Wpisy 3 993 094 – 3 993 193
1 listopada 2020 18:12 → 1 listopada 2020 19:24, 100 wpisów
Mulag dawaj ta fasolowa dalej
witam wszystkich
Ja mogę Wam wstawić co jadłam w Karpaczu latem Ale znów będzie w poprzek
Może nikt mu tak dobrze nie gotuje i sam nie umie może pisze mu smutno no nie zmienia że obraził moje kulinarne zdolności przykre no cóż zaskoczyłeś mnie tym bardziej że dziś były tylko trzy oponki może mój błąd powinny być cztery jak kółka w samochodzie
Chyba po tych waszych wpisach zmobilizuje do dalszego wstawianie jedzenia
A co kto Mojego Kolege Obraża Milionera ten jest jak fotka wyzej..
Jedza dwie swinie z koryta i jedna zwymiotowała.
Druga mowi nie dolewaj bo nie damy rady tego zjeść.
Druga mowi nie dolewaj bo nie damy rady tego zjeść.
I , tylko nie wiem, który bardziej mnie śmieszy, ten od hulajnogi, i ręki lewej i prawej , czy ten od bmw i studentek
Przerwa...zaraz trzeba obejrzeć propagande..bo niewiadomo czy Sylwester będzie w tym roku

Bardzo dobre. A kiedy miasta zamykają ? Ja dzisiaj modliem się za zmarłych, pandemii koniec i zdrowie taty, innych. Dwa razy byłem w kościele. Drugi raz bo było wystawienie najświętszego sakramentu. A i przy cmentarzu byłem, pomodlem się, bo mieszkam przy. Pozdrawiam. Na zdrowie.
No i co, kolega też przyniósł mi wczoraj, ale 4%. Aha mama mi kupiła. O Sennie będzie reportaż na TVP SPORT o 19:05, obejrzyjcie.
No to co ? Czasem takie można.
Dobra dawajcie mi dziewczyny, co wy sobie myślicie, bo mi się chce.
A nie te vipy są, co pisze. I kasę daje im.
Kiedy miasta zamykają ?
Lockdown
Nie rozumiem jak pracownica sklepu może wobec klientki nie mieć wyrozumiałości w sytuacji zagrożenia zdrowia. Opowiem wam nie miłą sytuację która spotkała moją kuzynkę podczas zakupów w jednym z sieci marketów. Podczas zakupów moja kuzynka poczuła pilną potrzebę skorzystania z toalety spytała grzecznie pracownicę tego sklepu czy mogła by skorzystać z toalety bo źle się poczuła, pani odpowiedziała że nie ma takiej możliwości. Oczywiście moja kuzynka zakupów nie dokończyła i z bólu zasłabła w sklepie, karetka przyjechała wzięli ją do szpitala a tam się okazało że moja kuzynka dostała skrętu jelit, szybko trafiła blok operacyjny udało ją się ją uratować
?
tom28 bardzo dobrze że udało się uratować twoją kuzynkę
Mam nadzieje ,że wraca do zdrowia
Mam nadzieje ,że wraca do zdrowia
Przyszedł robal36 i piszę JP
I teraz tak . Dobrze napisałem że Ty robal nic tu nie wnosisz. Przychodzisz Jak by nie wiadomo skąd i piszesz dwie litery i idziesz . czlowiek musi się domyslaco o co Ci chodzi.
I teraz tak . Dobrze napisałem że Ty robal nic tu nie wnosisz. Przychodzisz Jak by nie wiadomo skąd i piszesz dwie litery i idziesz . czlowiek musi się domyslaco o co Ci chodzi.
Gosia dzisiaj to się stało więc zanim dojdzie do pełnego zdrowia to trochę to potrwa.
pracownica tego sklepu będzie miała nie przyjemności z tego powodu.
w marketach niektórych są toalety to w czym był problem
A tak to znievzulica jest
A tak to znievzulica jest
....
Masz grono wielbicielek/li o tym samym poziomie więc tego się trzymaj
i ponownie proszę - do mnie się nie zwracaj
powodzenia Sz. M.
Masz grono wielbicielek/li o tym samym poziomie więc tego się trzymaj
i ponownie proszę - do mnie się nie zwracaj
powodzenia Sz. M.
Emeryt bardzo przepraszam wstawiam zdjęcie zjedzeniem masz czas by nie patrzeć
wiem Gosia że w niektórych marketach są toalety, wystarczy odrobina wyrozumiałości i będzie dobrze

? ?