Wpisy 4 055 436 – 4 055 535
7 stycznia 2021 14:03 → 7 stycznia 2021 14:55, 100 wpisów
Fiolka 2/3
Dopisano wyniki Kaskady - 03,04,05,06,09,13,15,16,18,20,21,24
Wizard trzeba było tę parkę opublikować to bym zrobił z niej Trzon i byśmy wygrali
Zbigniew Osa Cię rzuciła ?
Byłam blisko na wieczór trafię
Wizard podaj teraz liczby na 21.50 to zrobimy wystrzał
Panoramix skupiłem się na realu
@4 055 454: bo on jest świetnym piłkarzem, ale jest lewy w patronowaniu
Zagrałem pierwszy raz od kilku dni i dupa
Idę na spacer
Dotam..że niby cooo tak poważnie tak drętwo w cyrku to raczej wesoło ma być
tez bylem po zeszyt w kratke 16 kartek do multi i dal mi z nim, i mowie o chyba nie przyniesie mi szczescia, ale jeszcze poczekam
aha dodałem obostrzenie ... osoby nowicjusze
mogą teraz oddać max 50 wpisów dziennie na czacie.
mogą teraz oddać max 50 wpisów dziennie na czacie.5/10 z plusem 4/5 5/8 kosze x2 no i do cosinusów sinusów cotangensów idu
@4 055 460: Firma Robotini Partaczini jest poszukiwana i ma odległe terminy realizacji zamówień
Pasko daj się ludziom wypowiedzieć jak coś chcą powiedzieć..WOLNE sady wolne sady wolne sady pełne jabłek
Teraz bierzemy się za liczby na 21.50
Ma ktoś pewniaki ?
chociaż 2 to zrobię z tego całość
Ma ktoś pewniaki ?
chociaż 2 to zrobię z tego całość
Robal..Dziękuję za brawa..ale jeszcze w Lotto Kumulacja nie wygrałem niczego
Dotam trochę uśmiechu nie zaszkodzi
Hey..ile u Was w waszym country kosztuje kurs prawa jazdy kat B
Paranoja to losowanie Multi
@4 055 480: u mnie 2,535.75 zł
59,61 diamenty i długo oczekiwane diamenty
5,15,25,55
6/9 real
1,61,5,15,25,45,55,59,19
Blisko
5,15,25,55
6/9 real
1,61,5,15,25,45,55,59,19
Blisko
Dopisano wygrane Super Szansa - Odnotowano 6 wygrane w wysokości 100 zł
jednak przemyślałem i będzie ograniczenie na 10 wpisów dziennie, ale tylko przez pierwszy tydzień od rejestracji. Do tej pory po rejestracji w ogóle nie można było pisać od razu. Oczywiście ma to zapobiec stworzeniu jakiegoś konta w destrukcyjnym celu i zaspamowanie czata.
Forsami to drogo ?
Dobra 1,8 tys... Ale to zależy gdzie się uczysz... I ile dzwonow
Pasko jak można zaspamować czat skoro jest limit wpisów do 5 ?
A panie jak w kraju... Proponuję zakaz spotkań powyzej 10 osób w kościele
Dopisano wygrane Kaskady - odnotowano 3 wygrane w wysokości 1 000 zł
no niby tak... to jest kolejny poziom zabezpieczeń dobra przekonaliście mnie, narazie wyłączam te ograniczenia
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
no ale wczoraj Wulkan był już bliski zaspamowania czata, jak wszedłem był cały czerwony
Pasko ja bym odblokował wszystkie ograniczenia i wprowadził nowy regulamin który nie pozwala robić pewnych rzeczy tu na czacie.
Wtedy będzie jasna i klarowna informacja dla piszących
Wtedy będzie jasna i klarowna informacja dla piszących
Panie Adminie , słuchać własnego serca , kierować się własnym rozumem .Doradcy potrafią być podli, złośliwi .proszę popatrzeć na prowokacje.Tych trzeba blokować lub ograniczać wpisy .
@4 055 504: a jak serce mi podpowiada, że Ty jesteś złośliwy, to co mam robić?
Sebastian..oczywiście że bardzo drogo..u mnie..koszt Kursu najtaniej znalazłem sobie..to 1500 złotych plus badania lekarskie 100 złotych ale nie dla mnie ja mam prawko
Pasko serce podpowiada różne rzeczy . Liczą się fakty i czyny które tu widać
Ale nie dopatrzył się Pan żadnych słów graniczących z inwektywami , jakie były , i z mojej strony niech się Pan nie spodziewa prowokacji, lub reakcji na nią .
@4 055 507: Żeby nie było nikogo tu nie bronie ale jak rozmawiamy to przedstawiam co o tym myślę .
Panie Pasko , może Pan skonsultuje swój wpis z inną osobą , nie z portalu , która dopatrzy się złośliwości z mojej strony ?
Sebastian , bo jesteś bezpośredni , mówisz to co czujesz , bez złośliwości , uszczypliwości i kulturalnie , a o to właśnie chodzi .
Witam. Szkoda że tylko wirtualnie a nie w realu
No szkoda,. Ale te zestawy co gram wirtualnie widzę mają potencjał
[Obserwator] Bolo22/Wulkan: 1_taniec Emi076.RaTur2.paulin.Wulkan.Bolo221_tak1_tak3_zfaja a kto mi zabroni5_8spoks Tak się kiwa Pasko,mam setki kont i
taki śliczny wpis na innym portalu.Autor wpisu-Wulkan/Bolo 22
taki śliczny wpis na innym portalu.Autor wpisu-Wulkan/Bolo 22
Jak usprawnić czat?
Pozbyć się 71 latka z Piekar który srA ci tu już ponad rok (z mojej rodziny przez jego wpisy 4 osoby przestały tu zaglądać)
Po założeniu nowego konta, nie czekać tydzień bo to odstrasza ludzi (komenty z reala)
Zlikwidować te podsumowania kto,ile zrobił wpisów na dobę/miesiąc,bo to nakręca spam i chęć zaistnienia jego nicku obok cyfry 1 ( same osoby)
Obok każdego wpisu część nr IP
Potwierdzenie swojego konta co tydzień przez e mail,nie będzie kont zakładanych na chwilówki 10 minutowe.Nie potwierdzisz to konto zlikwidowane.
To tak z grubsza
Pozbyć się 71 latka z Piekar który srA ci tu już ponad rok (z mojej rodziny przez jego wpisy 4 osoby przestały tu zaglądać)
Po założeniu nowego konta, nie czekać tydzień bo to odstrasza ludzi (komenty z reala)
Zlikwidować te podsumowania kto,ile zrobił wpisów na dobę/miesiąc,bo to nakręca spam i chęć zaistnienia jego nicku obok cyfry 1 ( same osoby)
Obok każdego wpisu część nr IP
Potwierdzenie swojego konta co tydzień przez e mail,nie będzie kont zakładanych na chwilówki 10 minutowe.Nie potwierdzisz to konto zlikwidowane.
To tak z grubsza
Forsami
emerytka , forsami liczby wybrane co nie co typniete skreslone co nie co tez mozna sie isc puscic do losowania może zagladne
Mewa
Triset, dobrze piszesz.Masz prawo jako stary wyjadacz z miesięcznym stażem
Wulkan
Idź sobie zrobić nowe selfie w łazience.
Idź sobie zrobić nowe selfie w łazience.
Triset , Admin odszuka Ci wszystkie Twoje poprzednie Nicki, w tym uprzednio poblokowane, oj odszuka , i to łatwo
4 055 512
4 055 515
4 055 517
Pasko popatrz na te wpisy i odpowiedz mi z kim on gada
4 055 515
4 055 517
Pasko popatrz na te wpisy i odpowiedz mi z kim on gada