Wpisy 4 049 044 – 4 049 143
2 stycznia 2021 00:00 → 2 stycznia 2021 09:05, 100 wpisów
Najbardziej aktywni czatowicze w ostatnim dniu:
- Sebastian_M - 197 wpisów
- bogdan04 - 142 wpisów
- Gosia__77 - 140 wpisów
- Wulkan - 133 wpisów
- Mulag - 87 wpisów
- bogdan041 - 84 wpisów
- Angierski - 79 wpisów
- makler - 69 wpisów
- GTV - 69 wpisów
- Forsami - 59 wpisów
- arczibalik73 - 55 wpisów
- damian1983 - 48 wpisów
- tomoslaw - 45 wpisów
- Pasko - 44 wpisów
- tomi77 - 42 wpisów
- islandorka30,5 - 29 wpisów
- Mewa - 28 wpisów
- Biedroneczka1977 - 28 wpisów
- wizard - 25 wpisów
- Wojtt - 23 wpisów
- RYCHFER - 21 wpisów
- panoramix - 21 wpisów
- RT1 - 19 wpisów
- zbigniew g - 18 wpisów
- waldus - 17 wpisów
- johno - 16 wpisów
- Robal_36 - 15 wpisów
- ANDRE1976 - 14 wpisów
- zgrywus - 13 wpisów
- bolek31 - 13 wpisów
damian
pisalem Tobie na czacie. Ważny jest numer kuponu!!!!!!
a kod kreskowy NIE zawsze działa
pisalem Tobie na czacie. Ważny jest numer kuponu!!!!!!
a kod kreskowy NIE zawsze działa
Ważne jest jedno i drugie
Poobcinaj te kody kreskowe i idź do kolektury, żeby Ci sprawdzili
wesołych snów
Poobcinaj te kody kreskowe i idź do kolektury, żeby Ci sprawdzili
wesołych snów
Bigdan, to sobie użyłeś
2. bogdan04 - 142 wpisów
jeszcze do tego sex i NIE będziesz tak rzędził jak tetryk
2. bogdan04 - 142 wpisów
jeszcze do tego sex i NIE będziesz tak rzędził jak tetryk
Krzywo zczytane przez czytnik
noo chyba, że w pobliżu były chemitrailsy i 5G
}
noo chyba, że w pobliżu były chemitrailsy i 5G
}
Najwazniejszy jest kod kreskowy na dole kuponu. reszte mozesz zamazac calkowicie i nie bedzie to mialo wplywu.
2. bogdan04 - 142 wpisów
6. bogdan041 - 84 wpisów
oto cały Galik
6. bogdan041 - 84 wpisów
oto cały Galik
Przeciez jak przykladasz kupon do czytnika to tylko ten kod kreskowy chwyta i odczytuje wygrana. W tym kodzie kreskowym jest zapisane cale dane kuponu . Zreszta nie raz to mowili mi kolektorzy
Mam rozumieć, że ten delikwent , który wskazuje na innych jako osoby podejrzane, sam posiada kilka nicków ? Dobry jest.
Damian
Numer też ma znaczenie, w razie gdybyś jakoś uszkodził ten kod, to idzie po numerze sprawdzić, a na kuponie lepiej nie mazać, bo jeśli trafisz na jakiegoś uperdliwego kolektora, to kłopot
Numer też ma znaczenie, w razie gdybyś jakoś uszkodził ten kod, to idzie po numerze sprawdzić, a na kuponie lepiej nie mazać, bo jeśli trafisz na jakiegoś uperdliwego kolektora, to kłopot
Tylko niektóre kolektury, nie wiem po co przetrzymują kupony wypłacone , i zszywają każdy jak głupki
No tez tego nie rozumiem po co oni zszywaja te kupony jak i tak to idzie do kosza potem
Oczywiscie ze tak Gosia
Za to puscilem taki kupon I tylko 4/9tak asie zastanawiam skad tu niektóre osoby maja kupony wystawione z automatów \z data 1,1 2021 jak kolektury były pozamykane, w dzisiejszym dnniu, i mozna chyba było grac tylko online
Arczi u mnie były otwarte dwie w Leviatanie i sklepiku osiedlowym. Tzn.kolo mnie, nie wiem jak na innych osiedlach /dzielnicach.
Dobra idę spać dalej.
Dobra idę spać dalej.
@4 049 057: Jest więcej co się upierają ze maja tylko jeden lub dwa nicki.
Wystarczy spojrzeć w profil datę i godzinę ostatniej aktywności. I masz wszystko. A jeszcze lepiej bo na jednym profilu np.mieszka w Warszawie i ma na imię edek a winnych Zenek, Heniek itd, i co profil to inne miasta
Wyłapałam już kilka takich osób szczerych tu do bólu
Wystarczy spojrzeć w profil datę i godzinę ostatniej aktywności. I masz wszystko. A jeszcze lepiej bo na jednym profilu np.mieszka w Warszawie i ma na imię edek a winnych Zenek, Heniek itd, i co profil to inne miasta
Wyłapałam już kilka takich osób szczerych tu do bólu
umnie zas kolektury były zamkniete, jeszcze przed sylwestrem pytałem kolegi wu którego miesci sie kolektura jak bedzie 1 stycznia miał to mówił ze bedzie kolektóra zamknieta, wiec nieszedłem bo i p po co jak jest zamkniete, a tu dzisiaj widze ze kilka osób wzuca skan z wygranymi, z data 1,1,2021 to jak to jest jedni maja otwarte a inni nie, ale to nic bynajmniej nie straciłem nic, a propo tego co tu piszecie o tej dacie i godzinie logowania to gdzie to sie to wyswietla
4 049 070. 191979 2021-01-02 (03:28)
a to dpbre niezle, czyli co prpfil to ma inne imie, i inna miejscowosc jest tak, a mozew ma ten osobnik jakis zanik pamieci i niewiew jak i ską jest i jak ma naprawde na imie, moze to rozdwojenie jazni, za to oodpowiada lub Wyświetlam wyniki dla alzheimer
Zamiast tego wyszukaj Alzheimer
a to dpbre niezle, czyli co prpfil to ma inne imie, i inna miejscowosc jest tak, a mozew ma ten osobnik jakis zanik pamieci i niewiew jak i ską jest i jak ma naprawde na imie, moze to rozdwojenie jazni, za to oodpowiada lub Wyświetlam wyniki dla alzheimer
Zamiast tego wyszukaj Alzheimer
W gierce KRZYŻÓWKI padła przed chwilą wygrana w kwocie 500 zł przy stawce 2 zł. Szczegóły
Typowe budy byly zamkniete , lecz sa zabki, cpn, monopole . Oj arczi chyba mieszkasz na wsi ze takie zdziwienie. W wiekszych miastach sporo punktow z lottomatami jest otwartych. Pozdrawiam
Witam wszystkich
@4 049 076: To prawda Fioletowe Budki były zamknięte ale na stacjach benzynowych nie koniecznie CPN można było puścić co kto chciał
Niektóre Żabki też mają Lottomaty. I małe sklepiki ale nie wszystkie mają maszyny. Musisz pochodzić po okolicy i sprawdzić gdzie u Ciebie są Lottomaty. Są też maszyny wydające kupony totolotka takie mniej więcej jak te w których kupujesz napoje lub przekąski
Niektóre Żabki też mają Lottomaty. I małe sklepiki ale nie wszystkie mają maszyny. Musisz pochodzić po okolicy i sprawdzić gdzie u Ciebie są Lottomaty. Są też maszyny wydające kupony totolotka takie mniej więcej jak te w których kupujesz napoje lub przekąski
Mam 2-5 1/2 W euro 38zl hihi

Robert
To tak jak ja tylko ja dostanę 38.80 zł
To tak jak ja tylko ja dostanę 38.80 zł
Lewy gdzie Ty widzisz śnieg?
Mój Test do EJ wpisany we czwartek na blogu.
1.Trafione liczby:
17,36....6.
Oboczne liczby: 42,47... 3: jedna liczba uciekła 38.
Test:
6,9,14,17,,24,28,36,,40,42,47.... 3-6.
1.Trafione liczby:
17,36....6.
Oboczne liczby: 42,47... 3: jedna liczba uciekła 38.
Test:
6,9,14,17,,24,28,36,,40,42,47.... 3-6.
Muszę wracać bo wygrana na mnie czeka
Wędrowca
Sebastian.
Zobaczymy w przyszły piątek
Mam zamiar poprawić się w typowaniu EJ
Mam zamiar poprawić się w typowaniu EJ
Jak dam radę to podam liczby do EJ a Ty je sprawdzisz. Jesli oczywiscie chcesz
Tylko podam je jutro lub pojutrze ok ?
Tylko podam je jutro lub pojutrze ok ?
Podsumowanie.
3 liczby trafione, 3 oboczne, jedna 'uciekła' w 10+2 typowanych liczbach.
Może być.
3 liczby trafione, 3 oboczne, jedna 'uciekła' w 10+2 typowanych liczbach.
Może być.
Sebastian.
Podaj we czwartek, nie musisz się śpieszyć.
Podaj we czwartek, nie musisz się śpieszyć.
Robal_36
@4 049 093: Ok
Zobaczymy ile ja trafię
Panoramix.
Witam wszystkich i wysokich wygranych w sobotę życzę
Chciałam zmienić zdjęcie w profilu i mi nie działa wybierz plik
Przed chwilą padło 1 x 850,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Na stronie gry.lotto.pl padła wygrana 4 440 781,60 zł w grze Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Zabrze padła wygrana 464 084,70 zł w grze Mini Lotto
Dzień dobry waldus
Chyba się do Zabrza przeprowadze tam warto wygrywaja
waldus
Gabriel
Mewa
Mewa witaj
Mulag
Już nastały lepsze czasy.Możesz się przemieszczać,gdzie tylko chcesz.
Już nastały lepsze czasy.Możesz się przemieszczać,gdzie tylko chcesz.
No chyba w Polsce bo gdzie indziej testy zmarła pielęgniarka niby twierdzili że to teorie tak niusy ale przed kamerami straciła przytomność konto jej usunięte później podobna do niej stała ale to nie ona naszyjnik jej co za czasy szkoda młodej kobiety
W miejscowości Nowa Ruda padła wygrana 5 000 zł x 240 w grze Ekstra Pensja
Biedroneczka1977 typował(a) za 4 zł w Keno na losowanie nr 964317 i trafił(a) 250 zł
Dzwonię do oddziału i mówię, że w poniedziałek nie mogę przyjechać bo ksiądz chodzi po kolędzie a pani mówi, że dobrze bo mogę go zapytać o konto parafii i przelać
Mulag
W Polsce.Po co Ci zagranica.Takie pyszne obiadki i deserki,tylko w Polsce.Jeszcze bezdomni się pożywią.
W Polsce.Po co Ci zagranica.Takie pyszne obiadki i deserki,tylko w Polsce.Jeszcze bezdomni się pożywią.
Nie chodzą po ludziach ale przecież mogli by się zaszczepić to by mogli chodzić bez strachu i kapuche zbierać od owieczek
Mój dziadek, jak chodził ksiądz po kolędzie Schował pod obrus pod sianko kupon aby ksiądz poświęcił na szczęście a on mówi , że dziadek chciał Pana Boga oszukać