Wpisy 4 055 665 – 4 055 764
7 stycznia 2021 18:22 → 7 stycznia 2021 21:22, 100 wpisów
no taka pokoleniowa przywara, ze jeden na drugiego atakuje i zeruje
Lewy , nie grasz 5 lat, to zagram za Ciebie, i dla Ciebie.Nie zauważyłem wpisu , bo nie czytam wszystkich .Patrzę li tylko na cyferki.
Pokolenie może nie.To wszystko z powodu pieniędzy i dla pieniędzy.
Cześć
Co się dzieje ?
Macie peniaczki ?
Zaraz podam liczby z rękawa
Nie podejmuje tego tematu, jest zbyt bogaty, a być może ktoś może go nie zrozumieć .Nie rozumie tylko jak można kogoś sprzedać za pieniądze?
A teraz propozycje na Mini:
13,25,5,40,9,34,18,21,20 ale to mój system.Jeden z wielu.
A teraz propozycje na Mini:
13,25,5,40,9,34,18,21,20 ale to mój system.Jeden z wielu.
Jaki znowu Pakiet ?
Ja kupiłem na Targowej , a następny na Grójeckiej.Jest promocja o której wyżej
Sebastian , info znajdziesz na lotto, nie wiem czy jest na multipasko ?
Wulkan. Ja to takich pakietow to 30 stracilem w to jeba ne keno i nic
Trzeba kupić 2 zdrapki ' Vegas ' , 1 zakład lotto z plusem i Super Szansa , oraz 2 zakłady Szybkie ,600.Jesli ktoś ufa , niech kupuje .
Nie gram w żadne zdrapki
Gramy przede wszystkim w Mini
W Multi od czasu do czasu
W Multi od czasu do czasu
Seba.. Nie gram dziś... Jutro coś z maszyny... Zobacz co z map z tych skosów pokazują... Jeszcze 23 i 24 do tej 6 moich
Ja to juz tylko w mini i lotto.w tym tygodniu chcesz wiez czy nie ale 1300 zl przegralem i w tym 1200 w keno
co to moze byc....znalazlem i sie usmialem ale mie wyglada to zleDlaczego wczoraj zwróciłeś się do mnie ' Etna ' , a nie ' Wulkan '?
@4 055 689: Popatrzę
Sebastian , wejdę później obejrzec te liczby bo idę na kolację rodzinna na Ochocie.
@4 055 693: To jest JEEP WRANGLER
@4 055 696: bo etna to tez wulkan z tego co mi wiadomo i nawet bylem i widzialem etne
A.. Dupa.. To Suzuki Jimni 5 furt... Wygląd spoko ale Seba środek porażka...
Nie dla mnie takie samochody
Multi Multi Plus 2021-01-06 21:50 Numer Statystyki 2
10 11 13 22 47 70 72
6/7 z +
ze strony
10 11 13 22 47 70 72
6/7 z +
ze strony
Dziś Kumulacja Lotto
Grom dziś pierwszy raz w tym Nowym 2021 roku w LOTTO
Grom dziś pierwszy raz w tym Nowym 2021 roku w LOTTO

@4 055 705: Angierski to na 21.50 te liczby ?
byly na 21:50 wczoraj i weszlo 6/7 i na wieksza ilosc liczb troche wiecej
trzeba patrzec na stronie jak wejdziesz w statystyke 2 i na 6 liczb to widac
ewentualnie najlepsze trafienia zakladka
ewentualnie najlepsze trafienia zakladka
Nie dajcie się nabrać na płatne systemy nijakiego Marcina , który podaje też nr tel.723....8
statystyki na stronie niezle trafiaja, sa ustawione tak aby typowac dobrze,
rekord pobija tylko statystyka 4, ale powiem tak.. te poprzednie tez sa dobre...
mysle jeszcze co by tu zrobic zeby poprawic rekord
liczby rzadza sie pewnym prawem z ktorego korzystam, ale podejrzewam ze da sie jeszcze podciagnac wyniki w gore
takze moja najlepsza statystyka mam nadzieje jeszcze ujrzy swiatlo dzienne
rekord pobija tylko statystyka 4, ale powiem tak.. te poprzednie tez sa dobre...
mysle jeszcze co by tu zrobic zeby poprawic rekord
liczby rzadza sie pewnym prawem z ktorego korzystam, ale podejrzewam ze da sie jeszcze podciagnac wyniki w gore
takze moja najlepsza statystyka mam nadzieje jeszcze ujrzy swiatlo dzienne
Jak tam pomarszczony z Zabrza i...ten kubraczek, który znów trafił 130 000 ?
np. w 4rtej statystyce
Typowanych 3
3 2 1 0
20 110 302 315
747 typowan
szansa 3/3 74 czyli 10 x 3/3 a jest 20 wiec 200% przewyzsza trafienia...
Typowanych 3
3 2 1 0
20 110 302 315
747 typowan
szansa 3/3 74 czyli 10 x 3/3 a jest 20 wiec 200% przewyzsza trafienia...
czyli 20 x 54 + 110 * 2 = 1080 + 220 = 1300 zl wygranych
a wydane 740 * 2,5 = 1850
czyli zwrot = 70% wiec na 3/3 raczej sie nie oplaca grac, na 5/5 juz by byl ponad 200% zwrot bo trafil 2x5/5
a wydane 740 * 2,5 = 1850
czyli zwrot = 70% wiec na 3/3 raczej sie nie oplaca grac, na 5/5 juz by byl ponad 200% zwrot bo trafil 2x5/5
musze zrobic kiedys statystyke najlepsza z mozliwych... bo juz pisze tyle razy np.juz w programie jest z 8 statystyk, kazda inaczej typuje, ale niektore sa lepsze niektore gorsze, jednak wedlug mnie kazda nowa statystyke pisze najlepsza ze wszystkich bo taki jest cel...
jednak powiem szczerze, ze najlepszej jeszcze nie wymyslilem i kilka pomyslow jest...
z ta najlepsza to jeszcze poczekam, ale mam nadzieje ze wkoncu uda mi sie ja zrobic bo brakuje narazie idealnych rozwiazan
dlatego jeszcze z rok czasu potrwa zanim wymysle idealna statystyke dajaca duza przewage... mam nadzieje ze z tych wszystkich doswiadczen ktore zebralem takie cos jest mozliwe do zrobienia... jest bardzo ciezko wymyslec optymalne typowanie, ale jesli sa gorsze i lepsze to pewnie ta najlepsza czeka na odkrycie... i tyle
jednak powiem szczerze, ze najlepszej jeszcze nie wymyslilem i kilka pomyslow jest...
z ta najlepsza to jeszcze poczekam, ale mam nadzieje ze wkoncu uda mi sie ja zrobic bo brakuje narazie idealnych rozwiazan
dlatego jeszcze z rok czasu potrwa zanim wymysle idealna statystyke dajaca duza przewage... mam nadzieje ze z tych wszystkich doswiadczen ktore zebralem takie cos jest mozliwe do zrobienia... jest bardzo ciezko wymyslec optymalne typowanie, ale jesli sa gorsze i lepsze to pewnie ta najlepsza czeka na odkrycie... i tyle
Zaawansowany kalkulator wygranych został usprawniony, dodano Ekstra Premię.

Angielski... Skup się na 5/5... Znów sledze te mapy... ale nie potrafię tego rozgryźć... Myślałem skosami jak idą np malejąco 2 to trzecia może wejdzie
no 5/5 to najlepsze typowanie, bo jest do osiagniecia i calkiem sie oplaca...
przynajmniej raz na 300 losowan
przynajmniej raz na 300 losowan
jakby jakas statystyka typowala co 300 losowan 5/5
to juz w calej ilosci by bylo 43 x 5/5
co jest bardzo trudna do osiagniecia skutecznoscia
to juz w calej ilosci by bylo 43 x 5/5
co jest bardzo trudna do osiagniecia skutecznoscia
wiesz, jak to bywa z typowaniami jest roznie czasami krocej czasami dluzej
ja mysle ze jednym zakladem zeby wyszlo ponad 100% to juz cos mozna wtedy grac stawka stala
ja mysle ze jednym zakladem zeby wyszlo ponad 100% to juz cos mozna wtedy grac stawka stala
O 19:52 padły wspaniałe liczby w Szybkie 600:
9,22,23,24,25,26
Na tasiemce proszę się przygotować wieczorem
9,22,23,24,25,26
Na tasiemce proszę się przygotować wieczorem
Wylosowali 5 liczb z reklamy , która dali w sieci. W lotto też poleci 4 pod rząd oraz 24 i 25
728...483, nr tel.M.B , zbiera pieniądze za systemy.Nie dajcie się nabrać .
@4 055 737: wulkan zgadzam się dziś tasiemiec w pionie i to jeszcze w parzystych
K2
K2
Przed chwilą padło 2 x 350,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Ciekawe jak długo myslal twórca tej reklamy i ile zbierze premii ?
@4 054 110: Pasko ten wpis jest na wypadek gdyby EJ miało podrożeć . Wtedy będzie można wysłać zakłady na tę grę tylko na określoną ilość losowań np. 1 lub 2
Tak samo było w przypadku jak drożało Mini Lotto.
Nie można było wysyłać na więcej losowań niż pozwalał TS
Nie można było wysyłać na więcej losowań niż pozwalał TS
Wiele osób funkcyjnych ma zablokowane konta na FB i innych portalach .Mowa o rządnych władzy, którym przykro odejść od koryta.
Wędrowca netowy typował(a) za 10 zł w Keno na losowanie nr 965807 i trafił(a) 518 zł