Wpisy 4 015 – 4 114
10 października 2007 20:21 → 11 października 2007 15:28, 100 wpisów
Oby weszło. Kj.01 -muszę Ci zwrócić honor,przeczytałem swoje mataczenia -"niektórzy oszukują prawdopodobieństwo trafienia wynikające z rachunku prawdopodobieństwa". Np.trafiają 10 razy z rzędu 1 liczbę w ML, chociaż to prawdopodobieństwo wynosi jak 1 do 4. O to mi chodziło. (Broda nieraz nawet trzeba grać stałymi liczbami przez jakiś czas).Trzymam kciuki.
5,12,26,47,50,52,58,60,74
2,5,6,11,29,46,54,64,73,77 a ja mam takie na chybił trafił ..a co....;]
2,5,6,11,29,46,54,64,73,77 a ja mam takie na chybił trafił ..a co....;]
Od biedy lepsze 4/10 niż nic. Jednak zostańmy przy tym "obym się mylił". Ja licze na minimum 6/10 ale obym się mylił i weszło 10/10 :) czego wszystkim życze!
Powodzenia!
Powodzenia!
Od biedy lepsze 4/10 niż nic. Jednak zostańmy przy tym "obym się mylił". Ja licze na minimum 6/10 ale obym się mylił i weszło 10/10 :) czego wszystkim życze!
Powodzenia!
Powodzenia!
i dlatego wolę grac na 8-9 skreslen niz na 10 bo lepsze 6/8 niz 6/10 i tobie takze polecamADASKO
Myślę Kaczorku,że liczba lat Twojego Adasia dzisiaj padnie i zawiera sie w przedziale 1-5.:) Pozdro
Witam wszystkich grajacych ! Mysle Kaczorku ze twoje olsnienie jesli chodzi o tabele liczb po prawej najbardziej bedzie sie sprawdzac z niedzieli na poniedzialek lub z poniedzialku na wtorek
JESZCZE NAWET NIE SPOGLĄDAŁEM NA TE LICZBY //MAM PUSZCZONY ROZPIS DO PIĄTKU ALE W PIĄTEK ZOBACZĘ CO TAM SIĘ CIEKAWEGO POJAWIŁO
MATYCZ DO CIEBIE PROŚBA BO PONIEWAŻ JESTES Z KRAKOWSKIEGO CZY MÓGŁBYŚ SIE ZORIENTOWAĆ ILE KOSZTUJE UBRANKO KRAKOWIANKI NA 5 LAT BO U NAS STRASZNIE DROGOALE I SĄ BRAKI Z GÓRY DZIĘKI
Zgadza się Kaczor tylko ja chcę zgarnąć 10/10. Ta kasa mnie satysfakcjonuje i ustawia na kolejne lata.
Oki, zabierzemy Twoją córeczkę Rositkę na "tango" w Krakowie. Ja będę lajkonikiem-statystykiem:)Spita przebierzemy za Smoka Wawelskiego:) Będzie zionął ogniem do Geniusza:)he,he Pozdrawiam
Droga Magnolio czy nadal myślisz o tych ośmiu liczbach przed zaśnięciem? Ja je na dzisiaj posłałem.
NO PEWNIE KAŻDY BY CHCIAŁ 10/10 ALE JAK WIĘKSZOŚĆ WIE GRAM 1 -10 RESZTA 8-KI I 9-KI I TOBIE JAK I WSZYSTKIM POLECAM DROGA MAGNOLIO CO ZAŚ SIE TYCZY OLŚNIENIA TO NIE JEST TAK BO O UŻYWANIU CYFERK Z POZOSTAŁYCH GIER DO ML. JAK I NA ODWRÓT PISAŁEM DUŻO WCZEŚNIEJ
WITAM ,oj jak się rozpisali,aż nie chce się czytać.to dziś 49 - nie ze snu
jestem caly czas tego samego zdania ze trzeba bylo zaczac startowac od 2 lub 3 liczb i powoli podnosic poprzeczke ,Mam pytanie od kiedy jestescie na tej stronce ? od pol roku ;roku czy wiecej?
Przy typowaniu liczb czesto czuje sie jak bohater filmu {Piekny umysl} dostrzec w tym chaosie jakas prawidlowosc
OK Kaczor -jutro sprawdzę. Magnolio -mnie w ogóle nie ma na tej stronce. Tylko lubię ją przeglądać, i czasem wchodzą mi wpisy, rzadziej typowane liczby:) Po seansach to się zmieni:)
...ja po losowaniu zazwyczaj czuję się jak bohater filmu "Utracone marzenia" :)
:))))))))))))) Ps.wpis nr.3999. Hheheeh mam juz komplet lusterek....
No gratulacje,Panie Rembiszewki -w takim tempie będzie pan wkrótce latał śmigłowcem,tak jak mówiłem:) Jednak można Snajp wygrywać!
kaczor..gratuluje trafionej 4.....19.48,78.30..ja mam tylko 5/10 z chybił i 4/7 z normalnego skreslania :)
ja tez matycz:)
Broda -co raz lepiej 5/10 -juz połowa jest:) Ślicznie logiczna powróciła z Kanarów. Nie do wiary -strefa 11 :)
Mialem pewne obawy i zagrałem tylko za 50 pln, czyli podst. stawka x20.
Od czegoś trzeba zacząć. Dzisiaj 5/10 a jutro może 10/10:) Jest u mnie tendencja zwyżkowa a to oznacza że będzie kasiurka. Gratulacje dla Kaczora i Pana Rembiszewskiego!!!
Też Kaczor gratulki, jutro zapytam,ale jak ten strój będzie droższy niż w Warszawie -to chyba nie ma znaczenia:) Tango coraz bliżej Broda...
DZIEKI ALE GDYBY BRODA PODAŁ SWOJE TYPY TROCHĘ WCZEŚNIEJ KTÓRE PODDAŁEM SWOJEJ INTUICJI BYŁOBY WIĘCEJ I TU NASUWA SIĘ PROŚBA PODAWAJCIE TYPKI PRZED 19/30
23,w opcji WYNIKI wybierz niesortowane-ostatnie z prawej będą PLUSAMI
Broda, coś mi sie udzieliło od P.Rembi,że wchodzą mi parki,ale niestety tylko w typowaniach. W realu potrzeba aż 5 parek naraz:)
Tak będzie TANGO na maxa. Widzę że razem jakbyśmy się zebrali to wygrana gwarantowana. Kaczor Ty to masz nosa. Ciężko uwieżyć ale takie są fakty!
może zamiast parek skupić się na piątkach. Dwie osoby dobrze zatypują i zgarniamy główną wygraną.
no widzisz KACZOR ja grałem tymi co podałeś chyba w niedzielę,ale nie mam pretensji
BEZ NAPALANIA TO TYPY DO PRZEANALIZOWANIA ŻEBY NIE BYŁO TAK JAK Z ,,DZIADEM,,
mój dobry klient trafił 1280 pln,fajnie,bo udało się mu trafić PLUSA grał na 4 liczby
jak niektórzy tutaj wiedzą gram raczej na intuicje/która może się mylić/ plus swoje liczby a od czasu do czasu na ciekawe zestawy ot choćby z kalendarza
WITAM.mam male pytanko jak puszcze 10liczb w zakladzie z plusem stawke razy 2 to ile zaplace.jak ktos sie orientuje to prosze o odp. a wszystkim szczescia zycze w typowaniu ********
pamiętaj ,że nie ważne ile liczb skreślasz - jeden zakład z + kosztuje 5 zł
najgorsze że nie mam neta(w robocie)nie chcę narażać się na koszty,a kolega mi już zakłada...neta...chyba mam sklerozę,bo zapomniałem ile czasu
NASUNĘŁA MI SIĘ TAKA MYŚL PRZEGLĄDAJĄC FORUM DOTYCZY GRAJĄCYCH NA CHYBIŁ MOJA RADA CZASEM WARTO PRZEANALIZOWAĆ TE CYFERKI I SKOMPONOWAĆ NOWĄ ARIĘ 1 AKTOWĄ I PUŚCIĆ
jutro typowań część kolejna. mam nadzieję że znowu będziemy iść do przodu.
Witam.
Proponuję na dziś;
9.28.37.49.56.68.77.-plus
Pozdrawiam .
Proponuję na dziś;
9.28.37.49.56.68.77.-plus
Pozdrawiam .
no PASKO żeś się postarał,wszystkie plusy widać jak na dłoni,wielkie dzięki(patrz po lewo-WYNIKI)
Ja nawet widze plusy w losowaniach gdzie nie byly losowane. Kurde chyba jestem przemęczony. Jak tam propozycje na dzisiaj? Rozważ Kaczor liczby 33,35,36 bo coś z tego wejdzie tylko nie mam pewności co.
wczoraj troche wygrałam moze dzis się tez uda:) cos na dzis mam przeczucia do 5,10,28:)
Witam,moje typy na dzisiaj to:
5,15,21,31,33,41,57,69,76,77
5,11,15,17,22,25,31,42,60
4,18,28,36,42,56,66,75,77
Zycze wszystkim wysokich wygranych!!!!!
5,15,21,31,33,41,57,69,76,77
5,11,15,17,22,25,31,42,60
4,18,28,36,42,56,66,75,77
Zycze wszystkim wysokich wygranych!!!!!
Znalazłem coś dla Ciebie Kaczorku. Nie wiem czy znajdziesz taniej -najwyżej znów trafnie wytypujesz, to żaden problem dla Ciebie:) Pozdrawiam http://www.allegro.pl/item252552874_
gorset_serdak_stroj_krakowski_rekodzielo.html
gorset_serdak_stroj_krakowski_rekodzielo.html
Do Metaboxa -w odp.na Twój wpis nr 4056. Przeczytaj uważnie mój wpis nr 3994. Pozdrawiam.
Witam Matycz moze jakieś typy na dzisiaj. Ja coś kombinuje ale co z tego wyjdzie to jeszcze nie wiem . Może ktos ma jakies typy na dzisiaj ale nie chodzi mi o date urodzin babci :)
Cześć Broda. Jak Ci mówiłem okresowo gram na "stałych" liczbach. Tamte typy,które przedwczoraj podałem wypuszczone mam do jutra,natomiast w Typowaniach eksperymentuje. Jednak nie będę tu podawał typów, bo ktoś może mieć pretensje -Kaczor ma rację. Niektórzy nie posiadają za grosz rozsądku:) Pozdrawiam Broda
Wiadomo Matycz że jak ja podam 22,60 że wpadnie dzisiaj to jak nie wejdzie to nikt nie moze miec o to pretensji. to wynika tylko z moich obliczen i każdy może się mylić.
...widzisz Broda co dla Ciebie jest jasne, jednak nie dla wszystkich. Tak jak kiedyś pisałem - bardziej przydatna dla mnie jest metoda typowania niż same liczby, bo pamiętaj,że z wylosowanych 20 liczb ML można "ułożyć" przykładowo prawie 185 000 dziesiątek. Podobnie codziennie wypada 20 "pewniaków", mnóstwo parek, trójek itd. Uważam,że każdy ma swój rozum i najlepiej samemu analizować,a z typowań "zabierać" to co mówi mu intuicja. Pozdrawiam
Dzis pauza!! Czekam na lepsze dni... Na siłę szkoda grać.Zycze szczescia w trafnych typowaniach!!!
Gratuluję rozsądku Panie Rembiszeski, no i dalszej dobrej passy...aż do helikoptera.Pozdrawiam
Panie Rembiszeski ja juz od miesiąca sobie mówie ze robie pauze ale mi to jakos nie wychodzi i codziennie gram hehhe:)
Witam .
Z nowej * beczki* chcę zaproponować takie typki;
3.9.62.
13.19.62
33.39.62.
62.63.69.
62.73.79.
Z nowej * beczki* chcę zaproponować takie typki;
3.9.62.
13.19.62
33.39.62.
62.63.69.
62.73.79.
Ja dzisiaj gram ale rozsądnie. Postawiłem kase za 3/6 w DL i za wczorajsze 5/10 i jeszcze mi gościu wydał 50 groszy.Moim skromnym zdaniem wpadnie dzisiaj
22,60,64,33,35
22,60,64,33,35
broda o to bardzo skromnie ja zawsze inwestuje troche mniej niz wygram w dniu poprzednim czyli dzis 25 zł wczoraj udało mi sie wygrac 32zł ;)od tygodnia gram na bukmacherskich i jakoś udaje mi sie codzień wygrac troche więcej oby tak dalej mi szło:)powodzenia.
dzis pajac prowadzi losowanie..to wszystko moze wpasc:(
O jak miło ruda śląska pozdrawiam:)mnie wystarczy dzis choc dwie z tych liczb 10,22,28,51,5 i bedzie super jak padną polubie tego pajaca hehe:)
jego sie nie da lubic.hahahaha
no ellla ja tez pozdrawiam:)
Jak wygram w ML to zainteresuje się bukmacherskimi. Narazie całą energie kieruje w ML. Cel jest prosty 10/10. Znam kilka osób co siedzą mocno w zakł. bukmacherskich i nieźle na tym wychodzą. Tygodniowy zysk mają na poziomie 300 zł.
broda ja o 10\10 nawet nie marze hihi:)a co do bukmacherskich to lepeij płacą i łatwiej jest trafic 2 czy 3 liczb i tańszy jest zakład 2zł.ja obstawiam 2-ki za 3zł przy trafionym masz 27zł a za 1-ynke za 3 zł wygrywasz 8.10 sumujac wszystko codziennie jestem do przodu:)powodzenia ci zycze w 10\10:)
a ja wpadłem w "szał"i znow dzis gram choc narazie cały czas plecy.jeszcze nigdy tak nie miałem ze przez kilkanascie mhh klikadziesiąt losowan nawet na lizaka nie wyjąłem.wiec dzis tez gram.
Spit, szał to będzie na "tangu":) Prawdę mówiąc to ja też nawet wolałbym mieć przez jakiś czas 0 wygranych, a tylko ten jeden jedyny raz wygrać dla tanga. Największą chyba "sztuką" jest mało "wkładać", a dużo "wyjmować". Pieniądze to rzecz względna. Pozdrawiam Spit.
Mam pytanie powyżej wygranej 2280 zł jest pobierane 10% podatku Jeżeli wyśle ML 6 z 6 i trafie 6 to przy stawce podstawowej wygram 1300zł a przy stawce 3 wygrana wyniesie 3900 i jeśli od tej kwoty pobiorą podatek to jestem 390 zł w plecy jak bym wysłał 3 takie same kupony ze stawką podstawową
Dzięki Eeelllaaaa. Ja Tobie tez życze powodzenia. Spit spokojnie czasami tak bywa że nic nie wchodzi ale to się niebawem zmieni. Z każdego dołka zawsze jest wyjście. Moze to nawet dzisiaj nastąpi. Powodzenia.
Tobie Broda zaś gratuluję optymizmu.Grając 10/10 lepiej jednak "zakładać" porażkę i mile się rozczarować. Don't you think?
Podatek płaci się od wygranej podstawowej.
Przy trafieni 6/6 nawet przy stawce 10-krotnej nie ma podatku.
Więc nie trzeba kombiować.
Przy trafieni 6/6 nawet przy stawce 10-krotnej nie ma podatku.
Więc nie trzeba kombiować.
Chyba jesteś w błędzie Human :"W grach liczbowych i loteriach pieniężnych prowadzonych przez Totalizator Sportowy Sp. z o.o. wolne od podatku dochodowego są jednorazowe wartości wygranych, nie przekraczające 2.280 złotych."
Tylko ,kurde dla nas Polakow życie bez kombinowania smutne i nudne jakieś.:-)
Nie nie jestem.Sprawdz.
Niedawno odbierałem wygraną 8?10 ze stawką 10.I juą sobie obiczyłem na ile mnie "przytną" ,bo też tak myślałem jak ty,ale ku mojej radości wypłacili 2600 pln i wyjaśnili.
Niedawno odbierałem wygraną 8?10 ze stawką 10.I juą sobie obiczyłem na ile mnie "przytną" ,bo też tak myślałem jak ty,ale ku mojej radości wypłacili 2600 pln i wyjaśnili.
Ruszy napewno! Jestem dobrej myśli. Masz już Spit jakieś typowania w realu na dzisiaj czy dopiero myślisz nad nimi?