Wpisy 4 002 533 – 4 002 632
14 listopada 2020 23:39 → 15 listopada 2020 00:41, 100 wpisów
4 002 482. Angierski tu masz duzo racji tylko zapomniałes dodac jeszcze klauzulke taka ze zwróca ci w skladkach jak wogole dozyjesz, \a le czy dozyjesz to jest pytanie, ZUS i skarbówkas sa to 2 złodziejskie instytucje, które zeruja na spoleczenstwie a ods siebie nic niedaja, i tyle w tym temacie
Raz lepiej raz gorzej
Raz idzie ładnie a drugą rażą lipa
Trzeba wyczuć kiedy i co ile losowań zagrać
Raz idzie ładnie a drugą rażą lipa
Trzeba wyczuć kiedy i co ile losowań zagrać
ZUS nawet zabiera emeryturę wypracowaną przez kobietę.Jak umiera mąż ,to żona dostaje po nim rentę rodzinną (tylko 85%)a wypracowana przez nią emerytura jest zabierana.
We wszystkich krajach wdowa dostaje swoją emeryturę i spory % z mężowskiej emerytury.
We wszystkich krajach wdowa dostaje swoją emeryturę i spory % z mężowskiej emerytury.
4 002 458. Forsami
Emi bo ten kraj i ten cały ZUS to nie będę tu nazywał tego jedno wielkie
4 002 538. Wojtt witaj
ogladam kogiel mogiel 3, zalamka jak po 30 latach sie postarzeli wszyscy, to nie jest smieszne , nie mamy szans
GTV
Racja.
Racja.
dzis zrobilem 15 km jak jutro bedzie pogoda a ma nie byc, to ide po wiecej
Emerytka no lipa,ale niejaki pan donald okradl zasilek pogrzebowy o polowe
Najbardziej aktywni czatowicze w ostatnim dniu:
- GTV - 211 wpisów
- Angierski - 71 wpisów
- Gosia__77 - 67 wpisów
- Blyskotka - 61 wpisów
- wizard - 55 wpisów
- waldus - 52 wpisów
- islandorka30,5 - 45 wpisów
- tomi77 - 39 wpisów
- Forsami - 34 wpisów
- zgrywus - 29 wpisów
- RT1 - 24 wpisów
- Biedroneczka1977 - 22 wpisów
- Robal_36 - 16 wpisów
- arczibalik73 - 12 wpisów
- lewy - 10 wpisów
- Mewa - 9 wpisów
- emerytka 46 - 9 wpisów
- slawek - 8 wpisów
- panoramix - 8 wpisów
- Wojtt - 7 wpisów
- Arab186 - 6 wpisów
- johno - 6 wpisów
- 191979 - 5 wpisów
- emeryt - 5 wpisów
- krzysztof 24 - 4 wpisów
- bardos - 4 wpisów
- doktor2p - 3 wpisów
- zbigniew g - 2 wpisów
- jchojnacki - 2 wpisów
- multilotek - 2 wpisów
Powiem tak luksósów też tu Niemam ale czy człowiek pójdzie do urzędu czy gdziekolwiek to traktowany jestem jak człowiek a w pl to na wstępie traktowany jestem jak intruz dlatego chcę tu już na stałe zostać
Gtv moze i masz racje ,pracowalem w Hiszpani,jak ludzie np.widzieli ,ze stoisz w kolejce przy kasie to Ci miejsca ustepowali
Jedynie to przyjadę odwiedzić rodzinne strony ale tak to już tu się przyzwyczaiłem i wiem że jako obcokrajowiec traktowany jestem lepiej niż w pl
Wojtt tak tu jest babcia 70 lat próbuje ustąpić mi kolejki bo myśli że do pracy się spieszę
Wojtt
To już cały czas tak jest.
A zDonaldem to racja.
To już cały czas tak jest.
A zDonaldem to racja.
Gtv ,a ja nie raz po bulki rano sie spiesze kolejka w jednym ,kolejka w drugim
Angiekski mial racje...jestem chytry i tylewiec poniedzialek 2 lotto i 3 multi swoje 6 liczb..tu widze luke tylko niech chociaz ten odpad wejdzie bo ...trace checi do multi
Wizard..to ladnie w kenonawet nie biore bo i tak nie umiem skreslic a z maszyny kiedy cos odpad wszedl i tyle
Nie no zapomnieć nie zapomnę
Ale muzułmankę przywożę i powinna być tolerancja
Przecież iza nie terrorysta
Ale muzułmankę przywożę i powinna być tolerancja
Przecież iza nie terrorysta
trzeba spelniac 2 warunki, miec kase i nie bac sie grac, jednego jeszcze nie spelniam
No turczynkę Europejską to nie muzułmanka już sama mówiła że w kwestii religii jest obojętna i terror dla niej to zbrodnia
Nie no chodzi normalnie ubrana dżinsy itp tylko zakłada ten hidżab na głowę jak wychodzi do miasta
Nie jak jakies leszcze koscioly w Polsce malowaly i pomniki bohaterow ,ktorzy zgineli w obronie ojczyzny
Wojtt tak czy to taka religia czy taka to każda sprowadza do jednego
Gtv w kraju islamu jak by meczet wymalowali to kara byla by tylko jedna
mialem kiedys awersje jak mi jedna panna z czarnym poszla ale juz ok slucham 50 cent dalej
Iza mówi że terrorysći nic wspólnego z religią nie mają to fanatycy
Byłem w Turcji i zwiedzałem nie jeden meczet i powiem tak że terror niema nic wspólnego z religią oni tylko tym się zasłaniają
ale juz sie rozeszli po paru latach i dzieciach razem, widocznie nie taki raj
znow jestem najlepszy
znow jestem najlepszy
Wizard w UK pełno jest Turczynek i syryjek bardzo porządni ludzie mówię ci
ja kiedys pracowalem na statku i delikatnie mowiac z turasami nie bardzo sie dogadywalem
No z turkami to różnie też miałem przypadki że trafiło się na hu...........
mi sie juz nie chce nikogo poznawac, bede grzmocil slowianskie nasze panny
U nas jeszcze robią z indonezjii w gatce ok ale pupy takie wielkie że Wacka by utopił
ale to tez zalezy od sytuacji bo jak sama by sie wciskala to bym nie mial sily odmowic
No ja na izę pół roku się gapiłem aż sama zagadała i tak się zaczęło
ja koziorozec bardziej samotnik, potrzebuje troche swobody
zebym mogl spokojnie planowac i ukladac strategie na lata
zebym mogl spokojnie planowac i ukladac strategie na lata
Ja mam w robocie bułgarke taka nachalna że przy Izie na kolana próbuje wskoczyć nawet masakra