Wpisy 4 040 439 – 4 040 538
25 grudnia 2020 22:27 → 25 grudnia 2020 23:06, 100 wpisów
Na oficjalnej fińskiej stronie komunikat
Ei tuloksia tälle viikolle
Co znaczy że brak wyników w tym tygodniu
Ei tuloksia tälle viikolle
Co znaczy że brak wyników w tym tygodniu
Te święta naprawdę są wesołe bo życzymy przecież Wesołych świąt..no to i się spełniło....wyników niema jest wesoło
Dziwne, że nie ma losowania na żywo .
Gra prawie cała Europa i wszyscy godzą się z tym,że nie zobaczą losowania na żywo.To skandaliczne .
Odłączam się od stada baranów, nie będę grała w EJ.
Dobranoc
Gra prawie cała Europa i wszyscy godzą się z tym,że nie zobaczą losowania na żywo.To skandaliczne .
Odłączam się od stada baranów, nie będę grała w EJ.
Dobranoc
mimo mojej przegranej życzę Wam wysokich wygranych
gosia chyba w MM
Gosia..jakiś Rafał trafił w Multi Multi 5/5 a ludzie odrazu Propaganda SUKCESU
Bungale blaszane nie tak łatwo opuścić ....trzeba tyrać tony normy łeb do podłogi milczeć betonowy beret drewniane buty
"Świętują, i nie podadzą wyników.."
Pasko,
Przecież to się kupy nie trzyma..
TS organizuje Lotto w Święta, i podaje wyniki.
A Veikkaus, współorganizator EJ, wylosował dziś liczby, a jutro lub, w kolejnych dniach, wyniki..
Jeśli to byłaby prawda, to przecież cyrk...
Pasko,
Przecież to się kupy nie trzyma..
TS organizuje Lotto w Święta, i podaje wyniki.
A Veikkaus, współorganizator EJ, wylosował dziś liczby, a jutro lub, w kolejnych dniach, wyniki..
Jeśli to byłaby prawda, to przecież cyrk...
Brak oficjalnie potwierdzonych wyników Eurojackpot.
Bardzo prawdopodobne źródło podaje:
07,10,19,26,42 oraz 01,09
Ale wciąż nie jest to w 100% potwierdzone źródło ...
Bardzo prawdopodobne źródło podaje:
07,10,19,26,42 oraz 01,09
Ale wciąż nie jest to w 100% potwierdzone źródło ...
Gosia tu się dzieje ja jaaa jaa jaa bo nie podali wyników W Eurojackpot
Manipulacja jutro bendom ciekawe nagłuwki
EJ przerwa nie bylo losowania Polacy czekali na wyniki tylko nikt nie dodał rze losowania w swienta nie bendzie
EJ przerwa nie bylo losowania Polacy czekali na wyniki tylko nikt nie dodał rze losowania w swienta nie bendzie
Żenada. Gra idzie o wielkie miliony, grają ludzie z wielu krajów Europy a ci sobie losują albo nie losują, nikt nie wie o której, nie podają wyników a potem sobie podadzą wyniki z jakimś filmikiem i nawet nikt nie wie kiedy to nagrane. Czemu nie ma prowadzących w studio EJ? To jest wielka kpina i kolejny wielki przekręt tylko na znacznie większe miliony niż w polskim Lotto. A jak działają maszyny losujący i cały g tech pokazało słynne losowanie w Serbii gdzie już wiedzieli jaki wynik będzie
Forsami widzę właśnie czytamznowu przekręt jak nie lotto to helsinki
Wesołych świąt Bożego Narodzenia Dużo zdrowia szczęścia pomyślności Wygranych
Losowanie na pewnno miało miejsce dziś na kuponie mam datę 25.12. Losowania są niezależne od Świąt
W EuroMilionos odbyło się dziś losowanie, bo odbywa się prawie równolegle z EJ
i pokazali wyniki: 16,21,27,30,32 i 3,5 - brak wygranej, kumulacja 28mln EUR.
A EJ wylosowano i.. na razie czekanie. Ale, jeśli nie podadzą wyników, to jakaś kpina..
i pokazali wyniki: 16,21,27,30,32 i 3,5 - brak wygranej, kumulacja 28mln EUR.
A EJ wylosowano i.. na razie czekanie. Ale, jeśli nie podadzą wyników, to jakaś kpina..
jakby robili tak jak nasze rodzime Lotto transmisję na żywo na facebook + youtube, to nie byłoby problemu
Pewnie ja im namieszałem swoim testem.
Żartowałem, ale popatrzcie...
6,9,13,20,24,27,33,39,44,47... 1-6.
Żartowałem, ale popatrzcie...
6,9,13,20,24,27,33,39,44,47... 1-6.
Gra się o prawie 0.5 MLD złoty a losowania nie ma na żywo Masakra
Mati, piszesz z PL czy innego panstwa??
byc moze TERAZ zrobią na żywo EJ
1. Losowanie ok. 3min.,
2. Podpisanie protokołu zgodności losowania, przez Nadzorujących losowanie ok. 2min.
3. "Wrzucenie" wylosowanych liczb do komputera sprawdzającego i naciśnięcie "sprawdź"/"szukaj" ok.5min
Po ok. 10-15 minutach można opublikować wyniki.
2. Podpisanie protokołu zgodności losowania, przez Nadzorujących losowanie ok. 2min.
3. "Wrzucenie" wylosowanych liczb do komputera sprawdzającego i naciśnięcie "sprawdź"/"szukaj" ok.5min
Po ok. 10-15 minutach można opublikować wyniki.
zgadzam się ze wszystkimi że losowania EJ powinni transmitować na żywo dla wszystkich Państw
moje oczy są wystarczającym protokołem, tylko muszę widzieć to losowanie na żywo tak jak w przypadku TS ?
5/12 w mini nie jest tak trudno trafić Tylko kto ma tyle kasy aby grać na tyle liczb
w przeciwnym razie trzeba polegać na innych źródłach ... no i tutaj zaczynają się schody komu ufać a komu nie... na razie lotto.de jest dla mnie 100% wiarygodne i nie mylą się ... zobaczę dzisiaj jak tamten youtube kanał.
Czyli ktoś ma racje jak ciągle pisze tak Nie nie nie nie ma truskawek NIE nie nie ma pracy nie nie nie ma WYNIKÓW nie nie nie ma wygranych
Po takim przekręcie trzeba napisać:
"Precz z loterią EJ".
"Precz z loterią EJ".
INFORMACJA PARKI Euro Jackpot -: Parki Euro Jackpot- 28 parek - niewylosowanych od początku gry.
https://www.facebook.com/typowanieparkami/
Powodzenia w 2021 r.
Po normalnym losowaniu na MP byłyby pustki, a tak to się toczy ożywiona dyskusja.
Bo wszyscy wiedzą że Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko
Losowanie na żywo jest tylko chyba w fińskiej tv.
krzysztof c: za dzisiejsze 5/5 w Multi Multi typowałeś już 2920 razy i w końcu udało się pełną piątkę i to akurat w Boże Narodzenie ?
Dania podaje wyniki EJ
http://www.eurojackpotresults.net/resultater-dk-dk.asp
http://www.eurojackpotresults.net/resultater-dk-dk.asp
Dopisano wyniki Eurojackpot - 07,10,19,26,42 oraz dodatkowe liczby 1,9
Analiza stałych zestawów liczbowych Eurojackpot
dwieskarpety 3/5 + 2/2
Dopisano wygrane Eurojackpot - odnotowano w Polsce 1 x 2 099 832,20 zł
I idź tu do kolektury i czekaj na wyniki 2 godziny w kolejce to za chlebem za komuny tyle się nie stało
Dopisano wygrane Eurojackpot dla pozostałych krajów UE.
Czyli w Nowy Rok dalej kumulacja w EJ i znów będziemy tyle czekać na wyniki bo to święto
Ale wysyp wygranych
po minucie podania wyników już wiadomo, że "ktoś" przytulił ponad 2 miliony
Zgrywus czym Ty sie zajmujesz w zyciu? Z czego zyjesz???
Chyba te swoje wypite przed komputerem
@4 040 517: Dania i Niemcy mogą sobie pozwolić nawet na grę systemową u nas nie ma takiej opcji
Dużo osób zagrało w EJP 2MLN głowna i 2x po 0.5 MLN
U mnie tylko 2+0 czyli całe 0 zł
U mnie tylko 2+0 czyli całe 0 zł
fajnie, wyniki są już w Polsce jak widać również ... tylko na lotto.de nadal nie ma ... ale jak widać Niemcy też mają wpadki
Tylko ze Niemcow stac na wpadki a Polske nie bardzo
@4 040 525: Pasko małe pytanie dlaczego w Polsce nie można grać systemowo w eurojackpot skoro na oficjalnej stronie lotto jest tabela systemowa ?
Zagrałem sobie 1 zestawc dzisiaj. Na nowy rok też coś zagram Komulacja bedzie spora ponad 250MLN
Mati a ile osób użyło tego w toyu polowym podarte sklejisz a to drugie
Pasko Niemcy świętują ...nawet po sobocie dopiero podają w poniedziałek wygrane
Nie porownywac Niemcow do PolskiTo jak porownac Polske z Etiopia