Dobra mam ? będę miał problem 140zl ost były meki a teraz 700 może znajome kolektory mi parę dni uzbierają może mykne do galerii ok ni mom czasu 700 zł się przyda w pt wymiana oleju filtrów koszt 480
Sebastian..jaki przekaz z tego trujesz powietrze...a inni znowu ..uwolnić karpie To za oddychanie też nam się oberwie bo powietrze należy do kosmosu kosmos jest KOSMITÓW nosz q...prze..he..jest tu żyć na tym łez padole a w dodatku nie nie nie ma wygranych NIE nie nie ma pracy gry ustawiają losowanie jest z 15 wieku..itd.itp C.C.C.P
sebastianM,wzez 2 płaskie klucze, złóz je do kupy tak aby powstała dzwignia, włoz to miedzy pałak czyli zapiecie i te 2 klucze scisnij, wtedy pałak peknie, lub wez z boku zetrzyj ze scianki jakiims pilniczkiem prawa strone scianki kłodki tam sie pojawia takie dziurki, tam sa w tym piny k tótre nalezy wycisnac za pomoca igły , gdy wypadna piny klodka sie otworzy
te kłodki to nadeta jest , wystarczy dobrze puknac w pałak zamkniecia i odrazu puszcza, wrtedy kłódka do wyrzucenia jest, kiedys zgubilem klucz do klodki od swojej piwnicy,i moi\alem taki problem ze w musialem dostac sie do piwnicy, i trzeba bylo kłodke otworzyc, zawołałem jednego kolege on mi pokazał jak sie otwiera takie kłodki, 5 minut i po sprawie, kazda kłodka ma takie piny z boku przy sciance z lewej strony , tylko trzeba zetrzec scianke i wybic piny czymś i po sprawie wtedy kazda klodke otworzysz bez ciecia
Sprawdziłem swoją podobną kłódkę.
Jest wykonana z dość twardego stopu, ale te wygięte ramię jest wykonane z materiału przypominającego zwykły... gwóźdź.
Dużymi nożycami do drutu i gwoździ wystarczy... sekunda by to odciąć.