Wpisy 4 048 544 – 4 048 643
1 stycznia 2021 18:22 → 1 stycznia 2021 19:42, 100 wpisów
Seba ale na amant. też zaraz coś wymyślą zeby jej nie podawać, zobaczysz
RT1 poczytaj sobie o firmie którą tę szczepionkę wyprodukowała. Włosy się leżą i to jest akurat prawda.
4 048 525. tomoslaw
piszę, że służbowo jeżdżę
bo muszę dopilnować to co sprzedałem ludziom
gdyby coś nie wypaliło to miałbym co chwilę telefon
a tak jak coś by nie grało to muszę reagować na bieżąco stojąc między klientami a gospodarzami
i nauczony doświadczeniem muszę dopilnowywać
bo dużo jest różnic, to co sprzedają gospodarze,a to co nieraz oczekują klienci
sam zresztą zobacz, co prezentują obrazki i zdjęcia ofert turystycznych, a co jest w rzeczywistości ?
to też piszę, że jeżdżę służbowo
ale nie piszę służbowo podając typy liczb
bo sam nie gram przecież w gry losowe
bo kasa leży u buków
jak wrócę, po 3.1
to odbiorę kaśkę
piszę, że służbowo jeżdżę
bo muszę dopilnować to co sprzedałem ludziom
gdyby coś nie wypaliło to miałbym co chwilę telefon
a tak jak coś by nie grało to muszę reagować na bieżąco stojąc między klientami a gospodarzami
i nauczony doświadczeniem muszę dopilnowywać
bo dużo jest różnic, to co sprzedają gospodarze,a to co nieraz oczekują klienci
sam zresztą zobacz, co prezentują obrazki i zdjęcia ofert turystycznych, a co jest w rzeczywistości ?
to też piszę, że jeżdżę służbowo
ale nie piszę służbowo podając typy liczb
bo sam nie gram przecież w gry losowe
bo kasa leży u buków
jak wrócę, po 3.1
to odbiorę kaśkę
RT1 nie wierz w ciemno firmom farmaceutycznym. One żyją z podawania różnych leków A nie wszystkie są nam potrzebne.
W USA już tysiące osób ma powikłania po tej szczepionce,poczytaj trochę,netu,a nie tego chłamu z TV
RT1 piszę prawdę i nie czytam tego w Onecie. Pewne rzeczy należy wiedzieć i wtedy człowiek jest świadomy tego co robi i co robią z nami
akurat Onet jest proszczepionkowy,masz oglądać wiadomości niezależne,a nie jakiś Onet
RT1 widzę że żyjesz w całkowitej nieświadomości. Słuchasz telewizji i bierzesz, to za pewniaka. Wiadomości trzeba umieć przesiewać . Nie daj się omamić bo szkoda tak miłego człowieka.
Wielu profesorów się wypowiadało przeciw tej szczepionce będziemy z modyfikowanie jak warzywa to prawda wielu naukowców zginęło w dziwnych okolicznościach
@4 048 554: To jest prawda
tym dziwi mnbie, ze są osoby chętne szczepić się, ale nie zmuszone, tylko same z siebie, a znam w rodzinie nawet takie przykłady
racja 549
550 racja
itd wszystko się zdadza
racja 549
550 racja
itd wszystko się zdadza
Ci naukowcy którzy piszą i mówią prawdę są szykanowani i zastraszani.
Za tym idą pieniądze duże pieniądze nikt im na drodze nie stanie czemu nie ma debaty nigdzie w Polsce w innych krajach czego się boją jak to takie dobre
@4 048 543: zaraz światowych,ale jaja,a czy wiesz,że wszystkie szczepionki wprowadzili dopiero wtedy gdy kończyła się jakaś zaraza?,ale w mediach ogłosili że niby dzięki szczepionkom,no nie mogę,jak tacy ludzie mają w głowach
RT1 obudź się żeby nie było dla Ciebie za późno
Pisac mi tu o liczbach a nie o szczepionce farmazony piszecieKto chce niech sie szczepi kto nie chce nie musi. Najwazniejsze jest by wygrac miliony miliony I byc zadowolony
Wystarczy zrobić debatę i pokazać rację ośmieszyć tych przeciwko czego tego nie robią bo wiedzą że przegrają
bogdan trochę delikatniej RT! musi się szczepić pisał tu kiedyś i bardzo mu współczuję
Mulag to są ludzie bardzo wpływowi i mają w tym swój interes. Ciężko będzie coś zrobić ale trzeba próbować
@4 048 543: zdaje się kiedyś było coś z ospa wiesz ze więcej zmarło po szczepionce o powikłaniach nie wspomnę wytrzyj się to nie deszcz walcz o wolność nie bądź nie wolnikiem słusznej tv niechciej być warzywem
Jak by taka była potrzebna to by każdy się bił tak nie jest sami płacą by wszystkich zaszczepić nikomu nie zabrakło
Jeszcze nie ale zastrzepie sie by zyc I moc grac o miliony by pozniej byc zadowolony zadowolony
Nie widzę umarłych są medialnie i testy pseudo ludzie umierali i umierają umierali na grypę
4 048 525. tomoslaw
kiedyś pilnowałem wycieczki,więc wiem jak wyglądają oferty
a co spotykamy w rzeczywistości
zobacz jak wygląda oferta nowobogackich, co dopiero dorwali się do działalności turystycznej, myślą, że wszelkie rozumy pozjadali
piszą w ofercie np. 3 dni
a jak wygląda w rzeczywistości ??
1 dzień przyjazd od 16.oo, czyli obiad gwizdany na wietrze, bo go już nie zjesz o tej godzinie
2 dzień normalka dostajesz wszystkie świadczenia
3 dzień wyjazd do godz 10.oo, czyli znowu obiad gwizdany, bo go nie zjesz do 10-tej
czyli jak przebywasz to ile godzin ???
1 dzień od 16.oo do 24.oo - to 8 godzin
2 dzień 24 godziny
3 dzień - 10 godzin, do 10-tej musisz opuścić
to ile godzin w sumie przebywałeś ??? 42 godziny
doba ma 24 godziny, to przebywałeś 1 dzień i 18 godzin, a oni piszą ci w ofercie 3 dni
dla mnie 3 dni x 24 godziny = 72 godziny
i takie są realia
dlatego widzisz różnicę ???
jak należy czytać ofertę ?
dopiero na miejscu dowiadujesz się jaka jest prawda pobytu
bo czytając że 3 dni to masz na myśli 3 doby
ale tak nie jest u nowobogackich jełopów organizujących wypoczynek
i tu jest pies pogrzebany i nieraz musisz świecić oczyma przed klientem
dlatego trzeba dopilnowywać organizatorów !!!
kiedyś pilnowałem wycieczki,więc wiem jak wyglądają oferty
a co spotykamy w rzeczywistości
zobacz jak wygląda oferta nowobogackich, co dopiero dorwali się do działalności turystycznej, myślą, że wszelkie rozumy pozjadali
piszą w ofercie np. 3 dni
a jak wygląda w rzeczywistości ??
1 dzień przyjazd od 16.oo, czyli obiad gwizdany na wietrze, bo go już nie zjesz o tej godzinie
2 dzień normalka dostajesz wszystkie świadczenia
3 dzień wyjazd do godz 10.oo, czyli znowu obiad gwizdany, bo go nie zjesz do 10-tej
czyli jak przebywasz to ile godzin ???
1 dzień od 16.oo do 24.oo - to 8 godzin
2 dzień 24 godziny
3 dzień - 10 godzin, do 10-tej musisz opuścić
to ile godzin w sumie przebywałeś ??? 42 godziny
doba ma 24 godziny, to przebywałeś 1 dzień i 18 godzin, a oni piszą ci w ofercie 3 dni
dla mnie 3 dni x 24 godziny = 72 godziny
i takie są realia
dlatego widzisz różnicę ???
jak należy czytać ofertę ?
dopiero na miejscu dowiadujesz się jaka jest prawda pobytu
bo czytając że 3 dni to masz na myśli 3 doby
ale tak nie jest u nowobogackich jełopów organizujących wypoczynek
i tu jest pies pogrzebany i nieraz musisz świecić oczyma przed klientem
dlatego trzeba dopilnowywać organizatorów !!!
Tzw.grypa hiszpanka też była,ale po szczepiEniu żołnierzy amerykańskich,rozlazło to się później na całą eUROPĘ,ALE PRZEZ CO?,PRZEZ SZCZEPIONKĘ,TRZEBA TROCHĘ SIĘ INTERESOWAĆ I CZYTAĆ
Nie znam nikogo tej jesieni by mu jej opowiedzieli to GRYPA
RT1 powiedz mi dlaczego oskby ktore braly lekarstwo bo szczepionki jeszcze nie bylo wyzdrowialy i to dość dzybko ?
Dlaczego wyciszają lekarzy którzy w ten sposób leczą swoich pacjentów?
RT1 obudź się bo mi Ciebie szkoda jestes miłym człowiekiem.
Dlaczego wyciszają lekarzy którzy w ten sposób leczą swoich pacjentów?
RT1 obudź się bo mi Ciebie szkoda jestes miłym człowiekiem.
Nagle nie ma grypy ?
Nie ma grypy nie ma raka nie ma zawałów serce jest covid tyle w temacie
Wiesz czego bo za mocno respirator dużo umarło bo źle tym się obsługiwali
@4 048 579: Prawda
Covid załatwił raka grypę
Respirator to zły pomysł. Podaję się tlen.
seba Ale to samo jest z osobami chorymi na raka, jest lekarstwo, pojawi się i zaraz cisza, bo co ? koncerny uciszą
Ani raka ani covida leczyć tanio nie będą
Ani raka ani covida leczyć tanio nie będą
@4 048 568:zmarł,a gdzie ktoś zauważył że na tego kowida zmarł?,przecież mogą wszystko wcisnąć,za to mają większy hajs,mało tego,mogą jeszcze pomagać,tak jak w przypadku mojej siostry
Mulag Jak mnie kareta woziła do trzech szpitali,to zarządałem zawiezienia mnie do domu.
Wiem ale źle podłączony respirator równa się śmierć
Usuwają filmy ciekawe cenzura naukowców przedstawiają tych za szczepieniami myślmy samodzielnie
tomoslaw
wyjaśniłem ci
że jeżdżę służbowo
ale nie piszę służbowo
z wycieczkami 5 dni do Londynu czy duPa ryża
jeszcze głupsza oferta biur turystycznych
wystarczy powiedzieć, że
1 dzień to zbiórka o godz. 23.oo - 23.30
a 5 dzień powrót o 5-6.oo rano
to sobie oblicz ile to godzin, czy masz 5 dób ???
wyjaśniłem ci
że jeżdżę służbowo
ale nie piszę służbowo
z wycieczkami 5 dni do Londynu czy duPa ryża
jeszcze głupsza oferta biur turystycznych
wystarczy powiedzieć, że
1 dzień to zbiórka o godz. 23.oo - 23.30
a 5 dzień powrót o 5-6.oo rano
to sobie oblicz ile to godzin, czy masz 5 dób ???
Rt1 a wiesz ze ta piguła w Anglia co jako 1 się zaszczepila zemdlała na wizji zmarła zdrowa młoda kobieta w mediach cisza tak jak o leku na mutacje kolejna koronowirusa o mutacji grypy nie wspomnę bo jej nie ma Rt1 wiesz ile osób zachorowało na raka w ciągu 6 miesięcy u ilu stwierdzili zawał odpowiedź jest jedną nie ma żadnych chorób jest koronowirus tylko
bardzo mnie to wszystko smuci, my tu sobie popisać możemy i tyle, czy mamy jakiś wpływ na to co będzie dalej? kiedyś i tak musimy sie poszczepić , a ja ide na spacer z psem
A widziała ktoś jak propaganda na świecie szczepi przykładaja szczykawke zero innych ruchów czy też igła znika po cofnięciu ręki a w polsce pudla z obi że niby - 70 tam było i zadowolona piguła
TOMOSLAW w latach 80 polacy dali radę w walce o wolność co się stało gdzie ta walka o wolność czy tv tak zmaglowala Ludzi
a jeszcze przyszło mi takie coś do głowy, i się wróciłem, zaszczepią lekarzy pielęgniarki bo wiadomo dlaczego, potem okaze się szczepionka do bani i zaczną oni umierać, i co z ludźmi się stanie jak wyginie służba zdrowia, przecież tego nie są wstanie przewidzieć
MEWA ale to były inne czasy ja ich niestety nie znam z życia a jedynie z opowiadań
MEWA ale to były inne czasy ja ich niestety nie znam z życia a jedynie z opowiadań
W gierce STATKI padła przed chwilą wygrana w kwocie 500 zł przy stawce 5 zł. Szczegóły
Ludzie ogarnijcie sie troche z tymi pierdolami co piszecie o tej szczepionce bo juz czytac sie nie da. Przeciez powinnismy sie cieszyc ze w koncu powoli bedzie konczyc sie ta pandemia. Powstala ona dlatego tak szybko gdyz pracowalo nad nia tysiace naukowcow i ogromne srodki zostaly w to wlozone bo sytuacja jest wyjatkowa. A pozatym medycyna ma juz wiedze o robieniu szczepionek i zrobiona ja na podstawie juz dostepnej wiedzy na ten temat. Wiec prosze was ogarnijcie sie w tym temacie bo tak pieprzyci...e jak sie znacie.
Bogdan powaznie , mam akurat kogos w rodzinie co robi na covidzie i wiem co opowiada jak strasznie ludzie sie z tym mecza i jak umieraja. Jak nie chcesz to sie nie szczep lecz nie wypisuj tu z pozostalymi glupot na ten temat by zniechecic tych ktorzy chca sie zaszczepic. Amen

Osa
Bolus
Osa
Zb opijam nowy rok
Dorato pycha
Pa
Pa
@4 048 612: przecież właśnie mi oto chodzi,żeby ci co chcą to niech się szczepią,ale czemu cowidowcy chcą zmuszać normalnych do zaszczepienia,o to mi chodzi
Osa 4 lipca
@4 048 612: a szczep się oby nie było z ciebie jak z innych za 1 czy 2 razem paraliże zgony po szczepionce na kolanie gdzie sam producent ma obawy nikt nie bierze odpowiedzialnosci ci co są pokazywani w tv wcale szczepionki nie otrzymują ktoś gruba kase wziol
Czemu rządzący dostawali tlen i parę dni ok a podanym respiratory które są nie bezpieczne
Ach nie chce mi sie juz dyskutowac na ten temat.
Bo przecież gdy się zaszczepisz to już jesteś bezpieczny,tak?szczepionka nie chroni od zarażenia tylko od nie zachorowania,i to właśnie zaszczepieni mogą zarażać niezaszczepionych i to my będziemy bardziej narażeni, a więc odpierdulta się od nas
Damian jeszcze jedno wiesz ze gdy była grypa co roku był nowy szczep na jesień się szczepili na ten szczep jak był już inny tak jak z koronowirusem który jest chyba od 50 lat jest to samo Juz jest nowy szczep się wirusek zmutował tak że nie ma innych chorób przez co ludzie umieraja przez nie na a zakazenia każdy ma wirusy bakterie
Jakoś w kościółach sklepach nie ma wira w Sejmie nie ma nie było go na sylwestra z tvp szok
Podam jeszcze inny przykład tym ułomkom,chcesz to idziesz i się szczeoisz,nie mam nic przeciwko,tylko pamiętaj,że wirus nie wybiera czy jesteś zaszczepiony czy nie,a więc was szczepionkowców też będzie atakował,tylko w pojęciu tych co wyprodukowali szczepionkę,was choroba nie dotknie,a nas tak,no to już wolę zaryzykować i nie zaszczepię się,mam na tyle silny organizm że sobie jakoś poradzi,ale nie bierzecie szczepionkowcy jednego pod uwagę,że przyjmując szczepionkę poddajecie się testowi,gdzie producent nawet za powikłania i śmierć nie odpowiada,bo wprowadzili ci psychopaci takie prawo,czy jeszcze mam dalej coś tłumaczyć?