Województwo dolnośląskie: pojawił się 1 nowy śmiertelny przypadek koronawirusa.
Województwo kujawsko-pomorskie: pojawiły się 162 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo łódzkie: pojawiły się 106 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo mazowieckie: pojawiły się 131 nowe przypadki koronawirusa.
Zachorowania na koronawirusa w Polsce
Wojtt jeździsz samochodem czy cię wożą
a jak jestes taki bogaty to daj arciemu chociaz 1000 zl na miesiac
albo ze 300, dałbyś?????? wątpię
ja dalbym jakbym zarabial 7k te 300
Nikogo nie obrazam ach zreszta nie chce dalej komentowac bo mnie zjedziecie jak psa. Powiem tylko jedno trzeba bylo sie uczyc w mlodosci, a jak nie bylo takiej mozliwosci to dazyc do celu innym sposobem. Ale najlepiej jest swoje zale jak to mi zle na czacie wylewac.
w internecie ludzie sie dziela, na zbiorki, na innych osob
Ja bym się bał po dwuch na wózek widłowy siadać
dla meneli, a ja uwazam ze arczi nie jeste menenelem wiec duzo lepszym czlowiekiem
damian1983 ale kogo ty chcesz uczyc starszych?
nie znasz powagi sytuacji nie wiesz co to choroba a tylko o pracy gadasz
Po prostu żal chorego człowieka
4 012 141. damian1983
ja osobiście podziwiam arcziego i jego szczerość, iżyczę mu naj....naj.....naj......lepszego co tylko może go spotkać
poszczescilo ci sie i tyle
bo zycie zalezy od szczescia, nawet nie nauki, ja znam ludzi ktorzy maja firme a ledwo co podstawowke skonczyli
takze ciesz sie ze masz 7k i szef cie docenia
300
4 012 141 przecież Ty się napinasz do ludzi w necie których na oczy nie widziałeś
dobra robie pauze do losowania
Nic sie nie napinam wypowiedzialem swoje zdanie poprostu.Aczkolwiek kazdemu zycze jak najlepiej
Nazwałeś ludzi nierobami. Nie znasz ich, ich historii kompletnie nic. Mogą zarabiać więcej niż 7k na miesiąc i co?
To że ktoś się lubi pobawić w cyferki nie znaczy że to jedyne jego źródło utrzymania
Więc śmiałe tezy wysuwasz na ludzi których powtarzam nie znasz
a poza tym damian przydałoby ci się tylko trochę pokory i empatii, ty takiego w trudnej sytuacji to nie poratowałbyś, a wrecz odwrotnie jeszcze byś go skopał
Czy Ja cos pisalem o cyfrach? Sam gram wiec...To kazdego indywidualna sprawa
Mnie to tam zwisa co jakiś randomowy opek z neta o mnie pisze, ale ktoś może być bardziej wrażliwy. Więc pomyśl trochę zanim wydasz na kogoś wyrok że jest nierobem.
4 012 089. damian1983 posłuchaj nieraz i trzeba tak zrobic i zyc i mieszkac z kims , jak sie nie pracuje, ja kiedys pracowałem i toladnych kilka lat i i mamie tez pomagałem finansowo i pomagam do dzisiaj, kiedys gdy byłem małym chłopcem moja mama sie mna tez opiekowała jako dzieckiem, i jakos dawalismy rade, moja mama mnie sama wychowywała, bylo ciezko ale dawalismy rade sobie jakos we dwoje, moja mama uratowała mi tez życie, bo byłem juz jedna noga nad grobem, , dostałem druga szanse od losu, wiec teraz pomimo swoich chorób ja musze pomóc mamie w tych ciezkich czasach, tez i dlamnie, kiedys było inaczej i teraz jest inaczej, kazdy sie madzrzy kto jest zdrowy i kto ma jakakolwiek pomoc od kogos czy to od rodziny czy od znajomych, nam nikt nipomaga, bo kazdy ma swoje zycie, w zyciu sa rózne chwile raz jest dobrze raz jest zle, ale rade sobie trzeba jakos dawac,narazie głodny niechodze , mam co jesc i sie wco ubrać, po smietnikach jeszcze niechodze inieszukam jedzenia, co do mojej sytuacji finansowej to mysle ze jeszcze i sie zmieni, to na lepsze, moze znajde jeszcze prace i bede pracował jak kiedys, wazne jest teraz tylko to abym sie dobrze czóli mogł pracować, mnie renta nie jest wcale potrzebna tylko zdrowie i praca, , pytasz co bede robil jak mama odejdzie, niewiem, tegodo konca, ale napewno sie niepoddam,ibede pracował, bo musze , ja niejestem z tych ludzi którzy wykorzystuja starszych ludzi i siedza na ich garnuszku, jestem nauczony pracować, ale narazie niemoge, inic na to nieporadze, jak kiedys zachorujesz nie daj Boże i sie znajdziesz w takiej sytuacji jak ja to wtedy zrozumiesz to lepiej, niz teraz kiedy jestes w innej sytuacji
Ok ok spoko moze faktycznie zbyt ostro sie wypowiedzialem. Racja.
Chociaż jeden co się potrafi do błędu przyznać
to ze to zauwazyleś ale pomysl o tym i wyciągnij wnioski
dobrze ze to zauwazyleś* miało być
Tych chorych co nie pracuja to jeszcze rozumiem.Ale jak zdrowe mlode osoby nie pracuja to juz porazka dla mnie.
Województwo Cały kraj: pojawiły się 15362 przypadki koronawirusa.
Województwo Cały kraj: pojawiły się 4 śmiertelne przypadki koronawirusa.
Województwo dolnośląskie: pojawiły się 825 przypadki koronawirusa.
Województwo dolnośląskie: pojawiły się 2 śmiertelne przypadki koronawirusa.
Województwo kujawsko-pomorskie: pojawiły się 342 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo kujawsko-pomorskie: pojawiły się 2 nowe śmiertelne przypadki koronawirusa.
Województwo lubelskie: pojawiły się 932 przypadki koronawirusa.
Województwo lubelskie: pojawiły się 4 śmiertelne przypadki koronawirusa.
Województwo lubuskie: pojawił się 1 nowy śmiertelny przypadek koronawirusa.
Województwo łódzkie: pojawiły się 1010 przypadki koronawirusa.
Województwo łódzkie: pojawiły się 4 śmiertelne przypadki koronawirusa.
Województwo małopolskie: pojawiły się 933 przypadki koronawirusa.
Województwo małopolskie: pojawiły się 2 śmiertelne przypadki koronawirusa.
Województwo mazowieckie: pojawiły się 1577 przypadki koronawirusa.
Województwo mazowieckie: pojawiły się 2 śmiertelne przypadki koronawirusa.
Województwo opolskie: pojawiły się 2 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo opolskie: pojawiły się 2 nowe śmiertelne przypadki koronawirusa.
Województwo podkarpackie: pojawiły się 590 przypadki koronawirusa.
Województwo podkarpackie: pojawiły się 2 śmiertelne przypadki koronawirusa.
Województwo podlaskie: pojawił się 1 nowy śmiertelny przypadek koronawirusa.
Województwo pomorskie: pojawiły się 1126 przypadki koronawirusa.
Województwo pomorskie: pojawiły się 4 śmiertelne przypadki koronawirusa.
Województwo śląskie: pojawiły się 1941 przypadki koronawirusa.
Województwo śląskie: pojawiły się 4 śmiertelne przypadki koronawirusa.
Województwo warmińsko-mazurskie: pojawiły się 858 przypadki koronawirusa.
Województwo warmińsko-mazurskie: pojawiły się 6 śmiertelne przypadki koronawirusa.
Województwo wielkopolskie: pojawiły się 1420 przypadki koronawirusa.
Województwo wielkopolskie: pojawiły się 4 śmiertelne przypadki koronawirusa.
Województwo zachodniopomorskie: pojawiły się 652 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo zachodniopomorskie: pojawiły się 3 nowe śmiertelne przypadki koronawirusa.
Zachorowania na koronawirusa w Polsce
Nie mam nikogo na mysli z czatu tylko ogolnie.
4 012 109. waldus to teraz juz tak niedziała , ze przepracujesz 5lat to ylo kiedys, teraz te przepisy juz nie obowiazuja, teraz zebys przeszedł na rente chorobbowa według przepisów ich tam nowych musisz miec przepracowanych 20 lat, a ja mam tylko przepracowanych 17lat to jest mało , i musisz teraz niewidziec i przyniesć glowe pood pacha jak to mówia, teraz rentymało kto dostaje, a niestety do emerytury trzeba jeszcze wiele rat dopracować, nikt nic nie daje za darmo ludziom chorym, ,
Dobrze,teraz liczby i tylko liczby
4 012 123. obuziara dziekuje za mile słowa i z wzajemnoscia zycze wszystkim aby sie nigdy nie znalezli w mojej sytuacji, , jak i abyscie wszyscy wygrywali jak najwiecej i spełniali swoje marzenia, poprostu,
Szykujęzalewajkę na białej kiełbasie
Dzisiejsza data:25,11,20,40 jedna liczba do 5/5 według uznania
Arczi najlepiej mieć wyje.. Na temat mojej osoby to ładne teorie spiskowe chodzą
Arczi może zadzwoń do tego swojego diabetologa niech Tobie lekarstwa zmieni . Brałeś kiedyś glucophage xr 650 o powolnym uwalnianianiu są teraz też zastrzyki które się bierze raz na tydzień ale to lekarz musi Tobie zapisać
Na nic nie czekaj dzwon do lekarza nie ma że korona nie może Tobie odmówic pomocy jak masz taki cukier
Jak nie zmienisz lekarstw cukier sam z siebie nie spadnie
Albo gdzieś prywatnie można iść
W miejscowości
Piotrków Trybunalski padła wygrana
10 000 zł w grze
KenoZobacz wszystkie
wysokie wygraneMartini trochę wodki wino czerwone... No to zdrowiezostaje w domu wiec moge
może ktoś pamięta i przypomni na kogo głosowali górale w ostatnich wyborach ?
w których 6 województw wybrało lale porcelanową, kiwającą na wszystkie strony nie wiadomo do kogo i podczas przemówień machającego pionowo dłoniami ???
4 012 090. Angierski 2020-11-25 (10:22) typowania.5v.pl, stsbook.5v.pl
cukrzyca uszkadza nerki watrobe serce, oczy itd
tak to prawda co tu piszesz, nerki mnie bola, nieraz, z watroba tez mam kłopoty,od jakiegos czasu tez i serce mnie kłoje, do tego dochodzi bol noóg ,kregosłupa, jesli chodzi o oczy to moze mnie tak niebola jeszcze i dobrze widze, ale ale nieraz jesli mi sie cukier wysoko skoczy to widze wszystko rozmyte albo w tzw, 3D, wiec tu nie sa zarty, cukrzyca atakuje tez konczyny czyli rece i nogi, trzeba uwarzac~u cukrzyka jesli nastapi jakis uraz czy skaleczenie to bardzo długo goja sie rany, trzeba byc bardzo ostroznym, aby sobie niezrobic tez i zadnej krzywdy, , rany sie tez i gorzej goja
W miejscowości
Radzymin padła wygrana
289 305,90 zł w grze
Mini Lotto (system na 6 liczb)
Zobacz wszystkie
wysokie wygrane4 012 180. Biedroneczka1977 glupokchage to to samo co siofor, metformax , jade na tym cały czas i juz na nie xr-650 tylko na siofor xr 1000 na najwyzszej dawce,i juz nic wyzej niema, i do tego, insulina polhimin x3 mieszanka insulin ja mam to i to, i tabletki i insuline, co do mojego diabetologa to juz dawno uniej niebyłem, poniewaz jest pademia a pani diabetolog jest tez lekazem anastezjologiem i pracuje w szpitalu w wałbrzychu przy kovvid 19
W miejscowości
Osie padła wygrana
100 000 zł w grze
Ekstra PremiaZobacz wszystkie
wysokie wygranearczi lekarze przyjmują, tylko trzeba nalegać na siłę na wizytę, w poaradni w dwóch przych laryng. na siłe się wcibiłam na wizytę, a powiedziano mi ,że tylko nagłe.
ja mam problem laryngologiczny, chodzę od laryng. do laryng.żaden nie umi zaradzić, ale wczoraj już wkurzona poszłam na wiz. prywatną - osobistą, nie jakąś tele fele, trochę się sprawa ruszyła, wymaga leczenia, ale strachu przed pandemią u mnie też sporo, ale cóż ryzyk -fizyk jakoś o zdrowie trzeba zadbać
Nic nie robić nie mieć zmartwień w cieniu zimne piwko pić
Robal_36 wie co dobre
4 012 197. obuziara umnie w mojej miejscowosci w osrodku zdrowia jest tylko pielegniarka ktora przyjmuje zlecenia na leki, i nic pozatym, z lekarzem kontaktuje sie tylko telefonicznie, ta lekarka jest własnie laryngologiem,i lekarzem medycyny pracy, a moim lekarzem 1 kontaktu, i ona sama mi niemoze zmienic lekow bez konsultacji z lekarzem diabetologiem a ta konsultacje to ja zwwzse przywoziłem tu tej do osrodka teraz niemam kontaktu wogole z ta swoja diabetolog bo została przeniesiona gdzies do wałbrzycha i z tego co wiem to pracuje przy chorych tylko na covid-19, ja biore leki na czas i i jak jest wysoki cukier to laduje insuline, to jest jak to mowia według zalecen diabetologa i lekarza 1 kontaktuoraz szpitala
U mnie lepiej bo na tela zamawiasz leki... Albo spowiadasz się co cię boli
Pozdro dla sąsiadki... Chciałem wywietrzyć okno i karnisz na łeb mi spadł.. Potem pi schodach na sam dół.. I jest robota
waldus no nie powiem owszem - Rychu ma kilka niezłych nutek
a wczoraj była rocznica śmierci Freddiego - ciut inaczej poniższą listę robak by ustawił -
https://zloteprzeboje.tuba.pl/zloteprzeboje/56,162811,26541573,10-wzruszajacych-przebojow-zespolu-queen.html
udanego dnia
A mnie dziwi że Niemen nic się nie dorobił...
Dla mnie to Barcelona i Bohemians Rapshody
Na dziś to wejść do 50 profil w piatkach
4 012 199. arczibalik73
rozumiem Cię, ja na wiz pryw. jechałam 80 km, a do różnych poradni chodziłam, bo mam 3 miasta w niedalekiej okolicy i miałam wybór
jak tam towarzystwo ostro 5 obstawia
Najwyższy czas pomyśleć o promocji 5/5 w Multi
Promocja jest taka że płacą o 100% więcej.
Czyli jak normalnie za 5 w Multi dają 700 zł to teraz 1400 zł
muszę spadać, życzę ci arczi dużo zdrowia, dbaj o siebie i o mamę
dużych wygranych wszystkim
cześć seba, już miałam wylogowywać, a więc
Co słychać Seba?
5/5 było? ?
Błyskotka jakie 5/5 ?
Przecież gramy tylko jak jest promocja
no rzeczywiście , ogromne pieniądze
jedyny plus , to wypłata w kolekturce
Sebastian M Coo liczbach z końcówkami 1
i 70-ach
Dotam tu nie chodzi o ogromne pieniądze.
Tu chodzi o to żeby najpierw wygrać te 1400 zł a później zainwestować to część w siebie a część w dalszą grę i znowu wygrać
Błyskotka jeśli chodzi o Mini to dziś robię test i zobaczymy
RT1 co do liczb to mam liczbę 70 i 21