Wpisy 4 040 204 – 4 040 303
25 grudnia 2020 19:56 → 25 grudnia 2020 21:22, 100 wpisów
Co z liczbami do EJ ?
Oglądaliście Kevina ?
Liczby są na 10 dniowej kwarantannie ?
Ja mogę im kupić zegarek

Jak losowań na żywo nie pokazują to kto tam wie jak te liczby są losowane...
Forsami miałem w Lotto 2 liczby
Liczby są losowanie potajemnie
Czekam na 10/10 w Multi Multi z Plusem mam dwa zakłady do 28 Grudnia 2,5 Miliona się przydo
I sami widzicie taki postęp światowy era Internetu i komputera..a wyniki jadą pociągiem piętrowym albo autobusem tzw ogórkiem
Forsami wygramy w Multi 10/10
Forsami to w końcu czym jadą?
Gram naszymi i moimi
Forsami
Tak ustawiajom losowania so z gury przesondzone A reszte ustawiajom gracze skupiajoc sie na 75% liczb a 25% zostaje wolnych takrze ts w karzdej grze ma czym pomanipulowac
Tak ustawiajom losowania so z gury przesondzone A reszte ustawiajom gracze skupiajoc sie na 75% liczb a 25% zostaje wolnych takrze ts w karzdej grze ma czym pomanipulowac
Forsami lecę jutro do Turcji
Będę szybciej w Turcji niż liczby pociągiem
Krzys611 chyba w to nie wierzysz..w Eurojackpot gra o ile się nie mylę około 17 państw..masz pojęcie ile to jest przyjętych zakładów...i co wałek
Na kebaba i sok z granata
Forsami czekaj z nami
Przywiozę cynamon i goździki
Ekipa losującą się napiła to i losowanie będzie przed północą.
A co oni pili ?
Sebastian naszymi to niegraj..bo widzisz rok się kończy a wygranych nie widzisz lepiej wpłać na konto niech się złoty nie plonto
Moi znajomi puscili dużo zakładowa EJ bo im powiedzialem ze jest do wygrania 190 Milionów
Herbatę z prądem.
Sebek mnie te 190 nie rusza..dali by mi wygrać np w Ekstra Premia nawet 100'000 ,byłbym happy
Forsami
ale przyznasz racje rze szybciej dwie lub wiecej osub skresli te same liczby . do losowania są wybierane liczby kture najmniej wybierali urzytkownicy i nie ulorzyl sie z nich zakład lub wiecej morze byc ich nawet 5000 dlatego to niejest losowe tylko manipulacja
ale przyznasz racje rze szybciej dwie lub wiecej osub skresli te same liczby . do losowania są wybierane liczby kture najmniej wybierali urzytkownicy i nie ulorzyl sie z nich zakład lub wiecej morze byc ich nawet 5000 dlatego to niejest losowe tylko manipulacja
Forsami jak wygram 190 Milionow to Co odpalę
Gdzie są liczby do EJ ?
Kamyk
Ekstra pensjia gra trochę podobna do mini lotto tylko 5 z 35 A mini 5 z 42
Krzys611 Ty możesz mieć rację, wystarczy ułożyć rachunek prawdopodobieństwa z losowanych liczb, tzn ile wyjdzie zestawów 5+2 liczb , wyciągnąć wynik i porównać z ilością zawartych zakładów
bo ja jestem cienki w te klocki a ciekaw jestem ile by wyszło tych zestawów
Wpisz w google prawdopodobieństwo wygranej danej gry i ci znajdzie
Krzyś 611 za tyle lat życia słyszałem już tysiące wersji jak to nas robią w jajo..taki mały szczegół jest taki czemu nikt tego nie udowodni nie pójdzie do prasy radio tv..itd..jak to korupcja i ustawka Widziałeś co było w Serbii zanim wylosowali Dziewczyna już podała liczbe..i co...Dyrektor podał się do dymisji...honorowo..bo wyglądało to rzeczywiście dziwnie..itd... a tu użyje przenośni..[,,każdy]to wie mówi o tym a jest jak jest.. Ja Ci powiem tak bo chyba zapominasz w każdej grze jest Miliony kombinacji..czyli z motyką na słońce..tyle w temacie..Każdy wierzy w co chce wierzę w twarde fakty a nie bajki przy bo gram 100 lat to mi mnie się należy to tak nie działa .Pozdrawiam Wesołych świąt Bożego Narodzenia..
Alez wy umiecie matematykeW lotto de jest 10 razy wiecej kombinacji wiec szansa na wygrana 1 stopnia jest 1 do prawie 140 milionow
W lotto.de jest tez 6z49 ale oprocz tego jest jeszcze super liczba od 0 do 9 wiec 10 razy wiecej kombinacji jest niz u nas jesli chodzi o trafienie glownej
Taki prosty wzorek na niemieckie lotto.
( 49! : 43! : 6! ) x 10.
( 49! : 43! : 6! ) x 10.
Tylko ze niemcow jest ponad dwa razy wiecej niz Polakow , zarabiaja conajmniej 4 razy tyle co my a cene zakladu maja prawie taka sama jak my
Arczi.
Pobudka.
Pobudka.
Dzisiaj padnie rekord opóźnienia w EJ.
Lotto de byla jedna główna wygrana czyli 6 + sc natomiast było 22 szóstki bez dodatkowej i to przy takich tasiemcach
Forsami
na 100% tak jest prosty przykład pusc na mini codzienie 4 zakłady i po losowaniu sprawdz bendziesz miał tylko dwie liczby rozrzucone na kuponie i morzesz je tak powtarzac przez 120 dni morze raz trafisz trujke morze dwa czwurki napewno nie a o piotce zapomnij
na 100% tak jest prosty przykład pusc na mini codzienie 4 zakłady i po losowaniu sprawdz bendziesz miał tylko dwie liczby rozrzucone na kuponie i morzesz je tak powtarzac przez 120 dni morze raz trafisz trujke morze dwa czwurki napewno nie a o piotce zapomnij
Mam pytanie do Krzysia 611:
Czy ktoś Cię uczył J.Polskiego?
Czy jesteś talentem samorodnym???
Czy ktoś Cię uczył J.Polskiego?
Czy jesteś talentem samorodnym???
marek-m62 dodał(a) komentarz w temacie: Gierki on-line !
Może Krzysio nie jest... Polakiem?
Gonzaga
a ty zrozumiałes tresc czy wyłapujesz kto jakie błendy zrobił i jakiego jezyka sie uczył
a ty zrozumiałes tresc czy wyłapujesz kto jakie błendy zrobił i jakiego jezyka sie uczył
mam nadzieję, że po prostu, nie łykam, tego poziomu ironii, kpiny, szyderstwa
że, to co czytam nie dzieje się naprawdę
że, to co czytam nie dzieje się naprawdę
Robal_36
nie przywiozuje uwagi do pisowni tylko do tresci traslator terz robi byki
to co czytam i czy to rozumie i jakie ma znaczenie to jest warzne
Nie ma wyników losowania, czyżby ekipę wsadzili do aresztu za podejrzane losowanie?
Wyniki spóźnione już o godzinę.
Twoje zakłady:
1: 23, 24, 27, 32, 48 2, 4
2: 10, 14, 33, 46, 50 7, 8
Sam czekam na EJ z chybika
1: 23, 24, 27, 32, 48 2, 4
2: 10, 14, 33, 46, 50 7, 8
Sam czekam na EJ z chybika