Raczej nie wierzę by ktoś zgarniał często kilka stów Grajac za np 50 zł.. u mnie gość gra już piąty rok dzień w dzień.. Ba 2 losowania multi... Wygrał mówi może 40 tys ale 2 koło na początku w miesiąc kładł.. Tera ograniczył do 50 zł na losów.. I uj wpadaja my odpady ale on gra bo ma... Skr się rozpadły miał część ziemi prywatny to kupił... jak jeździł vectra 1,9 td tak jeździ...
4 021 152. Sebastian_M witaj przyjacielu
Coś wam powiem wczoraj wieczorem byłem puścić kuponiki i zażartowałem z babką czy wie dzie jest kulka z numerkiem "35" bo jej niema w grach i żeby zobaczyła w domu czy się dziecko nią nie bawi (tak zażartowałem) a ona mi daje kupon z chybił trafił z 35
patrzcie

oczywiście pudło wielka wtopa ale tutaj ją puszczę na profilu i do kolekcji w "stałych"
pot spływa z mojego czoła
multijune177 myślę że to zbieg okoliczności.
Moim zdaniem musimy lepiej się przyłożyć do typowania liczb a wtedy wygramy
a mnie kolektorka daję na potęgę loterie świąteczną i tylko wbijam
Zgrywus zobacz czy nie pada u Ciebie deszcz
a ja 6 kodow przed chwila zarejestrowalem
4 021 155. tomi77 ten mój kolega mial swoich taich 7 kuponow na rózne stawki z tego co widziałem to on jak placil za te kupony to ze 100zł nieschodzil,to zalezy w ktotym losowaniu i trafil tez, ale puszczał te kupony na 3, do 6 losowań pod rzad jesli mu nic niewpadlo to puszczał inne kupony, ale zawsze cos mial wygrane, ja tez niewierzyłem w to ze trafi, dopoki nie przekonałem sie na własne oczy, , on mi niechcial pokazac tych numerów na których trafial pokazał kilka tylko kuponów ktorymi gra, i to przymnie wysłal i wciagu 2 losowań, przymnie treafil 2 x po 500zł , i powiedzial mi takie słowa kiedy chciałem juz isc do domu zebym niewychodzil bo kiedy jestem w kolekturze to mu przynosze szczescie, pomyslałem zarty zemnie sobie robi,nie aleon mów i naprawde nie idz jeszcze wrocimy razem, wiec chwilke sie zatrzymałem w kolekturze i kolega przytulił 2000tys zł, i jeszcze mi zato ze byłem kupił chyba z 5 kuponow, na multiego i mini tez 5 ukladów, ale niestety nic na nich niestety niepadło bo tez i były na chybił trafił dlatego niewierze w maszyne i w chybił trafił
Przez neta dozo więcej kasy wydaje
Województwo dolnośląskie: pojawiły się 711 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo dolnośląskie: pojawiły się 2 nowe śmiertelne przypadki koronawirusa.
Województwo mazowieckie: pojawiły się 605 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo pomorskie: pojawiły się 2 nowe śmiertelne przypadki koronawirusa.
Województwo wielkopolskie: pojawiły się 298 nowe przypadki koronawirusa.
Zachorowania na koronawirusa w Polsce
Rekord lotto w moiej wiosce będzie niezagrozony chyba długie lata
Słońce świeci ptaszek kwili
Może byśmy się napili
ja niemówie ze wszyscy kolektorzy tak robia i maja jakis zaraz zły wpływ na liczby które wpadaja czy nie, oj nie ,ale sa tacy kolektorzy którzy obserwuja liczby, a sa tacy ze nie,
co do loterji światecznej to ostatnio kolega kolektor pytał mnnie czy niechce tych kodów bo nikt tego nieche brac , wiec mu podziekowałem i powiedziałem ze nie , ze juz niewierze w te wygrane w kody poniewaz na ostatnie loterji zakodowałem ponad 800 kodów i na zaden mi nic niewpadło wiec , dziekuje niepotrzebuje, tego, człowiek łudzi sie ze moze cos trafi w taka loterie a tu jak zwykle figa z makiem
Ja w loterii swiatecznej poluje na
I robota
Bo co sobotę muszę odkurzac
Słuchajcie wiecie dlaczego teraz ciężej jest coś trafić w Multi ?
loterii nie biore szkoda na to czasu
krzysztof 24
Ja też tego nie biorę bo nie mam czasu na wklepywanie tych kodów
Walduś i co robisz w związku z tym ?
2 zaklady na 7liczb wyslane
Jeszcze dziś i jutro jest promocja na 7 liczb.
Trzeba to wykorzystać
Lepiej poczekać na promocję 6/6
4 021 152. Sebastian_M
ja czesto tak mam jak przychodze do kolektury i wysyłam kupony w multika czy mini, zawsze maszyna sie zacinaalbo cos sie z nia dzieje, ale po chwili jest juz dobrze ,
4 021 174. waldus mi tez by sie porzydał taki i robot, bo tez czesto odkurzam prawie codziennie, bo wiadomo jak jest przy piecach kaflowych, a teraz jakis czas temu zepsól mi sie odkurzacz chyba sie silnik spalil w moim panasonicu, bo chodzil woiele lat i nigdy niebył w naprawie, chodzil z jakies 25lat,inagle przestał działać, i musze kupic nowy, a tu niestety brakuje na to kasy, ifajnie by bylo trafic cos choc na taki zwykly a tu nie idzie nic trafic choc kilka stówek, , ale niewierze w te loterje, moze ktos tam cos i trafi, ja niemam niestety takiego widać szcześcia, do tych loterji zdrapek , itd, umnie wszystko sie psuje, i by trzeba bylo wiele zeczy wymienic na nowe, ale , nic ,narazie musi byc jak jest, kiedys kuzyna syn przywiozl mi z niemiec taki tez odkurzacz bezworkowy, bo kupił sobie ta i robot romba 990 , za okolo 2000euro juz taki ful wypas sterowany za pomoca komórki samsunga, ale ten odkurzacz bezwormkowy to jakas kicha jest bardzo słabo ciagnie kurz, wiec pomyslałem moze jest zapchany, i postanowilem go wyczyscic, i tak go wyczysciłem, ze w środku i nazewnatrz wyglada jak nowy, ale co z tego dalej słabo ciagnie pomimo 2600 wat, wiec i tak musze pomysleć nad czymś nowym, ale jak to mowia jeskli sam sobie niekupisz to nic i nikt ci nic nieda, duzo sprzetów mi sie ostatnio psuje tez , ale pomału i sobie je kupie bo nielicze na wygrane w jakiejs loterji,
Województwo dolnośląskie: pojawiły się 2 nowe śmiertelne przypadki koronawirusa.
sebastian M nie wiem czy zaówarzyłes cos w mini lotku w ciagu ostatnich 2 dni, i pomysl czy to jest
aby przypadek jest ze 2 dni pod rzad wychodzi liczba 40, czy to nie jest ustawka czasem jakas, czy czysty przypadek ze 2 dni pods rzad wychodzi 1 i ten sam numer co losowanie
czyli ostatnio w mini lotku losowania zatrzymuja soie na liczbie 40
Arczi zauważyłem to i jest na to jeden sposób.
Sposób o którym zawsze pisałem .
Jak gramy jakiś układ to trzeba to wysłać na minimum 10 losowań i powtarzać na okrętkę do czasu aż stwierdzimy że zmieniamy liczby
A co do śpiochów to nie jest tak jak sobie wyobrażacie. Te niby śpiochy są ukryte a dlaczego to też pisałem.
4 021 192. Sebastian_M 2020-12-05 (12:01) Atakujemy Mini Lotto !!!
nie no ok, mozemy i tak zrobić niemówie ze nie, mozna i grac odrazu na 10losowań, jeden uklad alboi na mniej
Arczi tak trzeba bo inaczej nigdy nic nie wygramy. Człowiek później się zastanawia czy puścić czy nie bo może nie wejdzie a tu wchodzi i zdziwienie wielkie
4 021 195. Sebastian_M 2020-12-05 (12:06) Atakujemy Mini Lotto !!!
no takk to jest zgadza sie
Osa teraz nie czas na Mini są przymrozki
Wszystkie zdrapki z Mikołajem V moim wykupili a niby ludzie kasy nie maja
A chciałam kupić na jutro dla rodziny na Mikołaja
Mini Z maszyny na dzisiaj może się pomyli I mi piątkę trafi
Wn gdzie jesteś podaj coś bo jie wiem czy jechac
Walduś żona Ci kupiła na Mikołajki ?
Jasku

Jest 9 stopni a zimno....
Liczby podane jadę po kozła
Raczej nic nie wysle..
Sobota nie moj dzien
GTV
Gdzie Twoja konsekwencja ?
Prosiłeś żeby tych liczb nie podawać na czacie a sam je podajesz
Człowieku najpierw się zdecyduj co robimy a później napisz to
Jednak zdecydowałem niech grają wszyscy
GTV pisałem Ci że lepiej żeby wszyscy wygrali to upierałeś się że nie
nie zagram tych liczb , bo nie mam Kozła w krwi
Jeszcze liczbę 5 można dodać
Przemyślałeś to rozumiem tak ?
5,9,60,66,70,76,77
7/7 moja propozycja kto chce niech gra
2 losowaniea rzędu niebylo wygranych w mini to chyba się niezdarzalo
Ok po 15:00 Sprawdzimy co weszło jeszcze muszę messengerem wysłać liczby do potem
W mini powinny być kumulacjae toby dzis grali o 800-900 tys
GTV o 14 losowanie nie 15
Idę szukać kasa od Mikołaja
Panoramix
Rrrooobbbeeerrrttt
Dotam kogo będziesz rozliczał ?
coś mi się zdaję że inne polecą
Ucze sie pisac lewa reka...
To naprawde trudne
GTV to ja w takim razie nie wysyłam tych liczb.
Nie będę zabierał ludziom kasy. Jak ma wygrać tyle osób i mają zrobić redukcję wygranych to nie moja bajka
Ja wysyłam 7/7 bo jak trzy wlecą to nie stracę przy 6/6 będę w plecy
3/7 to 3 zł
3/6 to 2zł
A za 100 zł chce żeby puściła
GTV to ile wleci tylko 3/6 ?
Pisałeś że wleci wszystko
Ludzie do mnie dzwonią i dzwonią
ludzie grajta ja strajkuje
Liczę na to ale wiesz ts jaki jest
Lewy Ty nie musisz grać masz dużo kasy no i inwestycje
70,76,77 to wleci na pewno reszta nie wiem mam przeczucie do tych liczb
Lewy przecież w ej wygrał 200 mln to se może machać tą flagą
GTV to ja się tak nie bawię
Wleci albo nie wleci to ja Ci coś napiszę i zobaczymy czy to się sprawdzi ok ?