Wpisy 4 003 215 – 4 003 314
15 listopada 2020 19:50 → 15 listopada 2020 21:53, 100 wpisów
u mnie lipa
A ja wierzę ze wygram w mini tylko nie dzisiaj bo nie wysłałam
tak jak pisałem ludzie wygrywaja w grach tylko nieliczni,nie wszyscy choć graja wszyscy dlatego nie nalezy czekac na czacie na liczby które ktos poda i nimi grac tykllko , wymysklić swoj uklad liczb i nim zagrać tylko tak bedzie mozna wygrac coś
Alkoholu jej dać. Bo lubi.
Przecież wszystkich liczb które zostały wysłane maszyna nie ominie chyba jeszcze tak nie było żeby napisali wygrane w Multi 0zł nikt nie trafił nawet 3\3
gdyby wszyscy wygrywali to ts poszedłby z torbami ts ma zyski zapisane w regulaminach
W pewnej rodzinie urodziły się trojaczki.
Do domu przyszło wielu znajomych aby zobaczyć ten cud natury. Wszyscy oglądali uśmiechali się jak to przy takiej okazji.
Tylko jeden z gości, kynolog, oglądał noworodki szczególnie dokładnie, przyglądał się im z wielką uwagą. Po dobrej chwili skończył oglądać, zdjął okulary i pewnym głosem pokazując jedno z dzieci rzekł do szczęśliwego ojca:
- Ja bym zostawił tego.
Do domu przyszło wielu znajomych aby zobaczyć ten cud natury. Wszyscy oglądali uśmiechali się jak to przy takiej okazji.
Tylko jeden z gości, kynolog, oglądał noworodki szczególnie dokładnie, przyglądał się im z wielką uwagą. Po dobrej chwili skończył oglądać, zdjął okulary i pewnym głosem pokazując jedno z dzieci rzekł do szczęśliwego ojca:
- Ja bym zostawił tego.
No wiadomo ze wszyscy nie mogą wygrać zysk musi mieć ale nie snujmy teorii spiskowych ze tylko po 4 zł ludzie wygrywają
od tego momentu co wkleilem screenshota juz przegral 2000 euro
- Kochanie, jak wrócisz z pracy będę leżała nago w łóżku.
- Dzieci zostają dziś u dziadków?
- Tak
- Świetnie. Położę się w ich pokoju.
- Dzieci zostają dziś u dziadków?
- Tak
- Świetnie. Położę się w ich pokoju.
4 003 214. krzysztof 24 a wiesz dlaczego tak jest ze wygrywa ts? bo popatrz np , podaje tu na czacie pewien uklad liczb, który mowie ze jest pewny, , wiekszość osób które sledzi czat kresli ten sam uklad i wysyła na dane losowanie,niektuzi tez i zwiekszaja stawke , bpo o niby ten uklad który ja tu podałem jest niby według mnie wygrany, , i wszystcy robia blad bo wysyłaja to samo co ja, i graja tym samym ukladem, a nie kresla innych ukladów, które moga byc faktycznie tez i wygrane, nikt z nas noiewie na 100% jakie numery moga sie pojawić na wet jasnowidzdze nie mówia o tym, , macie przyklad pana Krzysztofa jackowskiego, on niechce przewidziec co np , wyjdzie w takie lotto, mowi to wprost ze on nigdy niepróbował robic jakiejs wizji liczb, i on tez niegra w gry losowe, podejrzewam ze nierobi tego i specjalnie tez bo jeszcze by przewidział liczby i by wygrał, a on niegra w to , ma wazniejsze sprawy i jak odnajdywanie ludzi, i pomaganie rodzinom, i to jest gosc na poziomie znany na całym juz świecie ze swojjej profesji, i tego co robi, , a ts wygryewa wtedy gdy wlasnie gracze nie kresla innych ukladów tyklko ten np. jeden który ja czy kto inny tu poda na czacie, jako ten wygrany, , dlatego tez uwazam zeby TS nie był wygrany to twórzmy nowe uklady sami, i wysyłamy je, nie spisujemy z czata czyichś, gramy tylko własnymi ukladami, , te z czata mozemy brac nieraz i pod uwage, i laczyć je ze swoimi
Chciałbyś puknąć taką ładną Murzyneczkę?
- Pewnie, Monia.
- To daj stówkę na solarium.
- Pewnie, Monia.
- To daj stówkę na solarium.
Mama: Jak mu powiemy?
Ojciec: Coś wymyślę...
*idzie do pokoju synka*
- Cześć tato!
- Cześć synku. Co robisz?
- Rysuję naszą rodzinę, pani w szkole kazała.
- Zetrzyj psa.
Ojciec: Coś wymyślę...
*idzie do pokoju synka*
- Cześć tato!
- Cześć synku. Co robisz?
- Rysuję naszą rodzinę, pani w szkole kazała.
- Zetrzyj psa.
- Tato, a skąd ja się wziąłem?
- Synku problem nie w tym skąd się wziąłeś, tylko po ch*j ja tam wtedy poszedłem.
- Synku problem nie w tym skąd się wziąłeś, tylko po ch*j ja tam wtedy poszedłem.
No Pasko właśnie miałam zrobić zrzut ekranu I umieścić
Emeryt jak nie śpisz to zobacz te wygrane w Keno
W multi słabo,może się coś skubnie w Mini Lotto
1,2,3,6,7,17,19,20,22,23,34,35
12,13,16,24,25,27,31,32,37,40,41,42
1,2,3,6,7,17,19,20,22,23,34,35
12,13,16,24,25,27,31,32,37,40,41,42
Ten piękne z 13 latką, choć nie ma podane. To nie moja wina prawda ? Eeeeeeee
4 003 238. zgrywus ok moze sa i tu tez i wyjatki, ale ja pisze to ogólnie
Niech piszą na profilu a nie, szukają fraje, a potem krzyk i płacz.
4 003 225. krzysztof 24dobry kawał
juz mamy 2 pewniaki, 1, 5, 13, 21,24,25
na multika teraz na 21,50
na multika teraz na 21,50
Pasko największe wygrane były 100 000 000 I to w Polsce nigdy bankrut nam nie odda
Krzysztof24
Też mam coś:
Synek do ojca:Tatusiu dlaczego Ty i Mamusia jesteście biali,a ja czary???
Ojciec:
Oj synu to była taka balanga,że na twoim miejscu cieszył bym się,że nie szczekam
Też mam coś:
Synek do ojca:Tatusiu dlaczego Ty i Mamusia jesteście biali,a ja czary???
Ojciec:
Oj synu to była taka balanga,że na twoim miejscu cieszył bym się,że nie szczekam
Co za żałosna drużyna... Mieliśmy być góra z Włochami bo tyłu nie przyjechało a to oni robią co chca
Soł romantic

Krzychu nie trać nadziei...
Kaczyński też nie traci.. Zawsze chciał być prezydentem
I nadal w tym trwa
Kaczyński też nie traci.. Zawsze chciał być prezydentem
I nadal w tym trwa
slabizna z naszej strony taka gra to w obronie na calym boisku
Brzęczek co ty zrobiłeś ?
Co to za ustawienie co to za skład ?
Lewy uderzył.
Jaki karny ?
Pffffffff
krzysztof c stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
No i 1:0dla Włoch Lewy za co kasę bierze Krycha słaby.. resztę przemilcze
no za dobre pol listopada i kulawa gra naszych niezdarnych kopaczy4 003 289. tomi77 wiesz co ja uwarzam ze polska teraz druzyna która gra to jakac chyba pomyłka jest ii kpina poprostui i reaguje na nich tylko moze lewemu uda sie cos trafic w drugiej polowie, jesli wogóle,
4 003 295. RT1 2020-11-15 (21:32) Częstochowa
Po przerwie cały zespół do wymiany
tak masz racje tylko kto za nich wejdzie chyba mogli by tylko politycy z wiejskiej, bo tutaj to chyba juz był wystawiony najlepszy skład
Po przerwie cały zespół do wymiany
tak masz racje tylko kto za nich wejdzie chyba mogli by tylko politycy z wiejskiej, bo tutaj to chyba juz był wystawiony najlepszy skład
Ha... Wlichow trza chwalić... Grają składnie... Grają swoje i wcale nie przejmują się wielkim Żyleta Lewym...
a miałem sie pytac , czy wedrowca netowy jest na czacie, któs dzisiaj z nim tu pisał na czacie czy tez nie jest czasem zablokowany,
Dopisano wyniki Multi Multi
01, 06, 10, 22, 27, 35, 39, 40, 41, 45, 47, 49, 52, 56, 63, 65, 66, 68, 72, 78
Plusem jest liczba: 49
01, 06, 10, 22, 27, 35, 39, 40, 41, 45, 47, 49, 52, 56, 63, 65, 66, 68, 72, 78
Plusem jest liczba: 49
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 12781 zestawów od 1685 graczyŁączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 9 870 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 19 192 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- said - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 380 zł = 76,00 x koszt gry
- Bul - koszt gry: 22,50 zł, wygrana: 702 zł = 31,20 x koszt gry
- mecenas-osa - koszt gry: 25,00 zł, wygrana: 700 zł = 28,00 x koszt gry
- wiesiołek - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 120 zł = 24,00 x koszt gry
- cha - koszt gry: 10,00 zł, wygrana: 140 zł = 14,00 x koszt gry
Dopisano wyniki Mini Lotto - 03,22,29,31,36