Wpisy 4 048 444 – 4 048 543
1 stycznia 2021 16:51 → 1 stycznia 2021 18:22, 100 wpisów
Gosia myślałam ze to u Ciebie w domku takie światełka
no ale ziomek z mazurskiego, tam nasi walczyli pod grunwaldem ale niestety przegrali
@4 048 443: szkoda gadać,przecież myślałem że jak ja powiem to i ty powiesz,jesteś daremny,to powiesz czy nie?
Pewnie wtopa bedzie ale ryzyk fizyk

Sebastian'to kurczak ?noga mu'odpadła
A kto ma być normalny jak chemię jemy i zależy im byśmy potracili zmysły lepiej nie będzie
Widzę że źle się dzieje na zielonej nawet gorzej niż myślałam trzeba się ewakuowaćteraz już wiem dlaczego niektórzy już tutaj nie piszą
W gierce STATKI padła przed chwilą wygrana w kwocie 800 zł przy stawce 2 zł. Szczegóły

Przed chwilą padło 2 x 350,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Nowy Rok a ja nie obmyśliłem dobrego sposobu na typowanie,ale obciach
W gierce KRZYŻÓWKI padła przed chwilą wygrana w kwocie 500 zł przy stawce 10 zł. Szczegóły
4 048 422. emeryt
pewnie sobie gdzieś poszedłeś SŁUŻBOWO, ale i tak napisze,
co Ty tam służbowo robiśż?,
na prywatnym stoku służbowo nie mozesz być,
a jeżeli naprawdę jesteś służbowo, to musisz tam stróżować, albo nadmuchiwać śnieg
pewnie sobie gdzieś poszedłeś SŁUŻBOWO, ale i tak napisze,
co Ty tam służbowo robiśż?,
na prywatnym stoku służbowo nie mozesz być,
a jeżeli naprawdę jesteś służbowo, to musisz tam stróżować, albo nadmuchiwać śnieg
bogdan nie zawracam sobie dziś tym głowy, ale mój sposób od zawsze jest taki
nie wiem czy zdradzać ale na pewno niejedna osoba tak gra
nie wiem czy zdradzać ale na pewno niejedna osoba tak gra
wybrać liczby najbardzijej mi podchodzące, potem szukać w testerze, czy były ostatnio 3/,5 lbo 4,5 w mini na ten przykład
daniel1981 typował(a) za 6 zł w Keno na losowanie nr 964186 i trafił(a) 506 zł
aaaa w multi, to podobnie, ale szukam od 5/10
i patrze kiedy najwcześcniej do tyłu były trafieni9a, tym sposobem miałbym 4/5 ale w mini, a w multi kilka razy 7/10
i patrze kiedy najwcześcniej do tyłu były trafieni9a, tym sposobem miałbym 4/5 ale w mini, a w multi kilka razy 7/10
a nie napisałem ze w multi MIALEM te 7/10 obstawione, a teraz chwilowo nie grałem
ale jak obstawiam multi nie interesują mnie pojedyncze losowania, gram zawsze na 10 losowań
4 048 481. tomoslaw
jakbyś był tu na zielonej dłużej
to wiedziałbyś, bo już 197 razy pisałem
że jestem organizatorem wszelakiego wypoczynku dla ludzi i obozów
i jeżeli zapewniłem ludziom szusy, to muszę dopilnować
aby byli zadowoleni klienci
po dzisiejszych szusach teraz przyszedł
czas na SVETLE PIVO
kojarzysz już gdzie ???
przecież zapraszali
a gdzie ja tu pisałem, że szusujemy w kraju nad Wisłą ???
jakbyś był tu na zielonej dłużej
to wiedziałbyś, bo już 197 razy pisałem
że jestem organizatorem wszelakiego wypoczynku dla ludzi i obozów
i jeżeli zapewniłem ludziom szusy, to muszę dopilnować
aby byli zadowoleni klienci
po dzisiejszych szusach teraz przyszedł
czas na SVETLE PIVO
kojarzysz już gdzie ???
przecież zapraszali
a gdzie ja tu pisałem, że szusujemy w kraju nad Wisłą ???
4 048 481. tomoslaw
jeżeli zapewniłem 16 ludziom /2 busy/
to od gospodarza mam szusy za darmo
i nie mam z tego skorzystać ???
przy organizowaniu dla odpowiedniej liczby bardzo dużo premii mam od gospodarzy prywatnych za darmo
jeżeli zapewniłem 16 ludziom /2 busy/
to od gospodarza mam szusy za darmo
i nie mam z tego skorzystać ???
przy organizowaniu dla odpowiedniej liczby bardzo dużo premii mam od gospodarzy prywatnych za darmo
4 048 481. tomoslaw
nie naraziłeś się, jestem tolerancyjny
wszystkiego przecież tu nikt nie czyta
nikt tu nie siedzi 24 godziny
oprócz jednego, który ma firmę i 200 wpisów dziennie
ale jaja
nie naraziłeś się, jestem tolerancyjny
wszystkiego przecież tu nikt nie czyta
nikt tu nie siedzi 24 godziny
oprócz jednego, który ma firmę i 200 wpisów dziennie
ale jaja
4 048 495. bogdan04
tylko nie stary
raczej jestem młodszy od ciebie, co wynika z zazdrości twojej
tylko nie stary
raczej jestem młodszy od ciebie, co wynika z zazdrości twojej
Co się dzieje ?
Chwilę mnie nie było i już draka ?
Chwilę mnie nie było i już draka ?
domyslam kogo emeryt masz na mysli, ale znam osobiście takich dwóch ,co maja firmy a się nudzą, jeden to czaasem czymś się zajmie , bo to ludzie za nich robią, a jeżeli firmy kilkuosobowe a dochodowe to tak może być,
u mnie był remont w mieszkaniu parę lat temu przyjechał szef- zlecił chlopakom robotę i gadał ze mną ze 2 godziny, potem zagraliśmy partyjkę w karty, i powiedział ze jedzie dojrzec innych robotników
u mnie był remont w mieszkaniu parę lat temu przyjechał szef- zlecił chlopakom robotę i gadał ze mną ze 2 godziny, potem zagraliśmy partyjkę w karty, i powiedział ze jedzie dojrzec innych robotników
a ja tez się nuszę i tu wchodzę, ale jak po niedzieli pójdę służbowo do roboty to mniej wolnego bedzie i nie bedzie się kiedy nudzic
zaczynam się tylko martwic ze za wszelką cenę chcą się wyzbyć ludzi, podając szczepionki,
bo młodzi moga przeżyć a starsi? pieron wie jak to się skonczy, bo może tak byc ze nie wpuszczą cię do przychodni nie zaszczepionego albo na zabiegi albo nawet na tomograf
zaczynam się tylko martwic ze za wszelką cenę chcą się wyzbyć ludzi, podając szczepionki,
bo młodzi moga przeżyć a starsi? pieron wie jak to się skonczy, bo może tak byc ze nie wpuszczą cię do przychodni nie zaszczepionego albo na zabiegi albo nawet na tomograf
Tomoslaw on zawsze służbowo. Nawet Bmke rozbił służbowo
Tomoslaw jest na to lekarsrsywo A chcą podawać szczepionki czy to nie jest chore ?
bogdan04
dla wyjaśnienia
ja nie jestem emerytem
po raz 1274 tłumaczę, że nick mam dla uczczenia mojego humornego jak ja dziadka
gdy ktoś tu pisze o nicku moneta
to czy jest monetą ???
jak pisze islandorka
to czy pochodzi z Islandii??
nick każdy może wymyślać dla siebie
czy ktoś pisze Bronisław, to czy wszyscy wierzą, że ma akurat takie imię ??
pomyśl
dla wyjaśnienia
ja nie jestem emerytem
po raz 1274 tłumaczę, że nick mam dla uczczenia mojego humornego jak ja dziadka
gdy ktoś tu pisze o nicku moneta
to czy jest monetą ???
jak pisze islandorka
to czy pochodzi z Islandii??
nick każdy może wymyślać dla siebie
czy ktoś pisze Bronisław, to czy wszyscy wierzą, że ma akurat takie imię ??
pomyśl
Możesz do sklepu nie wejść i umrzeć z głodu masz się zaszczepić po co stawiać się zaszczep będzie okey
a ja nie chcialbym się szczepić, ale jak nie będzie wyjścia?
ano właśnie i na raka też jest, ale na czym lepiej zarobić?
Odpowiedź znają lekarze i niektórzy domyślni i to nie wcale teorie spiskowe
ano właśnie i na raka też jest, ale na czym lepiej zarobić?
Odpowiedź znają lekarze i niektórzy domyślni i to nie wcale teorie spiskowe
@4 048 508: dziwne,bo ja mam w nicku Bogdan i jestem Bogdan,a więc lubisz ściemniać
1274 razy napisał to samo. Czyli 1274 razy ktoś musi czytać te tłumaczenia
Moja znajoma pielęgniarka ma męża lekarza. Niedawno mówili mi że nie będą się szczepili bo to lipa i duże ryzyko. Teraz nagle zmienili zdanie i mówią zupełnie co innego. Czy to nie jest dziwne ?
Strach zmuszą wszystkich bez wyjątku nie będziesz pracował umrzesz tylko pytanie czy umrzeć z honorem i odejść czy jednak żyć zaszczepić się tak jak oni chcą jest dylemat i strach
Nawet przepisami mi Amantadynę na receptę. Teraz powiedzieli że już się nie da
Na wieczorNie ma żadnej wolności komunizm to była pestka z tym co teraz będzie pod pewnymi względami
Mulag bądź twardy i idź własnymi ścieżkami. Nie daj się zwieść byle komu. Widzę że jesteś uległy A to nie jest dobre
Sebastian M Na miejsce tych co nie chcą się szczepić weszły dwie osoby zPZPR: Miler i Janda.
@4 048 523: Powodzenia
emeryt bez urazy wobec tego, ale jak podajesz cyferki do losowań, a to się chwali, bo po to ta strona, to chociaż nie pisz juz ze SŁUŻBOWO ble ble...
Niedługo będzie spis osób które chcą zaszczepić
Będzie trzeba się określić-zobaczycie
Będzie trzeba się określić-zobaczycie
moja mam jest np. starsza, nie chce się szczepic, ale jesli zacznie się nieszczepionych trktować jak trędowatych to nie będzie wyjścia
Nie szczepcie się,ta szczepionka będzie na was testowana,oni mają termin testów do 2023 roku
@4 048 528: ale kto jest temu winien? ludzie którzy polecą się szczepić
@4 048 533: nie sieję,dla mnie jak chcesz to się szczep,ale chodzi o to żeby nie zmuszali ludzi którzy nie chcą,ale jak grupa wariatów poleci to i nas mądrzejszych będą chcieli zaszczepić
RT1 to nie jest propaganda. Szczepionka nie jest do końca przetestowana.
Nie ma pewności czy osoba zaszczepione nie zaraz i się lub nie zaraz i kogoś innego
Nie ma pewności czy osoba zaszczepione nie zaraz i się lub nie zaraz i kogoś innego
kazdy przypadek jest inny, u kazdego człowieka to będa jakies względy decydowały o zaszczepieniu a nie chęć sama w sobie, czy jakieś widzimisie,
ale RT! dawniejszych szczepionek nie porównuj do tej ostatniej
ale RT! dawniejszych szczepionek nie porównuj do tej ostatniej
Kto chce niech się szczepu ale lekarstwo które już istnieje jest 100 razy bezpieczniejsze i skuteczniejsze od tej szczepionki
@4 048 540: najlepsi naukowcy,firma pfajzer,która zapłaciła milionowe kary za łapówkarstwo,weź człowieku przestań oglądać tą telewizję
tak sobie ruda