Wpisy 4 037 853 – 4 037 952
22 grudnia 2020 19:11 → 22 grudnia 2020 21:35, 100 wpisów
na chrome nie działa u Mnie Na firefoxie dizałały Grałem wyłącznie w demo z 2h Nic ciekawego nie trafiłem
dobre wiesci troche telepatia i przeczucie dziala
kilka dni temu zastanawialem sie ktory z 5 moich wujow i ciotek bedzie mial problemy zdrowotne, wybralem nie najstarsza i zdrowa i dzis sie okazalo ze chyba wirus i wzieli ja do szpitala, taki power to jest
kilka dni temu zastanawialem sie ktory z 5 moich wujow i ciotek bedzie mial problemy zdrowotne, wybralem nie najstarsza i zdrowa i dzis sie okazalo ze chyba wirus i wzieli ja do szpitala, taki power to jest
wyczulem powazne problemy zdrowotne zdrowej ciotki co mieszka ode mnie 300 km
to jest power
to jest power
Wygrane po 1000 zł - pozostało 15 10 zl wydam a tylko 15 razy po kaflu
bieda
bieda
i pewnie jeszcze z opoznionym zaplonem wygrane, blokowane do samego konca
nie moga troche hjki doplacic do interesu tylko byle sie nachapac, na poczatek powinni z miliona wlozyc w gre
Lipa totalna z gierkami przez telefon się nieda albo cos nietak jest
4 037 86o3. wizard poniewaz kazdy człowiek ma jakies przeczucie, oraz moze sie łaczyxc sie z drugim człowiekiem telepatycznie, to sie dzieje czesto miedzy członkami rodziny np, lub osobami blisko zpokrewnonymi, to niedziala na zasadzie kolega kolezanka czy kolezanka kolega, duzo osób tez ma bardzo dobra intuicje, ktora np , mu cos podpowiada i nigdy niezawodzi, dlatego mogłes i wyczuć co jest ze drowiem twoich bliskich,
no mowie ci leze se i mnie nagle naszla taka mysl ze ta ciotka zagrozona
i zabrali ja ci od wirusa do szpitala dzis sie dowiedzialem, power po zboju
i zabrali ja ci od wirusa do szpitala dzis sie dowiedzialem, power po zboju
keno kurka zero animacji i melodyjek ale kaska najlepsza i pewna
Niemam kompa tylko telefon co nowe to kusi zgrywus
no tak dali w swiateczny beztroski czas, w tv zobaczy sie czerwonego dziadka popije whisky i bedzie topic kase bez konca
kevin ciekawe czy Majkel go ministrant
ja gram w kurki za 1440 1 kurka cala dobe co minute
ja gram w kurki za 1440 1 kurka cala dobe co minute
w statki dobrze grać trochę z auto trochę samemu tak zmieniać
nie ma sensu recznie to jest zdrapka i nic nie zmienisz, z gory ustalona gra
obojetnie ktora muszle nacisniesz , zawsze bedzie to samo, muszla klozetowa
monezuma myślę że owocki zależą od punktów jakie się zbierze i ilości zebranych napojów zręczność szczęście los
nie zalezy tylko od numeru zdrapki
muszlę wzięłam pierwszą z drugiego rzędu i miałam dodatkowe kręcenie sterem
obojetnie na ktora muszle klikniesz wszedzie bedzie krecenie sterem
u mnie malutkie paczki wrzucają do skrzynki nie chce im się chodzić po schodach
kiedyś trzeba było pokwitować odbiór a teraz nagle już nie ma takiej potrzeby
na paczkach pisze by sprawdzić przy kurierze a kurier szybko ucieka
no ja mialem limit tez miesieczny
bo standardowo to male limity tam sa
bo standardowo to male limity tam sa
trudno to zliczyć bo mi jeszcze niektórych wygranych nie wysłali na poczte
Do obserwatorów z totolotka
Następnym razem, jeśli będziecie robili promocję, to niech to nie wygląda, jak teraz...
Wysyłam kupon, a gostek, tak się zastawia, tak zasłania, że gdybym nie widział i nie wiedział o promocji, nie zauważyłbym, że kupon z lottomati jest dłuższy, a ten obsługujący jeszcze do mnie: a może zdrapeczkę świąteczną za dwa zeta ? I zasłania i ciach ciach i
i od zakładów lotto ta promocja już ucięta Ilu grających w lotto ludzi przez takie
polactwo-cwaniactwo zostało wystruganych ?
I aż mną trzącha na takiego luja {{wściekły}}
Drukujcie informację o promocji i kod integralniej z kuponem
Następnym razem, jeśli będziecie robili promocję, to niech to nie wygląda, jak teraz...
Wysyłam kupon, a gostek, tak się zastawia, tak zasłania, że gdybym nie widział i nie wiedział o promocji, nie zauważyłbym, że kupon z lottomati jest dłuższy, a ten obsługujący jeszcze do mnie: a może zdrapeczkę świąteczną za dwa zeta ? I zasłania i ciach ciach i
i od zakładów lotto ta promocja już ucięta Ilu grających w lotto ludzi przez takie
polactwo-cwaniactwo zostało wystruganych ?
I aż mną trzącha na takiego luja {{wściekły}}
Drukujcie informację o promocji i kod integralniej z kuponem
ja 3 razy bonus dostalem 3 razy wybralem i najnizsza kwota... to lipa troche
TS i wszyscy z nim zwiazani to banda zlodziei oszustow robia wszystko zeby wyskubac nawet ostatnie grosze przyslowiowego kowalskiego uwazajcie na nich
Odcinali kity?
Dostałem dzisiaj w promocji Lotto dokupiłem za złotówkę z Plusa i masz zagrane za jednego złocisz a lot to nawet nie pamiętam jakie liczby bo bym wam podał
Lewy ty tak z doświadczenia to wiesz czy się domyślasz ?
A co jeszcze mogą odciąć?
Ja jeszcze jadę do pracy Muszę założyć 3 lampy na karton gipsie
No i właśnie Gosia, czy to nie jest skandal ?
Ktoś przecież może nawet nie mieć pojęcia, że jest strugany
Wczoraj widziałem starszą panią, która wysyłała jakiś swój stały zakład i której wydrukowało taką premię / i na Jej szczęście, to był akurat punkt z uczciwą obsługą/ ale ta pani kompletnie nie widziała, o co z tym bonusowym zakładem chodzi...
Ktoś przecież może nawet nie mieć pojęcia, że jest strugany
Wczoraj widziałem starszą panią, która wysyłała jakiś swój stały zakład i której wydrukowało taką premię / i na Jej szczęście, to był akurat punkt z uczciwą obsługą/ ale ta pani kompletnie nie widziała, o co z tym bonusowym zakładem chodzi...

W Warszawie pada deszcz
Oby chociaz 3/5 weszlo
Tu narazie lipa jest Osa przyjedź do mnie na sylwestra przed 19 00
Robal..jak odczytasz bo to właśnie chyba był taki Edward..jak to wcześniej pisałeś o kosach...Ci się należy a taki robi wałek zadarmo może jeszcze wygrać 6 Milionów z talonu a to Edek sprzedawca kredek...to teraz tak się działa to się na Talon ludzi skubie..już było na wnuczka na policję na to i tamto a teraz na talon..oj..nieeeeee ładnie
Forsami