Wpisy 4 006 295 – 4 006 394
18 listopada 2020 22:06 → 18 listopada 2020 22:40, 100 wpisów
Nat. Rano było 4/5
Wieczorem weszło zaległe 45
Co rano będzie?
Odp. Za 700 zł
Wieczorem weszło zaległe 45
Co rano będzie?
Odp. Za 700 zł
Panoramix ciesz się że masz 3/5
gdyby sie moj kumpel nie pomylil i dal 22 to bysmy sie cieszyli na pol
no tak ale milimetr byl od wygranej od kolejnej liczby
no tak ale milimetr byl od wygranej od kolejnej liczby
4 006 290. Sebastian_M 2020-11-18 (22:06 u mnie to samo w 1 i 2 ukladzie tylko po 1/5 niestety liczby podobne w jednym liczba 33 w drigim złapana 40 a multik 3/8 do bani, w ostatniej chwili zmieniony kupon z 10/10 na 8/8 i na złapane tylko 3/8 a w mini jak wyzej
Panoramix Ty nie dałeś liczby 1 ?
Panoramix liczba 1 to u Ciebie podstawa
Sebastian_M takze pomyliles sie o 3 milimetry z wygrana (przy 3 liczbach)
Arczibalik spokojnie jeszcze lotto nie zamykają
Nadejdzie ten dzień
Nadejdzie ten dzień
A maszyna to ok
4 006 308. GTV to nie oto chodzi, czy zamykaja czy nie tylko to ze ostatnia kase przegrałem , a do niedzieli jeszcze daleko
Arczi do końca tygodnia to co miałeś wysłać ja wyślę spoko
Arczibalik myślę że Sebastian ci kupi ten kupon tylko skreśl te cholerne 5/5
Arczi wyślij mi ten kupon na @ ja to wyślę
Czy jest tu w tej chwili ktoś realnie grający w grupie ?
Jak wygląda wypłata od strony podatkowo-prawnej ?
Jak wygląda wypłata od strony podatkowo-prawnej ?
Jesteśmy coraz bliżej nie można teraz odpuścić
4 006 315. GTV nigdy niebrałem w zyciu zadnego kredytu a na gry lotto tym bardziej nie bede brał jeszcze taki głupi to niejestem, poprostu jakis czas niebede grał i tylko obserwował liczby, moze niedługo wróce na rynek pracy, to jak cos zarobie to wtedy zagram, no narazie trzeba wstrzymac gre, na jakiś czas a sebastian nic mi niemusi kupować, jakos dam rade,
Dopisano wygrane Kaskady - odnotowano 7 wygrane w wysokości 1 000 zł
Rob... przesłałem Tobie linka do sceny z filu Skazani na Shaushenk scena na dachu na chat wcześniej
Oby nie było 5 w Mini
dzisiaj arczi bierzesz chwilówkę, a jutro ją po wygraniu oddajesz
Rzut karny
Robal myślę że lotto i tak wypłaci kasę na jedne konto właściciela kuponu
A teraz kwestia jaką sumę Ci odeśle właściciel kuponu na Twoje konto
Jeśli będzie to spora suma to skarbowy się dowie o tym jeśli nieduża suma to możesz ich olać
A teraz kwestia jaką sumę Ci odeśle właściciel kuponu na Twoje konto
Jeśli będzie to spora suma to skarbowy się dowie o tym jeśli nieduża suma to możesz ich olać
4 006 319. Sebastian_M spokojnie jeszcze na mini cos wyskrobie gorzej z multikiem, bedzie, jak wyjda te liczby na jktore poluje, , ktos tu pisał ze wysyła liczby na 8/8 z plusem, aja skreslilem je na 10/10 ale bez plusa, ale zasugerowałem sie ze moze wysłac 8/8i tez tak zrobiłem, i to byl bład bo e tych 8/8 wpadło mi tylko 3/8, natomiast w tamtym , 10/10 bylo by 6/10 a tak lipa po całoasci bo w ostatniej chwili przed wysłaniem w kolrekturze zamieniłemn kupony nz 10/10 na 8/8
Nie strzelił ?
GTV a to nie jest tak, że skoro gra grupa to kupon należy do tej grupy osób?
i jak to mówia i multika i mini dupa blada i lipa z miodem
Zgrywus a co Ty Holender ?
Arczi było blisko
Dopisano wygrane Super Szansa - Odnotowano 2 wygrane w wysokości 1 000 zł
jeszcze 13 minut gry
sebastian było ale sie zbyło niesteety
Arczi spokojnie jak nie dziś to jutro
Natalia między sobą kupon należy do wszystkich ale wiadomo że jeden z nich pójdzie tylko po odbiór
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 2 x 146 775,20 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Premii - brak głównej wygranej
Panoramix 26.20 zł
Gra 10 osób systemem Natalia dla lotto jest tylko jeden właściciel kuponu
Panoramix masz kasę na 17 dni grania w Mini
Zgrywus gdzie ?
4 006 349. Sebastian_M nie to nA pewno tak to sie ma rozumieć, wyszła 40 , i 33 czyli teraz bedzie juz inaczej, i do tego juz 1 taz padła wiec teraz poleca juz ine dosc zaległe numery no chyba ze stanie sie cud i powtórza jeszcze raz 40 ale to raczej chyba niemozliwe jest
To trzeba się prawnika zapytać, bo to zależy jakie postanowienia zawarli w rejestracji syndykatu? Chyba że to wszystko "na gębę". Były przypadki ze np jak trójka przyjaciół trafiła kupon to trójka poszła po wygrana.
To jest tak samo jak Arczibalik gra z Sebastianem dla lotto niema dwóch właścicieli kuponu jest tylko jeden co ma go w ręku
Panoramix trafiłes to
Jedynie między sobą jak se nie ufają to pozostaje umowa cywilno prawna
No i najlepiej taką zawrzeć. Przyjaźn przyjaźnią ale papier lepiej mieć
4 006 366. GTV jeszcze jest cos takiego jesli w tym samym czasie wysyłamy ten sam kupon w dwóch wtedy trafiamy głowna wygrana razemui jest ona dzielona na nas 2
O czym Wy piszecie ?
Rob.. Ja to wiem I Ty to wiesz ale gdybamy przy struganiu dzidy
Jak jest duża wygrana to wszyscy idą do oddziału i razem odbierają wygraną .
Koniec tematu
Koniec tematu
Sebastian robal pytał o coś przewiń czat to będziesz wiedział o co nam chodzi
to mi się podoba piszemy o wygranej jak o zakupach pieczywa Nat jaka walizkę bierzesz na ?
Po co mi walizka? No chyba żeby jakiegoś trupa schować to zawsze jakaś walizka legitna
Błyskotce włożą do bagażnika Lexusa
Nie, wpłacą mi na konto i sobie odlecę helikopterem na jakąś wyspę pognębić tam ludzi
GTV, możesz zadysponować wypłatę na kilkanaście kont, to nie problem, pytanie, jeśli to nie twoje konta, to jak potraktuje skarbówka ?, czy trzeba by zawierać notarialne zapisy do każdej gry, czy / a to już chyba trochę mniej legalne / pisać jakiś papier u notariusza po )
Błyskotka polecisz helikopterem na wyspę?
4 006 374. GTV no to wtedy odbiera ten ta wygrana kto ma kupon w takim przypadku ale jesli gramy razem i sobie na wzajem ufamy,to i tak sie dzielimy, chyba ze jedna osoba sie zrzeknie wygranej na czesc drugiej to wtedy osoba która ma kupon zabiera kase, tylko dla siebie, qw innym przypadku
No właśnie robal tu rozumiem oco chodzi ale to raczej pytanie do prawnika