Wpisy 4 049 144 – 4 049 243
2 stycznia 2021 09:06 → 2 stycznia 2021 11:36, 100 wpisów
Mulag
Kapuchę i tak będą zbierać.Robią kolędy w kościele.Każda ulica ma swój termin.
A koszyk powinien być pełen kopert.
Kapuchę i tak będą zbierać.Robią kolędy w kościele.Każda ulica ma swój termin.
A koszyk powinien być pełen kopert.
A to się księżulo zdziwi , jak otworzy kopertę a tam na obrazku Doda
Mój dziadek chciał iść na księdza był ministrantem ale była duża bieda i był post zachodzi do księży a tam cały stół aż się uginał jedzenia i zrezygnował wstąpił do partii później
GABRIEL
W kopercie musi być adres,żeby wiedzieli od kogo.
Nie wymigasz się od darowizny.
W kopercie musi być adres,żeby wiedzieli od kogo.
Nie wymigasz się od darowizny.
Emerytka Właśnie adresuję kopertę Ulica Błotna Numer zachlapany
Gabriel jak nie warta to podam Tobie numer konta
Droneczka Konto odpada bo komornik wszystko zabierze także proponuję spotkanie face to face
I co ściągali te 30 tys z konta ten Niedzielski tak mówił a przecież sam Pinokio mówił że to niezgodne ale zostanie to wiemy że źle robimy ale będziemy karać
Wojtt grałeś mini ? W keno od rana trafiłam Ale nie w realu ale ramkę mam
Wojtt ty miałeś dużo tych trójek często ale to tylko trójki pasowało by wygraç te 5z 5
Wójtt luknij na mój profil Ale mnie się rok zaczyna Nowa Zaraza
Dokładnie jedna obokWłaśnie przerabiam na kuponie cyfrę zanim pojadę do oddziału
Byłem u jasnowidza i księdza że chce wygrać by pomogli ale mi powiedzieli że nic się nie da bo jak by to było lodowe losowanie niesterowane to ich siły duchowe by pomogły a tak szkoda ich zachodu
W gierce OWOCKI padła przed chwilą wygrana w kwocie 500 zł przy stawce 1 zł. Szczegóły
Cześć
U mnie 22 st C
Ludzie kąpią się w morzu
Ludzie kąpią się w morzu

Gosia
Trzonka nie ma ale Trzon jest
Trzonka nie ma ale Trzon jest
W związku z pandemia , uważam , że do koperty powinno się wkładać nie mniej niż 500 zł.
Gabryś, aleś pocisnął, szkoda, że ta jedna nietrafiona, ale byś miał
kupę radochy
Kupe radochy to ma gostek z lotto i z najbardziej polskiego z polskich miast - Zabrza i Nowej Rudy.
W gierce STATKI padła przed chwilą wygrana w kwocie 1 200 zł przy stawce 3 zł. Szczegóły
Dla Filipa i Przemka
Niedługo będzie się działo
Zaraz podam Trzon
4,11,19 i zaraz reszta
36,39,51
Gosia z tego trzeba zrobić Trzon
Zaraz podam następne dobre liczby
Gosia z tego trzeba zrobić Trzon
Zaraz podam następne dobre liczby
42,57,72
Pisałem Ci Wulkan że z tych Twoich 6 liczb do Polskiego Multi wejdą 1-2/6 Weszło 1/6
Pisałem Ci Wulkan że z tych Twoich 6 liczb do Polskiego Multi wejdą 1-2/6 Weszło 1/6
Myślę że na 5 multi maszyna.. Na 3 liczby trudno 2/3 trafić... A tu jak 2 /5 wejdą to jest... Tolerancja... Jakąś choć nigdy nic nie trafilem
George one
Arab
I ja... Ciekawe jak pod koniec stycznia ułożą się trojki
Arab
I ja... Ciekawe jak pod koniec stycznia ułożą się trojki
szukajac zlotego srodka jak dymac keno lotka
Gratulujemy wygranej w wysokości 14.00 zł w grze Keno! Szczęśliwe losowanie odbyło się 02.01.2021 11:06
Gratulujemy wygranej w wysokości 14.00 zł w grze Keno! Szczęśliwe losowanie odbyło się 02.01.2021 11:06
Dziś w keno będą 3 17 25 50 60 co takie mi maszyna dała 4 zł wygrana
przestalem wydawac na multi, na chleb i czynsz , kino i lody, keno mi placi
mam zlota karte keno, moj glowny sponsor, o taka przyszlosc trzeba walczyc
Wygrałem w euro święto we wsi
Wizard podaj proszę parę tych złotych liczb w keno Tobie nie ubedzie A my wygramy
nie mam jeszcze zlotego srodka, narazie testowac trzeba ustawienia, jak popadniesz w samozachwyt to szybko zbankrutujesz
Dziś 40dziestki w multi
tak jak w milionerach w koncu wlacza im sie niezwyciezony mode i mysla ze jak byle co zaznacza to im zawsze podswietli na zielono
RT1 intuicja
W gierce OWOCKI padła przed chwilą wygrana w kwocie 500 zł przy stawce 5 zł. Szczegóły
Gosia
u mnie żółta buda zamknięta w leviatanie lotto inwentaryzacja oj miałam pecha dlatego wysłane na cpn
Dziś już do roboty koniec laby..a tak się fajnie siedzi w domu i nic nie robi komu to przeszkadzało
Gosia anie lepiej przez neta