Wpisy 4 004 462 – 4 004 561
16 listopada 2020 22:18 → 16 listopada 2020 22:57, 100 wpisów
to sa kosmici
bo zauważcie , w czasie każdego losowania, jak już pokażą bęben ale przed 1 podaną cyfrą - w bębnie widać cień odchodzącej postaci
Pasko no widać na tym nagraniu coś nie tak
Jak oglądam losowania na lotto.pl to cały czas jest często jakby przesunięcie klatki
czyżby montowali losowania i w urywkach podają wylosowane liczby toż to jest często w trakcie losowania to oszustwo chyba
Na tym filmie widać jak odwraca się w kierunku maszyny losującej mini lotto a losowana jest kaskada he he
Jak oglądam losowania na lotto.pl to cały czas jest często jakby przesunięcie klatki
czyżby montowali losowania i w urywkach podają wylosowane liczby toż to jest często w trakcie losowania to oszustwo chyba
Na tym filmie widać jak odwraca się w kierunku maszyny losującej mini lotto a losowana jest kaskada he he
i osoba podająca liczby odchodzi po prostu do jakiejś tam kamery , czy monitora aby te liczby widzieć
4 004 456. zgrywus aha i jeszcze zapomniałem ci napisac ze jesli którys z nas trafi głowna wygrana na numerach które razem wytypowalismy , to wtedy dzielimy sie wygrana, ale jak trafimy całe 5/5 nie inaczej, natomiast inne mniejsze uklady typu 4/5 3/5 pozostaja dla tej osoby która askurat ten kupon wysłała rozumisz?
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 280 669,20 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
4 004 195. johno 2020-11-16 (18:16) ? Kkwdp ?
13,42,69 z interpretacji snu
I jak tu nie wierzyć w sny
13,42,69 z interpretacji snu
I jak tu nie wierzyć w sny
Dopisano wygrane Ekstra Premii - brak głównej wygranej
oni nie czytaja numerow z maszyny tylko z monitoru co zbliza kamera

4 004 463. GTV
jakby nagrania były wcześniej to by se te liczby z kartki odczytała
jakby nagrania były wcześniej to by se te liczby z kartki odczytała
Gdyby było 24 -25 a nie 25,26 to byśmy mieli 4/5
MONTEZUMA1 260 zł → 1820 zł za malo
arczia macie spisaną umowę u notariusza w przypadku trafienia 5/5?
moga dla pewnosci i lepszej ostrosci obrazu brac z monitora
jutro tez jest dzien
Gosia
Błyskotka dzięki
Błyskotka dzięki
GTV Islandorce podałem liczby do Mini i było w nich 4/5 sama Ci powie
Dałem liczby tylko 18 i 20 a było 19
Dałem liczby tylko 18 i 20 a było 19
babka musi miec synchronizacje z kamero, i podawac to co pokazuje kamera, dlatego bierze z monitora obraz kamery i dopiero odczytuje
Najpierw kupony muszą być wysłane zgrywus wtedy nagranie biorą z dnia żeby ominąć szerokim łukiem wygrane
Mini niedługo zostanie rozbity
4 004 447 Ale piękny..A i tak na takim lapku niektórzy by odpalali maksymalnie yt, netflixa i insta
A tu by nie trzeba było wszystkich gier na ultra low ustawiać
A tu by nie trzeba było wszystkich gier na ultra low ustawiać
Panoramix
Panoramix
A ja 49,90 zł
Piątka w Mini na MP zbliża się wielkimi krokami
Panoramix już wiemy kiedy
4 004 485. zgrywus nie , ale to nam niepotrzewbne jest , wiemy jakimi liczbami gramy, zobacz unas jest tak ja np, mam na tydzień na gre w lotka 10zł a sebastian, ma np 2 wygrane pod rzad na jakis tam naszych ukladach, np, wczoraj trafil 49.90 a dzisiaj 24,00zł razem w 2 dni tylko w mini trafił 73,90zl i teraz on taka kwota dysponuje pomijajac jeszcze to co trafil w multika, , wtedy zobacz on moze wza to wysłac wiele kuukladów ,ja niestety niemoge tak grac równo jak sebastian boi umnie z moich ukladów którymi ja gram niewiele wychodzi, on ma wiekszy budzet imoze wiecej ukladów wysłac na dane losowanie ja zas mam budzet ograniczony bo 10zł to nie jest duzo na cały tydzien na gry, jak bede pracował gdzies to wtedy bede gral na wiecej zapewne ukladów jak kiedys dawniej, teraz niemoge sobie nato pozwolic teraz trzeba grac skromnie,
arczibalik73
Zgrywus nam nie potrzeba notariusza. Wystarczy ludzka uczciwość
4 004 521. Sebastian_M dokladnie tak jak piszesz uczciwosc ludzka jest najwazniejsza, panoramix tu tez masz racje, ale niejest tak i kazdy gra jak gra
Arcz... więc i dla Ciebie bo z tego co piszecie to strugaliście razem dzidę na ts
Panoramix i tu masz rację
Brawa dla Arczi
4 004 524. panoramix tak strugalismy i dalej strugamy dzide na nastepne losowania az trafimy ta głowna wygrana raz sie wygrywa raz sie przegrywa aby za jakis czas znów trafic imoze tym razem juz i głowna wygrana zobaczymy coo ta dzida upolujemy
Wykorzystać koronawirusa i zrobić w zdrapce przyciągające hasło reklamowe ... da się? da się.

Pasko
Wygrana 10 zł
Wygrana 10 zł
to jest zdrapka jednego z multipaskowiczów, którą zamieścił w dziale Zdrapki na stronie
Takie liczby jutro na 14 wyznaczyłam :
1,11,14, 24,17, 18,19,54, 64,15, 25,35, 45,55, 57
1,11,14, 24,17, 18,19,54, 64,15, 25,35, 45,55, 57
Dziś widziałem tę zdrapkę ale nie gram w to.
Nawet nie wiem ile to kosztuje.
Nawet nie wiem ile to kosztuje.
ciekawe że pierwsza zdrapka 0522 miała premierę 6 marca, kiedy pojawił się w Polsce koronawirus po raz pierwszy ... a druga edycja 10 listopada, kiedy był szczyt zarażeń. Hasło przewodnie "NIE CZAS UMIERAĆ"
jutro wyjda liczby te które miniewyszły dzisiaj wieczorem cos czuje dzisiaj weszło wieczorem 73 wiec jutro bedzie 75 zapewne z 65, i 27
najbardziej na północ wysunięty zakątek Europy
Hike to Knivskjelodden on Magerøya Island, North Cape, Norway
Hike to Knivskjelodden on Magerøya Island, North Cape, Norway
4 004 543. panoramix a zauwazyłes ze dzisiaj weszło 66 i 69 a nie było ich w sobote jak powinny wyjsc , a wyszły dopiero dzisiaj czyli jednym słowem liczby wychodza z opoznieniem 2 dniowym tak samo ostatnio wychodziły liczby 1,3, które to zawsze wychodza niby w poniedzialki a a tu niestety wyszła dzisiaj tylko 3 a 1 jedynka dopiero wejdzie w piatek jak dobrze podzie
trzeba dokladnie obserwować liczby jak wychodza
trzeba dokladnie obserwować liczby jak wychodza
ja tam niegram w zdrapki, niewieze ze moge cos wygrac powyzej 1zł
Gonzaga
Albo nasza albo Wasza
Najważniejsze że padnie
Albo nasza albo Wasza
Najważniejsze że padnie
4 004 557. gonzaga 2020-11-16 (22:56) Scyzorykowo
witaj no tego to nikt nie wie ale komuś wpadnie
witaj no tego to nikt nie wie ale komuś wpadnie