Wpisy 3 994 039 – 3 994 138
2 listopada 2020 15:44 → 2 listopada 2020 16:48, 100 wpisów

rozumiecie cos z tego?
to samo kubraczki
A Seba nie kumaty czyli...
jak sie ma sporo kasy, to mozna zrezygnowac z pracy, miec dobry samochod, zdawac do oporu
praktycznie udac sie na wakacje zycia
praktycznie udac sie na wakacje zycia
Podobno jak się nie zda za dwudziestym razem, to dają rower ?
błyskotka jesli stac CIE na samochód to i prawko zrobisz tylko musisz uwieerzyć w siebie, nigdy sie niepoddawac i zdawac az dotad az zdasz, nigdy nielicz na jakies ulgi czy tez łapowki u egzaminatorów, dla kogos, lepiej isc i zdac z czystym sumieniem , i nauczyc sie jezdzic niz byc zagrozeniem na drogach dla innych lub dla pieszych,,
Pasko
Czy w multipairs'ie jest możliwe ustawić sobie do analizy kilka, nie następujących po sobie, zakresów losowań ? Czy trzeba by przygotowywać sobie sztucznie taki plik ?
Czy w multipairs'ie jest możliwe ustawić sobie do analizy kilka, nie następujących po sobie, zakresów losowań ? Czy trzeba by przygotowywać sobie sztucznie taki plik ?
"musisz uwieerzyć w siebie"
Błyskotka
za kogo Arczi , Cię bierze?? ((za_gamonia))
Błyskotka
za kogo Arczi , Cię bierze?? ((za_gamonia))
Jeszcze na kurs nie podchodzę,ale kiedyś może będę popylać z zielonym listkiem ?
3 994 038. Angierski spokojnie , kiedys wiem jak robili, wiem ze nie bylo zawsze legalnie a le takie były kiedys mozliwosci teraz niestety tak juz daswno nima nieuczciwi egzaminatorzy zostali wyeliminowali i maja zakaz wykonywania zawodu niektórzy siedza tez za inne czyny przestyepcze z tego co wiem to teraz wszystkie te egzaminacyjne samochody sa naszpikowane kamerami, które sa ukryte w samochodzie egzaminatora i wszystko jest nagrywane, niepytaj skad to wiem, ale wiem ze to jest prawda, i niechce tu nikogo zaraz zastraszac czymś, dlatego mowie legalnie robcie kursy i zdawajcie egzaminy a wtedy bedziewszystko w porzadku, a jest to poto tak zrobione aby niebylo przypału dla osoby zdajacej ezgzamin jakj i nieuczciwego egzaminatora, ja wszystkim zycze zawsze zdania ezgzaminu i szerokich dróg, nigdy nie idzcie na łatwizne i wsiadajac doauta nie pijcie alkoholu,poniewaz wtedy jestescie zagrozeniem na drodze dla siebie i dla innych
ja sie z tym zgadzam, ale wczesniej bylo latwiej zdac teraz jest ciezko
Błys, jestes inteligo a takie osoby "raczej" nie mają problemu
Błyskotka..... MIŁEGO
A Ten znowu WRRRRRR
Błyskotka..... MIŁEGO
A Ten znowu WRRRRRR
Ale to wszyscy wiedzą że kamery są w samochodzie egzaminacyjnym po to, żeby uniknąć jakiś przeróżnych, dziwnych sytuacji
3 994 046. makler i tu jestes w błedzie wczale BŁYSKOTKI nie bire jak to piszesz za gamonia, nic wiecej błednego, nawet tak nie pomyslałem o Błyskotce, ja wiem ze ktos moze raz czy nawet kilka razy niezdac egzaminu na prawko zdarza sie, znam kilka takich osób które niezdałwały prawka nawet i po 23 razy , zawsze na czyms tam oblały , ale zawsze im mowiłem niepodadwajcie sie dzisiaj niezdaliscie ale za którym s tam razem zdaxcie napewno, niema co sie załamywać, szli próbowali dalej i wkoncu pozdawali ,teraz sa tez i dobrymi kierowcami, jezdza zgodnie z przepisami, zero punktów karnych i jakis mandatów, ja zawsze twierdze ze trening czyni mistrza, wiec do dzieła, i i zycze zdania egzaminu
Ja się tylko zastanawiam dlaczego są tu banowani ludzie którzy wnoszą do tej strony swoje przemyślenia liczbowe i trochę wesołosci i humoru. Te osoby są nam wszystkim potrzebne w takiej nieciekawej chwili w jakiej żyjemy.
Po co namawiacie admina aby zbanował takich ludzi ?
Czy macie w sobie aż tak dużo jadu ?
ja wiem ze kazdy egzamnin wiaze sie z kasa, a le jesli, juz iles w to wpakowaliscie to sie niewycofujcie z tego co juz aczeliscie robic bo gdy soie podadacie to znakiem bedzie to ze wpoakowaliscie kase w błoto, a jesli bedziecie dążyc do tegho zdania wtedy bedzie to dobra inwestycja w siebie, nigdy nienalezy sie poddawać z niczym, co tylko robicie i oczym marzycie
Ja wiem, kuzynka zdawała 6 razy. Ja musze wyczaić kiedy dają rower. Obleje tyle razy a potem będę miała rower za darmo i zdam prawko ?
SŁUCHAJ NIE KUMATY Arczibaliku
Błyskotka Jest b.inteligo w odróżnieniu od Ciebie
Dała nie raz ku temu wyraz
Tylko że Ty nie potrafisz czytac miedzy wpisami
idę w uj
Błyskotka Jest b.inteligo w odróżnieniu od Ciebie
Dała nie raz ku temu wyraz
Tylko że Ty nie potrafisz czytac miedzy wpisami
idę w uj
3 994 060. Blyskotka
to się nazywa INTELIGO
czy gamon to zrozumiał
to się nazywa INTELIGO
czy gamon to zrozumiał
Makler A Ty musisz ciągle wyzywać ludzi od tumanów ?
Kim Ty tu jesteś że zachowujesz się jak największy mądrala ?
Kim Ty tu jesteś że zachowujesz się jak największy mądrala ?
Przez takich kudzi jak ty ta strona traci bardzo dużo.
A wiecie że rekordzista zdawał na prawko 170 razy?
Jeśli za każde 20-sty raz nie zdany dają rower, to gość zgarnął 8 rowerów. Mógł 7 sprzedać i mieć na lotto ?
Jeśli za każde 20-sty raz nie zdany dają rower, to gość zgarnął 8 rowerów. Mógł 7 sprzedać i mieć na lotto ?
po 1 ) nie ludzi
po 2) tylko DWIE osoby co sobie zasłużyli
po 3 ) Jesteś od WIELKIEGO DZWONU na czacie i nic nie kumasz
po 2) tylko DWIE osoby co sobie zasłużyli
po 3 ) Jesteś od WIELKIEGO DZWONU na czacie i nic nie kumasz
Co tu się w ogóle dzieje ?
Nie dajcie sobą manipulować.
Nie dajcie sobą manipulować.
3 994 049. Angierski tak kiedys było łatwiej zdac egzamin bo bylo inaczej, inni bykli egzaminatorzy, ja nikomututaj niezycze zle , w niczym, a wrecz przeciwnie grajcie =i wygrywajcie i spełniajcie swoje marzenia w jaki sposób tylko chcecie,
makler ja nietwierdze ze nie jest unteligentna i nic do tej osoby niemam , w porównaniu tak jaj TY masz domnie, przez cały czas, cos domnie cierpisz i podsyczasz tu ogień któregoi praktycznie niema, sam zwniecasz ogfien na stronce i dolewasz oliwy do ognia, zacznij czytac to co pisze ze xzrozumieniem, , a nie wymyslasz tu jakies głupoty , niestety swoja tu inteligencja wcale nie błyskasz tylko głupota sie swoja chwalisz, piszesz ze idziesz w uj , to idz jak chcesz gdzie chcesz , nikt cie tu niezatrzymuje, jak masz tu kogos obrażąc to moze zrób cos pozytywnego dla samego siebie i tu osob przebywajacych i uszanuj to i idz gdzie chcesz a nie rób tu jakiegos gnoju i szamba, bo robisz to rtu na stronce idz w swoja droga i daz do swojego celu który sobie załozyłes powodzenia CIżycze kolego kopiuj i wklej
makler ja nietwierdze ze nie jest unteligentna i nic do tej osoby niemam , w porównaniu tak jaj TY masz domnie, przez cały czas, cos domnie cierpisz i podsyczasz tu ogień któregoi praktycznie niema, sam zwniecasz ogfien na stronce i dolewasz oliwy do ognia, zacznij czytac to co pisze ze xzrozumieniem, , a nie wymyslasz tu jakies głupoty , niestety swoja tu inteligencja wcale nie błyskasz tylko głupota sie swoja chwalisz, piszesz ze idziesz w uj , to idz jak chcesz gdzie chcesz , nikt cie tu niezatrzymuje, jak masz tu kogos obrażąc to moze zrób cos pozytywnego dla samego siebie i tu osob przebywajacych i uszanuj to i idz gdzie chcesz a nie rób tu jakiegos gnoju i szamba, bo robisz to rtu na stronce idz w swoja droga i daz do swojego celu który sobie załozyłes powodzenia CIżycze kolego kopiuj i wklej
Makler dziś zostały zbanowane 2 osoby.
Uważam że jedna i druga niesłusznie.
Ty makler nakłaniałeś admina aby zbanował. Ty jesteś tu prowokatorem i Ty ubliżasz i to nagminnie.
Uważam że jedna i druga niesłusznie.
Ty makler nakłaniałeś admina aby zbanował. Ty jesteś tu prowokatorem i Ty ubliżasz i to nagminnie.
Samolot i Zbigniew
3 994 069. panoramix przepraszam ale faktycznie ten wpis TWoj tu troche nie na miejscu jest, ja wiem ze to jrest zartem pisane, ale teraz juz egzaminatorzy nato nie pojda bo by zaraz dostali łancuchy i nietyle ze na rece juz a na głowe oni dsie teraz boja, tez i tych zexczy, kazdy egzaminator lamiacy prawo jest eliminowany z wordu,
I to dwie osoby które bardzo sie lubią .
Teraz razem tam siedzą
Teraz razem tam siedzą
Panoramix ale pytam za co ?
Tyle osób pisze tu z kilku kont i jakoś ich to nie rusza ?
NIE kumaty , jeszcze raz przeczytaj czat wczesniej ze zrozumieniem
Makler nie udawaj niewiniatka .
Podkablowałeś i takie są fakty.
Podkablowałeś i takie są fakty.
nie siedzę w głowi admina kto fika cyk do klatki jego cyrk my małpki
Makler A tego co podkablowałeś to pisał z kilku ników czy tylko z jednego ?
3 994 071. makler widze ze jadu masz az za nadto, dklaczego TY człowieku jesteś taki niedobry i tym jadem do kazdego tak plujesz, co ci tu jest kto winny, uspokuj sie kolego tu nikt cie niechce skrzywdzić niczym, a ty wszysykich atakujesz , makler ja nigdy niebyłem i niejestem twoim wrogiem czemu Ty na z domnie i do innychsie tak czepiasz , oco ci chodzi, niemozesz sobie z czyms poradzic, to moze udaj sie do psychologa on ci tam pomorze , jesli niechcesz tutaj nas posłuchac to udaj sie tam on ci napewno pomorze
Makler odpowiedz na pytanie.
Mulag wszystko w swoim czasie
Mogli by wprowadzić podatek a pieniądze dać na mojej konto podatek mulagowy
samolot To zbanowany Sebastian_M
i tyle w temacie
ŻEGNAM nie czule
i tyle w temacie
ŻEGNAM nie czule
3 994 093. makler 2020-11-02 (16:25)
i Arczi jeszcze w TYM POMÓGŁ
makler nigdy ci nippomagałem w kablowaniu na kogokolwiek,bo jas nikogo jeszcze nie podkablowałem do Pasko jak tu pare osób to robilo , niebede tu wymieniał tych nicków bo zaraz beda pretensje ale wszycy wiemy kto tyu strzela z ucha do admina, wystarczy wejsc i poczytac te donosy, i tez sobie je skopiowac jak to robisz nagminnie, i tu to powielasz na stronie,
i Arczi jeszcze w TYM POMÓGŁ
makler nigdy ci nippomagałem w kablowaniu na kogokolwiek,bo jas nikogo jeszcze nie podkablowałem do Pasko jak tu pare osób to robilo , niebede tu wymieniał tych nicków bo zaraz beda pretensje ale wszycy wiemy kto tyu strzela z ucha do admina, wystarczy wejsc i poczytac te donosy, i tez sobie je skopiowac jak to robisz nagminnie, i tu to powielasz na stronie,
3 994 109. makler nic nie kopiowałem, bo niejestem Toba
W miejscowości Toruń padła wygrana 100 000 zł w zdrapce 100 000 ZŁ W GOTÓWCE
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
3 994 108. Mulag to nie o ciebie tu chodzi ty niemasz tu nic wspolnego z tym kablowaniem, i to nie o taki kabel chodzi
3 994 108. Mulag

3 994 113. arczibalik73 2020-11-02 (16:33) rozbijamy mini lotek
3 994 109. makler nic nie kopiowałem, bo niejestem Toba
ja piernicze co za mitrega
mulag tu chodzi o takie osoby które mozna nazwac kkabel , sprzedawczyk, lizus i konfident, ktory aby sie komus mółpodlizac , , a niechodzi o kable i druty , elektryczne
Ja ktoś nie ma pieniędzy może wziąść kredyt i kupić moje mieszkanie potrzebuje 200 tys za tyle sprzedam
3 994 120. makler tylko na tyle cie stackopiuj wklej
znajomy założył się z egzaminatorem, że nie zda na prawo jazdy o 3 000 zł
i przegrał, czyli
ZDAŁ
i przegrał, czyli
ZDAŁ
Ciekawe co by było gdyby się założył że zda ?
więźniom sumienia