Wpisy 3 992 694 – 3 992 793
1 listopada 2020 12:19 → 1 listopada 2020 13:41, 100 wpisów
Bywa ?
Coś widziałam pod cmentarzem ruch, trochę ludzi tam poszło, mam nadzieję że więcej pójdzie
Coś widziałam pod cmentarzem ruch, trochę ludzi tam poszło, mam nadzieję że więcej pójdzie
No ludzie lamia prawo ale jak ktos foty zrobi i wrzuci na fb to 500 najmniej
Jakie prawo? Rozkaz Matiego to prawo? Pokaż mi podstawę prawną, która zabrania mi wejścia na cmentarz
https://www.google.com/search?q=you+shall+not+pass&oq=you+shall+not+pass&aqs=chrome..69i57.36665j0j1&client=ms-android-xiaomi-rev2&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#
Nie myślcie o milionach bo szpitale psychiatryczne pozamykane,a nie każdego łeb nadaje sie do tak dużych pieniędzy
Dla zainteresowanych:
3,7,11,14,16,26,29,32,37,42,49... 54,57,63,68,72,74,78... 21 - 16.
3,7,11,14,16,26,29,32,37,42,49... 54,57,63,68,72,74,78... 21 - 16.
Gosia-smacznego
Mulag-dziś bez obiadu-bo niedał foty
Deyna gol.

wszystko na ciepło nawet czerwona kapusta pierś indyka ziemniaki
TVP SPORT
Aż się chce jeść.
Gosiu__77 też masz dla mnie ?
Ty to se Gosia pomaszkiecisz
też mi dasz ?
Talerz wylizać
co powiedzial Steve Jobs?
jak zostales w tyle , wykonaj skok do przodu
jak zostales w tyle , wykonaj skok do przodu
W czym ucieka nam czołówka ?
Mi i tak w sporcie zdobyliśmy bardzo dużo.
usiadlem chwile z tysiakiem , mam 1200, warto mi do pracy chodzic?
A kiedy będą ta miasta zamykać ? Bo samolot pisał.
Senna nie jedzie, nie rób sobie jaj.
A mi zabrakło 55 punktów do 100. Ale byłem 2 w czerwcu. Choć chciałem być pierwszy, jak Senna mówił 2 to pierwszy przegrany jest.
Krzysztof jeśli chcesz zarobić grając w gry, to musisz się wgryźć w temat lola, cs go, heartstone, mortal kombat, tam są duże pieniądze
GTV.. tę popielniczke można by jakoś w sreberko albo kolorowy papier owinąć bo te pływające pety w słoiku kłócą się mi z resztą menu na stole trochę nie estetyczne
Nie będzie żadnych stref i zamykania miast. Ktoś mi zrobił psikusa
Forsami i tu się myślisz
Powied,ialem że wygramy coś w Mini razem z Arczibalik73 i wygraliśmy aaaaa
Powied,ialem że wygramy coś w Mini razem z Arczibalik73 i wygraliśmy aaaaa
Błyskotka jak do mnie przyjedziesz to papieru będziesz miała do oporu
https://wszystko-o-wszystkim.life/wiadomosci/robert-biedron-poruszony-tym-co-zastal-w-brukseli-to-miasto-widmo.html
Przed chwilą padło 1 x 10/10 (200 000 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
Tylko Multipasko najlepsza strona gier liczbowych...Facebook..to przeżytek już chyba 6 razy likwidowałem i zakładałem od nowa tylko informacje z kraju i ze świata mnie interesują reszte to zwykły kanał..syf..takie jest moje zdanie.
Samolot w Polsce dziś też puste ulice...raz że wirus dwa że Święto Wszystkich Świętych i trzy cmentarze nie wolno nawiedzać....
i pykło 10 zł Przed chwilą padło 1 x 5950,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
My z Arczibalik73 po 3 losowaniach w Mini mamy 3/5 I też się cieszymy. Skromne 47.50 zł ale zwróciło się i jest na granie
kurcze też bym tak chciał, a miałem tylko 3/5 w mm to jest tylko 8z