Wpisy 3 991 170 – 3 991 269
31 października 2020 00:20 → 31 października 2020 01:33, 100 wpisów
Ubranie kupuję na bieżąco i mam dość dużo.
30 letnie to wolę kobiety
30 letnie to wolę kobiety
ja co sobota kupuje sobie 5 par skarpetek, i koszulke,
nie pytaj ile mam koszulek i skarpet juz

ja takie kupilem ostatnio na zime i wezme jeszcze cale czarne
takie bym wzial ale za 3 stowki

a nie za 450 za drogooo
co ty masz za slabe buty a gdzie podusia powietrzna?
no szkoda na syry wydawac
To są buty marzenie. Wygodne jak żadne inne.
Podusie mają w środku. Te widoczne już nie są modne
Podusie mają w środku. Te widoczne już nie są modne
caterpillar intruder , dobra nazwa gruba gasienica mozna po sniegu smigac
gejowe nike air max 200 to sa porzadne mocne buty
jeszcze kupilem 3 pary puma ale puma slabsze robi
Nie będę Ci robił zdjęć moich koszulek bo powiedzą że się chwalę
dobre tez sa nike monarch, jedna wada, skrzypio, trzeba sypac baby powder
a najwiecej chodzilem w reebog zig, szkoda ze nie ma juz, bym wiedzial kupilbym na 10 lat rozne modele
na zime nabralem tych adidas terrex ale nie lubie bo niskie sa i lekkie
lubie ciezkie buty zeby w razie czego miec ebniecie
lubie ciezkie buty zeby w razie czego miec ebniecie
to jakas szkolna marka, slabe
takie kupowanie przez neta, lepiej isc przymierzyc co najlepiej pasuje w sklepie
kiedys za adidasy co dostalem od kuzyna, kolega z klasy dal mi matchbox mercedesa i mikrofon do wiezy to byly czasy
jak go spotkam powiem co to k jest, nie masz adidas? Adas co sie z toba stalo stary

zbieram na takie teraz
3 stowki okolo
takie kupilem ostatnio

ale sa delikatne, nie polecam
grosik do grosika i zbierze sie miarka
i jeszcze takie, butow nie zedre szybko

buty juz mam i koszulki i skarpety, teraz bede kupowal spodnie i majty
tak edycja dla czarodzieja
dobre czasy mozna sie obkupic
a jeszcze potrzebuje audi tt w nowej budzie, narazie po 25 tys ale cena bedzie spadac, czas zaczac zbierac
3 991 194. MONTEZUMA1 2020-10-31 (00:31)
to prawda a dlaczego nike monarch skrzypią ktos z was wie?
co to oznacza
to prawda a dlaczego nike monarch skrzypią ktos z was wie?
co to oznacza
albo wd40, mocne buty ale te skrzypienie
a do mnie z chin idzie konsola rk2020 juz jest w pl, 15 tys gier od razu
, wyrobie sie refleks ze szok
, wyrobie sie refleks ze szok
i monocykl gotway mcm5 ale gdzie utknal, wyrobie sie na batmana
kup sobie dobra zabaweczka za 260 zl , zamow u Mikolaja moze dostaniesz, pisz list dzis
nie gram w gierki, tylko czolgi
ide spac bo jutro chce kupic kierownice do pc, city car driving, wrc i f1, musze sie wyrobic zeby nie rozwalic mojej zlotej bmki w grudniu
Wygrani w Keno nr 947836: Nuta44 ? megamocny
3 991 203. samolot 2020-10-31 (00:37)
Ja nigdy nie kupuję butów przez neta.
i tak trzymać , ja raz kupiłem takie buciki kosze nike poniewaz w sklepie stacjonarnym bardzo mi sie spodobały ale niemieli mojego rozmiaru i były koloru granatowo czarnego ,a ja chciałem calutkie białe ina necie zamówiłem, były fajne niepowiem 2 lata w nich pochodziłem, doki podeszwa sie nie złama ła i niezaczeły przeciekać,pożniej szukałem ich jeszcze na necie ale juz ich niebyło ale jak je wspominam zawsze to lezka sie w oku kreci,pozniej jak słyszałem firma nike wycofała je z produkcji, czemu niewiem bardzo wygodne były do chodzenia i do gry w kosza
Ja nigdy nie kupuję butów przez neta.
i tak trzymać , ja raz kupiłem takie buciki kosze nike poniewaz w sklepie stacjonarnym bardzo mi sie spodobały ale niemieli mojego rozmiaru i były koloru granatowo czarnego ,a ja chciałem calutkie białe ina necie zamówiłem, były fajne niepowiem 2 lata w nich pochodziłem, doki podeszwa sie nie złama ła i niezaczeły przeciekać,pożniej szukałem ich jeszcze na necie ale juz ich niebyło ale jak je wspominam zawsze to lezka sie w oku kreci,pozniej jak słyszałem firma nike wycofała je z produkcji, czemu niewiem bardzo wygodne były do chodzenia i do gry w kosza
3 991 215. MONTEZUMA1 xco to jesrt za model bucikóew jakiej firmy i ile stoja takie na rynku,
puma rs jakas
tez bym kupil sobie komp stacjonarny ale kupilem kiedys za 1400 zl uzywany acer predator, i co ja z nim zrobie, zmienilem karte i czolgi miodzio
3 991 244. samolot gramy to samo co wczoraj
a jesli nie widac rozncy to po co przeplacac
3 991 243. MONTEZUMA1 ok dzieki, a ten komputer za 1400co kupiłes to coa za tanio troche i jeszcze predadator, ale hyba z desykiem hdd jeszcze co?
i7 bardzo szybki
ale chyba sobie kupie mocnego lapka do gogli oculus bo maja duze wymagania, a chce dziewczynki dobrze widziec
ja potrzebowalem kompa tylko do czolgow i teraz mi starcza
ale jak keno da to sie zmieni, bo technika idzie na przod nie patrzy, wyscig zbrojen trwa
dzis policzylem numery na naklejce bylo 38 i mam juz parke na uk
kazdy postawiony funt da mi jutro 300 zl ile mam postawic, kasaaaa
to jest ten moment, kiedy numery znane, a trzeba przywalic stawka
kazdy postawiony funt da mi jutro 300 zl ile mam postawic, kasaaaa
to jest ten moment, kiedy numery znane, a trzeba przywalic stawka
ja preferuje ostatnio tylko buty firmy nike monarch IV tylko koloru białego nie powiem inne kolory tez mi sie podobaja w polaczeniu z białym tylko
pollecam kazdemu kto lubi sportowe i wygodne buty na codzień do chodzenia, juz w tym modelu smigam kilka lat, jak zedre jedne to kupuje nastepne, kiedys jak jeszcze pracowałem to kupiłem az sobie 3 takie pary same, a tylko dlatego ze sa trwałe i wygodne, i namówił mnie moj przyjaciekl z dziecinstwa , który tylko chodził w orginalnych buitach nike, i smiał sie zemnie ze ja chodze w zwyklych i co miesiac lub co 3 kupowałem inne, bo podeszwy sie szybko scierały ,kiedys powiedziałmi odłuz sobie kase i kup sobie porzadne trzewiki w których posmigasz kilka lat faktycznie gdy je kupiłem posmigałem w nich prawie 3 lata, i to na okretke czy to bylo lato czy zima testowałem je na o róznych porach i przetrwały nie to co inne trzewiki sportowe dlatego kazdemu moge polecic te buty z czystym sumieniem
pollecam kazdemu kto lubi sportowe i wygodne buty na codzień do chodzenia, juz w tym modelu smigam kilka lat, jak zedre jedne to kupuje nastepne, kiedys jak jeszcze pracowałem to kupiłem az sobie 3 takie pary same, a tylko dlatego ze sa trwałe i wygodne, i namówił mnie moj przyjaciekl z dziecinstwa , który tylko chodził w orginalnych buitach nike, i smiał sie zemnie ze ja chodze w zwyklych i co miesiac lub co 3 kupowałem inne, bo podeszwy sie szybko scierały ,kiedys powiedziałmi odłuz sobie kase i kup sobie porzadne trzewiki w których posmigasz kilka lat faktycznie gdy je kupiłem posmigałem w nich prawie 3 lata, i to na okretke czy to bylo lato czy zima testowałem je na o róznych porach i przetrwały nie to co inne trzewiki sportowe dlatego kazdemu moge polecic te buty z czystym sumieniemtakie wyslowano w srode 11,18,27,38 jest , 47,59
zbieg okolicznosc? ze 38 znow ma byc w sobote
zbieg okolicznosc? ze 38 znow ma byc w sobote
no fajne ale skrzypio i jak zrobia sie zolte to szkoda albo brudne
3 991 250. MONTEZUMA1 ja wiem co to jest lapek predator, i mówisz i i 7 tak, no to faktycznie tanio kupiłes aha bo to uzsywany jest jeszcze, no to tak , a na jakim oprogramowaniu , windoows 7 czy juz 10?
nie lapek, stacjonarny, zmienilem tylko karte i dolozylem pamieci, na dzisiejsze czasy to juz slaby ale mi ok
predator to dobra nazwa , jeszcze alienware dobra, optimus? niedobra
tylko miec kase to mozna sobie kupowac, trzeba zadbac o kase
nie lubie lapkow, bo mi przeszkadza wiatrak i grzeja sie paluszki
na biureczku tylko klawiaturka najlepiej bezprzewodowa, pucha daleko i cichutko jest mozna sie skupic na robocie
Usyk walczy z numerem 17 mowi wam to cos?
3 991 252. MONTEZUMA1 ja mam i styacjonarke i laptopa, moze niejest to juz taki szybki komputer stacjonarny jak był jeszcze 5 lat temu, ale daje narazie jeszcze rade , tez go złozyłem pod gry i multimedia, ja go kiedys kupowałem to na sam procesor i5 czekałem ponad 2 tygodnie zeby sprowadziliod producenta do hurtowni, ale sie oplaciło, złozsyłem sobie taka stacjonarke ze teraz to wychodzi w tych obecnych teraz komputerach typu laptop ito tych gamingowycgh, tylko ze moj to jest stacjonarka, i zmieniłem tam ostatnio tylko jedna zecz odkad go kupiłem, a mianowicie wymieniłem w nim dysk twardy z 1TB na 2TB bo brakowało mi miejsca na zdiecia, zapiski, rózne, lubie robic zdiecia, i trzymac jako pamiatki,
nazywa sie 13, walczy z 17, powtorzy sie 38, info warte 4 tys zl za kazde 5 zl
trzymajmy sie ramy to
trzymajmy sie ramy to
kompa mozna miec za 5 zl, kiedys tak wlasnie bedzie , ale kiedy