Wpisy 4 040 037 – 4 040 136
25 grudnia 2020 14:47 → 25 grudnia 2020 19:00, 100 wpisów
Gratulujemy wygranej w wysokości 140.00 zł w grze Multi Multi! Szczęśliwe losowanie odbyło się 25.12.2020 14:00. Wygrana została przypisana do Twojego Konta Gracza 25.12.2020.
Historię transakcji możesz sprawdzić po zalogowaniu się na Twoje Konto Gracza w serwisie https://gry.lotto.pl.
Historię transakcji możesz sprawdzić po zalogowaniu się na Twoje Konto Gracza w serwisie https://gry.lotto.pl.
Gratulujemy wygranej w wysokości 240.00 zł w grze Multi Multi! Szczęśliwe losowanie odbyło się 25.12.2020 14:00. Wygrana została przypisana do Twojego Konta Gracza 25.12.2020.
Życzymy powodzenia w kolejnych losowaniach!
Życzymy powodzenia w kolejnych losowaniach!
pare mniejszych po 24 12 8 zeta łącznie ponad 600 za ok350
można powiedzieć że podwoiłem sie
za 350 zeta zapodałem systemy na 21:50 , prawie te same pare cyferek zamieniłem .... w tych wygranych o 14:00 więc licze na jakieś nowe wygrane
jak to mówią albo grubo albo wcale powodzenia wszystkim w MM w nadchodzącym 2021 roku !!! oczywiście gramy w przyszłym roku na 2,12,20,21... 2+12=14 12+20=32, 20+21=41 ITD... powodzenia
no i wiadomo 1 jeszcze namber one
Kurka 2:0 z kompem prowadziłem i kilka remisów a i tak poczekał i mnie ograł 3:2
Jutro multi 5 liczb... Mini i lotto maszynowo po poludniujeszcze żar się zarzy... Póki se Jarek nowa nie oparzy
> 6,9,13,20,24,27,33,39,44,47... 1 - 6 < Na Nie.
Przewie3lem się... I nowy pomysł na trójkę... Multi 74 albo 63 albo 49 to podstawa.. Zlukamy co dziś ostatnie się z nich
Czy ktoś czeka i czeka i czeka i nic na przesyłkę z Azji i ma ja dostarczyć poczta polska
W gierce KURKI padła przed chwilą wygrana w kwocie 500 zł przy stawce 10 zł. Szczegóły
Kto wie może znalazła nowego właściciela a ktoś nieświadom nie wie że paczkę doręczono wg poczty papierów no i się nowy właściciel podpisać oczywiście nie swoim nazwiskiem
U mnie z pewną firmą kurierską był taki przypadek lecz wszystko się skończylo ok są też przypadki ze zktos niby kradnie pakę akurat ta jedyna z auta
Mewa di mnie szła chyba ponad Mc spoko
ja czekałem na kuriera i w statusie napisali sobie że nie zastali odbiorcy chociaż cały dzień ktoś był
DHL - najgorsza firma kurierska 3 razy z nimi miałem do czynienia i 3 razy to samo
marek79 typował(a) za 20 zł w Szybkie 600 na losowanie nr 85698 i trafił(a) 2500 zł
W miejscowości Łódź padła wygrana 7 917 413,70 zł w grze Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Strzelce Krajeńskie padła wygrana 600,00 zł x 52 tygodnie w grze Szybkie 600
No to ktoś w Łodzi pływa teraz na Bogato wygrał w Lotto 7 Milionów
1.2.3
1.2.4
1.3.4
2.3.4
I pod to podstawic liczby...nie dziekujcie
1.2.4
1.3.4
2.3.4
I pod to podstawic liczby...nie dziekujcie
Tomi..ok już żem wszystko przerabiał ten sposób też taki mały warunek żeby jeszcze te liczby chciały wyjść 1,2,3''albo czekaj 100 lat i graj a to się nie opłaca
U mnie poczta polska ma do paczek firmy zewnątrzne ostatnio w statusie było doręczono a na poczcie papierek z podrobionym podpisem pancja która podrobiła była tak hm miła że fakt że podrobiła podpis wrażenia na niej nie zrobił bo co można jej zrobić a jakie pretesie bulwers że co się od niej chce
W innym przypadku co pisałem chodziło o smarfa w Polsce wartego 3 tys kupionego za 1300 pancio przyciśnięty stwierdził z firmy kurierskiej gdy wyszło że niby dostarczył że mu ukradziono paczkę tylko to coś nie samowitego i jakoś o tym zapomniał
W innym przypadku co pisałem chodziło o smarfa w Polsce wartego 3 tys kupionego za 1300 pancio przyciśnięty stwierdził z firmy kurierskiej gdy wyszło że niby dostarczył że mu ukradziono paczkę tylko to coś nie samowitego i jakoś o tym zapomniał
Znajoma miała taką sytuację.. kiedyś przychodzi do niej sąsiadka z paczką i mówi ej..bo to paczka do Ciebie leżała na środku podwórka mojej posesji..ok..to nic że numer domu właściciela widać jak byk ale kto by tak dostarczał gosciu z firmy kurierskiej pier..lnoł jak z katapulty nie pod ten adres.i pojechał w pzuuu..jak znajoma dzwoniła to jeszcze mieli problem..
Na 22Mewa..wystrzegam się przesyłek...chyba że firma jest naprawdę żetelna godna zaufania to ok...a już towar żywy zlecić przysłać.to już trzeba by zapomnieć...będzie taki oszołom rzucał kotem w paczce bo myśli że to worek ziemniaków
Teściowa zamawiała talerze oni chyba wszystko rzucają nawet z napisem szkło itp można było kawałki posklejać
W miejscowości Wiązowna padła wygrana 184 131,30 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Pruszcz Gdański padła wygrana 184 131,30 zł w grze Mini Lotto
Ok idę gdzie mam iść albo mini 6x albo ejacka puszczę oprócz multi
Witam wszystkichAle nudy na dworze,nikogo nie ma,nikt nie
? Wszyscy w domach siedzą
? Wszyscy w domach siedzą
przy takich liczbach w lotto ktos zgarnal 6/6
to oszustwo na maxa
to oszustwo na maxa
Ja wczoraj wysłałem Mini Lotto na
Cztery losowania
jak na razie :1/5
Cztery losowania
jak na razie :1/5zlodziej TS zabral 6/6 w lotto bo teraz nie oplaca sie robic wiekszych kumulacji
pewnie warszawa albo jakies inne miasto wieksze
pewnie warszawa albo jakies inne miasto wieksze
Niby Lodz..moze Staszek znow trafil...kiedys pisali ze wygral i przeje+×÷ wszystko...pewnie slabo wtedy placili
No Angielski troche mi brakuje w profilu do Ciebie...pijesz cos wieczorem...mi przyniesli tyle ze na miesiac starczy na dwochale nie jestem smakoszem winnym
@4040095: a jakie liczby byłyby "rzetelne", "godne zaufania","odpowiedne do trafienia 6/6" i "nie dziwne" ?
Twoje ?
Twoje ?
4 040 054. johno
nie gram w gry losowe
kasa leży u buków dla mnie
ale ktoś tu chwali się wielką wygraną 4/7 4 zł
to żenujące ile płacą
u buków ode mnie zależy wysokość wygranej, a nie od nich
nie gram w gry losowe
kasa leży u buków dla mnie
ale ktoś tu chwali się wielką wygraną 4/7 4 zł
to żenujące ile płacą
u buków ode mnie zależy wysokość wygranej, a nie od nich
Przybieżeli do TS we czterech,
I odpełzli od TS na czterech... .
I odpełzli od TS na czterech... .
Lorto brak slow...4 ma zasieg do 250 zl...actak to 70 do 170 a mi dali 98..listopad 3 dobre i to tera 3 lotto chce grudzien ale nic nima
@4 040 108: emeryt, żeby wygrać u buka też trzeba trafić a wbrew pozorom nie jest to takie proste bo wielokrotnie zawodzą nawet kursy 1,1 - 1,3
To wspomnienie z czasów komuny.
Johno.
Emeryt jest... milionerem, stać go na granie w co tylko... zechce.
Emeryt jest... milionerem, stać go na granie w co tylko... zechce.
Emeryt ma firmę.
Forsami.
karnawał w kraju nad Wisłą
od dzisiaj, tylko nie ma lokali do tańca
oprócz tańców SŁUŻBOWYCH
po zjazdach SŁUŻBOWYCH na stoku
na terenie pensjonatu
od dzisiaj, tylko nie ma lokali do tańca
oprócz tańców SŁUŻBOWYCH
po zjazdach SŁUŻBOWYCH na stoku
na terenie pensjonatu
Johno no ja też ale nie zagrałem wtedy 3 lata temu Systemem w Lotto Plus na 12 liczb.. a było nawet wziąść chwilówke albo u bociana tylko nikt mi nie powiedział
Jutro zmiana w pogodzie, zbliża się niż z północnego zachodu.
Johno...intuicje podobno mają Kobiety a mnie ona tzn ta intuicja robi bez przerwy w ...