Wpisy 4 003 210 – 4 003 309
15 listopada 2020 19:47 → 15 listopada 2020 21:52, 100 wpisów
4 003 204. krzysztof c daj jej czas na przemyslenie, tego czy chce być z Toba czy nie, poprostu zapytaj , jej jakie masz uniej szanse, czy wogóle masz szanse, jesli powie ze niemasz szans poprostu odpusc ja sobie i, zapamietaj ze widac nie jest warta Twojej osoby, , powiedz jej dziekuje i odejdz,i powiedz i tak niejestes mi do niczego potrzebna nie ty to inna, zobaczysz co sie stanie, po kilku dniach, dziewczyna ta przemysli to i przyjdzie do ciebie sama w podskokach, i powie ze chce byc z toba, tylko niewyjezdzaj jej ze stopkami,
czyli jednak ktoś wygrywa nawet o wiele częściej niż 10/10 w multi
No widzisz Emeryt twierdzi ze dużych wygranych nikt nie wygrywa musiałam się melisy napić normalnie
przewaznie wygrywa ts
u mnie lipa
A ja wierzę ze wygram w mini tylko nie dzisiaj bo nie wysłałam
tak jak pisałem ludzie wygrywaja w grach tylko nieliczni,nie wszyscy choć graja wszyscy dlatego nie nalezy czekac na czacie na liczby które ktos poda i nimi grac tykllko , wymysklić swoj uklad liczb i nim zagrać tylko tak bedzie mozna wygrac coś
Alkoholu jej dać. Bo lubi.
Przecież wszystkich liczb które zostały wysłane maszyna nie ominie chyba jeszcze tak nie było żeby napisali wygrane w Multi 0zł nikt nie trafił nawet 3\3
gdyby wszyscy wygrywali to ts poszedłby z torbami ts ma zyski zapisane w regulaminach
W pewnej rodzinie urodziły się trojaczki.
Do domu przyszło wielu znajomych aby zobaczyć ten cud natury. Wszyscy oglądali uśmiechali się jak to przy takiej okazji.
Tylko jeden z gości, kynolog, oglądał noworodki szczególnie dokładnie, przyglądał się im z wielką uwagą. Po dobrej chwili skończył oglądać, zdjął okulary i pewnym głosem pokazując jedno z dzieci rzekł do szczęśliwego ojca:
- Ja bym zostawił tego.
Do domu przyszło wielu znajomych aby zobaczyć ten cud natury. Wszyscy oglądali uśmiechali się jak to przy takiej okazji.
Tylko jeden z gości, kynolog, oglądał noworodki szczególnie dokładnie, przyglądał się im z wielką uwagą. Po dobrej chwili skończył oglądać, zdjął okulary i pewnym głosem pokazując jedno z dzieci rzekł do szczęśliwego ojca:
- Ja bym zostawił tego.
No wiadomo ze wszyscy nie mogą wygrać zysk musi mieć ale nie snujmy teorii spiskowych ze tylko po 4 zł ludzie wygrywają
od tego momentu co wkleilem screenshota juz przegral 2000 euro
- Kochanie, jak wrócisz z pracy będę leżała nago w łóżku.
- Dzieci zostają dziś u dziadków?
- Tak
- Świetnie. Położę się w ich pokoju.
- Dzieci zostają dziś u dziadków?
- Tak
- Świetnie. Położę się w ich pokoju.
4 003 214. krzysztof 24 a wiesz dlaczego tak jest ze wygrywa ts? bo popatrz np , podaje tu na czacie pewien uklad liczb, który mowie ze jest pewny, , wiekszość osób które sledzi czat kresli ten sam uklad i wysyła na dane losowanie,niektuzi tez i zwiekszaja stawke , bpo o niby ten uklad który ja tu podałem jest niby według mnie wygrany, , i wszystcy robia blad bo wysyłaja to samo co ja, i graja tym samym ukladem, a nie kresla innych ukladów, które moga byc faktycznie tez i wygrane, nikt z nas noiewie na 100% jakie numery moga sie pojawić na wet jasnowidzdze nie mówia o tym, , macie przyklad pana Krzysztofa jackowskiego, on niechce przewidziec co np , wyjdzie w takie lotto, mowi to wprost ze on nigdy niepróbował robic jakiejs wizji liczb, i on tez niegra w gry losowe, podejrzewam ze nierobi tego i specjalnie tez bo jeszcze by przewidział liczby i by wygrał, a on niegra w to , ma wazniejsze sprawy i jak odnajdywanie ludzi, i pomaganie rodzinom, i to jest gosc na poziomie znany na całym juz świecie ze swojjej profesji, i tego co robi, , a ts wygryewa wtedy gdy wlasnie gracze nie kresla innych ukladów tyklko ten np. jeden który ja czy kto inny tu poda na czacie, jako ten wygrany, , dlatego tez uwazam zeby TS nie był wygrany to twórzmy nowe uklady sami, i wysyłamy je, nie spisujemy z czata czyichś, gramy tylko własnymi ukladami, , te z czata mozemy brac nieraz i pod uwage, i laczyć je ze swoimi
Chciałbyś puknąć taką ładną Murzyneczkę?
- Pewnie, Monia.
- To daj stówkę na solarium.
- Pewnie, Monia.
- To daj stówkę na solarium.
Mama: Jak mu powiemy?
Ojciec: Coś wymyślę...
*idzie do pokoju synka*
- Cześć tato!
- Cześć synku. Co robisz?
- Rysuję naszą rodzinę, pani w szkole kazała.
- Zetrzyj psa.
Ojciec: Coś wymyślę...
*idzie do pokoju synka*
- Cześć tato!
- Cześć synku. Co robisz?
- Rysuję naszą rodzinę, pani w szkole kazała.
- Zetrzyj psa.
- Tato, a skąd ja się wziąłem?
- Synku problem nie w tym skąd się wziąłeś, tylko po ch*j ja tam wtedy poszedłem.
- Synku problem nie w tym skąd się wziąłeś, tylko po ch*j ja tam wtedy poszedłem.
No Pasko właśnie miałam zrobić zrzut ekranu I umieścić
Emeryt jak nie śpisz to zobacz te wygrane w Keno
W multi słabo,może się coś skubnie w Mini Lotto
1,2,3,6,7,17,19,20,22,23,34,35
12,13,16,24,25,27,31,32,37,40,41,42
1,2,3,6,7,17,19,20,22,23,34,35
12,13,16,24,25,27,31,32,37,40,41,42
Ten piękne z 13 latką, choć nie ma podane. To nie moja wina prawda ? Eeeeeeee
4 003 238. zgrywus ok moze sa i tu tez i wyjatki, ale ja pisze to ogólnie
Niech piszą na profilu a nie, szukają fraje, a potem krzyk i płacz.
4 003 225. krzysztof 24dobry kawał
juz mamy 2 pewniaki, 1, 5, 13, 21,24,25
na multika teraz na 21,50
na multika teraz na 21,50
Pasko największe wygrane były 100 000 000 I to w Polsce nigdy bankrut nam nie odda
Krzysztof24
Też mam coś:
Synek do ojca:Tatusiu dlaczego Ty i Mamusia jesteście biali,a ja czary???
Ojciec:
Oj synu to była taka balanga,że na twoim miejscu cieszył bym się,że nie szczekam
Też mam coś:
Synek do ojca:Tatusiu dlaczego Ty i Mamusia jesteście biali,a ja czary???
Ojciec:
Oj synu to była taka balanga,że na twoim miejscu cieszył bym się,że nie szczekam
Co za żałosna drużyna... Mieliśmy być góra z Włochami bo tyłu nie przyjechało a to oni robią co chca
Soł romantic

Krzychu nie trać nadziei...
Kaczyński też nie traci.. Zawsze chciał być prezydentem
I nadal w tym trwa
Kaczyński też nie traci.. Zawsze chciał być prezydentem
I nadal w tym trwa
slabizna z naszej strony taka gra to w obronie na calym boisku
Brzęczek co ty zrobiłeś ?
Co to za ustawienie co to za skład ?
Lewy uderzył.
Jaki karny ?
Pffffffff
krzysztof c stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
No i 1:0dla Włoch Lewy za co kasę bierze Krycha słaby.. resztę przemilcze
no za dobre pol listopada i kulawa gra naszych niezdarnych kopaczy4 003 289. tomi77 wiesz co ja uwarzam ze polska teraz druzyna która gra to jakac chyba pomyłka jest ii kpina poprostui i reaguje na nich tylko moze lewemu uda sie cos trafic w drugiej polowie, jesli wogóle,
4 003 295. RT1 2020-11-15 (21:32) Częstochowa
Po przerwie cały zespół do wymiany
tak masz racje tylko kto za nich wejdzie chyba mogli by tylko politycy z wiejskiej, bo tutaj to chyba juz był wystawiony najlepszy skład
Po przerwie cały zespół do wymiany
tak masz racje tylko kto za nich wejdzie chyba mogli by tylko politycy z wiejskiej, bo tutaj to chyba juz był wystawiony najlepszy skład
Ha... Wlichow trza chwalić... Grają składnie... Grają swoje i wcale nie przejmują się wielkim Żyleta Lewym...
a miałem sie pytac , czy wedrowca netowy jest na czacie, któs dzisiaj z nim tu pisał na czacie czy tez nie jest czasem zablokowany,