Wpisy 4 055 536 – 4 055 635
7 stycznia 2021 14:56 → 7 stycznia 2021 16:25, 100 wpisów
A był już taki czas ze nie można było się rejestrować na nowo ?A teraz znów można ?
Pasko
Kilka dni temu wpisy "wulkana" z tęsknotą za pewną userką, nie dają Ci do ?
A ten "szczery i od serca piszący", to chyba zapomniał już o swojej misji - wykopsania joci i moneta
Kilka dni temu wpisy "wulkana" z tęsknotą za pewną userką, nie dają Ci do ?
A ten "szczery i od serca piszący", to chyba zapomniał już o swojej misji - wykopsania joci i moneta
Coś ruszyło o 14 miałem 5/9 i 6/9
Pasko
Chyba żartujesz.Nie jestem zarejestrowana na innym portalu,oprócz Korna i Mp.
A watykanista-wulkan jest na innych portalach i wkleja durne wpisy.
Chyba żartujesz.Nie jestem zarejestrowana na innym portalu,oprócz Korna i Mp.
A watykanista-wulkan jest na innych portalach i wkleja durne wpisy.
A to wszystko przez coca colę-nie stać na zakup i mu cukier opadł w żyłach
Pasko.
Wiem,że nie patrzysz,dlatego to wkleiłam.
Wiem,że nie patrzysz,dlatego to wkleiłam.
Tak, to ciekawe - te tworzenie nicków podobnych do tu istniejących u goldena
Trisetum, slawek
Trisetum, slawek
A zresztą niech lawa wypływa z wulkanu i zaleje MP.
Jak uważasz,że użytkowniczce z 10 letnim stażem zachciewa się takich głupot.
Jak uważasz,że użytkowniczce z 10 letnim stażem zachciewa się takich głupot.
slawek
Robal_36
Robal_36
Słyszałeś dzisiaj głos ?
Słyszałeś dzisiaj głos ?
Muszę się nacieszyć tym kontem bo zaraz blokada będzie a inne członkini rodziny to już uhuuu
Robal_36
Ja już dostąpiłam tego zaszczytu.
Ja już dostąpiłam tego zaszczytu.
Emerytka . Co ty chcesz ode mnie. Jesli masz mnie za kogos innego to cos ci sie pomyliło i ja nie jestem na innych portalach. A ja tak napisalem cos takiego jak cytuje. A kto mi zabroni
Nie chcę się wdawać w dyskusję.Jesli ktoś zaprzecza, że nie ma kont na innych , portalach , to pytam - kto się kryje pod emerytka i emi na innym portalu ? Można mieć , bo to nie jest zabronione , ale po co kłamać ? Dawny trener personalny występuje pod nickiem , z którego już tu pisal, a nijaki Bolo22, co za brednie pisze na innych portalach ? Triset właśnie na kilkadziesiąt kont
Właśnie ktoś podszywa się pod nickiem Bolo22, pisze bzdury na innych portalach .Paweł mam te wpisy
Na innym portalu pod tymi nickami kryje się wasz boss.
Już był spokój , do akcji włączyła się ekipa wichrzycieli.To oni powinni być blokowani
Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko
Wulkan-watykanista i jeszcze 150 nicków.
Nie obrażaj mnie,kłamcą jesteś ty.
Nie obrażaj mnie,kłamcą jesteś ty.
Masz te wpisy,bo sam je pisałeś.
Poobiednia drzemka.
wczoraj były DZIWNE przerwy rozmowy W z B
a słowa do Gonzagi: Kto kazał Ci mówic
to tak jak by psychiatra pytał schizofrenika
TAK Emi, masz rację: niech lawa płynie szerokim strymieniem na MP
Ja wysiadam
@4 055 536: Biedroneczka pewne ograniczenia zapewne istnieją, ale, jak widać - są do obejścia , nikt mi nie powie, że "wulkan" to nie następne wcielenie "watykanisty" , czy innych z tej "ekipy", bo trudno mi sobie wyobrazić, że takie występy, to dzieło jednej osoby
Od zawsze miał te same nicki na MP i ''tam'' aby w to nie dać wiary....
Emerytka . Jedyna osobe ktorom podejrzewam o podżeganie i klamstwa to wlasnie ty. A ode mnie to sie odwal bo ja nic nie pisze zlego . Ja tu sie zalogowalem zeby moze wygrac cos w lotto i moge tu nie wchodzic. A ze ty jestes jako juz weteranka to nie znaczy ze nie mozesz prowokowac i namawiac zeby ktos kogos usunol
Triset, Pasko już wie dokładnie kim byłeś w poprzednim wcieleniu .
Bolo22
I nie ja jeden, to zjawisko uważyłem
istotnie - trzyma w szachu
istotnie - trzyma w szachuBolo22
Podaj wpis,gdzie ja piszę o usunięcie kogoś z czatu ? Czekam.
Podaj wpis,gdzie ja piszę o usunięcie kogoś z czatu ? Czekam.
dudzia masz moze 1 liczbę potencjalnie pewna na wieczór do multi jak może lukałas na forum co nie co mojego jest i zatypowanego ciekawia mnie dwie parki 56 65 i 67 76 a powtorki 43 77
Bolo22, nie wdaj się w dyskusję, proszę , bardziej się wnerwia brakiem odpowiedzi.
@4 055 567: makler gonzaga zakładający sobie konto na tamtej stronie już Go tam widzę
@4 055 581: nie powiedzialas tego ale dazysz . Sluchaj ja tu nikogo nie znam jedynie co wulkan i sebastian sie cos do mnie napisza i jestem tu po to zeby pogadac z kims o lotto bo w domu nie mam z kim i tyle w temacie
Wulkan. Ja wiem ze cisza i milczenie jest bardziej denerwujące niz cokolwiek
triset-nic nowego norma
Gonzaga już parę razy pytał wulkana,gdzie on (Gonzaga) niby tak dobrze typuje,ale nie dostał odpowiedzi.
@4 055 585: sam Gonzo sie dziwił
a jadka na Gonzo wczoraj TO istny popis kubraczka ktory sie rozkreca
dopiero Panoramix i Admin to skrócili
a jadka na Gonzo wczoraj TO istny popis kubraczka ktory sie rozkreca
dopiero Panoramix i Admin to skrócili
Bolo22
Więc nie pisz czegoś,czego nie możesz udowodnić.
Więc nie pisz czegoś,czego nie możesz udowodnić.
Pewnie w Typowni
@4 055 594: tak jak ty ze ja gdzies na innych stronach jestem itp.i ze sie podrzywam za kogos
wysiadka z czatu, mam już dosyc TYCH kubraczkow
czas na przerwe dłuższą
czas na przerwe dłuższą
Mewa 56
28
Chyba nie będę już tu pisać
Są inne przyjemniejsze portale
Biedronko co się stalo
Randki
4 055 535. Pasko 2021-01-07 (14:55)
@4 055 518: ale równie dobrze to może być Twoje konto. Co to za problem na innym portalu założyć konto o nicku, który ktoś tutaj ma i zrobić zamieszanie?
Może lepiej byłoby najpierw sprawdzić po IP,a później mnie obrażać.
Chyba masz moje IP ,niezmienne od lat.A jak nie masz,to chętnie podam.
@4 055 518: ale równie dobrze to może być Twoje konto. Co to za problem na innym portalu założyć konto o nicku, który ktoś tutaj ma i zrobić zamieszanie?
Może lepiej byłoby najpierw sprawdzić po IP,a później mnie obrażać.
Chyba masz moje IP ,niezmienne od lat.A jak nie masz,to chętnie podam.
Tak na prawdę to tylko mess i znajomi
biedronka nie przejmuj sie czasem sie nie da na błazenade dzieci udajacych doroslych patrzec czasem sa chwile gdy ich nie ma jest normalnie fajnie
Nie nie randki portale związane z typowaniem
Tak jest, my z mewa idlatujemy i wracamy
A i 8

ptakuisa to nie tak powino byc stary jajka jajka nie kupiłam ewentualnie latem z balkonu zapomniała zabrac
isa to ty se tam lataj na tej miotle a ja lece bo mi kawka stygnie i mi szarlotke zjedza rozplywa sie w ustach
Kto
Piekles sam???
@4 055 606: mogę sprawdzić Twoje IP tutaj, ale na innych portalach już nie sprawdzę