Wpisy 4 058 376 – 4 058 476
10 stycznia 2021 15:34 → 10 stycznia 2021 17:06, 100 wpisów
Dziś poszłam na spacer
wzięłap się potem za lepienie
trochę późno z obiadem ale pierogi są
wzięłap się potem za lepienie

trochę późno z obiadem ale pierogi są
Dlaczego lotto w emailu rozbija wygrana oddzielnie plus od podstawowych ? Najpierw 1000, później 520? A w drugim 300, później 900 ? W niższych wygranych ta sama sytuacja.
Przed chwilą padło 1 x 8/8 (10 000 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
Oczywiście, że tak , zwłaszcza do truskawkowych , najlepiej z kiszonej kapusty, zapić maślanka .
Dzisiaj piątek w mini może być okolo siedmiu po 70 000 , a nawet mniej.
Wulkan dzieła wygrane też tak miałem
Wrrr, kurcze , też pamietam, ale płacili mnie bo Rzeszowie padły dwie i u mnie 2, a było ich 7 czy 8
Ale się dzieciaczki ładnie bawiunkac na kwarantanie feriowej cacy ?
Życzę stochowi wyprzedzenie Małysza a z drugiej strony Kubacki mnie irytuje z czymś ale ciii mógby wygrać facet ciśnie no i młody stękała chłopak bezczelnie ciśnie mógby stanąć na podium
No słabo dziś trening... Jesli 4 ukończy w 10 to dobry wynik... Dobry Craft ale nie najlepszy
@4 058 407: Tak, nie tylko Twoim.To dzielo naszych przodowników .Kiedyś admin zrobi z nimi porządek ,o ile nie są to podstawieni przez ....
Mam gdzieś, co kto i gdzie pisze .Dziecinada i koniec .
Ładne potwierdzenie wypłaty ? Cieszy oko ?
Mam gdzieś, co kto i gdzie pisze .Dziecinada i koniec .
Ładne potwierdzenie wypłaty ? Cieszy oko ?

@4 058 324: hehe, a jednak widząc pewne zachowania stopien klonowania, czy dublowania po innych stronach nicków, czy wiedząc jakie niektorzy szczegóły anatomiczne na @ otrzymywali i itd itp upierałbym się, ze to żadne "sledzenia",tylko zasada ograniczonego zaufania, i sadzę, że nie jestem, z tym swoim zdaniem, odosobniony
A choroby ? No tak tu, może być coś na rzeczy
A choroby ? No tak tu, może być coś na rzeczy
Ktoś już pisał sam do siebie , a wiemy kto.Admin go namierzy.Do czasu .
Piękne 7 nieparzystych liczb dziś się podniesie w mm
Reszty nieznam
Reszty nieznam
Witam Gtv gdzie byłeś jak Ciebie nie było ?
Roboty trochę mam u kolegi remont dobrze płaci to i w niedzielę się robi
Na stronie gramy wygrywamy jest ten sam kupon od wypłaty a nawet obok kupon z liczbami na które padła ta wygrana w lotto
Reakcje wszystkie to ewidentnie ta sama osoba sam się odkryłeś no to już trzy niki razem są
@4 058 432: Inteligentny bezobjawowo , a wkleiłem dowód wypłaty dla tych, którzy być może takich nie widzieli .Ładny, prawda ?
@4 058 436: Przyjrzyj się wszystko stkim pozostałym , których nie wymieniłeś, a należą do Waszego kolegi i koleżanki ...
@4 058 439: Życzę Ci obyś miał większe , na większe kwoty .Póki co zadowalamy się trójkami i czwórkami, no w Multi większymi .I tak ma być, albo , dlaczego nie wyższe ?
Pisać możesz każdy ma prawo a swoje zdanie mam kulturalnie na pisane
@4 058 444: Watykan daj 6 wpisow pod rząd bo podobno nie ma bota,a a w razie jakby byl to masz jeszcze dwa niki
Nawet widać jakie liczby wtedy wpadły
Szkoda że numer kolektury zamazany
@4 058 450: Ameryki nie odkrylas, bo na wypłacie przecież jest data, a po co komu nr kolektury ?
Kto jest bardziej spełnionym człowiekiem, ten co ma 6 milionów złotych, czy ten kto ma 6 córek? ....... Oczywiście ten co ma 6 córek. Ten kto ma 6 milionów zł chce więcej ?
@4 058 447: Napisz teraz z najnowszego Nicku.Piszesz sam do siebie
Aniu witaj
@4 058 459: Sie bym mu dziwil ze po trzeciej nie zaprzestal produkcji
@4 058 461: A na co ma reagować ? Czy dostrzegł łamanie regulaminu lub prawa ?
Aniu jak Twoje wygrane w Nowym Roku ?
@4 058 459: Mam kuzyna z W., który chciał 12 dzieci, po szóstym otrzymał rozwód.
A U mnie słabo dwie trójki w mini w Multi tylko odpady po dwa i cztery złote