Wpisy 4 058 477 – 4 058 576
10 stycznia 2021 17:06 → 10 stycznia 2021 19:20, 100 wpisów
No ale wczoraj już nic może dzisiaj wyśle te same w mini
Mam dobre liczby tylko oni nie mogą w nie trafić
@4 058 448: Nie powinnaś wklejać bez zezwolenia nazwiska autora postu.Na TB , mogłaś komentować, ale na inne portale, wahałbym się posłużyć cudzym imieniem i nazwiskiem .
Przecież I tak wszyscy to widzą na gramy wygrywamy
@4 058 484: A co by było gdyby ktoś wkleił tutaj oryginalne niezbyt mądre teksty pisane na innych portalach przez naszych ? Ja tego nie uczynię , ale na wszelki wypadek mogę zabezpieczyć, choć do niczego mi to potrzebne.Reset pamięci .
no (2021-01-10 12:48:16) [Kibic] paulin: Niech dostarczy badania na HIV z Chorzowa i z Sanepidu na pasożyty * Robale *
no (2021-01-10 12:54:05) [Champion] Emi076: A Emi zaświadczenie przeciw wściekliźnie .
Wulkano-watykanista. To są twoje oryginalne teksty.
no (2021-01-10 12:54:05) [Champion] Emi076: A Emi zaświadczenie przeciw wściekliźnie .
Wulkano-watykanista. To są twoje oryginalne teksty.
80-latek przychodzi do lekarza na badania kontrolne. Lekarz pyta go o samopoczucie, na co staruszek odpowiada:
- Nigdy nie czułem się lepiej. Na dodatek mam 20-letnią narzeczoną, która jest w ciąży, wkrótce będziemy mieć syna.
Doktor myśli chwilę i mówi:
- Niech pan pozwoli, że opowiem panu pewną historię: Pewien myśliwy wyszedł raz z domu w takim pośpiechu, że zamiast strzelby wziął ze sobą parasol. Kiedy znalazł się w lesie, z krzaków wyszedł ogromny niedźwiedź. Myśliwy wyciągnął parasol, wycelował w niedźwiedzia i wypalił. I wie pan co stało się potem?
- Nie - odpowiada staruszek.
- Niedźwiedź padł martwy jak kłoda.
- Niemożliwe! - wykrzyknął staruszek. - Ktoś inny musiał strzelić z boku!
- No właśnie ...
- Nigdy nie czułem się lepiej. Na dodatek mam 20-letnią narzeczoną, która jest w ciąży, wkrótce będziemy mieć syna.
Doktor myśli chwilę i mówi:
- Niech pan pozwoli, że opowiem panu pewną historię: Pewien myśliwy wyszedł raz z domu w takim pośpiechu, że zamiast strzelby wziął ze sobą parasol. Kiedy znalazł się w lesie, z krzaków wyszedł ogromny niedźwiedź. Myśliwy wyciągnął parasol, wycelował w niedźwiedzia i wypalił. I wie pan co stało się potem?
- Nie - odpowiada staruszek.
- Niedźwiedź padł martwy jak kłoda.
- Niemożliwe! - wykrzyknął staruszek. - Ktoś inny musiał strzelić z boku!
- No właśnie ...
A ja to nie spodziewalem sie ze tu takie dziwne zeczy sie dzieja i ze ktos nowy to odrazu go zgnoic pozbyc sie bo to jakis tam kubraczek.brawo wy
GT ja dziś 10x4
Grasz real
@4 058 499: - kochanie wydałem dzisiaj prawie 750 000 zł ... Jej, dom kupiłeś, mieszkanie? - nieee, podatek od wygranej zapłaciłem
Pasko prośba kto sieje zamęt, nie ma mowy o liczbach od razu w pysk i na mordę, krótka piłka, wszędzie oszołomy, jeden mądrzejszy od drugiego, musiał w końcu przyjść jakiś wirus, żeby trochę tego wytrzebić...
4 058 508.
@4 058 499:
to zona wie o kochance
to ile wygrana zebym mogła wziąść rozwód
@4 058 499:
to zona wie o kochance
to ile wygrana zebym mogła wziąść rozwód
makler stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
@4 058 493: Co to za wpis , czego dotyczy , jak się on ma do tej stronki ? Jakie liczby Typujesz na mini ? Chce zagrać jednym zakładem.Podaj mi 2 pewniaki .
O nie ma ma maklera.
No i dobrze.
Pasko, zablokuj go za codziennie powtarzany wpis:/zaraz się .... /, przez co coraz mniej ludzi zagląda na czat.
No i dobrze.
Pasko, zablokuj go za codziennie powtarzany wpis:/zaraz się .... /, przez co coraz mniej ludzi zagląda na czat.
Islandorka.
Jest Test do MM na wieczór, ale musisz go poszukać bo nie jest zachowana kolejność wpisów.
Jest Test do MM na wieczór, ale musisz go poszukać bo nie jest zachowana kolejność wpisów.
@4 058 527: On sam siebie zablokował i to nie pierwszy raz.Gdy ktoś zwrócił na to uwagę, to co zmierzał z szambem.Takie wpisy nie są atrakcyjne dla czata , ale jeśli komuś nie przeszkadzają, zostawić bez reakcji bo może zbluzgac.Moze islamdorka zabierze głos w tym temacie?
Jutro w całej Polsce temperatura będzie na plusie.
Hej.jest tu ktos z kim mozna porozmawiac o liczbach do mini i zeby ten ktos nie mial mnie za kubraczka jakiegos bo nie bardzo rozumiem co to i watykanista itp. Jezeli nie ma nikogo to ok rozumiem.pozdrawiam wszystkich
Żadnego -30 nie będzie.
Sztucznie wywołana panika, aby ludzie wykupywali... węgiel.
Sztucznie wywołana panika, aby ludzie wykupywali... węgiel.
Pod Uralem jest nawet tylko: -1.
@4 058 536: rozumiem . Nie kazdemu pasuje dana pogoda. Sory taki mamy klimat
Jakiś nożownik w... Warszawie.
@4 058 543: tez ja 1 raz. A ciebie od kubraczkow itp tez wyzywaja
Ukraińca dziobnęli nożem.
Pewnie jakieś porachunki.
Pewnie jakieś porachunki.
@4 058 544: Na całym świecie są swiry, ludzie masowo głupieja, na stanowiskach też .
@4 058 548: Ciocia nie kazała pisać na takie tematy każdy może się przekonać naocznie
Bo na mnie to muwia ze ja to wulkan i ze mam gdzies konto itp. Ale nie wiem o co chodzi i juz nie wazne. Grasz w mini
Gram, właśnie gram są pewniaki i dzisiaj jeśli padną te liczby to będzie mała kasa
Kto chce to niech... korzysta.
Test na NIE na wieczór.
3,10,15,17,23,26,32,37,41,50...52,56,62,68,74,76... 11-13.
Test na NIE na wieczór.
3,10,15,17,23,26,32,37,41,50...52,56,62,68,74,76... 11-13.
Gdzie jest... Arczi???
Uczestnik czata co lubi... dużo pisać.
Sebastian buszował dzisiaj na czacie?
Czytałem Sebastiana to inteligentny gość pewnie się wpuszyl i dał sobie urlop
@4 058 568: Nie widać blokady a niby dlaczego miałby mieć blokadę
@4 058 572: A to tego nie wiem przecież można sprawdzić czy ma blokadę
Jak się pojawi, to niech jutro poda liczby do Mini Lotto.
Nawet 20 liczb.
Nawet 20 liczb.