Wpisy 4 037 753 – 4 037 852
22 grudnia 2020 17:09 → 22 grudnia 2020 19:10, 100 wpisów
Gosia a urwały by się jak z choinki całe 6/6 i wczasy spa relax i
Gosia no bo przecież jest takie powiedzenie urwał się jak z choinki
Forsami A po co ci te miliony powiedz po co ci te miliony ?
Gosia to Kolega dał numery ja zagrałem od 5/6 i 6/6 umowa..taka między nami że dzielimy się Fify Fifty...
Forsami ty puściłeś tak dużo zakładów Lotto na jedno losowanie?
witam wszystkich obecnych
Gosia no dobrze..tylko żeby takie coś obserwować to trzeba by mieć izolatke bo kto wie czy to nie szurnięte..
Arczibalik73
Gosia jakie to są gry skreśleniwe ?
Sebastian ołówek do ucha i kreślisz..chyba że chcesz gdzieś indziej
4 037 769. Sebastian_M , forsami, , witajcie przyjaciele
w tej krzyżówce online trzeba zatrzymywać liczby i jeszcze w tym kole kręci się diament jak się go zatrzyma do tych zatrzymanych liczb się odkrywa litery z bonusu trzeba trzy diamenty wyłapać
Arczi grałem w Mini tym sposobem na wszystkie liczby i wiesz co
sebastian pamietasz liczby które ostatnio trafiles w mini lotku , powtórz je dzisiaj, koniecznie na losowanie
Arczibalik73 jak się czujesz ?
Nie trzeba Ci czasem puścić Multi lub Mini ?
Teraz ide do sklepu
No sorry.. Padało śmiało ale nie złamałem się.. Rowerkiem od 8 dnia z powrotem przyjemnie...
4 037 777. Forsami i co CI wyszło?
4 037 780. Sebastian_M do poludnia czułem sie bardzo żle ,niedawno sie ubudziłem, cały dzień praktycznie od rana przespałem, teraz troche zjadłem, , tu wskoczyłem tez na troche a pozniej musze isc jeszcze cos kupic, ijutro tez bo to sa juz ostatnie dni przed swietami zeby cos jeszcze załatwić
4 037 780. Sebastian_M do poludnia czułem sie bardzo żle ,niedawno sie ubudziłem, cały dzień praktycznie od rana przespałem, teraz troche zjadłem, , tu wskoczyłem tez na troche a pozniej musze isc jeszcze cos kupic, ijutro tez bo to sa juz ostatnie dni przed swietami zeby cos jeszcze załatwić
sebastian mam bardzo wysoku cukier nieschodze ponizej 470 mg, pomimo ze biore insuline i tabletki, , przy tym tez odzywaja sie mi inne choroby, najgorsze jest to ze nieraz gdy sie kłade wieczoremn spac czuje jak mi dretwieja nogi, od ud po same palce u astopy nieraz jest tak ze nieczuje własnych nóg, i czuje tylko bol w klatce piersiowej i bole w okolicach serca, , nigdy \z sercem niemiałem kłopotów, i zadnych tam kłoc a teraz odkad mam ta cukrzyce to mam czesto takie dolegliwosci, wiec niejest dobrze, nogi czesto rozcieram zeby było dobre krazenie,ale czuje np podczas spania jak mi mdleja
Arczi nic tylko tyle 1/5 1/5 2/5 1/5 reszta wiadomo 0/5 już wszystkich sposobów próbowałem i wiadomo że nic z tego....
forsami a jak je grasz, w jaki sposob? podaj przykladowy 1 uklad liczb
Arczi po kolei jak leci np 2,8,16,29,32....itd..by w nowym zakładzie nie powtórzyła się ta liczba co już jest rozpisana...
chcialem a kurki gogutki na necie pyknąc a tu piszą że już im serwer siadł , chyba tak sie ludzie rzucili na te gry
dobra a próbowałes np werzykiem, jena po drugiej,np, 1,2,3,4,5 i drugi zaklad 6,7,8,9,10 itd az do 42lub np w pionie 3,13,23,33 i powiedzmy 34 do tego, .probowałes w ten sposób zagraćlub po skosie np .6,15,24,33,42
4 037 793. Forsami
dobra a próbowałes np werzykiem, jena po drugiej,np, 1,2,3,4,5 i drugi zaklad 6,7,8,9,10 itd az do 42lub np w pionie 3,13,23,33 i powiedzmy 34 do tego, .probowałes w ten sposób zagraćlub po skosie np .6,15,24,33,42
Arczi na małego tasiemca pt 1,2,3,4,5 to trochę bezsensowne..bo to nie hak u Ciebie w stałych w Mini że dajesz wszystkie 10 liczb z jednego działu..przedziału zwał jak chciał każdy po swojemu..
Arczi różne sposoby warianty..itp i nic..np masz 1,11,21,31,41. 2,12,22,32,42. Itd itp a wszystko to o kant rozbić
Arczi maszw stałych 21 zakładów i sobie zobacz że po wczorajszym losowaniu Mini nie masz nic tylko 1/5.''itd...sam widzisz jaka to jest kicha ze smolcem
4 037 799. Forsamia przecierz grajac w multiku np liczby 70 pod rzad mozna grac i w inne gry tez w ten sposób , to sie sprawdza wszedzie, moze na i tak i grac na koncówi jak podałes ale grajac w ten sposob nigdy niewiesz co w danym momencie padnie, a jesli wyslesz te sposoby na kilku kuponach zawsze masz wieksza szanse na trafienie czegos wiekszego tez, jak te 3/5 bo niewiesz jaki uklad liczb wpadnie mozesz np zagrac tak 1,2,11,12,21 czyli obstawiasz rogi,
Idę na przerwę kanapa MI mówi Forsami idź na przerwę bo leżysz i leżysz.. nawet System Totalizatora Sportowego wczoraj odpoczywał...
widzisz ja w mini wyczaiłem kiedys takie dwa uklady liczb, które co jakis czas mi sie powtarzaja i wchodza w te nie sposób,ale pada na nich głownie 4/5, nir 5/5 a le mysle ze jest to troche do dopracowania zeby była ta całe 5/5 , i to jest do zrobienia to samo mozna zastosować w lotto, i inne gry, tylko nalezy bacznie obserwować co i jak i zczym lubi wychodzić
forsami ja niezawsze to tez i wysyłam, bo nie zawsze mam kase na gry,ale jak mam to sobie tak kombinuje i tak to puszczam, nieraz sa zyski nieraz sa straty, ale jak to mowia to jest gra i nigdy niewiesz co moze sie wydazyc i co mozesz trafić
Gosia, to nie moja wygrana , Stawki: 1 zł, 2 zł, 3 zł, 5 zł, 10 zł, 20 zł
na razie coś im kuleją te gierki bo pojawia się komunikat "wygląda na to że nasz serwer poleciał w kulki"
Dlaczego niemoge zagrać w gierki na lotto.pl wyskakuje 6gier ale jak chce wybrać jakas to nic
Zgubiłem 10 zl.. Ale szukałem i w... Szufladzie z gaciami było... Bo szybcika wrzuciłem tam kupony i reszte
forsami a próbowałes grac w ten sposób w lotto na kolory, zaznaczasz sobie jakis uklad 6 liczb dany kolor i je wysyłasznp, 8ukladow i to wszystko wysyłasz na dane losowanie i wtedy kazda liczba bierze udział w grze, a co i jak wejdzie to juz kwestia szcz\escia jest

oczywiscie kazdy gra na takie uklady jakie sobie zaznaczy, sam, moze w ten sposob da sie cos i trafić, kombinacji jest wielei to wszystko zalezy od sposobu gry i ile kto mmoze zainwestowac na dane losowanie,
Dobra poprobuje do skutku
Umnie gierki nie działają na początku mam 6gier wchodze wktoras wyskakuje 5gier Idalej w zadna niemoge wejsc
Jestem zalogowany bo gram w lotto multi
Awaria była Gierki nie działay Gralem w demo i wygrałem max. 100zł Nie zamierzam w to grać
Ja ma Google
Android samsung
4 037 835. johno 2020-12-22 (18:54) ? Kkwdp ?
Scenic
jaki masz WIN i przeglądarkę
Scenic
jaki masz WIN i przeglądarkę
Dobrze, że grałem wyłącznie w DEMO bo byłbym bankrutem chyba.
Nieda się wejść w grę żadna by grac
Pasko wie coś czemu
ten to zawsze masz utrudnienia, zrob dziure w systemie i wejdz
@johno - można grać na telefonie.
tak samo było online kulki, nie wszystko u wszystkich działało - PAMIĘTACIE?? pamiętamy
zauwaz ze to co ostatnie to poukrywane zeby ludzie pierwsze wybierali