Wpisy 4 012 233 – 4 012 332
25 listopada 2020 12:03 → 25 listopada 2020 12:43, 100 wpisów
życzę powodzenia, już nie mogę się doczekać tych skanów piątkowych
Sebastian M Siedzę w domu i z nikim się nie widuję,rozmawiam tylko przez telefon i mesangera
ja chcę , auto zmienić , to jest inwestycja, ale narazie jeszcze czekam
RT1 smacznego
dotam 5/5 stawka x 10 to jest 14 000 zł . Oczywiście przy trafieniu całej piątki.
10 000 zł przeznaczamy dla siebie a 4000 zł na dalszą grę. Czy to mało ?
10 000 zł przeznaczamy dla siebie a 4000 zł na dalszą grę. Czy to mało ?
narazie do godziny szczęśliwości czyli po 14
chyba bym musiał gorączki dostać ,aby coś takiego zagrać
chyba bym musiał gorączki dostać ,aby coś takiego zagrać
dotam pytasz to Ci odpowiadam.
A moją odpowiedź masz gdzieś więc nie rozumiem Twojej postawy
A moją odpowiedź masz gdzieś więc nie rozumiem Twojej postawy
GTV
My już mamy 5 w Multi i puszczamy dziś stawką x 10 lub 11
Jeszcze się zastanawiamy
My już mamy 5 w Multi i puszczamy dziś stawką x 10 lub 11
Jeszcze się zastanawiamy
Natalia piękny skan z gramy wygrywamy widać gość gra o ostrą kasę jak by siadły mu te dwie liczby wygrał by 10mln
dotam 9 skreśleń to utopia.
Jak grać to już lepiej 10 skreśleń
Jak grać to już lepiej 10 skreśleń
Kto się podpina do mojej 5/5 w Multi ?
Błyskotka mam 5 wyselekcjonowaną i przepuszczoną przez wszystkie możliwe filtry
Puszczam ją stawką x 11
GTV graj na promocję 5/5 w Multi -- teraz jest promocja od dziś do 28.11.2020r
Błyskotka dobrze puszczę stawką x 20
28000 zł piechotą nie chodzi
Błyskotka ile mam Ci puścić ?
Jaka stawkę dla Ciebie ?
Jaka stawkę dla Ciebie ?
A co to jest stawka x 20 tylko 50 zł a można wygrać 28000 zł bez podatku
Panoramix
4 012 208. obuziara mnie niestac jest na wizyty prywatne do lekarza, , i korzyastam tylko u lekarzy stacjonarnie , a teraz wszystko tylko telefonicznie, kiedys potrzebowałem lekarki wdomu do mamy, zeby przyszła na wizyte to mi odmówiła wizyty powiedziała ze jest pandemia i ona niebedzie sie narazac i kazała mi wezwac karetke, wiec tez i tak zrobiłem mama była w bardzo złym stanie, wezwałem pogotowie przyjechali zbadali, zrobili zastrzyk , zbadali cukier, oraz zrobili ekg, i napisali ze w opoisie ze lekarz odmowil wizyty u pacjentki, a mi kazali zadzwonic jeszcze raz do lekarki, inakazali jej przyjsc i ustalic mamie leki, i tak zrobilem po niecałej godzinie panie doktor sie zjawiła , i zmienila mamie leki,i przy mojej opiece , troszke mamie sie poprawiło, ale tez iniedokonca , medycy chcieli mame zabrac do szpitala ale zapytałem jak wyglada teraz sytuacja w tym szpitalu, czy jest zagrozenie zycia zwiazane z pandemia, dostałem odpowiedz ze tak jak najbardziej, ze w szpitalu lreza ludzie chorzy na covid 19i sanitariusz doradził mi ze on by nikogo teraz ze swoich bliskich by niewysłał do szpitala, w tak trudnym czasie, mama tez powiedziała wtedy ze nie zgadza sie na szpital i ja mamy niedałem do szpitala tylko sam chodziłem przy mamie, po nocach niespałem , tylko czówałem przy mamie, pomimo tez izłego swojego samopoczucia , tak ze teraz na lekarza jakiegokolwiek w osrodku niemozna liczyć, oni tez sie boja ze sie zaraza iodmawiaja wizyt domowych
Arczi witaj przyjacielu
Arczi jak zdrowie ?
GTV czasami trzeba zaryzykować pamiętaj o tym
4 012 211. Sebastian_M witaj przyjacielu
sebastian jest zle, musisz cofnac czat troszke do tyłu to sie wszystkiego dowiesz
sebastian jest zle, musisz cofnac czat troszke do tyłu to sie wszystkiego dowiesz
Seb... czasu wolnego dużo masz wyhacz pewniaki wygraj daj skana reszta to struganie dzidy
Panoramix masz rację siedzę cicho a po losowaniu dam skan i tyle
GTV to zagraj na promocję stawką a później w razie wygranej daj stawką 8/8 i będziesz miał furę
dla mnie Seb... możesz drzeć jak⚡ na placu ulicy i gdzie tam sie komu chce wolny kraj
Panoramix ja nie chodzę na strajki
Mam poważniejsze rzeczy do zrobienia
Mam poważniejsze rzeczy do zrobienia
Blyskotka @
Powiem tak. Są takie chwile w życiu że bez tytoniu nie da rady
Walduś
ja tez dzisiaj zaryzykowałem pusciłem sobie na 14 jednego multika na 5/5 moze wpadnie cos a moze nie, moze wpadnie na jakie leki i gre dalsza
Niedługo pójdą skany nad stołem
Panoramix zrobimy sobie coś innego
GTV na 14 to wiadomo co wymodzą .
Gorzej z 21.50
Gorzej z 21.50
4 012 322. panoramix
Arcz... trzymaj się zdrowo coś cię mechanicy od zdrowia w ślepą uliczkę prowadzą nie daj się
Arczi 5/5 to 1400 zł trzymam
Artur123 trafil 14k???Ktos widzial skan?