Wpisy 4 006 049 – 4 006 148
18 listopada 2020 17:53 → 18 listopada 2020 19:13, 100 wpisów
mnoim zdaniem jesli jestesmy w czerwonej strefie i mamy przestrzegac tych nowych tez i za obostrzen to powinni do tego sie stosowac wszszyscy aby ta głowna fale zachorowalnosci zatrzymać, powinny byc pozamykane nie tylko szkóly ale i zaklady pracy, na ten okres m wszyscy powinni siedzieć w domu,i niechodzić nigdzie, anie jedni pracuja drudzy nire pracujas, cio co pracuja sa narazeni na nabycie covoda 19, i dlatego te zakazenia ida do przodu, zamiast sie cofac, nikt tez jeszcze niema 100% szczepionki która po zaaplikowaniu odrazu wyleczy pacjenta z covida19, wiec pieprza głupoty jednym słowem,
sebastian piszesz ze na ta chwile liczba zarazonych spadam tak bo ci ludzie umieraja zarazeni, bo lekarze z tego co słyszałem to wybieraja kogo odłaczyć od respiratora a kogo nie, wiec wiecej ludzi umiera, i ta statystyka zarazonych spada, albo jeszcze inaczej, spada bo nie wszyscy sie poodadli testom na kowid 19, ,pytanie ile osób juz zrobiło test na covid19 a ile jeszcze nie?
sebastian piszesz ze na ta chwile liczba zarazonych spadam tak bo ci ludzie umieraja zarazeni, bo lekarze z tego co słyszałem to wybieraja kogo odłaczyć od respiratora a kogo nie, wiec wiecej ludzi umiera, i ta statystyka zarazonych spada, albo jeszcze inaczej, spada bo nie wszyscy sie poodadli testom na kowid 19, ,pytanie ile osób juz zrobiło test na covid19 a ile jeszcze nie?
ile u was tam w mieście kosztuje zrobienie testu na cowid 19?
4 006 047. Sebastian_M jaK zawsze spokojnie, wszystko ogarniemy
Johno
Nie mam pojęcia o kosztach testów.
Widzę Forsami wziąłeś sprawy w swoje ręce
Widzę Forsami wziąłeś sprawy w swoje ręce
Arczybalik bo nasi rządzący to idioci sklepy meblowe zamknąć
Ja boję się bardziej testu ciążowego
4 006 053. johno
mam takie pytanie ile osób tu z czata zrobiło juz test na covid 19 sobie?
lub chce zrobić w najblizszym czasie,
ja wczoraj na jednym ze portali regionalnych widziałem ogloszenie z cena testu, na stak zwanym ej staci epidiommologicznej pobierajacej,wymazy na obecnosc covida 19- a byla to kwota 320zł dlatego pytam jaka jest cena tego testu, bo chciałem zrobić porównanie tego czy w innych miejscowosciach jest tak samo, czy moze sa tańsze,gdzieś,
mam takie pytanie ile osób tu z czata zrobiło juz test na covid 19 sobie?
lub chce zrobić w najblizszym czasie,
ja wczoraj na jednym ze portali regionalnych widziałem ogloszenie z cena testu, na stak zwanym ej staci epidiommologicznej pobierajacej,wymazy na obecnosc covida 19- a byla to kwota 320zł dlatego pytam jaka jest cena tego testu, bo chciałem zrobić porównanie tego czy w innych miejscowosciach jest tak samo, czy moze sa tańsze,gdzieś,
Ja nawet jak bym miał objaw to bym nie poszedł.......i dlatego liczba testów spadła bo nie ryzykując na przeziębienie dostać 10 dni
4 006 056. zbigniew g moim zdaniem rzadzacy nie powini zajmowac sie takimi bzdetami jak sklepy meblowe tylko zakupieniem wiekszej liczby łózek, szpitalnych i respiratórów, i sciagnieciem wiekszosci lekarzy ktorzy pomoga chorym na covid19, juz czytałem ze w niektórych szpitalach brakuje maseczek, worków na zwłoki, i innych zeczy potrzebnych w szpitalu, oraz spirytusu, bo go coraz wiecej sie zużywa , przez personel szpitala, , takimi zwczami powinni sie zajmowac a nie pierdołami jak sklepy, czy maja byc otwartye czy nie
Dobrze że kolektury nadal czynne
Ja tam 10 dni mogę w domu zostać ale żeby nie być chorą tylko tak żeby odpocząć
Ale sklepy meblowe to powinny być otwarte
Nie żebym teraz meble chciała kupić ale Ikea też zamknięta chyba przesada
Naukowcy już dawno powiedzieli że niektórym po kovidzie mózg się o 10 lat przesunąć są starsi ich mózgi.....tak jak z naszym PISEM
Ile analiz Multi bym zrobila wtedy
Przed chwilą padło 1 x 31200,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Zb tobie i bez covida się przesunął.
10 razy więcej
Osa
Rozloza gospodarkę na całego grypa co roku była i z tego powodu nikt sklepów nie zamykal
Ty

Osa spotkamy się w niebie
4 006 060. johno nie no ja CIE rozumie niemasz narazie objawów to nie robisz testów a skad wiesz ze nie jestes zakazony, prawdopodobnie to tez objawia sie na poczatku bezobjkawowo, potem narazta najpierw goraczka, potem utrarta wechu i smaku, nastepnie napady dusznosci , zawroty głowy i szpital, a potem juz róznie jest wtedy szybki test na covid i wynik po 2 dniach pozytywny i lazaret w szptalu , a tam, jak w tptka wybór czy pomoga mi czy nie, jak w totku czy bede zył i załapie sie pod respirator czy nie, a wtedy jest juz a pozno okazuje sie

Osa wyprowadzaj swoje psa bez maski pies może bez maski
4 006 078. zbigniew g a tak tak
Kto cię wpuści do nieba
7 w niebie już byłem jak byłem młody
4 006 064. Biedroneczka1977 a to tak oczywiscie, moim zdaniem lepiej troche przeczekac w domu, ten najtrudniejszy okres kiedy, ta choroba wzrasta, niz isc i sie tez gdzies zarazić,
Już zapomniałeś jak to jest
Islandorka 20 lat temu hormony mi szalaly i to na maksa ......
Islandorka tasiemce poszła oglądać tenelowele
Wysłałem nawet 2x9 na 2 losowania nie pamiętam czy wezmą te zakłady udział w promo na jutro tyle razy był walkowany ten temat co ma być to będzie
Johno te liczby to intuicja czy statystyki ?
4 006 061. johno 2020-11-18 (18:09) a do czego te liczby do mini czy multika podałes bo jesli do mini to niewidze ich na wyjscie ale kto wie, w multiku tez sie nie pojawiaja, ale sprówac zawsze mozna
według mnie bedzie pare powtórzonych liczbt w multikiu z godz 14 jesli chodzi oprzedział liczb 1-10 nie powinno wujsc nic, , ale to nieznaczy ze tak bedzie jak tu pisze
według mnie bedzie pare powtórzonych liczbt w multikiu z godz 14 jesli chodzi oprzedział liczb 1-10 nie powinno wujsc nic, , ale to nieznaczy ze tak bedzie jak tu pisze
dzisiaj w multiku pojawia sie ciekawe na zbyt liczby moga wyjsc powtórnie niektóre liczby lub liczby które beda nowe, calkowicie, sa teo tez i liczby które tu co niektórzyu juz pokazali na czacie w swoich ukladach, ale beda to wybrane nie wszystkiee, ktore tu publikowaliscie, widze pewne liczby na tak, inne na nie, niepomorze tu tu wcale ani, kaszpirowski ani, krzysztof jackowski, a nasz tylko mózg, jesli wyszła juz liczba 21,23, 27, to teraz powinna wejsc liczba 25 wspolna z tymi liczbami, itd,
Przestancie juz pisac o tej koronie w kolko bo juz nudne sie staje
Do pracy wróciło parę osob które były na l4 20-26 dni jedni w tym samym czasie inni różnie sa tacy którzy jeszcze sa na l4 czekają na wynik testu jeden wrócił do pracy i dopiero dostał wynik pozytywny razem pracujemy w zespole z tymi co gadalem kazdy miał inny objaw każdy innaczej przechodzil wiek nie ma znaczenia niektórzy dalej cos odczuwają w klacie nie którym jeszcze nie do końca wrócił smak zapach jednych trzymala goraczka tydzień jednych ból glowy miesni taki ze z łóżka nie mogli wstać mieli problemy
4 006 095. damian1983 jaka kotrona teraz skupiamy sie nad liczbamina wieczorne losowanie, korone to dostaniemy jak trafimy głowna wygrana w którejs z gier jak przytulimy głowna wygrana,
Moja matka robi w szpitalu na oddziale covid I tyle tego nie przezywa co Wy tu taj. Kiedys sie to skonczy trzeba to przetrzymsc I tyle w temacie
Przetrzymac*
Gosia__77 t
Ciekawe czy w mini będą 30 stki tak z 4 cyfry szczególnie ho mi o parzyste
Biedroneczka1977 typował(a) za 4 zł w Keno na losowanie nr 952720 i trafił(a) 500 zł
Mi sprawia przyjemność satysfakcję fakt jak mi dobrze w typowanej zabawie idzie dobrze tu i na forum w tematach których jestem
Biedroneczka1977
Gosia szalejesz miszczu
Ciekawe czy w ciagu najbliższych 3-4 losowan multi poleca tasiemce liczbowe z małych nastek 60 tek szczególnie z 70 tek
Jadłam kolację zamiast iść grać
Mewa
Gosia
Mogłam iść do zaby a tam
A W realu to 4 zł wygrywam
Dziękuję za brawa
Gosia Ale dałaś czadu
Mewa nic mi nie gdzie ostatnio w Multi
W keno miałam takie 4 22 44 46 48 49 może je wysłać na Multi ?
Gosia jakie miałaś jak można wiedzieć ?
biedroneczko narazie nie podam bo mam je do multi i ts ich mi nie wylosuje
Ja wysłałam na 20 losowań dwa zakłady same swoje typy kiedyś w realu na nie parę zł wygrałam chyba dwa lata temu w swoje imieniny miałam 500 ale wtedy miałam farta
Oki Gosia rozumiem to jutro albo kiedyś
Bo Ty Mewa wiesz że one się lubią
Muszę iść do zaby puścić coś bo nie będę mogła spać jak nie wyśle