Wpisy 4 006 595 – 4 006 694
19 listopada 2020 01:16 → 19 listopada 2020 09:11, 100 wpisów
Ja widziałem ołówek. Tylko nie wiem czy to jest ten Twój zaczarowany
Gdzie jest GTV ?
Arczi siedzę teraz nad liczbami do Mini na jutro
sebastian juz mam ten ołowwek, popatrz niewiem czy pamietasz ale pisałem dzisiaj przed wieczornym losowaniem aby pilnowac liczbe 44 i 45 ze beda w któryms z losowan multika i zobacz wyaszly wieczorem t dopiero teraz przyuwazyłem, prosilem aby ich pilnowac a sam ich nie przypilnowałem aone jednak wyszły juz teraz
4 006 596. Sebastian_M poszedł na tron
Arczi musisz być konsekwentny. Jak pisałeś o tych liczbach to trzeba było je skreślić i dodać też inne i byś miał minimum 5/10
Arczi to on siedzi godzinami na tym tronie ?
Arczi dziś byliśmy blisko wygrania 5 w Mini
Teraz mamy Mini w kieszeni tylko nie możemy odpuścić bo podążamy dobrym śladem i niewiele brakuje w każdym losowaniu
no ja teraz spisuje dopiero multika z wieczoru do swoich zapisków i bede cos probowal zrobić moze jakas wizje na multika na jutro, a raczej juz na dzisiaj a potem wezme sie za mini lotka tez, co do tych liczb, to wiedziałem ze wejda te 44,45, bo mi sie wczoraj juz ukazały ale niestety ich nie skreslilem i to byl mój bład ,nie mowie ze nie, ale jak to mowia człowiek uczy sie zawsze na błedach co do GTV to niewiem moze tam usnoł, co domini to tez gfakt wydawało mi sieze trzeba by obstawic ta 1 i te 20tki, z liczba 33 i 40ale ja poleciałem z tymi ukladami troche inaczej jak TY, , i troszke odbiegłem od tych naszych typów ale spokojnie nie teraz tto jutro, nie nie nic nieodpuscimy w mini gramy dalej, az do skutku dopoki nie trafimy tego co zamierzamy
Do końca tygodnia wysyłaj mi te liczby które byś skreślił i ja będę to puszczał
4 006 605. Sebastian_M
Kiedyś już Ci pisałem że bez rozpiski nie da rady wygrać i to się sprawdza.
Odkąd daję rozpiskę wygrana jest dość często.
I wcale nie trzeba wysyłać dużo zakładów, Tylko rozpiska musi być.
Testowałem to kiedyś na Lotto i się sprawdzało. Teraz na Mini wychodzi podobnie.
Odkąd daję rozpiskę wygrana jest dość często.
I wcale nie trzeba wysyłać dużo zakładów, Tylko rozpiska musi być.
Testowałem to kiedyś na Lotto i się sprawdzało. Teraz na Mini wychodzi podobnie.
3,13,27,35,41,57,65,79
Na tronie przysnąłem i takie senne miałem
Jutro je puszczamy
Na tronie przysnąłem i takie senne miałem
Jutro je puszczamy

Taki masz ten tron ?
GTV zawsze dasz coś takiego że całość nie chce wejść
Testuje tylko nieparzyste bo 40 liczb jest a nieraz 13 nawet losują
4 006 608. GTV z tych liczb jestemm na tak na 3 liczby ktpore jutro moge wejsc 2 z nich jestem pewny ze beda no ok narazie smacznego i miłych snów,
Kolację o tej porze ?
no u GTV sa inne godziny i tam pewnie dopiero jest wieczór, i pora kolacji
Nie bo rano śniadania wtedy niejem dopiero o 12:00 obiad że śniadaniem
Przesiew wyszedł negatywnie
Wstanę rano lepiej numery będą wchodziły jak przesiew negatywny no to lipa
Rano pomyślę
Dobrej nocy wszystkim
Rano pomyślę
Dobrej nocy wszystkim
Podpowiedź jest taka
27,35,79 8 25 42
27,35,79 8 25 42
4 006 622. GTV dzieki wzajemnie, jutro beda powtórki liczb z wieczora i uwaga na 70 tki,
4 006 625. Sebastian_M z tego co tu widze 2 liczby sa na tak
4 006 625. Sebastian z tego co tu widze 3 sa na tak reszta niestetety na nie
Mam jeszcze inne ale muszę to przemyśleć.
Skupiam się jednak Na Mini
Skupiam się jednak Na Mini
Idę już spać . Dobrej nocy i nie zapomnij wysłać mi liczb
dobra rozumie niema sprawy 3 z tych co podałes jest na tak, i tez mitu jeszcze inne wychodza co domnini to to jak cos wydymumam to Ci napewno podesle na @ wiec spokojnie, zycze kolorówych snów, dobranoc
jest mi naprawde smutno mimo to zaspiewam polacy nic sie nie stało polacy nic sie nie stało ogladałem prawie cały mecz po karnym sie zwinełem spac zdeczka lepiej grali niz z wlochami ale zdeczka może jestem zbyt surowym kibicem cóz kibica prawo z ponad 30 letnim stazem
Dziś nastki bo jestem w pracy i nie wyśle to wpadną
Powtórz jak najbardziej ja dopiero na wieczór
Trzeba byłoby wszystkie wysłać mieszać ale kto ma na to kasę ?

waldus
Gdybym chciał sobie zepsuć dzień to bym zagrał w gry liczbowe za 100zł
Tak tak a najlepiej jak te osoby co stworzyły parki na ponad 2000 kuponow
Szampan ? Cóż, niejeden ryzykant jest zgolaszonym rezydentem DPS,
nie chodzi o denpasar na Bali, tylko o to coś z kuchnią im. brata Alberta
nie chodzi o denpasar na Bali, tylko o to coś z kuchnią im. brata Alberta
Pomimo bliskiego sąsiedztwa ostoi krokodyli w północnej Australii, nie występują one na wyspie Bali.
Mogę śmiało lecieć samolotem na Bali.
Życzenie się nie spełni.Wrócę cała i zdrowa.
Mogę śmiało lecieć samolotem na Bali.
Życzenie się nie spełni.Wrócę cała i zdrowa.
Robal_36
Tak.
Waldus czemu traktora nie gasisz wczoraj stał taki pod sklepem...kluczyki w środku na zapalonym silniku. Z tyłu pług 8 śmio skibowy....miałem już wsiadać...poorać trochę i Tsa. Zaorać