Wpisy 4 005 949 – 4 006 048
18 listopada 2020 15:40 → 18 listopada 2020 17:51, 100 wpisów
troche mam kontrowersji na temat wybranych liczb, ale co tam raz sie zyje

Dla Błyskotki
Golf
Może
Jaki śliczny! I jeszcze czarny, boski.
Albo czarny albo głęboki burgund ?
Albo czarny albo głęboki burgund ?
https://www.cda.pl/video/458441081
Rob... wszystko można byle z wolna i z ostrożna
Rob... wszystko można byle z wolna i z ostrożna

To byłoby zbyt proste żeby takie wpadły na wieczór
4 005 960. Angierski ja wybieram ten 2 rzd czyli najgorsze Twoim zdaniem
4 005 963. Sebastian_M czyzby był to lexus i 250 czy bmw525
4 005 963. Sebastian_M juz widze GS430 LUB 450, LEXUS
nie teraz testuje i dal - bo u mnie w programie sie te zestawy zmieniaja
sprawdzcie ten zestaw w Testerze to sie mocno zdziwicie
13,18,20,32,36,51,59,64
13,18,20,32,36,51,59,64
ale to jest norma 8 liczb wchodzi z poprzednich kilku losowan
sa 8/8 ktore padaja 3 razy ale gdzies w okolo 200 losowaniach
4 005 993. Blyskotk TO JEST NA NIE
W miejscowości Gorzów Wielkopolski padła wygrana 10 000 zł w zdrapce KASA KING
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
W miejscowości Zawiercie padła wygrana 177 777 zł w zdrapce RUBINOWE 7
W miejscowości Szczecin padła wygrana 85 000 zł w zdrapce KRZYŻÓWKA XL
Arczibalik73 co dziś puszczasz ?
4 005 993. Blyskotk 1 multik i 1 mini na wiecej brak funduszy, ciagnie mnie na multika bardzo , o 14 niewysyłłałem, wiec na wieczór musze puscić, ciagnie mnie na pare liczb cholernie czy wyjda okaze sie o 21,58
4 006 004. Sebastian_M 1 multik i 1 mini na wiecej brak funduszy, ciagnie mnie na multika bardzo , o 14 niewysyłłałem, wiec na wieczór musze puscić, ciagnie mnie na pare liczb cholernie czy wyjda okaze sie o 21,58
pomyłka to miało być do sebastiana M a nie DO błyskotki
pomyłka to miało być do sebastiana M a nie DO błyskotki
4 006 008. Blyskotka nie dziekuje ale niech wpadnie
dałam najpierw na trzy losowania po tych losowaniach jeszcze na cztery losowania
Witaj marek33
jeszcze te liczby z keno dałam do multi może los tak chce
jeszcze te liczby z keno dałam do multi może los tak chce
Witajcie
AngieRski czy ja dobrze rozumiem ze maszyna daje 8/8 te co już były kilka losowań temu ?
Gosia witaj
Czytam ze maszyna Tobie dała 3/5 kilka razy po rząd ?
Cześć . Cicho, premier mówi.
Fajną maseczkę ma premier, ja na dwie bardzo fajne z 3 warstwami. Mama mi kupiła, od syna szefowej że sklepu widziała co wydzierżawiają u nas po 14.99. Ale kupię Alfy Romeo i jak premier.
Byłem zakupy zrobić w Dinie, tacie też
To jak to spada, dlaczego ?
4 006 027. zgrywus ale który premier to mówi? bo jest 2 premierów,?
teraz mowia o odwrocie a za godzine bedzie ze jest wzrost i nowe obostrzenia, wprowadzaja, , to tak wygladawszystkio jakby ta pademia była na zawolanie rzadu, , raz mowia tak, a za chwilke cop innego, to wkoncu jak jest z ta pademia, , itym cowidem 19, przedwczoraj szedłem ulica i na tablicy nekrologów niebyło zadnego nowego nekrologu, wczoraj szedłem do kolekturu okolo 21, 10 i juz wisiało 7 nekrologów i wszyscy mi znajomi ludzie, wiec pytam jesli dzienie przed pademia bylo1 góra 2 klepsydry a teraz jest dziennie do 4 a wczoraj nagle 7, to jak to jest ze pademia spada, jesli ludzie umieraja tu w róznym wieku,i na rózne choroby
teraz mowia o odwrocie a za godzine bedzie ze jest wzrost i nowe obostrzenia, wprowadzaja, , to tak wygladawszystkio jakby ta pademia była na zawolanie rzadu, , raz mowia tak, a za chwilke cop innego, to wkoncu jak jest z ta pademia, , itym cowidem 19, przedwczoraj szedłem ulica i na tablicy nekrologów niebyło zadnego nowego nekrologu, wczoraj szedłem do kolekturu okolo 21, 10 i juz wisiało 7 nekrologów i wszyscy mi znajomi ludzie, wiec pytam jesli dzienie przed pademia bylo1 góra 2 klepsydry a teraz jest dziennie do 4 a wczoraj nagle 7, to jak to jest ze pademia spada, jesli ludzie umieraja tu w róznym wieku,i na rózne choroby
Tak średnio w miarę. Pomogę jak mogę. Chciałbym się do ciebie przytulić. Wiesz o co mi chodzi ? Chociaż z tą dziewczyną z pracy bardzo dobrze i czerwieni się jak do niej mówię, śmieje się. Mam dobre podejście. Samotność. Pomóż mi jak mam do niej ?
Mam plan pewien ale on jest niedobry. Nie można go wprowadzić w życie. Choć podziałał by pewnie. ?
U nas chory jest, kilku ie widać. A ja zdrowy cały czas. Oby tak dalej.
niedawno mówili w TV ze rzad nakazał zamkniecie sklepów meblowych oraz sklepów wieloopowierzchniowych w tym RTV
w tym skleoów na czas pandemi w nowych za obostrzeniach do 29 listopada, Wwczoraj słyszałem w radiu ze rzad debatuje nad otwarciem sklepow meblowych, nie zajmuja sie tym czym potrzeba tylko tym czy zamknac sklepy meblowe czy nie?, co ma sklep meblowy wspolnego z pademia, wogóle, teraz chca rte sklepy otworzyć, co róz jakkies błedne informacje podaja i jest dezinformacja poprostu, raz mowia tak zaraz zmieniaja zdanie, na inne, a ludzie nadal umieraja i na covid-19 i inne tez wspolistniejace choroby, to wkoncu ta pandemia wzrasta czy spada,
w tym skleoów na czas pandemi w nowych za obostrzeniach do 29 listopada, Wwczoraj słyszałem w radiu ze rzad debatuje nad otwarciem sklepow meblowych, nie zajmuja sie tym czym potrzeba tylko tym czy zamknac sklepy meblowe czy nie?, co ma sklep meblowy wspolnego z pademia, wogóle, teraz chca rte sklepy otworzyć, co róz jakkies błedne informacje podaja i jest dezinformacja poprostu, raz mowia tak zaraz zmieniaja zdanie, na inne, a ludzie nadal umieraja i na covid-19 i inne tez wspolistniejace choroby, to wkoncu ta pandemia wzrasta czy spada,
za covid lekarze mają więcej płacone to i innych chorób nie ma
Arczibalik73 na tę chwilechwilę liczba zarażonych spada
Ale my musimy się skupić na liczbach do Mini