Wpisy 3 993 194 – 3 993 293
1 listopada 2020 19:25 → 1 listopada 2020 21:18, 100 wpisów
Myślę że w Kaczyńskiego albo diabeł wstąpił... Albo ktoś nim kierujenawet ludzie z Pis się buntują i pukają w czoło jak... Wiedząc że jest zaraza tak buntować społeczeństwo...
Też od jutra nic nie pije koniec melanżu wykończyć się idzie jutro bierzemy s za tsa robić już mi się niechce
Też się dziwie takim ludziom dawno wiek emerytalny minął a tu siedzi i spamuje..no poco jakby mi dziś ktoś powiedział Forsami dziś jeszcze dzisz idziesz na emeryturę to z chęcią bez oporu odprawa wysoka emerytura..żyć nie umierać ..a tu siedzi taki a czasem taka blokuje stanowisko... poco pytam poco
Szanowym
Mistrzom co to 2/5, 3/5, 4/5 itd nosem wciongajom b.o.
pozostałym - wesołych
Mistrzom co to 2/5, 3/5, 4/5 itd nosem wciongajom b.o.
pozostałym - wesołych
O 10-ej,karetka mnie zabrała do szpitala z powodu zamknięcia zastawki trójdzielnej.Obiawy: ciężki oddech,słabe krążenia w kończynach, opuchnięte nogi.
Karetka woziła mnie do trzech szpitali,wszędzie Covid
Karetka woziła mnie do trzech szpitali,wszędzie Covid
to już po szpitalu?
czy co?
i jak się czujesz?
czy to samo przejdzie, czy raczej operacyjnie trzeba?
krysta_chm Tak już mnie przywieźli,mam jutro dzwonić do Zabrza,bo w Częstochowie nie mają możliwości wymiany
o kurde, chorować , jeszcze w epidemii to maaaaaaasakra, mogę tylko współczuć
to życzę szybkiego powrotu do zdrowia i oby nie szwankowało
Dobry wieczór
RT1 , to dobrze ze zastawka sie zamyka,,, zamknęła, bo po to ona jest
Przeczytałam w necie : Zastawka trójdzielna nie dopuszcza do cofania się krwi z prawej komory do prawego przedsionka i zbudowana jest z dwóch do czterech płatków.
Zdrowia życzę
RT1 , to dobrze ze zastawka sie zamyka,,, zamknęła, bo po to ona jest
Przeczytałam w necie : Zastawka trójdzielna nie dopuszcza do cofania się krwi z prawej komory do prawego przedsionka i zbudowana jest z dwóch do czterech płatków.
Zdrowia życzę
Jezu nie dawno, przywieźli mnie z Zabrza bo pandemia
a tu znowu coś nowego
a tu znowu coś nowego
RT1 pozdrawiam MEDALIKI każdy będzie to mieć konie świata blisko. Odczytaj dziennik Majów pomylili się w odczycie koniec świata nie 2012 tylko 2021
Każdy co czyta i obwersje poszukaj w int. o złym odczycie dzienniku Majów że się doktory pomylili koniec świata to 2021 wiec dla mnie ok pasuje.
Watykalista jak jesteś i obserwujesz przepraszam,miałeś rację sory za zwadę.
Po końcu świata raty kredytu mogą wzrosnąć tak.że nie wygląda ł bym
@ marek79 ty tu nie opowiadaj o końcach i swego nie pokazuj. Dawaj peweniaki
panoramix bierzesz kredyt zaszufladkujesz się i po co spłacać jak świat szlag trafi,widać co sie teraz dzieje co dopiero w zimie.
RYCHFER uwielbiam Mazury to świat zarąbisty. Walic bloka pisze w prost.
Co się dzieje? ataki terrorystyczne,odbija ludziom,protesty nie czytają ustaw i ten robak szkoda słów.A emeryty łażą jak chcą. Co dzień co raz gorzej pomyśl co dalej?
Moja PRZEPOWIEDNIA koniec świata 2021 wiec ok zero internetu i komórek itp. Trudno nikt nie wierzy,a ruscy nas dojadą.Powodzenia znikam z czata pa.
Kurde SMS dostałem że koniec świata
Mam jeszcze 2 butelki zdążę chapnąć
Mam jeszcze 2 butelki zdążę chapnąć
Watykalista miał rację że każdy umrze bo nie nosi maseczki itp.
Każdy kiedyś umrze,czy nosi maseczkę,czy nie.
panoramix masz racje nie mogę takie osobniki jak ty nie maja tyle inteligenci i IQ co Ja. SIEDŹ i nie marudź jak będzie koniec świata bo nie masz przeszkolenia wojskowego co dalej? Powodzenia.
Zbyt długo nie da się nosić maseczki bo twarz odparzy spłukać 3ba
Nie ma tu osób obecnie czacie myślących sensownie pa.A może hmm nara panoramix?
Co dzieciaku wiesz o przeszkoleniu wiesz jakie nosiła IQ pszeszkolanka
panoramix siedzisz w domku lub gdzieś na zadupiu oglądasz tvn24 i masz jedno zdanie,nie swoje gdzie Twoja inteligencja? w kiblu na stanie panoramix szkolenie podstawowe Bor więc odpuść.
panoramix pamiętasz prawo użycia broni czy udajesz inteligenta?
3 miesiące byłem na Helu wojska ochrony pogranicza ale z warty uciekłem do dziewczyny i mnie wy...... ali
Tydzień w anclu siedziałem potem pan doktor mnie zbadał i do domu kat. D
Zapytał czemu z warty uciekłem coś mu odpowiedziałem i komisja i do domu