Wpisy 4 021 159 – 4 021 258
5 grudnia 2020 11:11 → 5 grudnia 2020 12:43, 100 wpisów
Moim zdaniem musimy lepiej się przyłożyć do typowania liczb a wtedy wygramy
Województwo dolnośląskie: pojawiły się 711 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo dolnośląskie: pojawiły się 2 nowe śmiertelne przypadki koronawirusa.
Województwo mazowieckie: pojawiły się 605 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo pomorskie: pojawiły się 2 nowe śmiertelne przypadki koronawirusa.
Województwo wielkopolskie: pojawiły się 298 nowe przypadki koronawirusa.
co do loterji światecznej to ostatnio kolega kolektor pytał mnnie czy niechce tych kodów bo nikt tego nieche brac , wiec mu podziekowałem i powiedziałem ze nie , ze juz niewierze w te wygrane w kody poniewaz na ostatnie loterji zakodowałem ponad 800 kodów i na zaden mi nic niewpadło wiec , dziekuje niepotrzebuje, tego, człowiek łudzi sie ze moze cos trafi w taka loterie a tu jak zwykle figa z makiem
I robota
Bo co sobotę muszę odkurzac
Ja też tego nie biorę bo nie mam czasu na wklepywanie tych kodów
Trzeba to wykorzystać
ja czesto tak mam jak przychodze do kolektury i wysyłam kupony w multika czy mini, zawsze maszyna sie zacinaalbo cos sie z nia dzieje, ale po chwili jest juz dobrze ,
4 021 174. waldus mi tez by sie porzydał taki i robot, bo tez czesto odkurzam prawie codziennie, bo wiadomo jak jest przy piecach kaflowych, a teraz jakis czas temu zepsól mi sie odkurzacz chyba sie silnik spalil w moim panasonicu, bo chodzil woiele lat i nigdy niebył w naprawie, chodzil z jakies 25lat,inagle przestał działać, i musze kupic nowy, a tu niestety brakuje na to kasy, ifajnie by bylo trafic cos choc na taki zwykly a tu nie idzie nic trafic choc kilka stówek, , ale niewierze w te loterje, moze ktos tam cos i trafi, ja niemam niestety takiego widać szcześcia, do tych loterji zdrapek , itd, umnie wszystko sie psuje, i by trzeba bylo wiele zeczy wymienic na nowe, ale , nic ,narazie musi byc jak jest, kiedys kuzyna syn przywiozl mi z niemiec taki tez odkurzacz bezworkowy, bo kupił sobie ta i robot romba 990 , za okolo 2000euro juz taki ful wypas sterowany za pomoca komórki samsunga, ale ten odkurzacz bezwormkowy to jakas kicha jest bardzo słabo ciagnie kurz, wiec pomyslałem moze jest zapchany, i postanowilem go wyczyscic, i tak go wyczysciłem, ze w środku i nazewnatrz wyglada jak nowy, ale co z tego dalej słabo ciagnie pomimo 2600 wat, wiec i tak musze pomysleć nad czymś nowym, ale jak to mowia jeskli sam sobie niekupisz to nic i nikt ci nic nieda, duzo sprzetów mi sie ostatnio psuje tez , ale pomału i sobie je kupie bo nielicze na wygrane w jakiejs loterji,
Województwo dolnośląskie: pojawiły się 2 nowe śmiertelne przypadki koronawirusa.
aby przypadek jest ze 2 dni pod rzad wychodzi liczba 40, czy to nie jest ustawka czasem jakas, czy czysty przypadek ze 2 dni pods rzad wychodzi 1 i ten sam numer co losowanie
Sposób o którym zawsze pisałem .
Jak gramy jakiś układ to trzeba to wysłać na minimum 10 losowań i powtarzać na okrętkę do czasu aż stwierdzimy że zmieniamy liczby
nie no ok, mozemy i tak zrobić niemówie ze nie, mozna i grac odrazu na 10losowań, jeden uklad alboi na mniej
no takk to jest zgadza sie

Gdzie Twoja konsekwencja ?
Prosiłeś żeby tych liczb nie podawać na czacie a sam je podajesz
Człowieku najpierw się zdecyduj co robimy a później napisz to
Rrrooobbbeeerrrttt
3/7 to 3 zł
3/6 to 2zł
A za 100 zł chce żeby puściła
Pisałeś że wleci wszystko
Wleci albo nie wleci to ja Ci coś napiszę i zobaczymy czy to się sprawdzi ok ?
Ale życzę całej 7/7
GTV wysłałeś stawka x 40 ?