Wpisy 4 053 422 – 4 053 521
5 stycznia 2021 19:22 → 5 stycznia 2021 20:21, 100 wpisów
Tomi77.bidaczki jak kazdy jeden z nich a teraz dopiero biede beda mieli bez kolendy
Wedrowy masz rację... - 8 ma być w wlkp za 10 dni.. Co to za mróz... Kiedyś było minus 26
Cześć
Bolo22 zaraz będę miał liczby i Ci podam czym gramy
Bolo22 zaraz będę miał liczby i Ci podam czym gramy
Ja tam od marca nie byłem w kościele... Pewnie pójdę do pieklaza to staram się chodzić czy nawiedzać cmentarz... Jakieś 3 x w miesiacui tam palę... Znicz a raczej wkladi się skupiam... Na modlitwie oraz zadumie o tych co już przeszli... A raczej przywieźli ich na tą działkę
Juz dzis zagralem na dzis i chyba starczy bo dzis w keno poplynolem
Jutro znad Włoch do Polski dotrze niż z cieplejszym powietrzem.
Zima będzie dopiero za... rok.
Zima będzie dopiero za... rok.
@4 053 431: A chwilę potem śnieg i mróz A najgorzej 17 stycznia
Tomi77 tak nie możesz robić dobrze że zdajesz sobie z konsekwencji piekła na wróć się i daj kopertę i zacznij do kościoła chodzić dawniej była dziesięcina teraz to znikło
16 stycznia noc Bialystok minus 17
Kiedy te mrozy w końcu będzie śnieg czerwone uszy i nosy a na brwiach szrom
W gierce KRZYŻÓWKI padła przed chwilą wygrana 500 zł przy stawce 2 zł. Szczegóły
Teraz połowa co ja piszę większość aut nie pojedzie dobrze że mam ładę i malucha
Pamiętam nie wiem który to rok była styczeń zimny 2001 chyba nikt nie dał rady pojechać z pracy do domu wszystkie auta stały a małych pojechał
No pokaże wam ładę... To Duster się chowa... Jak znajdę to wrzucę...
Przy dobrym akumulatorze mały fiat zapal za pierwszym razem przy - 20.
Ropa na zimę to porażka benzyna a jak nie ma to olej goście tak dali spokojnie pięknie maluch pojechał
Nie są to cudze informacje, miałem takie autko i był taki mróz.
Zimy słabe raczej nie ma i stąd wirusy później dużo komarów innych rzeczy
teraz jak -10 to panika
tez mialem malucha, jak slaby akumulator TO eter i zapalal od razu
tez mialem malucha, jak slaby akumulator TO eter i zapalal od razu
Bo nie wymarznie nic i za to to wszystko sie dzieje. A juz kilka zim jest bez mrozów
Mam duże sanki... Mogę włożyć z tyłu koła i silnik sh 160... Od kosiarki 6, 5 konia. I jazda
Teraz jak by się pojawiło tak przykładowo minus 15 to będzie w telewizorni panika nie wychodzić z domów drogowcy zaskoczeni służby ruchu nie dają rady bo brak kubraka
Pamiętam jak z kaszlą wyjomowalo się aku... Kupowało elektrolit odkręcali korki i gotowało wode5zn ładowarka jechano
No faktycznie z tych opisów kosmitów to my będziemy nimi bo się zmieniamy długie palce do pisania na klawiaturze bez futra nie odrazu maski jakieś na ryjku kosmici na pisz wymaluj
Głowa mnie boli lekarz mi mówił że to przez to że ziemia się kręcił wokół swojej osi za szybko trza z karuzeli zejść
Mulag
Mnie jak bolał ząb to go wyrwałem
Mnie jak bolał ząb to go wyrwałem
Kilka lat temu byłem na Podlasiu, zapowiadał się solidny mróz, 2x w nocy odpalałem autko, aby nie zamarzło. Rano było -24. Kilka aut na ropę zamarzło, a moje bez problemu odpaliło.
Było to... 6 stycznia.
Było to... 6 stycznia.
Tyle bo do pracy trza jutro iść by na chleb upracować 0 4 wstaje o 5 wyjście wszystko dla umiłowanej ojczyzny
Witajcie
Mulag gdzie Ty pracujesz ze jutro w Święto do pracy musisz iść ?
Aha
Mulag trzech a nie sześciu króli no coś Ty
Okrutny mróz w Moskwie.
> -3,6 stopnia <
Czyli niecałe 4 stopnie mrozu.
Ciekawe skąd ma przyjść mróz, jak gp tam nie ma???
> -3,6 stopnia <
Czyli niecałe 4 stopnie mrozu.
Ciekawe skąd ma przyjść mróz, jak gp tam nie ma???
A miałem być urzędnikiem państwowym cóż kompetencje mam jakie trzech króli moim idolem jest ekonomista pan Pitru
Byłem zagrać..myślę myślę..a tu już tro zamknięte..to zagrałem Mini na dwa losowania
Też tacy są duży naszyjnik na szyję byłem urzędnikiem chwilę skończyłem jako zwykły pracownik fizyczny
Mulag lepiej nie jeść bo to na zdrowie wyjdzie margaryna to przecież sama chemia..a dzisiejszy chleb..cóż to za chleb...też chemia..w worku foliowym.dawniej się kupiło samemu pokroiło a dzisiaj jak byś dał chleb do pokrojenia nożem to te młode siroty by się wyzażynały jak porośnięta
@4 053 483: moim idolem jest ekonomista pan Pitru i ..... Balcerek
Zapisałem w zeszycie, że według Zbigniewa 16 stycznia ma być wściekły mróz.
...... .....
16 stycznia: Białystok -17 stopni.
...... .....
16 stycznia: Białystok -17 stopni.
Mulag zbam ..i ja...nawet DOM mieli za Milion..i uciekli do Angli bo bankructwo
Jak tam cyrk w TVP szczepionki _ 70 pielęgniarka zróbcie to dla siebie jak nie dla siebie dla mamusi tatusia dziadusia babusia kosmity szczepionki w kartonach z obi
Ja też tak zrobię kredyd konkretny a później upadłość konsumencka
Mulag ja też...mam już zdolność... a jak przyjdzie koniec..wsiąde do beczki wstawie żagle popłyne w świat czyli w pzu...
Maskę ma pan źle założona co pan opowiada czego producent zwolniony z odpowiedzialności nie do mnie to pytanie
Makler mi to wszystko Lotto Kumulacja..tylko chcę Miliony chcę Miliony chcę Miliony...reszta mi naprawdę to Lotto
@4 053 513: roboczini partaczini..a to dobre o takiej firmie jeszcze nie wiem
Strona Korna działa, właśnie wrócił z pracy.
Mulag bo pakiet internetowy już się skończył wypłaty nie nie nie ma sodexo też..jak żyć?