Wpisy 4 053 957 – 4 054 056
6 stycznia 2021 00:08 → 6 stycznia 2021 01:14, 100 wpisów
GTV pracuj spokojnie.
My też pracujemy ale online
My też pracujemy ale online
Od 8.04.2018 8/10 do dzisiaj minęło 1 004 dni.
1 004 x 5 zł =
To takie obliczenie jakby ktoś grał tamtymi liczbami do tej pory licząc na podobne trafienie.
1 004 x 5 zł =
To takie obliczenie jakby ktoś grał tamtymi liczbami do tej pory licząc na podobne trafienie.
Obliczenie dla dwóch losowań dziennie po jednym najtańszym zakładzie.
GTV , zatem pokaże Ci coś jutro około południa .Nie jutro a dzisiaj .Albo jeszcze dzisiaj , bo od zaraz nie będzie mnie na czacie .Paweł , jesteś z czerwca ?
Nie ma... Janosika.
Gość długo buszujący w nocy.
Gosia.
To taki mały... żart.
To taki mały... żart.
Koniec buszowania.
Wędrowca netowy dobrej nocy
Gosia dlaczego jeszcze nie śpisz?
Gosia jak Twoje postanowienia ?
Ilu Wędrowców ?
Gosia dlaczego machasz mu chusteczką i robisz takie duże oczy ?
Gosia lubisz Wojewódzkiego ?
Sebek, przyjacielu nie zamykaj się w sobie prosiłem żebyś do mnie nie pisał, a ty masz to gdzieś, to pozwól, że teraz ja spytam -
a co Mamusia i Tatuś, co na te pewne - powiedzieli ? Widzą tu potencjał ? Jakieś trafienie ? A może nawet pieniążki ? Będzie zabawnie i może nawet damy fotkę
a co Mamusia i Tatuś, co na te pewne - powiedzieli ? Widzą tu potencjał ? Jakieś trafienie ? A może nawet pieniążki ? Będzie zabawnie i może nawet damy fotkę
Gosia bo Cię lubię
Robal ja mam reklamę serka waniliowego a dlaczego pytasz?
Gosia czyli tylko ja Cię lubię
Gosia dziś nic nie wygrałem
Jak wygram to mnie ujrzysz u siebie
Gosia u mnie Lipa z Miodem
Gosia mam miód lipowy czyli lipę z miodem.
Na benzynę mam spokojnie
A co chciałaś mi jakoś pomoc ?
Na benzynę mam spokojnie
A co chciałaś mi jakoś pomoc ?
Ja nie gram w Keno ani w zdrapki i jakieś tam gierki
Gosia a skąd Ty o tym wiesz ?
Gosia widzisz kto nas czyta ?
Ja w zdrapki tez nie ani gierki. Ale w keno gram bo kilka razy sie udalo ale lepiej ta kase w mini zainwestować
Gosia sprzedałem już dużo rzeczy które przywiozłem
Bolo22 od jutra graj tylko w Mini i EJ to są fajne gry
O co pytam ?
To zalezy o co ty pytasz O pieniążki na 3 1 4 9, czy samochody, jednak, w sumie, jedno i drugie, z tobą się mi jakoś skojarzyło, jak wycinane na drzewach, w korze, kiedyś, WM, kojarzyć się miało z wielką miłością
To zalezy o co ty pytasz O pieniążki na 3 1 4 9, czy samochody, jednak, w sumie, jedno i drugie, z tobą się mi jakoś skojarzyło, jak wycinane na drzewach, w korze, kiedyś, WM, kojarzyć się miało z wielką miłością
Gosia ale chciałem Ci napisać jakie niki czytają
GTV, tepuonowe czarne to chybiki z maszyny, które anulowalem.W zielonych kółkach , te z 14:00, a te ceglane kropki to pewniaki kolegów , które podstawione zostały do systemu .Ale jak się nie wkurzać , jeśli żaden z nas nie zagrał 10/10 tymi liczbami ? To dopiero boli głowa .A na 14:00.na dzisiaj podam później.

Nie czytam tylko ogladam tv i zerkam.dobra juz wychodze a wy romansujcie
Gosia chciałem Ci napisać kto konkretnie czyta co my tu piszemy.
Ale już widzisz
Gosia to my mamy romans ?
Wkleilbym anulowane zakłady , ale będę nimi grał online na 14:00, dlatego ich teraz nie wkleje.
Bolo22, bo jestem ....iul....Nie bylo zasięgu i nie można było zagrać .

Bolo22, jeśli chcesz typuj z zaznaczonych lub je obstaw .Łatwiej wytypować 7 z 20, niż z 80.