Wpisy 3 991 207 – 3 991 306
31 października 2020 00:39 → 31 października 2020 07:06, 100 wpisów

zbieram na takie teraz
3 stowki okolo
takie kupilem ostatnio

ale sa delikatne, nie polecam
grosik do grosika i zbierze sie miarka
i jeszcze takie, butow nie zedre szybko

buty juz mam i koszulki i skarpety, teraz bede kupowal spodnie i majty
tak edycja dla czarodzieja
dobre czasy mozna sie obkupic
a jeszcze potrzebuje audi tt w nowej budzie, narazie po 25 tys ale cena bedzie spadac, czas zaczac zbierac
3 991 194. MONTEZUMA1 2020-10-31 (00:31)
dobre tez sa nike monarch, jedna wada, skrzypio, trzeba sypac baby powder
to prawda a dlaczego nike monarch skrzypią ktos z was wie?
co to oznacza
dobre tez sa nike monarch, jedna wada, skrzypio, trzeba sypac baby powder
to prawda a dlaczego nike monarch skrzypią ktos z was wie?
co to oznacza
albo wd40, mocne buty ale te skrzypienie
a do mnie z chin idzie konsola rk2020 juz jest w pl, 15 tys gier od razu
, wyrobie sie refleks ze szok
, wyrobie sie refleks ze szok
i monocykl gotway mcm5 ale gdzie utknal, wyrobie sie na batmana
kup sobie dobra zabaweczka za 260 zl , zamow u Mikolaja moze dostaniesz, pisz list dzis
nie gram w gierki, tylko czolgi
ide spac bo jutro chce kupic kierownice do pc, city car driving, wrc i f1, musze sie wyrobic zeby nie rozwalic mojej zlotej bmki w grudniu
Wygrani w Keno nr 947836: Nuta44 ? megamocny
3 991 203. samolot 2020-10-31 (00:37)
Ja nigdy nie kupuję butów przez neta.
i tak trzymać , ja raz kupiłem takie buciki kosze nike poniewaz w sklepie stacjonarnym bardzo mi sie spodobały ale niemieli mojego rozmiaru i były koloru granatowo czarnego ,a ja chciałem calutkie białe ina necie zamówiłem, były fajne niepowiem 2 lata w nich pochodziłem, doki podeszwa sie nie złama ła i niezaczeły przeciekać,pożniej szukałem ich jeszcze na necie ale juz ich niebyło ale jak je wspominam zawsze to lezka sie w oku kreci,pozniej jak słyszałem firma nike wycofała je z produkcji, czemu niewiem bardzo wygodne były do chodzenia i do gry w kosza
Ja nigdy nie kupuję butów przez neta.
i tak trzymać , ja raz kupiłem takie buciki kosze nike poniewaz w sklepie stacjonarnym bardzo mi sie spodobały ale niemieli mojego rozmiaru i były koloru granatowo czarnego ,a ja chciałem calutkie białe ina necie zamówiłem, były fajne niepowiem 2 lata w nich pochodziłem, doki podeszwa sie nie złama ła i niezaczeły przeciekać,pożniej szukałem ich jeszcze na necie ale juz ich niebyło ale jak je wspominam zawsze to lezka sie w oku kreci,pozniej jak słyszałem firma nike wycofała je z produkcji, czemu niewiem bardzo wygodne były do chodzenia i do gry w kosza
3 991 215. MONTEZUMA1 xco to jesrt za model bucikóew jakiej firmy i ile stoja takie na rynku,
puma rs jakas
tez bym kupil sobie komp stacjonarny ale kupilem kiedys za 1400 zl uzywany acer predator, i co ja z nim zrobie, zmienilem karte i czolgi miodzio
3 991 244. samolot gramy to samo co wczoraj
a jesli nie widac rozncy to po co przeplacac
3 991 243. MONTEZUMA1 ok dzieki, a ten komputer za 1400co kupiłes to coa za tanio troche i jeszcze predadator, ale hyba z desykiem hdd jeszcze co?
i7 bardzo szybki
ale chyba sobie kupie mocnego lapka do gogli oculus bo maja duze wymagania, a chce dziewczynki dobrze widziec
ja potrzebowalem kompa tylko do czolgow i teraz mi starcza
ale jak keno da to sie zmieni, bo technika idzie na przod nie patrzy, wyscig zbrojen trwa
dzis policzylem numery na naklejce bylo 38 i mam juz parke na uk
kazdy postawiony funt da mi jutro 300 zl ile mam postawic, kasaaaa
to jest ten moment, kiedy numery znane, a trzeba przywalic stawka
kazdy postawiony funt da mi jutro 300 zl ile mam postawic, kasaaaa
to jest ten moment, kiedy numery znane, a trzeba przywalic stawka
ja preferuje ostatnio tylko buty firmy nike monarch IV tylko koloru białego nie powiem inne kolory tez mi sie podobaja w polaczeniu z białym tylko
pollecam kazdemu kto lubi sportowe i wygodne buty na codzień do chodzenia, juz w tym modelu smigam kilka lat, jak zedre jedne to kupuje nastepne, kiedys jak jeszcze pracowałem to kupiłem az sobie 3 takie pary same, a tylko dlatego ze sa trwałe i wygodne, i namówił mnie moj przyjaciekl z dziecinstwa , który tylko chodził w orginalnych buitach nike, i smiał sie zemnie ze ja chodze w zwyklych i co miesiac lub co 3 kupowałem inne, bo podeszwy sie szybko scierały ,kiedys powiedziałmi odłuz sobie kase i kup sobie porzadne trzewiki w których posmigasz kilka lat faktycznie gdy je kupiłem posmigałem w nich prawie 3 lata, i to na okretke czy to bylo lato czy zima testowałem je na o róznych porach i przetrwały nie to co inne trzewiki sportowe dlatego kazdemu moge polecic te buty z czystym sumieniem
pollecam kazdemu kto lubi sportowe i wygodne buty na codzień do chodzenia, juz w tym modelu smigam kilka lat, jak zedre jedne to kupuje nastepne, kiedys jak jeszcze pracowałem to kupiłem az sobie 3 takie pary same, a tylko dlatego ze sa trwałe i wygodne, i namówił mnie moj przyjaciekl z dziecinstwa , który tylko chodził w orginalnych buitach nike, i smiał sie zemnie ze ja chodze w zwyklych i co miesiac lub co 3 kupowałem inne, bo podeszwy sie szybko scierały ,kiedys powiedziałmi odłuz sobie kase i kup sobie porzadne trzewiki w których posmigasz kilka lat faktycznie gdy je kupiłem posmigałem w nich prawie 3 lata, i to na okretke czy to bylo lato czy zima testowałem je na o róznych porach i przetrwały nie to co inne trzewiki sportowe dlatego kazdemu moge polecic te buty z czystym sumieniemtakie wyslowano w srode 11,18,27,38 jest , 47,59
zbieg okolicznosc? ze 38 znow ma byc w sobote
zbieg okolicznosc? ze 38 znow ma byc w sobote
no fajne ale skrzypio i jak zrobia sie zolte to szkoda albo brudne
3 991 250. MONTEZUMA1 ja wiem co to jest lapek predator, i mówisz i i 7 tak, no to faktycznie tanio kupiłes aha bo to uzsywany jest jeszcze, no to tak , a na jakim oprogramowaniu , windoows 7 czy juz 10?
nie lapek, stacjonarny, zmienilem tylko karte i dolozylem pamieci, na dzisiejsze czasy to juz slaby ale mi ok
predator to dobra nazwa , jeszcze alienware dobra, optimus? niedobra
tylko miec kase to mozna sobie kupowac, trzeba zadbac o kase
nie lubie lapkow, bo mi przeszkadza wiatrak i grzeja sie paluszki
na biureczku tylko klawiaturka najlepiej bezprzewodowa, pucha daleko i cichutko jest mozna sie skupic na robocie
Usyk walczy z numerem 17 mowi wam to cos?
3 991 252. MONTEZUMA1 ja mam i styacjonarke i laptopa, moze niejest to juz taki szybki komputer stacjonarny jak był jeszcze 5 lat temu, ale daje narazie jeszcze rade , tez go złozyłem pod gry i multimedia, ja go kiedys kupowałem to na sam procesor i5 czekałem ponad 2 tygodnie zeby sprowadziliod producenta do hurtowni, ale sie oplaciło, złozsyłem sobie taka stacjonarke ze teraz to wychodzi w tych obecnych teraz komputerach typu laptop ito tych gamingowycgh, tylko ze moj to jest stacjonarka, i zmieniłem tam ostatnio tylko jedna zecz odkad go kupiłem, a mianowicie wymieniłem w nim dysk twardy z 1TB na 2TB bo brakowało mi miejsca na zdiecia, zapiski, rózne, lubie robic zdiecia, i trzymac jako pamiatki,
nazywa sie 13, walczy z 17, powtorzy sie 38, info warte 4 tys zl za kazde 5 zl
trzymajmy sie ramy to
trzymajmy sie ramy to
kompa mozna miec za 5 zl, kiedys tak wlasnie bedzie , ale kiedy
3 991 268. MONTEZUMA1 liczba 38 powtózy sie jeszcze nie raz w multiku zaówazyłem ze lubi sie ona powtarzać ostatnimi czasy z róznymi numerami na przemiennie jak np z 17,26,42 i innymi,
1 raz zagralem w euromilions, wytypowalem 3 numery, trafilem wszystkie
szczescie poczatkujacego, wystarczylo je napisac w 1 linii i wziazc skromne 7,5 tys zl
napisalem w 2 liniach i wzialem 500 zl
szczescie poczatkujacego, wystarczylo je napisac w 1 linii i wziazc skromne 7,5 tys zl
napisalem w 2 liniach i wzialem 500 zl
to byly numery 8,17,38 pamietam jak dzis
jedna mysl, to jest to, wysylam za 75 zl i biore 75 tys zl
TO JEST TO
TO JEST TO
kto wie moze jutro tu dam jakis skanik i bedzie swietowanie
ja tam niegram w euromilons ani jackpota szkoda na to kasy tylko gry krajowe mnie interesuja mini i miultik, to sa gry które w niedługim czasie przyniosa mi szczescie, i to jest to a nie jakies tam wynalazki miedzynarodowe
od dzisiasia w niemczech zamkniete beda restauracje, bary, siłownie i wszelkie kafeje, baseny w niemczech, na iokolo 1 miesiac
od dzisiasia w niemczech zamkniete beda restauracje, bary, siłownie i wszelkie kafeje, baseny w niemczech, na iokolo 1 miesiac
17 smierc, 1 w niedziele 8 cieplooooo
oj Pio podobno znal date swojej smierci od lat i ta data to
17,23,28,38 i kiedys weszly wszystkie 4 numery wystarczylo na to ciagle grac
za kazde 5 zl dawali 65 tys zl, niestety przegapilem ale juz to obserwowalem
17,23,28,38 i kiedys weszly wszystkie 4 numery wystarczylo na to ciagle grac
za kazde 5 zl dawali 65 tys zl, niestety przegapilem ale juz to obserwowalem
potrzebuje tych numerow na gwalt w sobote
3 991 277. MONTEZUMA1 a widzisz tego to niewiedziałem ale zauwazyłem ze pare osób tu gra na tzw, wspominki i pewne skojarzenia osob z liczbami, jak tez i mewgamocny , i teraz TY i jeszcze ktos tu tez tak kombinuje to teraz moze zagrajcie na liczby nowego błogosławionego carla acutisa który teraz został w pazdzierniku ogłoszony świetym za swoje dokonania moze teraz jego daty urodzenia śmiercui zaczna wychodzić jako świete liczby, chlopak zył teraz w naszych czasach i zmarł w naszych czasach w wieku 15 lart ale chciał byc blisko JEZUSAi teraz juz tam jest, był to zwykły normalny chłopak który urodził sie w londynie a całe swoje dziecinstwo spedzil w mediolanie, co tydzień chodzil do spowiedzi, i codziennie przyjmował komunie swieta był jednym z najlepszych informatyków w całeych włoszech zmarł nagle na postepujaca chorobe białaczke, ale gdy szedl do szpitala powiedział swojej mamie ze juz z tego szpitala niewróci , ze on juz stad nie wyjdzie ale prosil aby mama sie nie martwił oniego bo on bedzie juz z jezusem a jej da znaki z nieba, i tak sie stało po jego smierci ,śp. Carlo Acutis, to zrobil dokonał cudu, a mianowicie w jednym ze szpitali we włoszecgh jedno dziecko bylo juz w agoni przedsmiertnej, lekarze niemogli juz tej osobie pomóc i, wtedy do sali wszedl jeden kaplan z relikwiami, carla acutisa przyłozył te relikwie do tekjj chorej osoby i po okolo kilu minutach ta osoba wstała złozka usiadła nałózku i podpowiedziała ze jest zdrowa a kilka minut temu juz umierała , stał sie cud za sprawa tego terazświetego lekarze do dzisiaj niemoga wyjasnić z medycznego punktu woidzenia co sie stało, porobili zaraz ttej osobie badania i powiedzieli ze to cud ze ta osoba zyje, po jakims czasie znow sytuackja sie powtórzyła za sprawa tego chłopca, poczytajcie sobie troche w necie o świetych , którzy teraz zostali ogłoszeni świetymi i zostali beatyfikowani, jak CARLO ACUIIS,
który zawsze powtarzał ze jego zyciem jest autostrada do nieba, który tak kochał JEZUSA ze chciał znim być jak najszybciej, to co robił tez za zycia dla obcych ludzi, było piekne, , oprocz tego został tez i wczesniej, przyjacielem obecnego ojca franciszka obecnego papieża poniewaz ten , carlo , zawsze utozsamiał sie i wszystkio robił jak św, franciszek z asyzu, i tam tez w tym asyzu zamieszkał carlo pomagał biednym na ulicy ,jego mama mowilae wszystkie pieniadze jakie gdzies uzbierał oddawał biednym, nigdy nic sobie nie kupował pomagal biednym, abył zwyczajnym dzieckiem jak inni jego rówiesnicy zawsze sie duzo usmiechał, czynił dobro d;la swoich bliskich i tez biednych ludzi, jak by niemialisc do koscioła i spotkac sie z jezusem to byl chory poprostu zawsze odwiedzał Jezusa w kosciele, Kiedy tylko mógł jego rodzice do dzisiaj zyja , carlo zmarł w 2006roku
3 991 264. MONTEZUMA1 do gier najlepiej sprawdzaja sie ale stacjonarne komputery niegrzeja sie tam tak podzespoły i i wiatraki nadazaja z chlodzeniem tez i podzespołow, stacjonarki pobieraja wiecej niekiedy pradu niz lapki, ale ja powiem tak, moim zdaniem komputery stacjonarne sa lepiej i wyposarzone jak i wydajniejsze w grach, niz taki lapek który przy nadmiernej grze szybciejj sie nagrzewa , wiatraki padaja a niekiedy tez i inne podzespoły, , jesli chodzi o stacjonarke sa do nich tansze i podzespoly niz do laptoów.lapki sa dobre ale tylko do pracy jak dla biznesmenów do pracy zdfalnej, i przegladania neta,i portali spolecznosciowych a nie do gier, i nic pozatym , , teraz wychodza juz nowoczesniejsze podzespoły juz sa dyskki ssd wiecej ramu mozna dołozyć i wogole wymienic sobie karte graficzna w stcjonarce na jaka chcesz, ina jaka cie stac a w lapku niestet nieda rady boniekazdy lapek mozna rozbudowac a i czesci do niego sa o wiele drozsze niz do stacjonarki
Carlo Acutis dokonał cudu, uratował życie ciężko choremu brazylijczykowi a jego apel do wszystkich ludzi był kierowany takimi słowamicyt, ,,Eucharystia to moja autostrada do nieba”.
W listopadzie ubiegłego roku w Mediolanie zakończył się diecezjalny etap procesu beatyfikacyjnego Carlo Acutisa, zmarłego na białaczkę w wieku 15 lat. Komputerowej pasji nastolatka, który pomagał m.in. w tworzeniu strony internetowej Watykanu, towarzyszyła żarliwa religijność i potrzeba niesienia pomocy innym. Chłopiec był zafascynowany postacią św. Jana Pawła II, o którym opowiadała mu jego urodzona w Polsce babcia. Nie wyklucza się, że uznany za błogosławionego chłopiec mógłby zostać ogłoszony patronem Internetu.
W listopadzie ubiegłego roku w Mediolanie zakończył się diecezjalny etap procesu beatyfikacyjnego Carlo Acutisa, zmarłego na białaczkę w wieku 15 lat. Komputerowej pasji nastolatka, który pomagał m.in. w tworzeniu strony internetowej Watykanu, towarzyszyła żarliwa religijność i potrzeba niesienia pomocy innym. Chłopiec był zafascynowany postacią św. Jana Pawła II, o którym opowiadała mu jego urodzona w Polsce babcia. Nie wyklucza się, że uznany za błogosławionego chłopiec mógłby zostać ogłoszony patronem Internetu.
wirus Cowid 19 ma gen protestacyjny demonstracyjny gorzej jak będzie jeszcze gen wojenny cza bunkier budować
wstawać śpiochy? ?
Szpiegów 3.
Łobuzy rozdzielili moje liczby na 2 losowania.
> 13 - 32 <
32 było wieczorem.
Samolot do czegoś może się... przydać.
Napisał, że liczba 32 będzie wieczorem.
> 13 - 32 <
32 było wieczorem.
Samolot do czegoś może się... przydać.
Napisał, że liczba 32 będzie wieczorem.
Aniu witaj
Ale piękne Aniu masz dynie ?
Nowość na skalę światową:
> stan wojenno-cmentarny <