na wieczór coś z tego
5/6/15/17/22/24/33/54/57/67/
13 w niedziele może tak zrobię przetestuję na sucho wygeneruje 1000 zakładów 9/9
Województwo wielkopolskie: pojawiły się 614 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo wielkopolskie: pojawiły się 2 nowe śmiertelne przypadki koronawirusa.
Zachorowania na koronawirusa w Polsce
czytasz mi w myslach w przypadku 6 liczb
Do niedzieli przetestuję 1000 zakładów na 9/9 jak wpadnie choć jedna w niedzielę zaryzykuje w realu
Zajęty jestem idę jeść sałatka ze śledziami pycha
Na 100 wygenerowanych zestawów w żadnym niema liczb 1,2,3,4,5
Prawdopodobnie dziś tasiemiec
na 323 losowych zakladow to wpadnie 5/6 na bank + iles 4/8 i duzo 3/8
80% sie zwroci na bank, a jak dobrze pojdzie to ponad 100%
Nie będzie milionów dla graczy co i tak szansę były do zera teraz tym bardziej z granie z tego co pod suchałem za szczepionki trza zapłacić
gtv nie ogladam tasiemcow ps a jaki masz na mysli
Pinokio mówi że sukces jaki jak praworządność za pieniądze będzie tylko to odroczył oddalił komu te kity
mulag jego najnowszy tekst slyszalem jak jajusia mieli pozbawic mega ochrony za nasze odatki 100 smerfow go pilnuje czy tez jego kota by mu nie uciekł a mianowicie pinokio gadal ze mamy mega budrzet moga inwestowac i tu niechcaco powiedzial prawde ze moga inwestowac a my dalej mamy zacikac i maja nas doic
Województwo wielkopolskie: pojawiły się 2 nowe śmiertelne przypadki koronawirusa.
proszę nie zrozumieć mnie zle ho o sprawiedliwość choć w przypadku pisiu to takie prawo i sprawiedliwość jak jest wygodnie jak pasuje a mianowicie pomijając fakt durnych bezsensownych urodzin pewnego radyjka czemu tam pan minister sprawiedliwości dusił sie w masce a panowie nie wiem jak to sie nazywa habit suknia cos jak miał ten pan co mówił ze oni mogą mieć pokusy sa bez karni inni maja siedzieć byli bez masek blisko siebie czyżby w tych budynkach w radyjku nie ma wira czy mam naprawdę sie utwierdzić w przekonaniu ze zastąpili nazwę grypa na korono wirus który jest zdaje sie od 1965roku ale ok ok
Żywi umarłym będą zazdrościć czy to już teraz się dzieje czy jeszcze nie
W Polsce można gwałcić jak będą chcieli ciebie posadzić odwołasz się do słów dyrektora z Torunia
Kaganiec co oni z nami robią ale to robili by z PO i lewicy w sumie głosowania takie jak PiS no cóż zachód i Polska oszalała Szwajcaria jeszcze myśli pozytywnie
poczekaj niech te szpitale ktore tak szybko zbudowali jak szybko wynalezli na kolanie szczepioneczke beda sie zapelniac po jej podaniu juz pare osob umarlo pare osob sie bardziej zle czulo po niej niz po szczepionce na grypke poczekaj jak paraliz twarzy ciala bedzie doskwierał jak kobiety nie beda mogly zajsc w ciaze faceci sie o to postarac beda meki
nigdy sie nie dowiemy co lewica po czy konfederacja czy inni by zrobili na miejscu pisiu bo jak kazdy z nich gadaja a co innego robia
dobra ide wydumac moje 6/6
Lewica obowiązkowa szczepić głupota PiS w tych kwestiach PO i lewica nie oskarża razem grają w jedne skrzypce
? Lecę szukać też 6/6 plan na dziś pokonać tsa?
4 026 869. Mewa niech nikt sie nieszczepi czytałem ostatnio ze szczepionka na covid 19 wywołuje alergie, udowodnione naukowo, przez instytut w stanach zjednoczonych, który pracuje nad ta szczepionka , i byla podana juz testowo kilku ludziom,mniestety wywołuje silne alergie, i niejest w 100% skuteczna, rxzadzacy jesli chca strzepic ludzi to najpierw niech sami na sobie wypróbója ten wynalazek , ja sie nieszczepie,
Jakie liczby takie sukcesy
Tylko praca a garb mi sam wyrośnie
Mi też siadło 1 do tego 7,13
3/6 życiowy sukces
Arczi Jakie sukcesy w grach ?
Zapomniał bym, przecież jest weekend trza jechać na rowerze po koziołki
Samochód mam zepsuty a wypić trzeba
Narka do potem
Depopulacja w toku nikt ich już nie zatrzyma
Będzie akcja na szeroką skalę za szczepieniami zatrudnia celebrytów będzie tego pełno zobaczycie od stycznia
Przecie oni są śmieszni i nie poważnie już kupili a przecież nie zatwierdzone ale wiedzą że będą zatwierdzone
W Anglii już rząd zwolnił producentów od odpowiedzialności i siebie samych na fajzer i tych innych kupionych przez Polskę wyraźnie pisze że nie ponoszą odpowiedzialności
Kogo skarżyć nikogo śmierć to na pewno nie przez szczepionkę
Po za tym każdy lekarz czy profesor będzie zastraszony reszta pod komisję i etykę lekarska także koniec z jakimiś krytykami tak już się dzieje tylko jedna słuszna droga
jakiś procent przeżyje , ludzi jest mnoszko
Nie nikt nie będzie umierał odrazu to by było za proste
Bierność to też akceptacja tego co jest niestety podejrzewam że jak by kazali nosić kaski na głowie metalowe też by ludzie nosili mają nie zły ubaw z ludzi gdzie jest granica naszych praw wolności których nie można przekroczyć chyba takich nie ma
mam co mam 7x6/6 1x10 i 4x mini napewno wezme na 2 losowania z plusem 1x6 z chybika oraz 4x6/6 dumałem czy nie zagrac ejacka nie pamietam kiedy grałem moze wejdzie 26 35 38 lecz zrezygnowalem wole pare mini lub multi wyslac dobra ide po whyski i sie puszcze 2 dni pracy przedemna i weekend
No tak można umierać na raty idąc np do kołchozu dzień w dzień łeb do podłogi drewniane buty kamienny kapelusz tony normy..niecza fahzera szczepionki można se samemu szczepić
Szczepią nas od dawna komunizm socjalizm pseudo niby demokracja to za mało teraz trzeba dziobać
forsami a wystarczy jak ja szpinak jesc pic szałwie meliske rumianek zagryzac cebule z czosnkiem odpukac zyczac zdrowia wszystkim i tym co niby mieli korone a siedzieli obok mnie stali mi nic nie było i nie jest
Mulag ja w pracy chodzę w czapko chełmie. A co mam se łeb rozje...albo stuc...czy to brak wolności czy BHP taka pasta do podłogi milczeć pracować robić tony normy łeb do podłogi drewniane buty kamienny kapelusz ryż na przerwie dwa ziorka..nie wiecyj..
To i wszyscy mogą mieć kask może jest szansa dla wszystkich
mulag cos w tym jest zobacz na zarcie z czasow prl z czasow kiedy zimy były mrozne bylo pelno sniegu z czasow kiedy dziadek miał swinke ubil zrobił kielbaske czy inny dziadek upiek chleb czy buleczke z serem km czuc było nie tylko smak ale zapach a dzis musisz jesc cos nie zbyc czesto z umiarem bo pelno chemi kto wie co tam siedzi za chipik
Ale trochę rozumiem te szczepienia obostrzenia czas się zmienia wchodzimy w nową epokę ludzie tego nie rozumieją
Mewa... jak zaczne jeść czosnek i cebule jak Ty to każdy zachowa zdrowy dystans ode mnie z dala bo z paszczy nawala
nie wazne zdrowie najwazniejsze naturyzm i baska ma czy miała goracy biust samo zdrowie
Taaa i patelnia do czerwoności
Bo chodzi oto by nikt nic samemu nie robił nie miał tak jak ropa na przykład ma być kontrola jedzenia jak produkt gaz a nie że ktoś sobie robi mięsko czy warzywa zwykli ludzie nie mają już prawa mieć i robić takie coś pełne uzależnienie od koncernów to się właśnie dzieje tylko nie odrazu
co sie nie robi dla kobiet/y
Mulag jaki znowu gaz..babka ma z butli bo kot nie płacił rachunków
Mewa 5 dla zwierząt do świnki mozna się tylko przytulic
Do butli ładuj gaz od babki jak ma zdęcia
kedzior wyskakuj z pewoli bo ide zaraz sie puscic no za 30 minut
Teraz w TV więcej świń sie promuje niz u chłopa w zagrodzie
4 026 884. Biedroneczka1977 2020-12-11 (15:46)
Arczi Jakie sukcesy w grach ?
witaj skcesy , chyba porażka raczej nic nie idzie trafić, dziasiaj pusciłem na 14 jednego multika na 10/10 bo 6/6 to nie dlamnie bajka, i z tego co tu widze z trafień to tylko 1/10 to jest gorzej niz zle
Mulag nooo Rzeszowa czywiście
swoje niepewne dałem po losowaniu ale nie wiem co TS na to
kedzior pewnie jak na lato a wiadomo jak latem goło i wesoło
ja dałem pare powtorek zmieszalem z ewentualnymi pewolami powtorki dalem same ewentualne pewole do losowania
kedzior o ile ziorasz co sadzisz o zerach czy ich nie ma po za wyjatkami
10, 50 ,60 może bym obstawił
1 mam no i ostatnia ktorej nie masz
pamietaj o dwóch krzesłach oraz dwoch kosach nie wspominajac o polowie krzesel
Znowuż wygrana w Keno 5/6 Szybkie 600:4/6, MM 2/6,jeszcze mam na 3 losowania
rt1 hey i narazie miłego............ i brawo za keno i szybkie
4 026 905. Forsami czosnek jest bardzo wspaniały własnie przedchwila zjadłem 2 zabki z chlebem i masłem, uwielbiam czosnek, a ze by niebyło nim niewoniało qwystarczy wypic barszczyk czerwony i odrazu zapach nim zniwelujesz, czosneczek to najlepsze jec co moze być, tylko nie twolnoz nim za bardzo przecholowac bo bardzo szybko obniza cisnieniei wywołuje nadmierne pocenie sie,, ale jest bardzo zdrowy, ja sobie niewyobraza zebym dziennie nie zjadł choć 2 zabków czosnku
polecam wszystkim jesc duzo czosnku, jesli zalezy wam na zdrowiu

To na wieczor mam