Wpisy 40 482 – 40 581
13 lutego 2009 23:12 → 14 lutego 2009 23:04, 100 wpisów
c.d.
W przypływie wolnego czasu proszę Cię też o stworzenie możliwości wyboru przez użytkownika kilku układów odczytu 20 liczb - wyników ML , a nie tylko jak dotąd w jednej linii.
Np.tak:
a/ 4 linie po 5
b/ 2 linie po 10
c/ forma dotychczasowa
Pzdr.
edi8
W przypływie wolnego czasu proszę Cię też o stworzenie możliwości wyboru przez użytkownika kilku układów odczytu 20 liczb - wyników ML , a nie tylko jak dotąd w jednej linii.
Np.tak:
a/ 4 linie po 5
b/ 2 linie po 10
c/ forma dotychczasowa
Pzdr.
edi8
Jakie dziesiątki podaliście? Były oddzielone przecinkami bez spacji?
Witam.mapy teraz są świetne.gdy się kiedyś pisało ołówkiem na A3 wyglądało identycznie.korzystam z brulionów mojej mamy i nazywam to plikami.wszystkie roczniki z odręcznymi notatkami na dole.eldorado20-potwierdza się spostrzeżenie pewnego gracza,że należy skreślać takie cyfry,jakich inni nie skreślają(nic nie piszę o teorii spiskowej dziejów).moje typy na najbliższe dwa tygodnie-1-2-3-4-13-75-76-77-78-79.
nabyłem od Pasko niedawno program Viltomierz.według mnie rewelacja.
pozdrawiam.
nabyłem od Pasko niedawno program Viltomierz.według mnie rewelacja.
pozdrawiam.
opatrzność czuwała nade mną.miałem pracę i pieniędzy akurat tyle ile mogłem przejeść.o miłości nie piszę,bo byłem i jestem kochany.i to chyba jest szczęście.więc ten pocałunek szczęścia i wam Wszystkim przesyłam,a jak prezes pozwoli to i na marzenia starczy.
pozdrawiam.
pozdrawiam.
Witam.
Jako dowód na to , iż nie osłabła moja potencja twórcza na odcinku realizowania zamiaru zrobienia bolesnego kuku bukmacherom na polu gier losowych - przedstawiam w formie bezpośredniego Walentynkowego prezentu dla wszystkich dam ( bądź też na prezenty dla nich od ich menów ) następujący model gry na liczby na NIE , czyli takie , które mają nie wystąpić w najbliższym losowaniu:
Najlepszy na rynku kurs na takie pojedyńcze zdarzenie to 1,22 brutto dostepny m.in. w Totolotku ( dawny Totomix ) a tu będziemy obstawiać 4 takie liczby dające akumulowany kurs łączny czyli AKO = 2 , bo 1,22x1,22x1,22x1,22=2,21x0,9=2
Dobór typów ( czyli tych 4 liczb na NIE ) - bierzemy z tabeli wyników 4 początkowe liczby sortowane z 2 ostatnich losowań i jako typy do gry wprowadzamy ich sumę liczoną w pionie:
PRZYKŁAD:
Typy na 1.02 powstały poprzez dodanie wyników z 30.01 i 31.01:
30.01: 12,16,20,22
31.01: 12,15,17,18
czyli na 1.02 dało to:
24 ( 12+12 )
31 ( 15+16 )
37 ( 17+20 )
40 ( 18+22 )
W tym 2009 roku , najdłuższa przerwa w trafieniu tego kursu akumulowanego czyli AKO = 2 to 4 losowania.
Do tej gry można podejść na wiele sposobów ( w zależności od stanu portfela ) a ja w formie przykładu możliwych do zastosowania strategii , podam dwie dość popularne:
a/ na zysk całkowity , czyli łączny 10zł , uzyskiwany w momencie pierwszego trafienia tych 4 liczb granych na NIE
b/ na zysk łączny stanowiący wielokrotność 10zł - a wynikający z ilości dni oczekiwania na to trafienie 4 liczb na NIE , tak więc oczekując 3 dni , zysk netto to 3x10zł=30zł a oczekując 4 dni to 4x10zł=40zł.
.............................................................
TABELKA do gry na łączny zysk 10zł:
Nr...Stawka..Koszty..Trafienie..Zysk
I.....10zł.....10zł....20zł......10zł
II....20zł.....30zł....40zł......10zł
III...40zł.....70zł....80zł......10zł
IV....80zł....150zł...160zł......10zł
V....160zł....310zł...320zł......10zł
...............................................................
TABELKA DO GRANIA NA WIELOKROTNOŚCI 10zł , czyli dzienny zysk 10zł
Nr...Stawka..Koszty..Trafienie...Zysk
I......10zł...10zł......20zł.....10zł
II.....30zł...40zł......60zł.....20zł
III....70zł..110zł.....140zł.....30zł
IV....150zł..260zł.....300zł.....40zł
V.....310zł..570zł.....620zł.....50zł
..........................................................
Pozdrawiam
edi8
Jako dowód na to , iż nie osłabła moja potencja twórcza na odcinku realizowania zamiaru zrobienia bolesnego kuku bukmacherom na polu gier losowych - przedstawiam w formie bezpośredniego Walentynkowego prezentu dla wszystkich dam ( bądź też na prezenty dla nich od ich menów ) następujący model gry na liczby na NIE , czyli takie , które mają nie wystąpić w najbliższym losowaniu:
Najlepszy na rynku kurs na takie pojedyńcze zdarzenie to 1,22 brutto dostepny m.in. w Totolotku ( dawny Totomix ) a tu będziemy obstawiać 4 takie liczby dające akumulowany kurs łączny czyli AKO = 2 , bo 1,22x1,22x1,22x1,22=2,21x0,9=2
Dobór typów ( czyli tych 4 liczb na NIE ) - bierzemy z tabeli wyników 4 początkowe liczby sortowane z 2 ostatnich losowań i jako typy do gry wprowadzamy ich sumę liczoną w pionie:
PRZYKŁAD:
Typy na 1.02 powstały poprzez dodanie wyników z 30.01 i 31.01:
30.01: 12,16,20,22
31.01: 12,15,17,18
czyli na 1.02 dało to:
24 ( 12+12 )
31 ( 15+16 )
37 ( 17+20 )
40 ( 18+22 )
W tym 2009 roku , najdłuższa przerwa w trafieniu tego kursu akumulowanego czyli AKO = 2 to 4 losowania.
Do tej gry można podejść na wiele sposobów ( w zależności od stanu portfela ) a ja w formie przykładu możliwych do zastosowania strategii , podam dwie dość popularne:
a/ na zysk całkowity , czyli łączny 10zł , uzyskiwany w momencie pierwszego trafienia tych 4 liczb granych na NIE
b/ na zysk łączny stanowiący wielokrotność 10zł - a wynikający z ilości dni oczekiwania na to trafienie 4 liczb na NIE , tak więc oczekując 3 dni , zysk netto to 3x10zł=30zł a oczekując 4 dni to 4x10zł=40zł.
TABELKA do gry na łączny zysk 10zł:
Nr...Stawka..Koszty..Trafienie..Zysk
I.....10zł.....10zł....20zł......10zł
II....20zł.....30zł....40zł......10zł
III...40zł.....70zł....80zł......10zł
IV....80zł....150zł...160zł......10zł
V....160zł....310zł...320zł......10zł
...............................................................
TABELKA DO GRANIA NA WIELOKROTNOŚCI 10zł , czyli dzienny zysk 10zł
Nr...Stawka..Koszty..Trafienie...Zysk
I......10zł...10zł......20zł.....10zł
II.....30zł...40zł......60zł.....20zł
III....70zł..110zł.....140zł.....30zł
IV....150zł..260zł.....300zł.....40zł
V.....310zł..570zł.....620zł.....50zł
..........................................................
Pozdrawiam
edi8
eldorado20 teraz namieszałeś ....przestaną podawać swoje liczby :(
Do wpisu 40487. Dzięki Ksings za miłe słowa i gesty w tym WYJĄTKOWYM DNIU ( i wzajemnie).
Życzę Ci nieustającego szczęścia i sukcesów !:)
Życzę Ci nieustającego szczęścia i sukcesów !:)
Witam.Rzucilem okiem na 1 tabelke na staly zysk i juz ona mi sie nie podoba bo nie daje zysku 10 zeta za trafienie.Jezeli bysmy chcieli to uzyskac dla 4 liczb na NIE to progi beda takie 11,22,44,89,180,364.te progi sa gwarancja wygrania 10 zeta na czysto przy trafieniu zdarzenia.Drugiej nie liczylem bo brak czsu.pozdrawiam
Edi8 chetnie spotkam ciebie i wyrucham dupsko by te twoje systemy wyszły dupą
Druga tabela tez nie zapewnia opisanych zyskow bo 5 prog da zysk 43,80 a to nie jest 50 zeta.Pozdrawiam
Mam jedno wielkie g.....w głowie od tych wszystkich metod grania .....
Ja już nadmieniałem metodę na lotto.strona.pl , ale czy ktoś się na tym naciął ? Czy gość podaje rzeczywiście że są takie wygrane ? Liczby to ja wiem jak on typuje,ale czy to realne żeby na 96 zakładów po 7 skreśleń z 28 liczb padało wygranych na 6000 zł,jak on to rozbija ? Jak sprawdzałem ze swoich systemów to mi aż tyle nie wychodziło...
Nie wiem co dziś jadłeś na śniadanie "koguciku19" - ale pieprzysz tu od rana bzdury jak mało który ( odnosząc się do przedstawionego przeze mnie modelu gry i dołączonych tamże tabelek ze stawkami i zyskami dla kursu 2 podanego jako netto, dla 4 liczb na NIE ) .
Widzę , że nie masz jednak zielonego pojęcia o tym , co uchodziło na tym forum za Twoją domenę - czyli o grze progresją.
Jak można , będąc - NIBY - czynnym graczem , nie wiedzieć tego , że 4 liczby grane w Totomixie na NIE z kursem 1,22 dają akumulowany kurs:1,22x1,22x1,22x1,22x0,9=2 netto , czyli przy stawce 10zł dają na 1.progu wygraną brutto 20zł a netto ( 20-10) =10zł???????????????????????????
Drugi postawiony mi zarzut , odnośnie braku wygranej w wysokości 50zł na 5. progu gry na zysk 10zł dziennie:
jeżeli ktoś mieni się doświadczonym graczem , mającym zyski w grach losowych i obstawiający czasem dość wysokie kwoty , idące w tysiące złotych na wyższym progach progresji - to powinien wiedzieć , jak z korzyścią dla siebie wykorzystać matematyczne niuanse związane z regulaminowym zaokrąglaniem końcówek w górę i w dół - odpowiednio swoją łączną stawkę np.te 310zł rozłożyć , aby jak najlepiej na tym wyjść , a nie zachowywać jak ten indyk , który myślał o niedzieli , a w sobotę mu łeb ucieli...
Bo jest chyba oczywistym , że za stawkę 10zł dostaniemy 20zł a za 20zł 40zł - ale czym wyższa stawka , tym kwota wygranej robi się nieco niższa , wobec tych końcówek.
Ale nawet grając ze stawką 310zł na 4 liczby na NIE , wygrana netto wyniesie przecież 619,40zł czyli zysk 619,40zł-570zł=49,40zł a nie jakieś wymyślone przez Ciebie 43,80zł.
Wystarczy wejść na stronie Totomixa w e-kupon i błyskawicznie sobie to wszystko odnośnie stawek i wygranych sprawdzić i wytworzyć kupon , aby już w kolekturze podać tylko jego numer do wydruku ( jeśli się nie uczestniczy w możliwości zawierania zakładów w necie będąc uczestnikiem Ligi Toto-Mixu i majac tam konto ).
To jest kompromitacja dla Ciebie , starego gracza , to co "koguciku19" tu dziś wypisujesz , więc daj sobie już spokój...
Widzę , że nie masz jednak zielonego pojęcia o tym , co uchodziło na tym forum za Twoją domenę - czyli o grze progresją.
Jak można , będąc - NIBY - czynnym graczem , nie wiedzieć tego , że 4 liczby grane w Totomixie na NIE z kursem 1,22 dają akumulowany kurs:1,22x1,22x1,22x1,22x0,9=2 netto , czyli przy stawce 10zł dają na 1.progu wygraną brutto 20zł a netto ( 20-10) =10zł???????????????????????????
Drugi postawiony mi zarzut , odnośnie braku wygranej w wysokości 50zł na 5. progu gry na zysk 10zł dziennie:
jeżeli ktoś mieni się doświadczonym graczem , mającym zyski w grach losowych i obstawiający czasem dość wysokie kwoty , idące w tysiące złotych na wyższym progach progresji - to powinien wiedzieć , jak z korzyścią dla siebie wykorzystać matematyczne niuanse związane z regulaminowym zaokrąglaniem końcówek w górę i w dół - odpowiednio swoją łączną stawkę np.te 310zł rozłożyć , aby jak najlepiej na tym wyjść , a nie zachowywać jak ten indyk , który myślał o niedzieli , a w sobotę mu łeb ucieli...
Bo jest chyba oczywistym , że za stawkę 10zł dostaniemy 20zł a za 20zł 40zł - ale czym wyższa stawka , tym kwota wygranej robi się nieco niższa , wobec tych końcówek.
Ale nawet grając ze stawką 310zł na 4 liczby na NIE , wygrana netto wyniesie przecież 619,40zł czyli zysk 619,40zł-570zł=49,40zł a nie jakieś wymyślone przez Ciebie 43,80zł.
Wystarczy wejść na stronie Totomixa w e-kupon i błyskawicznie sobie to wszystko odnośnie stawek i wygranych sprawdzić i wytworzyć kupon , aby już w kolekturze podać tylko jego numer do wydruku ( jeśli się nie uczestniczy w możliwości zawierania zakładów w necie będąc uczestnikiem Ligi Toto-Mixu i majac tam konto ).
To jest kompromitacja dla Ciebie , starego gracza , to co "koguciku19" tu dziś wypisujesz , więc daj sobie już spokój...
Ostatnio nic nie trafiam liczbami które podajecie. Co sądzicie o programie oferowanym przez Pasco? Chodzi mi oczywiście o Viltomierz 1,5. Proszę o ocenę tych, którzy go używają. Dziękuje.
Dla mnie 10 zeta to 10 zeta a nie 9,80 i tyle.na zadnym kuponie ci tak nie zaokragla wiec napisz na drugi raz okolo 10 zeta to bedziesz w porzadku.Jak cos w sklepie kosztuje 9,95 to nie kupisz tego ze 9,90 bo jak bedzie dokladna sprzedawczyni to ci nie sprzeda.I tyle.Ja wiem ze ciezko jest tobie przyjac jakakolwiek uwage bo jestes nie omylny,wiec niech tak bedzie.ale 10 to 10 i juz.
Do wpisu 40498. Mysia pysia czytałaś mój wpis nr 40406, kierowany wczoraj do Ciebie?
Miłego dnia Ci życzę i więcej wiary w siebie !:)
Miłego dnia Ci życzę i więcej wiary w siebie !:)
Napisane zostalo w tabeli:stawka 310 koszt 570 traf 620 zysk 50.Powinno byc tak : Stawka 310 koszt 570 traf 619,38 zysk 49,38.Jezeli u ciebie 49,38 to to samo co 50 zeta to chetnie bede z toba prowadzil zamiane ja bede dawal tobie 49,38 a ty mnie 50 jak to to samo to co ci zalezy,ale wedlug mnie to ja na takiej zamianie zarobie 0,62 to tez kasa x 100 takich zamian i mamy 62 zeta.
Mądremu wystarczą dwa słowa a głupiemu to i referatu mało...jak mawiał bohater kultowego serialu.
Przecież z poziomu kursu 1,22 na pojedyńcze zdarzenie w Totomixie na 1 liczbę na NIE - wychodzi nam kurs akumulowany , czyli AKO dla 4 takich liczb granych na NIE:
1,22x1,22x1,22x1,22x0,9=1,98
a wobec zaokrąglania końcówek do części dziesiętnych - przy setnych częściach złotego: od 5 w górę do 4 w dół to mamy tu akurat ten zbieg dla 1,98 że następuje zaokrąglenie w górę i mamy kurs 2.
Tak więc zastanów się człowieku co piszesz - a najlepiej ZANIM coś napiszesz to dokładnie sprawdź.
Powyższe kursy dla 4 liczb na NIE i wysokości wygranych w zależności od wniesionych stawek są dostępne na stronie Totomixa w zakładce e-kupon , gdzie po wpisaniu naszych parametrów co do ilości liczb i stawki , natychmiast widzimy końcowy rezultat jaki znajdzie się na prawdziwym wydruku w kolekturze.
Tak więc wniosek z tego taki , że gracz grający bez głowy stawkami idącymi w tysiące złotych i umiejętnie nie rozkładanymi na mniejsze ( w pogoni za np. swoją dawno nie losowaną liczbą 52 ) i nie uwzględniający wykazanych a regulaminowych niuansów z zaokrąglaniem stawek , stracił na swojej chaotycznej i nieprzemyślanej w każdym szczególe grze dość sporo...
Przecież z poziomu kursu 1,22 na pojedyńcze zdarzenie w Totomixie na 1 liczbę na NIE - wychodzi nam kurs akumulowany , czyli AKO dla 4 takich liczb granych na NIE:
1,22x1,22x1,22x1,22x0,9=1,98
a wobec zaokrąglania końcówek do części dziesiętnych - przy setnych częściach złotego: od 5 w górę do 4 w dół to mamy tu akurat ten zbieg dla 1,98 że następuje zaokrąglenie w górę i mamy kurs 2.
Tak więc zastanów się człowieku co piszesz - a najlepiej ZANIM coś napiszesz to dokładnie sprawdź.
Powyższe kursy dla 4 liczb na NIE i wysokości wygranych w zależności od wniesionych stawek są dostępne na stronie Totomixa w zakładce e-kupon , gdzie po wpisaniu naszych parametrów co do ilości liczb i stawki , natychmiast widzimy końcowy rezultat jaki znajdzie się na prawdziwym wydruku w kolekturze.
Tak więc wniosek z tego taki , że gracz grający bez głowy stawkami idącymi w tysiące złotych i umiejętnie nie rozkładanymi na mniejsze ( w pogoni za np. swoją dawno nie losowaną liczbą 52 ) i nie uwzględniający wykazanych a regulaminowych niuansów z zaokrąglaniem stawek , stracił na swojej chaotycznej i nieprzemyślanej w każdym szczególe grze dość sporo...
No coz kurs na 4 liczby na NIE wynosi 2,22 i tak jest na kuponie i po co te bajki o zaokraglaniu.To matematyka a nie gruszki na wage.Kazdy sobie policzy i bedzie wiedzial kto ma racje.Nie chce mi sie walkowac tematu,z kims kto uznaje sie za nieomylnego.
Jak zwykle wszyscy się garną do odpowiedzi na moje wcześniejsze pytania...oj nie trzeba... ustawicie się w kolejce...-)
edi twoje rozmyślania nie są złe z tym że nie opłaca się grać na kilka liczb że nie będzie ,jeśli miał byś ochote podyskutować na priv.to mój nr gg 9695385.
"koguciku19" - a ile z tego kursu BRUTTO po odjęciu 10% podatku obrotowego i po zaokrągleniu w górę zostaje jako wygrana przy stawce 10zł, no ile?????
Bo podobno - jak rano sam tu napisałeś 40492 - w 1. progu przy stawce 10zł nie ma wygranej netto 10zł...
ha, ha, ha....
Bo podobno - jak rano sam tu napisałeś 40492 - w 1. progu przy stawce 10zł nie ma wygranej netto 10zł...
ha, ha, ha....
waldus1975 - przyjmując trafienia na 5. progu przy grze na stały dzienny zysk netto a 10zł , czyli wygraną 50zł , to ten zysk 50zł uzyskujemy przy inwestycji w grę kwoty łącznej 570zł , a więc mamy zysk w wysokości 8.77% od wsadu uzyskany w 5 dni.
Jest to tyle samo , ile banki dają za 365 dni...
Więc to , czy to się opłaca czy nie jest tu chyba oczywiste...
P.s: zapewne te opisane trafienia 4 liczb na NIE , przyniosą i dłuższe przerwy , ale w tym 2009 roku najdłuższą było 4 losowania.
Pzdr.
edi8
Jest to tyle samo , ile banki dają za 365 dni...
Więc to , czy to się opłaca czy nie jest tu chyba oczywiste...
P.s: zapewne te opisane trafienia 4 liczb na NIE , przyniosą i dłuższe przerwy , ale w tym 2009 roku najdłuższą było 4 losowania.
Pzdr.
edi8
Jakieś propozycje na dzsiejsze losowanie ML ?
Co mnie obchodzi BRUTTO,NETTO,TARA mnie obchodzi kasa i tyle .Jak zagram za 10 zeta to przy kursie 2,22 dostane na reke w kasie 19,98 zeta a to nie jest 10 zeta zysku tylko 9,98 .i daj mi juz spokoj o najmadrzejszy.
ha, ha, ha....
Za stawkę 10zł przy grze na 4 liczby na NIE w Totomixie , przy kursie na 1 liczbę 1,22 dostaniemy netto 20zł , ponieważ system jest zaprogramowany na regulaminowe zaokrąglanie wygranych a które to zaokrąglanie wynika z Ustawy o grach i zakładach wzajemnych.
Więc nie bzdurz tu człowieku o tym , że na rękę w kasie dostaniesz 19,98!!!
To co Ty dzisiaj "koguciku19" tu wypisujesz , to jest przysłowiowy sen pijanego wariata...
Za stawkę 10zł przy grze na 4 liczby na NIE w Totomixie , przy kursie na 1 liczbę 1,22 dostaniemy netto 20zł , ponieważ system jest zaprogramowany na regulaminowe zaokrąglanie wygranych a które to zaokrąglanie wynika z Ustawy o grach i zakładach wzajemnych.
Więc nie bzdurz tu człowieku o tym , że na rękę w kasie dostaniesz 19,98!!!
To co Ty dzisiaj "koguciku19" tu wypisujesz , to jest przysłowiowy sen pijanego wariata...
koguciku Edi w tym przypadku ma racje, dostaniesz 20 zł. Jakbyś postawił 100zł to wtedy było by na reke 199,8zł.. W tym drugim przypadku obaj nie macie racji, zysk odebrany w TOTOMIXie będzie wynosił nie 49,38zł czy 50zł, a równe 49,4zł :-D
Tobie po zaokragleniu wyszedl kurs 2.0 a jest 2,22 wiec kto jeszcze nie wytrzezwial,raz piszesz tak raz tak,niech ci bedzie,wyrzucilem stare kupony ale dzis bede w kolektorze i zobaczysz ze nie zaokragla do 20 zeta napewno,ale bede mial dowod w rece to napisze.
edi ja nie pisze że twoja metoda jest zła z tym że ja to już przerabiałem i to jest zabawa w której zarabiasz grosze a ponosisz duże inwestycje.
jeśli chcesz podyskutować to prosze o kontakt na gg.
jeśli chcesz podyskutować to prosze o kontakt na gg.
romanx: zapewniam Cię ,że ja na 100% potrafię nadać kupony z łączną stawką 310zł - tak aby dostać te napisane w tabelce 620zł netto... dające mi zysk równo 50zł.
Zrobię to np.tak:
15 kuponów ze stawką 20zł
1 kupon ze stawką 10zł
RAZEM: stawka 310zł a wygrana 620zł...
To nie ja a "kogucik19" wymyślił wygraną 49,38 - ja jemu tylko replikowałem , że NAWET nadając na jednym kuponie ze stawką 310zł dostanę 619,40zł dające mi 619,40zł-570zł=49,40zł...
Tak więc generalnie to WSZYSTKIE podane w tabelkach wygrane są prawdziwe - wbrew wpisom "kogucika19" , który ma wielce nikłą wiedzę o grach losowych a już o progresji żadną - sądząc po jego dzisiejszych produkcjach...
Zrobię to np.tak:
15 kuponów ze stawką 20zł
1 kupon ze stawką 10zł
RAZEM: stawka 310zł a wygrana 620zł...
To nie ja a "kogucik19" wymyślił wygraną 49,38 - ja jemu tylko replikowałem , że NAWET nadając na jednym kuponie ze stawką 310zł dostanę 619,40zł dające mi 619,40zł-570zł=49,40zł...
Tak więc generalnie to WSZYSTKIE podane w tabelkach wygrane są prawdziwe - wbrew wpisom "kogucika19" , który ma wielce nikłą wiedzę o grach losowych a już o progresji żadną - sądząc po jego dzisiejszych produkcjach...
Proszę wskażcie mi drogę jaką mam podążać , żeby dobrze typować liczby ????
nie było by nie porozumień jak byś wszystko od razu opisał co i jak (;
waldus1975 - a ja nadal będę upierał się w odniesieniu do ZYSKU , że 8,77% za 5 dni , wobec tych samych 8,77% za 365 dni w banku , jest naprawdę świetnym!
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
romanx : przecież wiesz dobrze ,że ja swoje wpisy adresuję do ludzi inteligentnych i tylko dlatego zarówno Ty i "kogucik19" mieliście problemy ze zrozumieniem... :)
Roznica miedzy nami jest taka ze moze nawet obaj sie mylimy choc ty sie do tego nie przyznasz bo 50 zeta w zadnym przypadku nie osiagniesz,a ja pisze to co matematyka podaje ,tylko ja ciebie nie wyzywam od warjatow,ale miedzy nami zawsze byla wysoka bariera kultury wiec uzywaj sobie ile chcesz mnie juz przeszlo,a ty widocznie potrzebujesz komus naupychac wiec nie krepuj sie przyjme wszystko co napiszesz ,ja sobie gram i za drobnice i za tysiace,i mam sie dobrze czego i tobie zycze,i jakos sobie to wszystko licze wiec daje rade na zlosc wroga,przpomne ci ze przed liczba 52 byla jeszcze liczba 50 wiec,nie zapominaj o moich wpadkach,i miej nadzieje ze mnie jeszcze nie jedna czeka ,wiec bedziesz mial okazje jeszcze sie na kogucie wyzyc czego ci serdecznie zycze.
zgadza się edi ale ja np gram na 1 liczbę w totolotku i mam kurs 3,2 czyli za 2 zł postawione dostaje 5,80
i mam swoją tabele i gram do 6 poziomu i jak nic nie trafie to zaczynam od nowa jak narazie doszłem do 3 poziomu obstawiania .Niegram za duże pieniądze 1poziom 2zł 6poziom 18zł Od jakiegoś czasu zbieram ,uzbieram większą kase to podniose stawki o 100%
i mam swoją tabele i gram do 6 poziomu i jak nic nie trafie to zaczynam od nowa jak narazie doszłem do 3 poziomu obstawiania .Niegram za duże pieniądze 1poziom 2zł 6poziom 18zł Od jakiegoś czasu zbieram ,uzbieram większą kase to podniose stawki o 100%
Gdybym byl takim nie wychowanym kogutem jak ty to dawno wszyscy ci powinni naupychac za metody doboru liczb czyli piony,poziomy,skosy,sumy liczb sortowanych,nie sortowanych,pierwiastkow,i innych bzdur,ktore to metody o dupe rozbic,a tak byli wszyscy obrazani jak sie negatywnie o tym wypowiadali.Taki ty jestes czlowiek i my juz wiemy jaki,wiec mamy dystans do ciebie.Wiec nie nalezy ci wykazywac bledow bo ty dla inteligentnych piszesz,a my inteligentni inaczej nie zrozumiemy twych gornolotnych sformulowan.A zreszta szkoda tej pisaniny.
edi8
Orientujesz sie moze czy w STS mozna grac w DL systemem 5/10 za 1 grosz za zaklad.
Nie bylem tam jeszcze osobiscie dowiadywac sie a na ich stronie WWW nie ma zadnych informacji.
Koszt 2.52 a wygrana 900zl a za trafienie 6 w systemie 5/10 powinno byc ok 5400zl.
To tylko takie wyliczenia na podstawie stawki i kursu ale najwazniejsze jest to czy mozna tak grac?.
Pozdrawiam.
Orientujesz sie moze czy w STS mozna grac w DL systemem 5/10 za 1 grosz za zaklad.
Nie bylem tam jeszcze osobiscie dowiadywac sie a na ich stronie WWW nie ma zadnych informacji.
Koszt 2.52 a wygrana 900zl a za trafienie 6 w systemie 5/10 powinno byc ok 5400zl.
To tylko takie wyliczenia na podstawie stawki i kursu ale najwazniejsze jest to czy mozna tak grac?.
Pozdrawiam.
Niestety, koguciku19 edi8 ma rację. Sprawdziłem, za stawkę do 25 zeta otrzymamy wygraną razy 2, dopiero za stawkę 26 wygrana wyniesie 51,90. Tak więc zanim coś napiszemy, sprawdźmy, bo potem są kłopoty.
Edi8 - w 2008 była przerwa 28 losowań. Czy jest metoda, która nie okaże się tylko efemerydą?
Pozdrawiam
Edi8 - w 2008 była przerwa 28 losowań. Czy jest metoda, która nie okaże się tylko efemerydą?
Pozdrawiam
49,71 gram od 2 losowań i nie siadło, postawiłem na dziś i jutro, jak myślice wejdzie?
eMeL teraz to ja ciebie nie rozumie jaka stwaka 2 jakie 25.Jest napisane ze grajac za stawke 310 zeta koszt 570 trafienie 620 zysk 50 zeta.Ja napisalem ze grajac za 310 zeta koszt 570 trafienie 619,38 zysk 49,38 przy zaokragleniu niech bedzie 49,40 ale nie jest to 50 zeta.I teraz prosze sie do tego ustosunkowac.Bo to jest problem,ja mowie ze nie bedzie 50 inny czlowiek mowi ze bedzie 50 zeta bo zaokraglaja.I ten przypadek prosze rozpatrzyc.Koniec kropka.
moim zdaniem regal taki strzał to głupota i po 22 będziesz miał czkawkie
Jak ktos pisze zysk 10 zeta to ja rozumie ze 10 zeta dostane i bede je mial,a ja dostane 9,80 czyli 0,20 mniej.Gdyby bylo napisane okolo 10 zeta to bym nawet sie nie mial do czego przyczepic,ale tego slowa "okolo" nie ma.Wiec jak nie ma obiecanych 50 zeta tylko 49,40 to ja to prostuje.Tyle reszta mnie nie obchodzi.
Koguciku19 - sam pisałeś wielokrotnie o bieganiu po punktach, ponieważ nie przyjmują np większych stawek. Czy np aby uniknąć płacenia podatku przy większych wygranych rozbija się stawkę wysyłając więcej niż jeden kupon. Tak samo w tym przypadku chodzi o to, by mieć wygraną stawka razy2. I tyle.
I jeszcze jedno. Ciekawy jestem, czy dopuszczą inne buki naziemne do gry online, czy załatwili to obejście tylko dla siebie?
I jeszcze jedno. Ciekawy jestem, czy dopuszczą inne buki naziemne do gry online, czy załatwili to obejście tylko dla siebie?
eMeL nie mieszajmy pojec co innego podatek,co innego rozbijanie kwot na mniejsze stawki,a co innego meritum zwiazane z wygrana 50 zeta czy 49,40 i to prosze rozstrzygnac,a nie szukac tematow zastepczych.Bedzie 50 czy bedzie 49,40 prosze o odpowiedz na to pytanie ,czy ja za duzo wymagam.Jezeli zagram za 310 zeta na kurs 2,22 to czy ja dostane w kasie 620 zeta czy 619.40.Czy to takie trudne pytanie jest.
WALDUS nie nazywaj takiego zagrania glupota ,jak ktos tak gra to ma jakies podstawy sadzic ze liczba 20 wyjdzie ,albo opiera sie na statystyce,albo przeczuciu,lub nawet szczesciu.To gra losowa i jak nie zagramy to nie wygramy,a ty odrazu wiesz ze bedzie mial czkawke,a moze bedzie skakal z radosci,sam krytykujesz taka gre ,ale nic nie piszesz o swojej metodzie gry.Uwazam ze jest to dobry krok i ja tez 20 dzis obstawiam,ale zebys czkawki nie dostal to nie napisze za ile.Pozdrawiam
GL!
1. 1
2. 2 lub 7
3. 10
4. 11
5. 23
6. 24 lub 25
7. 31 lub 32
8. 40
9. 39 lub 42
10.78
1. 1
2. 2 lub 7
3. 10
4. 11
5. 23
6. 24 lub 25
7. 31 lub 32
8. 40
9. 39 lub 42
10.78
walduś jak nie trafie to jutro znowu postawie 100 zł ewent. zysk 70 zł potem postawie 300 zł ewent. zysk 310
itd. Ja nie wierze,że po takiej regularnej serii nagle 20stka padnie trupem.
To by niewarygodnie wyglądało na słupkach w statystykach. A ja zakładam,że ten OSZUST jakim jest lotto stara sie by wszystko sprawiało wrażenie "uczciwego losowania".
itd. Ja nie wierze,że po takiej regularnej serii nagle 20stka padnie trupem.
To by niewarygodnie wyglądało na słupkach w statystykach. A ja zakładam,że ten OSZUST jakim jest lotto stara sie by wszystko sprawiało wrażenie "uczciwego losowania".
Kogucik19 - konkretna odpowiedź: tak.Dostaniesz 620 zeta jak zagrasz 12 zakładów po 25 zeta plus jeden zakład za 10 zeta. Razem za 310 dostaniesz 620. Ty też jak podajesz stawkę np 700 zeta to nie piszesz,że trzeba rozbić na kilka zakładów, bo nie przyjmą, więc to nie jest mieszaniem pojęć.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
tomcio1972 - nic nie wiem o grach losowych w STSie , bo choć noszę tytuł EXPERTA w tej firmie zdobyty , to już dość dawno ich nie nawiedzałem...
czy wie moze ktos czy w fortunie mozna grac w multilotka systemem 3z10?
ok edi8 dzieki.
Bede tam przy okazji to sie dowiem.
Bede tam przy okazji to sie dowiem.
Witaj eMeL - obserwuję i wielce sobie cenię Twoją chirurgiczną wręcz precyzję , wyrażaną wpisami w wiadomym wątku :) a to pozwala mi w ciemno wierzyć , iż ta długa przerwa o jakiej piszesz , bo 28 losowań w 2008 roku - miała de facto miejsce.
Wobec tego a dla zaoszczędzenia mi czasu , podaj łaskawie te skrajne daty , bo chętnie rzucę okiem na ten "maraton niepowodzeń" w zakresie gry na 4 liczby na NIE , wg metody ich doboru dziś tu rano przeze mnie przedstawionego.
Pozdrawiam
edi8
Wobec tego a dla zaoszczędzenia mi czasu , podaj łaskawie te skrajne daty , bo chętnie rzucę okiem na ten "maraton niepowodzeń" w zakresie gry na 4 liczby na NIE , wg metody ich doboru dziś tu rano przeze mnie przedstawionego.
Pozdrawiam
edi8
Oczywiscie jak sie taka drobnice jak 310 zeta rozpisze na 50 kuponow zeby zarobic te swoje 50 zeta i zerowac na zaokraglonych koncowkach,to tak ale ja na takie manewry bym nie wpadl przy takiej kwocie.Ale dla swietego spokoju nalezy przyznac racje zeby sie nie narazic na epitety.I to by bylo na tyle.
koguciku19 - po co znowu piszesz swoje stałe głupoty o 50zł z rozbicia kwoty 310zł na 50 kuponów , skoro eMeL ( a wcześniej ja ) napisał Ci:
"Kogucik19 - konkretna odpowiedź: tak.Dostaniesz 620 zeta jak zagrasz 12 zakładów po 25 zeta plus jeden zakład za 10 zeta."
Jesteś cienki w matematyce to zrobię Ci podliczenie: 12+1=13 zakładów a 13 to nie 50, więc dlaczego bezczelnie kłamiesz????
"Kogucik19 - konkretna odpowiedź: tak.Dostaniesz 620 zeta jak zagrasz 12 zakładów po 25 zeta plus jeden zakład za 10 zeta."
Jesteś cienki w matematyce to zrobię Ci podliczenie: 12+1=13 zakładów a 13 to nie 50, więc dlaczego bezczelnie kłamiesz????
Jak ktos nie rozroznia przesadnego humoru od rzeczywistosci i zarzuca klamstwo to jest bardzo nieszczesliwym czlowiekiem,i chocbym mial wiele tytulow experta a nie mial poczucia humoru byl bym nieszczesliwy.I tyle w tym temacie.
na dzisiaj
ML
[5]3,11,19,31,54
25,26,51,60,66
[7]ch/t 6,8,11,26,54,59,79
5,6,10,14,33,35,73
[8]ch/t 4,7,16,22,57,67,72,76
[9]ch/t 3,31,35,36,56,64,68,71,74
[10]ch/t 7,24,27,32,36,41,45,48,70,74
ML
[5]3,11,19,31,54
25,26,51,60,66
[7]ch/t 6,8,11,26,54,59,79
5,6,10,14,33,35,73
[8]ch/t 4,7,16,22,57,67,72,76
[9]ch/t 3,31,35,36,56,64,68,71,74
[10]ch/t 7,24,27,32,36,41,45,48,70,74
Edi czy sformułowanie; "stawka 310zł" oznacza, że ma być zawarty jeden zakład? czy może dwanaście? a może tysiąc sto trzynaście zakładów? rozumiem, że dowolnie interpretujesz, tak jak Ci pasuje w danym momencie, coś co jest jednoznacznie oczywiste...
romanx: moja odpowiedź Ciebie nie dotyczy , ale ludzie inteligentni wybierają najkorzystniejsze dla siebie sposoby dysponowania własnymi pieniędzmi , czyli takie zagrania i warianty gry , które dają im większy zysk.
Reszta - w tym Ty - gra jak potrafi...
Reszta - w tym Ty - gra jak potrafi...
Edi rozumiesz co to znaczy odpowiedz merytoryczna, chyba nie, dlatego stosujesz takie zaczepki, które jednak nie robią na mnie wrażenia,- jakie sobie wcześniej założyłeś prowokatorze :-D
c.d.
a odnosząc się merytorycznie do Twojego zapytania , to pomyśl chwilę i sam sobie odpowiedz: co dało mi asumpt do wpisania w tabeli kwoty wygranej akurat dokładnie 620zł...bo chyba o brak umiejętności mnożenia mnie nie podejrzewasz i zapewniam Cię , że na 100% nie powstała ona z zawarcia 1 zakładu!
Takich przedszkolnych błędów upatruj raczej w drobiowym wątku , a nie u mnie...
a odnosząc się merytorycznie do Twojego zapytania , to pomyśl chwilę i sam sobie odpowiedz: co dało mi asumpt do wpisania w tabeli kwoty wygranej akurat dokładnie 620zł...bo chyba o brak umiejętności mnożenia mnie nie podejrzewasz i zapewniam Cię , że na 100% nie powstała ona z zawarcia 1 zakładu!
Takich przedszkolnych błędów upatruj raczej w drobiowym wątku , a nie u mnie...
Ludzie dla ktorych rozbicie 310 zeta na zaklady by zarobic wiecej o 60 groszy chyba nie powinni wogole grac,Trzeba miec wielkie poczucie humoru zeby wpasc na taka metode gry i zerowac na zaokragleniach.Proponuje w kazdym sklepie kupowac towar za 4,85 a w kasie powiedziec oj przepraszam mam tylko 4,80 i moze sie uda,jak tak to w ten sposob po co grac zaliczyc 200 slepow i juz sie ma te 10 zeta .Dodatkowo mamy towar i 10 zeta.Zyc nie umierac.To tez jest metoda zakupow.Polecam.
koguciku19 - lepiej zastanów się nad sobą , zważywszy bzdety jakie tu dziś wypisywałeś:
"40496. Druga tabela tez nie zapewnia opisanych zyskow bo 5 prog da zysk 43,80 a to nie jest 50 zeta.Pozdrawiam
kogucik19 2009-02-14 (09:57)"
Skąd ty takie kwoty , krakowski matematyku bierzesz????
"40496. Druga tabela tez nie zapewnia opisanych zyskow bo 5 prog da zysk 43,80 a to nie jest 50 zeta.Pozdrawiam
Witaj edi8 - podaję skrajne daty: 06.04.2008-03.05.2008. Trafienie w 28 dniu.Każda metoda doczeka się podobnej przerwy.
Kogucik19 - to Ty teraz próbujesz zepchnąć meritum sprawy na manowce. Przecież to tylko drukarka popracuje chwilę dłużej.
Pozdrawiam
Kogucik19 - to Ty teraz próbujesz zepchnąć meritum sprawy na manowce. Przecież to tylko drukarka popracuje chwilę dłużej.
Pozdrawiam
Zeby zakonczyc to napisze tak.Jedynym czlowiekiem nie mylacym sie jest nasz mistrz.Wszyscy co mysla inaczej niech nie przeszkadzaja w jego wywodach jedynie slusznych,i nigdy nie smia podwazac jego prawd i wywodow.Wszelkie sposoby udowadniania ze jest inaczej beda karcone,ma obowiazywac uleglosc,wszelkie sposoby dyskusji beda traktowane jako bunt przeciw ustalonemu porzadkowi.Wiec wybacz o wielki znawco systemow i wszelkich mozliwosci zarobienia 60 groszy za me nonszalanckie postepowanie i obiecuje ze juz nigdy nie bede sie tobie o wielki przeciwstawial,bo konczy sie to dla mnie sromotna porazka.Jezeli to jeszcze ci o wielki nie wystarcza to napisz co moge jeszcze dla ciebie zrobic.
koguciku19 - lepiej zastanów się nad sobą , zważywszy bzdety jakie tu dziś wypisywałeś:
..............................................................
Ciągle nie przedstawiłeś swojego "procesu myślowego" , który cię na takie manowce wyprowadził , jakie w efekcie w cytowanym wpisie zawarłeś...
..............................................................
Ciągle nie przedstawiłeś swojego "procesu myślowego" , który cię na takie manowce wyprowadził , jakie w efekcie w cytowanym wpisie zawarłeś...
Wiem o wielki ze chcesz podtrzymac korespadencje ze mna jako twoja niespelniona miloscia ale czy ty widziales madrego koguta ,wiec juz wrzuc na luz i ciesz sie ze bylem laskawy napisac to co napisalem.I to jest niestety ostatni moj wpis ,wiec juz nie placz bo nastepnego nie bedzie.Mam dzis wyjatkowe poczucie humoru,bo wszystko co zaplanowalem poszlo po mojej mysli i nie chodzi tu o gre tylko w zyciu prywatnym,wiec sobie moglem pozwolic na zarty,ale wszystko musi miec swoj koniec.I ten koniec teraz nastapil.
Edi z kogucikiem - czy możecie się przenieść ze swoimi sporami na prywatne komunikatory? Chyba większość z nas jest już zmęczona czytaniem waszych wzajemnych słownych utarczek.
dziś i jutro powtórzy się następująca parka: 49,71
w pon. padną długo oczekiwane liczby 1,2 26
w pon. padną długo oczekiwane liczby 1,2 26
Allan , nie wierzę abyś - wbrew temu co piszesz - jednak czytał , bo gdybyś to robił , to byś nie napisał tego co napisałeś , a co w kontekście wpisu kogucika19 :
"wszystko musi miec swoj koniec.I ten koniec teraz nastapil"
przyznasz , że brzmi wielce niepoważnie i źle o refleksie autora wypowiedzi powstałej w takiej systuacji jedynie świadczy...a sama wypowiedź jako odnosząca się do sytuacji już nie istniejącej ma charakter żartobliwy , żeby nie rzec niepoważny!
"wszystko musi miec swoj koniec.I ten koniec teraz nastapil"
przyznasz , że brzmi wielce niepoważnie i źle o refleksie autora wypowiedzi powstałej w takiej systuacji jedynie świadczy...a sama wypowiedź jako odnosząca się do sytuacji już nie istniejącej ma charakter żartobliwy , żeby nie rzec niepoważny!
Koguciku nie rób Mu tego, bo jak On teraz będzie bez Ciebie żył ...
c.d.
Allan - sam zaś przebieg polemiki pomiędzy kogucikiem19 a mną , miał swoje podłoże ściśle merytoryczne , ponieważ oscylował wokół przedstawionego przeze mnie modelu gry i zastosowanych tam w załącznikach stawek , które to kogucik19 zakwestionował , a co kilku użytkowników oraz ja jako autor mu tłumaczyliśmy ( zgoda że dość długo ale w końcu do niego dotarło że totalnie pobłądził i oba jego zarzuty okazały się po prostu nieprawdziwe ) .
Tak więc dla wielu osób ta dyskusja wokół tego , czy te stawki są dobrze przedstawione , czy też jest tam zawarty błąd na błędzie - mogła mieć istotne znaczenie przy chęci gry w realu tą metodą na NIE.
A ta strona - jako tu świeżakowi Ci przypominam - poświecona jest właśnie WSZELKIM zagadnienieniom związanym z szeroko rozumianymi grami....
Allan - sam zaś przebieg polemiki pomiędzy kogucikiem19 a mną , miał swoje podłoże ściśle merytoryczne , ponieważ oscylował wokół przedstawionego przeze mnie modelu gry i zastosowanych tam w załącznikach stawek , które to kogucik19 zakwestionował , a co kilku użytkowników oraz ja jako autor mu tłumaczyliśmy ( zgoda że dość długo ale w końcu do niego dotarło że totalnie pobłądził i oba jego zarzuty okazały się po prostu nieprawdziwe ) .
Tak więc dla wielu osób ta dyskusja wokół tego , czy te stawki są dobrze przedstawione , czy też jest tam zawarty błąd na błędzie - mogła mieć istotne znaczenie przy chęci gry w realu tą metodą na NIE.
A ta strona - jako tu świeżakowi Ci przypominam - poświecona jest właśnie WSZELKIM zagadnienieniom związanym z szeroko rozumianymi grami....
Edi8 Rozpisałem tutaj system 5z20 x 4 zakł do ML .
W pierwszej dziesiątce dobiera się tylko nieparzyste, w drugiej parzyste.
Czyli:
pozycja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 & 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
system:
1 8 9 12 20
4 6 15 17 18
2 3 10 11 19
5 7 13 14 16
Po tym opisie kojarzysz zapewne źródło internetowe.Czy mógłbyś podać rozpis systemu 5z20x32zakł tworzonego wg podobnej metody-
o ile nie jest zastrzeżony? Wzory do systemu dostępne na "stronie" są dla mnie nieczytelne-niezrozumiałe.Interesujące jest że te systemy
dają stałą gwarancję zarówno dla liczb sortowanych jak i niesortowanych. Prezentowane rezultaty typowań są "oszołomiaste". Jakie masz zdanie n.t. tych systemów?
W pierwszej dziesiątce dobiera się tylko nieparzyste, w drugiej parzyste.
Czyli:
pozycja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 & 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
system:
1 8 9 12 20
4 6 15 17 18
2 3 10 11 19
5 7 13 14 16
Po tym opisie kojarzysz zapewne źródło internetowe.Czy mógłbyś podać rozpis systemu 5z20x32zakł tworzonego wg podobnej metody-
o ile nie jest zastrzeżony? Wzory do systemu dostępne na "stronie" są dla mnie nieczytelne-niezrozumiałe.Interesujące jest że te systemy
dają stałą gwarancję zarówno dla liczb sortowanych jak i niesortowanych. Prezentowane rezultaty typowań są "oszołomiaste". Jakie masz zdanie n.t. tych systemów?
rych - rozczaruję Cię , ale zupełnie nie wiem do jakiej strony w necie się w podtekście odnosisz jako do żródła...
Ponadto piszesz o stałej gwarancji dla liczb sortowanych i niesortowanych - też nie wiem o czym piszesz...bo dla mnie liczby sortowane to poukładane od najmniejszych do największych a niesortowane to podane w kolejności losowania.
Proszę Cię więc o nieco dłuższy wpis ( na forum w wątku z moim nickiem w tytule ) odnoszący się nieco szerzej do poruszonych kwestii.
Pzdr.
edi8
Ponadto piszesz o stałej gwarancji dla liczb sortowanych i niesortowanych - też nie wiem o czym piszesz...bo dla mnie liczby sortowane to poukładane od najmniejszych do największych a niesortowane to podane w kolejności losowania.
Proszę Cię więc o nieco dłuższy wpis ( na forum w wątku z moim nickiem w tytule ) odnoszący się nieco szerzej do poruszonych kwestii.
Pzdr.
edi8
Wymyśliłem sobie taki systemik: typuje sobie 3 liczby obstawiam je w FORTUNIE jak nie trafie to stawka x2 albo x3 w momencie wypadnięcia 3/3 lub 2/3 mam spory zysk i wybieram następne 3 liczby ale jak wpadnie 1/3 to sie nie martwie. Gram na pozostałe 2 liczby. W momencie trafienia 1/2 koszty tej dwójki "neutralizują się" a ja mam zysk z tego pierwszego trafienia 1/3.
Dzisiejszy dzień daje powody do świętowania nie tylko z okazji Walentynek - ale i wobec doniosłego jubileuszu kolegi "tomcia1972" , o czym aż huczy w necie na zaprzyjaźnionych stronach :)
Zatem drogi Jubilacie: życzę Ci abyś już ( choćby dziś ) zamknął etap dokarmiania bukmacherów i sam przeszedł na ich utrzymanie z godziwą a stałą i systematycznie wypłacaną rentierską dywidendą , oddającą z nawiązką wniesiony im dotychczas ten niemały przecież kapitał...choć tuszę , że i jednorazowym strzałem z ich strony typu 6/6 DL , też byś zapewne nie wzgardził.
Pozdrawiam
edi8
Zatem drogi Jubilacie: życzę Ci abyś już ( choćby dziś ) zamknął etap dokarmiania bukmacherów i sam przeszedł na ich utrzymanie z godziwą a stałą i systematycznie wypłacaną rentierską dywidendą , oddającą z nawiązką wniesiony im dotychczas ten niemały przecież kapitał...choć tuszę , że i jednorazowym strzałem z ich strony typu 6/6 DL , też byś zapewne nie wzgardził.
Pozdrawiam
edi8
Dzieki edi8.
Na chwile oderwalem sie od towarzystwa zeby zobaczyc co sie ciekawego tu dzieje.
Dzis koncze 37 lat.
Nie malo ale mysle ze i nie duzo.
Postaram sie mniej dokarmiac bukmacherow ale sam wiesz ze z liczbami nie tak latwo.
Pozdrawiam i dzieki za zyczenia.
Dzis nic nie gralem bo brak czasu.
Na chwile oderwalem sie od towarzystwa zeby zobaczyc co sie ciekawego tu dzieje.
Dzis koncze 37 lat.
Nie malo ale mysle ze i nie duzo.
Postaram sie mniej dokarmiac bukmacherow ale sam wiesz ze z liczbami nie tak latwo.
Pozdrawiam i dzieki za zyczenia.
Dzis nic nie gralem bo brak czasu.
tomcio1972
przyłączam się do życzeń edi8 i wszystkiego dobrego, dużo zdrowia do tych "piekielnych kulek"
pozdrawiam
przyłączam się do życzeń edi8 i wszystkiego dobrego, dużo zdrowia do tych "piekielnych kulek"
pozdrawiam
Edi8
Źle umieściłem wpis - bo na stronie głównej. Poza tym zajrzyj na "lotto.strona.pl" a wszystko się wyjaśni.
Źle umieściłem wpis - bo na stronie głównej. Poza tym zajrzyj na "lotto.strona.pl" a wszystko się wyjaśni.
Allan to ile świeczek na torcie bedziesz miał i chyba nas zapraszasz;p