 3 zł
3. Talon – bonus o wartości 3 zł (słownie: trzy złote) brutto stanowiący wydruk z kodem
kreskowym wydawany automatycznie przez Terminal.
kreskowym wydawany automatycznie przez Terminal.
damian1983 dodał(a) komentarz w temacie: Promocja na dodatkowy zakład Lotto - Talon o wartości 3 zł
W gierce MONETKI padła przed chwilą wygrana 500 zł przy stawce 20 zł. Szczegóły
W miejscowości Nowogard padła wygrana 10 000 zł w zdrapce KASA KING
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Gosia__77 dodał(a) komentarz w temacie: Promocja na dodatkowy zakład Lotto - Talon o wartości 3 zł