Wpisy 4 006 395 – 4 006 494
18 listopada 2020 22:41 → 18 listopada 2020 23:20, 100 wpisów
Błyskotka do Honolulu pociągiem nie dojedziesz
Przegraliśmy z Holandią 1-2
4 006 393. GTV tylko ze najpierw musimy to trafic ale z trym narazie jest problem , bo niewchodza nam tak liczby jakbysmy chcieli, a wpadaja czesto jakies rtzw ochłapy np, 3/5 i jest to na gre dalsza tego miedzy soba niedzielimy kto wygra ten ma
Jeśli dostaniesz od kolegi 1mln to podejrzewam że potraktują to jako podatek od wzbogacenia bo jak piszę dla lotto jest tylko jeden właściciel kuponu
a kto jest taki chojny ze rozdaje po milionie?
Błyskotka jeśli wygrasz to zawiozę Ciebie helikopterem jak oczywiście będziesz chciała
4 006 404. GTV no rozumie , ale jak ci kolega da milion to wcale sie tymm niemusisz chwalić i zarazgłaszać to do skarbówkki, zawzsze mozesz to podzielić na 2 i wlacić w 2 bankach na osobne konnta, chyba nie co by duzego podatku nieplacić
Arczibalik i Sebastian wygrywają 5mln
Sebastian odbiera wygraną i odciągają mu 10% i jest czysty
Arczibalik dostaje od Sebastiana 2 mln
Przychodzi skarbówka i pyta skąd ma Pan 2 mln jak w lotto Pan nie grał bo niema tam Pana danych tylko Sebastiana
Sebastian odbiera wygraną i odciągają mu 10% i jest czysty
Arczibalik dostaje od Sebastiana 2 mln
Przychodzi skarbówka i pyta skąd ma Pan 2 mln jak w lotto Pan nie grał bo niema tam Pana danych tylko Sebastiana
Podatek od darowizny to trzeba jeszcze ustalić grupę podatkową. Jeśli kolega to grupa III z kwotą wolną 4902 zł
4 006 408. GTV w tedy odpowiadam, prałem piebiadze i handlowałem bronia jak i ini w rzadzie,a z tego co pamietam, to oni tez podatku niepłacili jak nadal sa w rzadzie jeszcze,
Niecałe 5 tysięcy kwoty wolnej to kuźwa żart, no ale ogólnie kwoty wolne od podatku w Polsce to żart
Arczi powiesz że za komuny handlowałeś walutą i się wzbogaciłeś
le co skarbówke obchodzi skad ja mam te pieniadze, to moja sprawa wazne jest ze mam cos, teraz z drugiej strony kto na,m da sebastian po te 5milionów, wygrać, zebysmy chociarz te 2 miliony wygrali to bym byl szczesliwy, juz a w drodze wyjatku no choc po 100 tys to juz bedzie coś a nie odrazu 5 mil.
A najlepiej to do mnie przywieźcie tą kasę kupimy tysięce koziołków i melanż aż do śmierci
Błyskotka samolot Cię zawiezie na wyspę

wiecie co ja bede szczesliwy jak trafie choc te 100tys zł cio ym miał na leki, dla siebie, i na zycie , oraz na dalsza gre w gry lotto, mi duzoaz tak niepotrzeba do szczescia moze na jakiegos jeszcze mercedesa z lat do tyłu,
nie pozostaje nic innego jak zmierzyć się z problemem wygranej
GTV no przecież muszę się jakoś pokazać na tym zlocie
Panoramix Ty dziś się zmierzyłeś z problemem wygranej. Teraz nasza kolej
Panoramix jak zlot to ma to coś wspólnego z lotem czyli samolotem prawda ?
wiecie co z tego ze nozemy trafic głowna wygrana jak moze nam zycia zabraknac abys my ta wygrana zrealizować i za nia lepiej pozyć
jak teraz
jak teraz
GTV tak właśnie będzie. Kilka takich samolotów i wszyscy tam polecimy
Arczi jak wygramy to przedłużymy sobie życie
GTV będziemy dobierać się w pary ?
4 006 438. Sebastian_M tak ale najpierw wygrajmy, a potem bedziemy mysleć co i gdzie zrobimy, i kogo zaprosimy na balie
GTV 442
A dlaczego panie proszą panów a nie odwrotnie ?
GTV 3 panie a dla nas co?
GTV to każdy będzie miał po 3 panie ?
Panstwo policyjne...psy otoczyly kobietu ze strajku i spisuja po czym wypuszczajato smutne ze Pis tyle policji azgazuje do Kaczynskiego i marszu pokojowegoba zwyklego porzadku nie ma kto pilnowac..ten rzad jest chory
Przegralismy choc gralismy..Placheta szacunekmlody szczawik a dal z siebie wiele na boisku
4 Miliony będę Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony
4 006 451. GTV a które to panie bys wybrał tu z czata, ? mozesz zdradzić które ci tak wpadły w oko
No to teraz do liczb
Jutro ostatnia szansa..wygrać w Lotto Kumulacja 4 Milionów bo w innym przypadku w Soboty do pracy
4 006 466. GTV nie no bo ja bym wybrał 1 tylko
Arczi masz tu na czacie wybrankę ?
jak forsami piszesz fala to fala
Dajcie se spokój nie nie nie nie będzie wygranej ja gram dla zabawy bom ciekawy
arczibalik73 którą dziewczynę sobie upatrzyłeś ?
4 006 472. Sebastian_M 2020-11-18 (23:13) Atakujemy Mini Lotto !!!
no pewnie chyba do odstrzału ktora ty bardzo chyba nie lubisz
no pewnie chyba do odstrzału ktora ty bardzo chyba nie lubisz
Dzisiaj utopiłem 30 złotych w Multi Multi z Plusem..a mogło nauczyć się pływać
Forsami to Ty grasz tak grubo ?
Forsami byż miał na 20 dni gry w Mini Lotto a Ty przebimbałeś w jeden dzień
4 006 481. Sebastian_M no jest tu taka jedna damesa która bym z chcecia zaprosil na bali i tam ja zostawil na pozarcie krokodyli i aligatorów
Sebastian i tak chociaż by przyszło 1000 atletów i zjadło po 1000 kotletów to nie wygra taki to ciężar ja gram tylko dla zabawy bom ciekawy...
4 006 481
Forsami dziś wygrał Panoramix jutro może my