Wpisy 4 034 102 – 4 034 201
18 grudnia 2020 21:08 → 18 grudnia 2020 21:49, 100 wpisów
Kumulacja Eurojackpot: 190 000 000 zł
najbardziej podobne to raczej do Kaskady niż Keno ... w sensie, że nie ma się wpływu na to co wylosuje system. Takie trochę zdrapki przez Internet.
Jednak zgarnę 190 Milionów
Lub 37 zł za 2 + 1
Lub 37 zł za 2 + 1
19 Milionów podatku
nie drapie się oczywiście... coś tam należy zrobić myszką ... ale nie zależy od tego wynik gry. Czyli w momencie zakupu już wygrana jest ustalona. Podobnie jak w wyniku zakupu zdrapki wygrana również jest ustalona ... i samym drapaniem już nie zwiększymy/zmniejszymy wygranej
jest regulamin na lotto np. https://gry.lotto.pl/content/dam/interactive/ilottery/pdfs/TermsAndConditions/Regulamin_KRZYZOWKI.pdf
tak. Będą różne gry. Każda w różnych wariantach stawki:
"Losy loterii oferowane są w następujących stawkach: 1 zł, 2 zł, 3 zł, 5 zł, 10 zł oraz 20 zł."
"Losy loterii oferowane są w następujących stawkach: 1 zł, 2 zł, 3 zł, 5 zł, 10 zł oraz 20 zł."
opłacalność jest za 5zł 10 zł 20 zł za 1zł i 2 zł bym się nie brała bo wariant jest że wygrasz 1 zł lub 2 zł
nie mam czasu aby dokładnie czytac regulamin na razie Wyskoczyła aktualizacja dzisiaj a tam duzo pozycji tych zdrapek bedzie Ja osobiście nie gram w zdrapki
nawet dobre nie trzeba będzie latać do kolektury i papieru mniej się zmarnuje odetchną lasy
Prosimy o Gwarantowaną Wigilijną pulę w Lotto, Szanowny Totalizatorze Sportowy.
24 mln PLN
24 mln PLN
kumulacja masz rację raz w roku mogliby coś takiego zasponsorować .
Ożywiłoby to grę
Ożywiłoby to grę
Zgrywus nie ważne kto wygra. Najważniejsza jest intencja TS
4 034 136. Gosia__77 2020-12-18 (21:22)
nawet dobre nie trzeba będzie latać do kolektury i papieru mniej się zmarnuje odetchną lasy
Gosia tylko papierów z portfela ubędzie
Gosia tylko papierów z portfela ubędzie
Forsami
Jutro gramy w Lotto
Jutro gramy w Lotto
Witam!!!
Jednego można być pewnym w tutejszym bajzlu:
...że Owczy Pęd postawi na >[1]-jako pewniaka
Jednego można być pewnym w tutejszym bajzlu:
...że Owczy Pęd postawi na >[1]-jako pewniaka
Ciemno wszędzie głucho wszędzie co to będzie chyba zagłada ludzkości idę się z tym przespać, poczekam na losowanie już ustalone ale nie podane
Sebastian toś się spóźnił ja mam Lotto z Plusem do 31 Grudnia a w dodatku mam darmowy talon na kupon w Lotto..w roku 2021 go zrealizuje dopłace złotówke i będzie Lotto z Plusem
witamwszystkich obecnych
Forsami nie wiem czy ten talon zrealizujesz bo u mnie kolektorka powiada że się wysyła lotto można z dopłatą 1 zł od razu gdy go dostajesz
A tak to na kuponie pisze wyraźnie że ważny do 05.01.2021
A tak to na kuponie pisze wyraźnie że ważny do 05.01.2021
Dzisiaj sprawdzamy wszyscy czy losowanie jest na żywo czy ta Pani ma zegarek na ręce prosto a ... krzywo
4 034 163. Mulag witaj dokladnie bez zmian nic nie idzie trafić chyba ze tylko kula w płot
Stał Legia 2:2 grają dalej.. Ale Ojrzynsku dobra robotę robi... Już z Lechem remisnawet jak polegną z Legia to szacun
Gosia najwyżej będzie do polowego toya się nada... trochę śliski
hi all
Dzisiaj mnie Pani w kolekturze chciała przekręcić na 20 złotych bo nie kumata wróciłem się i mówię to i tamto zrobiła raport na kasie i Tak ma Pan racje Panie Forsami Przepraszam Pana Panie Forsami
Cześć
Arczi wygraliśmy 3/5 w Mini
Arczi wygraliśmy 3/5 w Mini
3z 5 mnie już dawno przestało ruszać tyle tego jest ale co mi po tym
Teraz masz w nowej formie predatory chyba się od nich nie uwolnisz
Martini też mam.. I różne wynalazki... Ale wara mi... jak dosiade całe wino potrafię wypić czasem
4 034 163. Mulagst 21,46 a tu juz leci lortto?

no to kawa..sos kapusta kiszona..chlebek