Wpisy 4 053 322 – 4 053 421
5 stycznia 2021 18:19 → 5 stycznia 2021 19:21, 100 wpisów
chyba ze ktos chce kupic strone typowania.5v.pl
tutaj cena jest wyzsza bo caly wklad jest warty okolo 1500zl (tak po kosztach)
tutaj cena jest wyzsza bo caly wklad jest warty okolo 1500zl (tak po kosztach)
60zl wygrane zaszalalem w lotto za 24zl i Multi 10zplusem metoda ta sama co o 14
Straszą zimą ale niebedzie wyż słabnie do Moskwy dojdzie najwyżej-15 unas lekki mróz śmiało być 30
Makler masz prawko to wytłumacz mi test z Onetu 2pierwsze pytania
Okroi, bo tam pracują inteligentni ludzie na inteligentnych komputerach. Na naiwnych zarabia się ogromną kasę .Rzecz w tym, że gracz musi być bardziej inteligentny od organizatora loterii.
Moskwa, teraz:
Tylko: -3.
To nie jest syberyjski mróz.
Tylko: -3.
To nie jest syberyjski mróz.
Achtung.
- żadnego ataku mrozu nie będzie ze wschodu.
- żadnego ataku mrozu nie będzie ze wschodu.
Jaka pogoda na najblirzsze dni
Kiedy sniezek na południu
Odejdzie
Kiedy sniezek na południu
Odejdzie
Dudzia.
Bo są fotki tramwaj skręca w prawo auto na wprost oba zielone światła i tu auto ma pierwszeństwo inną fotka taka sama tylko znaki z pierszenstwem atu tramwaj ma pierwszeństwo czemu?
Kupowałem 10 zakładów mini, system 10, każdy oddzielnie , a babka za mną : ' - o matko, za ile pan gra '.Najlepiej taką osobę obdarować uśmiechem, życząc wszystkiego naj ..., co też uczyniłem.Co kogo obchodzi , kto i za ile gra ?
Dudzia, a obserwowała mnie gdzie idę Podałem jej trefny adres.Pewnie jutro na mieście wieść się rozniesie ?
Mi kiedyś koleś chciał
zajac parking a ja byłam pierwsza
Ijeszcze krzyczy a ja do niego
Też Pana kocham nie wiedział
co zrobić
zajac parking a ja byłam pierwsza
Ijeszcze krzyczy a ja do niego
Też Pana kocham nie wiedział
co zrobić
Złością nic nie wskurasz.Chama trzeba zabić uśmiechem , życząc dobrego zdrówka i wysokich wygranych .
Wulkan chyba opisujesz moją miejscowość bo u mnie takie wscibsto na porządku dziennym
Makler, mnie nie wypada tak ci powiedzieć, ale życzę dobrego zdrówka i wysokich wygranych, no, i ciepłego wieczoru.
juz sypie snieg
Dudzia.
Jutro mogę sprawdzić Tobie liczby.
Jutro mogę sprawdzić Tobie liczby.
Nie dziwię się kobiecie, ale temu, który liczył koszt gry , trochę się dziwię.
dobra czyli nikt nie zainteresowany automatem do Keno w takim razie nie udostepniam go
sam go sprobuje poustawiac do najlepszych trafien i moze zagram
sam go sprobuje poustawiac do najlepszych trafien i moze zagram
Jutro od 9 do 12.
Zagrałem w Keno na chybił trafił , niektórymi na zagraj ponownie , jako ulubionymi,i sypnęło bez automatu .
no powiem cena warta towaru... ale tak jak pisze, nie chodzi mi zeby kazdy posiadal bo to masowka
wole zeby przedostal sie do indywidalnych rak...
wole zeby przedostal sie do indywidalnych rak...
Podajcie przynajmniej 3 dobre zestawy z prognozą 6-8/12 to się... ukatrupi TS.
Właściciel kwiaciarni dostał 30 000zl kary od sanepidu
Jakoś mam kulawy dzień... Nic się nie chce nawet chlać nie będę a czeka jeszcze.. 3 albo 4
kule w Mini Lotto w kolorach czy nie ... można wyłączyć teraz to ustawienie ... coś dla tych, którzy wolą poprzednią wersję.

a co te kolory oznaczaja ??? ilosc wypadniec w ostatnich losowaniach?
Wygral coś wieczorem prawo serii
Czytać i włączyć myślenie.
..... .....
Żadnego mrozu nie widać, to jest... zmowa handlarzy opałem czyli węglem którego nikt nie... kupuje.
Trzeba trochę ludzi nastraszyć, to zgłupieją i ruszą szturmować składy z opałem.
..... .....
Żadnego mrozu nie widać, to jest... zmowa handlarzy opałem czyli węglem którego nikt nie... kupuje.
Trzeba trochę ludzi nastraszyć, to zgłupieją i ruszą szturmować składy z opałem.
oni maja miliony, mowil ze spolka 7 osob
rok temu kubraczki mowili o jednym co jest w de
i to chyba wulkan
rok temu kubraczki mowili o jednym co jest w de
i to chyba wulkan
Tu ma ciotkę tam ma wuja
znajomości ma od groma
to po znajomości puszczają
za darmochę
płaci /ze znajomymi/ z wygranych
znajomości ma od groma
to po znajomości puszczają
za darmochę
płaci /ze znajomymi/ z wygranych
Średnie zarobki kapelanów, dane z gazety.pl.
> 6 200 zł <
> 6 200 zł <
Bolo zobacz , to kubraczki zablokowane calkowicie ze nie moga typowac, jest tego od groma i troche
TrenerPersonalny
Ignacy75
KrolRoow
porucznik
TrenerPersonalny
Ignacy75
KrolRoow
porucznik
No u mnie proboszcz kupił X ceed a... Taki crossover na bazie ceeda80 klocków w górę kosztuje... Oj bidulki jedne a ja się zastanawiam nad używka za 25000 i myślę czy nie za duzo
@4 053 406: będzie mróz

cudo czy sie udo