Wpisy 3 993 939 – 3 994 038
2 listopada 2020 14:19 → 2 listopada 2020 15:42, 100 wpisów
3 993 899. islandorka30,5 2020-11-02 (13:59)
jeszcze w kraju nad Wisłą
jeszcze w kraju nad Wisłą
3 993 933. dotam ja wiem kto to jest samolot, i niezaden sebastian,m jak go tu nazywacie ale niech i wam bedzie, on tutaj nic złego nierobi , jak narazie, ale sa ludzie którzty go niecierpia i chca sie stad go pozbyć, a mysle i uwarzam ze taka osoba która podrzega do nienawisci, do danej osoby powinna byc z stą usunieta lub dostac blokade na dłuzszy czas , a oto widze prosi sie zbigniew q oraz makler, , zostawcie w spokoju w koncu tego niby sebastiana m,
bo samolot ZNÓW jak sebastian powiedział:
"zapamiętaj do końca życia"
"zapamiętaj do końca życia"
dotam piszesz ze ja njestem niekumaty dobry jestes
Ja Piórkuje Jaką Przekora
Emi, jesteś ?
Widzisz - co się wyturlało ?
Potem Ci wskan prześlę
Emi, jesteś ?
Widzisz - co się wyturlało ?
Potem Ci wskan prześlę
Dopisano wygrane Kaskady - odnotowano 2 wygrane w wysokości 1 000 zł
Dopisano wygrane Super Szansa - Odnotowano 5 wygrane w wysokości 100 zł
3 993 944. 191979 arczi nie kłamaĆ niestety, ani niebyć w błedzie, arczi znać prawde
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Robal_36
Jestem.Sprawdzałam wygrane.
Ale tylko 4/5. 72 zawaliła sprawę.
Jestem.Sprawdzałam wygrane.
Ale tylko 4/5. 72 zawaliła sprawę.
Pasko dziękuję za informację
dotam
3 993 942. makler makler to ze powiedział zapamietajcie do końca zycia to ja tez tak moge powiedziec i kazdy inny nck tak samo, czy to coś złego jest , jesli ja powiem to samo ze zapamietajcie to do konca zycia zeby oddychac bo jak nie to sie udusimy, ,,czy to cos jest złego?czy to nieprawda ze bez powietrza sie mozna udusic
samolot nie wyjeedzaj z takimi tekstami jak tio kiedys robił tu sebastian, m, bo CIE z nim identyfikuja, a wszyscy wiedza ze sebastian ma blokade tutaj i za takie teksty mozesz dostac to samo
Niebawem wskoczy radośnie - Radosny74
emerytka 46
Arczibalik ZNÓW adwokatem diabłaSebastiana
rzygać się chce jak się czyta scieme Arcziego
(a miałem juz nie pisac, KTO MNIE POCZĘSTUJE OBIADEM??????
Ja głodny bezdomny
rzygać się chce jak się czyta scieme Arcziego
(a miałem juz nie pisac, KTO MNIE POCZĘSTUJE OBIADEM??????
Ja głodny bezdomny

To śląski obiad,ale raczej tylko w niedzielę.
3 993 963. dotam cofałem czat własnie czytałem,dlatego zabrałem tez i glos w tej sprawie, nieuwazam zeby za takie słowa kogos trzeba tu by było zaras banować, poatrz np, mewa ,makler i zbigniew i jeszcze pare osób tu co jakois czas, i cos isynułuja adminowi, co chwila im sie tu cos niepodoba a jakos ich Pasko za to niebanuje i nieusówa, wiec dlaczego miałby zaraz zbanować samolota , bo co napisał ze zapietajcie to sobie do konca zycia'' albo wszystkich tu traktujemy równo albo wywalamy tu z czata wszystkich co podrzegaja do nienawidsci do zbanowania czy wyrzucenia tu innych ze stronki , którym tu cos niepasuje, niezachowujcie sie tutaj jak ci w sejmie ktorzy chca obalic rzad , bo to i tak nic nieda, To jeast strona PASKO i jeszeli , sdmin bedzie chciał to zbanuje samolota czy kazdego innego, moim zdaniem wszyscy którzy chca wyrzucić tu sz stą kogokolwiek , powinni tak samo zostac zbanowani wraz z ta osoba która domaga sie tego dla tej innrj oisobvy, mi tu samolort wcale nieprzeszkadza na stronce a niech cobie pisze co chce waznde jest to ze niewyzywa tu nikogo obelzywymi słowami, i nikogo niewulgaryzuje, bo jeszcze niesłuszałem i niewidziałem aby kogos tu wyzwał od uji, a to co nieraz tu piszae to bierzcie tu z lekkim przymrózeniem oka, czylki nie do konca serio
arczibalik73 ł
Ty już niezliczoną ilość razy pisałeś na czacie,żeby Pasko dał mi bana.
Ty już niezliczoną ilość razy pisałeś na czacie,żeby Pasko dał mi bana.
Gosia__77
Fotka ściągnięta z internetu
Fotka ściągnięta z internetu
Arczibalik.
zdaniem wszyscy którzy chca wyrzucić tu sz stą kogokolwiek , powinni tak samo zostac zbanowani wraz z ta osoba która domaga sie tego dla tej innrj oisobvy,
to twoje słowa,tego chcesz ? Chyba nie.
zdaniem wszyscy którzy chca wyrzucić tu sz stą kogokolwiek , powinni tak samo zostac zbanowani wraz z ta osoba która domaga sie tego dla tej innrj oisobvy,
to twoje słowa,tego chcesz ? Chyba nie.
emerytka -rolada,modra kapusta to danie niedzielne,chyba że fota z wczoraj

Człowieku ! zacznij myśleć bo jak na razie udowadniasz że Jesteś nie kumatym czyli gamoniem

Tu było poprawione 77 i emweszło 77 plus
zawsze mi poprawione liczby wchodzą
3 993 981. emerytka 46
ja tu nierobie nic niestosownego i na stronce i nic złego i niepoodrzegam do nienawisci nikogo, oraz nie pisze do PASKO, jakis pierdól na samolota czy sebastiana M czy kogos innego M, A sa tu ludzie,kturzy według mnie powinni juz dawno z stą odejsc na zawsze niebede tu wymieniałnicków, tych osób oni napewno sami sie tego tu domysla
ja tu nierobie nic niestosownego i na stronce i nic złego i niepoodrzegam do nienawisci nikogo, oraz nie pisze do PASKO, jakis pierdól na samolota czy sebastiana M czy kogos innego M, A sa tu ludzie,kturzy według mnie powinni juz dawno z stą odejsc na zawsze niebede tu wymieniałnicków, tych osób oni napewno sami sie tego tu domysla
3 993 983. makler za kapowanie i jak zwykle wklejanie niepotrzebnych rzaczy, zajołbys sie lepiej uczciwa gra i typowaniem liczb jak dziecinnymi zabawami,
żeczy miało być
Andreas3864
Fotka z internetu
Fotka z internetu
Mewa
makler zachowujesz sie tu jak dzieciak poprostu tylko kopiuj i w klej, na nic wiecej ,cie nie stać
mewa spokoojnie sorki ze tu cie akurat teraz wymienilem chociarz nie chciałem cie tu ruszac i za to przepraszam ze akurat przyszedłes mi tu na mysl gdy to pisałem zeby niebyło ze sie Ciebie tu a kurat przytoczyłem ale tak wyszło, ale prosze bez urazy
mewa spokoojnie sorki ze tu cie akurat teraz wymienilem chociarz nie chciałem cie tu ruszac i za to przepraszam ze akurat przyszedłes mi tu na mysl gdy to pisałem zeby niebyło ze sie Ciebie tu a kurat przytoczyłem ale tak wyszło, ale prosze bez urazy
arczibalik73
Rzeczy miało być,jak już poprawiasz.
Rzeczy miało być,jak już poprawiasz.
a mialem od wczoraj symbilicznie od czatu...... end
ale te smakołyki dla mnie nie dostępne
by to pies ebał
ale te smakołyki dla mnie nie dostępne
by to pies ebał
chociarz"
Chociaż pisz jak chcesz.
Chociaż pisz jak chcesz.
Czas "na uszko"
gosciu wplacil 300 tys rubli i wszystko przegral (15000) zl
teraz wplacil znowu 300 tys rubli i powoli przegrywa
teraz wplacil znowu 300 tys rubli i powoli przegrywa
3 994 000. emerytka 46 niewarzne co mialo byc , ale mam takie pytanie do Ciebie czy musisz mnie zawsze tutaj poprawiac i pouczac, , czy ja Tobie robie tu jakies uwagi, n\a jakis temat, nierobie, wiec odczep sie odemnie raz na zawsze, wiem ze robie błedy , ortograficzne, , inni tez robia błedy ortograficzne lub niepisza czcionka z interpunkcja pollska i jakos ci to nie przeszkadza a nikomu innemu, ja tez to widze ale nikomu nierobie tu takich uwag, a ty to mi cały czas podkreslasz , bede pisał jak bede chciał i i zleqwam to co mi tu piszesz
wiesz to zalezy relatywnie czy jest bogaty czy nie
bo dla niego to moze byc malo a dla nas duzo
zalezy od kraju
bo dla niego to moze byc malo a dla nas duzo
zalezy od kraju
makler ja tez moge dostac tutaj babna na stałe nawet moze mi Pasko dac nawet blokade na stałe czy mnie stad całkowicie wyrzucić ze stronki, ale oswiadczam ze tu nastepnego konta niezałoze jak inni wielonickowcy,poprostu odejde stad jak ini jak np kolezanka ktora ostatnio trafiła 5w mini choc oficjalnie ta 5/5 nie padło w mini, zaówazyłem juz dawno ze odkad z stad odeszła to wiecej zaczeła trafiac a wiecie dlaczego bo gra na swoich liczbach a noie kukka tutaj, jak inni , i dla niej jestem za tym aby jak najwieecej odnosila wielle sukcesów
No to fakt, ale jakbym wtopiła ileś tam tysięcy,to drugi raz w to samo kasy bym nie ładowała
bo to jest tak, ze jak sie nie liczy z kasa, to dla niego liczy sie tylko zabawa
Blyskotka 30 tys zlotych to juz calkiem niezly woz mozna kupic
No fakt, ale najpierw trzeba prawo jazdy zrobić do tego samochodu
Blyskotka masz kase to prawojazdy zrobisz szybko dajac lapowke
Nie no bez przesady, dam łapówkę a potem kogoś jeszcze zabije i tragedia
3 994 029. Angierski do nawolywania do przestepstwa, lapówka za prawko
Blyskotka jak masz kase, to masz czas, mozesz jezdzic do oporu i zdawac do oporu
3 994 034. Angierski spokojnie bez nerwów ale takich pomysłow nie powinienes poddawać nikomu, o jakis łapówkach teraz juz tak niebiora łaowek jak kiedys to robili tera az sie boja
angierski
A to nie lepiej kupić sobie samochód z kierowcą, zamiast szkolić się do św. Tymka ?
A to nie lepiej kupić sobie samochód z kierowcą, zamiast szkolić się do św. Tymka ?